(y)

Tummenupp till den här dagen :)  Allt är så bra, (förutom vädret) men när allt annat känns bäst så gör det inte jätte mycket faktiskt!

Ikväll blir det massa mys med mina bästa som sagt<3 Våran sista utväg, i brist på rolig hemmafest, blir krogen.. Inte övertaggad på det alternativet, men det kan bli skoj. Är man omgiven av folk man tycker om så kan man inte annat än ha kul. Ska försöka ta lite kort ikväll också, är så dålig på det!..

Jag har hicka, har suttit med det nu i 3 kvart och det ger sig inte.. Whatever, dags att duscha sen smita över till grannen min! Pussssssssssssss

Godmorgon :)

Är det inte det värsta som finns att vakna med magont? Aj aj aj..
Men nu är det sista skoldagen sen långhelg<3 Myyyyyyys.
Dagen ser ut så att vi börjar med
-svenska i en och en halv timma,
-engelska en och en halv timma,
-Klassråd en halv timma
(här kommer lunchen för endel & sen slutar vi, men inte jag)
-Utan jag har sånglektion en halvtimma, SEN slutar jag:)

Ingen lunch innan kvart i 2 alltså.. Så det bli en ganska lång dag i alla fall.
Sen ikväll blir det mys med mina underbara!<3 Dags att gå upp ur min sköna säng nu.

Puss!

Bara för att..

Jag inte kan sova.. Ellerja, jag har väl inte direkt hunnit försöka.. Men jag är inte alls trött längre, pigg som en nötkärna. Åh, det är så mycket som händer nu framöver på så lite tid och det mesta kommer bli superkul; 

-Svenska muntliga nationella
-Valborg
-Vanliga lektioner sluta vecka 17
-Musikalrep +visningar en hel vecka+helg
-Engelska nationella, delprov3

-Bal gånger2 :)
-Krampen, GO KARRO FÖR FAN!

-STUDENTEN

Allt detta på en månad, det kommer bli så sjukt bra. Håller bara vädret sig på god fot med mig så kommer det bli guld, det här sommaren kommer bli bäst. (Har ju faktiskt hört att det ska bli en stekhet sommar, plusplusplus på det^^)

Dags att sova,
LATER.

(Läste precis igenom det jag skrivit.
Säger man inte frisk som en nötkärna? Vad tänker jag med ibland......
Men ni förstod förhoppningsvis vad jag menade. Men nattinatt på er.)


<3


Våra bäst år -Nu är det slut för min del!

Nej nu är det nog för min del! Fick lite med information om programet idag av Sandra.. Ahhh, det är ju helt hopplöst? Den som har pekats ut som mördaren (med hjälp av massa bevis) är såklart inte det. Och de, ca, 10 personer som blivit "dödade" är inte döda, nononono.. De är på en öde ö? Kidnappade? Eller något sånt? & de har gjort ngåot med marlenas hjärna? Alltså.. Det där programet kan gå och... usch jag hatar sånna vändningar i serier. Vilket i-landsproblem ;)






Låt Vita lögner, Skillda världar eller Sunset beach börja igen, right!? :D

Regnig valborg?

SUUUUUUUUGIGT! Smhi visar regn i morgon kväll.. Vi som hade tänkt att grilla ute & mysa, men nehe. Vad hittar man på dådå? När var senaste gången det var dåligt väder på valborg? Jag minns det inte ens.. Iof minns jag knappt vad jag åt till lunch (minne som en guldfisk) men i alla fall.. Har för mig att det oftast är fint väder... Vi får väl se vart kvällen tar oss!

Idag har jag kännt av min allergi så sjukt mycket.. Kliat i ögonen hela dagen, hej kom och hjälp mig! Förresten, på fredag morgon klockan 07,00 ska jag och min soffaproffa jobba! Ska rensa ogräs;) Haha. "Ta med någon som kan jobba hårt och är duktigt" Såklart hon tänkte på mig :D Haha.. Vi blir ett great team hun!<3



Over and out

Sovdags?

Kom nyss in från en liten promenad med grannen min, det är faktiskt väldigt varmt ute för att vara såhär sent.. Det gillas! Men nu snart är det nog dags att stänga av datorn snart och sova!  Tänkte bara berätta lite om min morgon dag, ska äntligen träffa Malin&Malin<3 Det var sjukt länge sen, så som vanligt blir det nog en liten tripp till Rubeck när jag slutat skolan. Skulle egentligen vara fint sommarväder(enligt david, så frågan är ju om det verkligen stämmer=P) imorgon, men nu ser det ganska regnigt ut. Sämst.. Kommer nog försöka dra med mig flickorna på stan, är lite småsugen på en shoppingrunda.. Garderoben måste fyllas på :E Sen står svenskaskiten på göra listan också.. Tänkte försöka bli klar med det innan valborg. Lycka till till mig..


Nu krånglar både F & R på mitt tangentbord, så jag får kämpa som sjutton för att inte missa massa bokstäver. Hur blev det så? Och det mest interessanta, hur lyckades jag med dettaa? Någon teknisk själ där ute som har svar?


Nehepp, det är en dag i morgon också :) Sovgottpluttaar.

You're here, there's nothing I fear,

Engelska nationella gick också galant! Känns så skönt när skolan bara rullar på utan svårigheter, melike. Nu sitter jag här och ska börja med en skrivuppgift i svenskan. (bokuppgiften) Det tar lite emot att börja med den, eftersom jag inte tycker att det är speciellt kul.. Men nu är jag faktiskt mer taggad på allt som har med skolan. Kankse är det för att man känner (och inte minst märker på alla) att det börjar dra ihop sig till studenten och sommaren. Jag trivs! Ska alltså börja med det och samtidigt låta maten smälta sen blir det några varv i spåret igen.


Fick ett sånt där jättesug att se på Titanic, men eftersom jag inte har den underbara filmen så får jag nöja mig med att lyssna på låten. Denna är med Celin Dione Live, man får rysningar i hela kroppen om man kombinerar låten med filmen. Ohhhmyy,..



Sms

Ligger i sängen nu och går igenom alla sms på mobilen, måste radera massa gamla. Vissa är ju lite roliga att läsa faktiskt, ni kan få ta del av några få:

Malin Björk:
"Görs? Läget? Hur gör vi ikväll? Ska jag komma till dig så tar vi det riktigt lugnt? Eller? Var tycker du? Hörs sen?:) Pussar<3"

Haha, hur många frågor var det inte i det sms:et?

Sofie Andresson (på fyllan såklat;))
1. "Haha jag är påtag från bussen snart. Du och jag. Älskar dig."
2. "Hahaha, sitter på bussen nu, hittade på stans roligaste människor. hahahagörsimorgonälskardigduärbäst<3"

Vi två blir alltid överkärleksfulla mot varanda med lite alkohol i kroppen, haha.

Lotta Aggeborn (även detta med lite för mycket alkohol i kroppen)
"Men mickk, överjaga Malin att åka hit istället,jag vill föra med dig sniifsnif fiff snif"

Micke
"Hej. Vi har upptäck ditt plötsliga intresse av delfiner och vill även erbjuda dig ett medlemskap i 10 år i Svesimf (svenska-sköldpadd-i-människo-kropps förbundet) Mvh Jarvii SVEDIMF"

Hahha, stört kul och stört intärnt.

Jag har iof fler sms som jag skulle kunna dela med mig, men det tänker jag inte göra. ^^ De får bara jag uppmuntras av. Hehe.. Märkte också att det står orden "plutt och plutten" i mer än hälten av alla mina inkomna sms. Haha..Vad kan det betyda? Men nu är det nog dags att sova, har engelska nationella i morgon bitti ( fick veta det idag ) Ih.. Får hoppas att det går som på räls! Slutar sedan halv5 SJUUUUUKT segt om jag ska vara ärlig. Plus att min visdomstand gör ont som gaahh. Don't like. Sleep tight..


Duärfinast.

Sofie Andresson

Mitt lilla smultron, du är värd så mycket bättre.. <3




Ärligt, jag kan inte sitta still?
Min kropp är helt.. jagvetintevad?
Typ.. Har jätte mycket energi,
FAST jag är väldigt trött? Eh..
Kan inte konsentrera mig på något,
inte ens en film som går på tv.
Vad är det med mig? Hahah,



Familjen Klippel i ett nötskal.

I min familj är det OMÖJLIGT att ha något hemligt, även om det inte skulle vara något speciellt. Berättar man något för en person så vet alla andra om det på kvällen. Trotts att jag levt med dem i 18 år så lär jag mig aldrig och blir lika förvånad varje gång jag ska berätta något för nån då de redan vet om det.. Typiskt va?


Det är oss i ett nötskal!

Söndag

Fösta söndagen som jag faktiskt njuter av och tycker om.. Den hade varit perfekt om solen kunnde kikat fram lite då och då i varje fall. Har pluggat massor och känner mig jätte stolt. ^^ Var  iaf och lämnade tillbaka filmen som vi hyrde igår, en väldigt stor eloge till mig som alltid annars glömmer bort att lämna tillbaka filmer och kommer på det ungefär en vecka efter eller när de ringer och påminner än om det. Har tänkt att ta två rundor i spåret lite senare också, känner att jag måste ut och röra på mig.

Jahapp, så går man bara måndag-onsdag i skolan denna vecka dårå, valborg nalkas ju på onsdag. Vad hände då då? Jani, det styrs säkert något bra med mina bästa som vanligt<3 Sen långhelg, kan ju inte bli bättre :) Woho!

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga för stunden.



Queen - Bohemian Rhapsody (Grym låt)


Solong!

.....



GODMORGON MINA VÄNNER. :)

image26

...

Jag är inte i form, kom just hem med jordens magvärk. Har så ont så jag knappt vet vart jag ska ta vägen =( & det tar 30jäkla minuter innan tabletten börjar hjälpa... Värdelöst! Så nu måste jag försöka tänka på något annat ett tag, även fast jag är så trött så att ögonen knappt kan vara öppna..

Hursomhelst så var gårdagen väldigt trevlig, blev lite mysförfest i syrrans lägenhet, min älskling Sofie som stället upp i alla lägen var såklart där<3 Det är enkelt, vi stället upp för varandra och that's it! Hihi.. Sen blev det klaras för fulla muggar. Blev dock lite för mycket alkoholintag för min det, (& för endel andra också;)) så har varit rätt slut idag.. Så idag har det blivit väldigt lugnt, dammsugit(y). Har också kikat på Simpsons the move, äntligen, med David. Endel grejer var riktig Michaela humor medans endel saker var helt ströda. Men den var helt okej faktiskt. :))

I morgon ska jag läsa hela dagen, måste bli klar med min bok.. Eller måste i alla fall börja skriva på själva arbetet kring böckerna, det kan ju inte bli tråkigare? Eller? ^^.


I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

'Cause I've had the time of my life
And I've searched through every open door
'Til I found the truth
And I owe it all to you

With my body and soul
I want you more than you'll ever know
So we'll just let it go
Don't be afraid to lose control

Just remember; you're the one thing I can't get enough of.


Nu ska jag och min vetekudde försöka sova.. Sov gott babes!


G'morgon

Trött & sliten, är var jag känner mig just nu.. (ovanligt såhär på morgonen....)
Ska ta bussen om en halv timma in till skolan, repa hela dagen lång blir det.
Förutom ett litet avbrott till skroten, vi ska leta motorcykel-delar, höhöh.

Ser fram emot kvällen, bara att löser sig.. Men vi är på g!



Ha en trevlig dag! Pusssssssss :*


Godnatt folks!

Yessir, nu är det dags att sova, ligger redan i sängen med en film rullandes (som alltid) Men lika förbannat blir jag pigg när man får lite luft på hemvägen.. Så ja, nu ligger jag här i sängen med en film rullandes och är PIGG. Men måste sova, skola i morgon, ska till skroten med Snifilotti. Haha det kan bli grejer det ;))

Har färgat håret btw! Började med att lägga i en röd färg på mina missfärgade vit/röd/orange/gula slingor som var totalt katastrofala, det resulterade i att den röda färgen blev knallrosa, (var ska detta sluta?) sen börjar jag smeta i den svarta färgen som är KNALL lila, som med tiden blev grått. Jag blev lite skraj där ett tag, men till slut blev det kolsvart i huvudet på mig igen. Nu är allt som vanligt och jag är glad.. Slipper den oootroligt långa utväxten. Haha!




Sov snyggt! /Michaela

FANTASTISKT

Vilket framförande alltså, gåshud!
Coolt när orkestern kommer upp i början.
GRYMT!


PARTY

Imorgon blir det party för fulla muggar! Förfesten är lite halvt oklar för tillfället, vet att vi kommer sluta upp på Klaras iaf. Det är ju den 25, så det kan ju inte bli annat än en lyckad kväll :)) Sitt inte hemma och uggla, kom dit!

aaaaaj.

Michaela Klippel Österblad ska börja smörja in sig med solkräm när hon solar, har fått soleksem nu =( Gör ont som satan, och kliar gör de också.. Gick upp tidigt i morse, känn på den ni :D Klockan ringde kvart över nio, död som ett djur smet jag över till grannen. Sol hela dagen, hann med en kattjakt också. Nu sitter jag här inne med mina eksem & gnäller.. Vill ju ligga ute.. Kan iof göra det, är i stort behov av att sola ryggen.. Men är inte det sjukt tråkigt? Har alltid tyckt det.. Skulle kunna lägga in en bild här från Bulgarien så ni kan se hur jag alltid lyckas vara kritvit på ryggen & brun på framsidan, men jag sprara nog det;)

Dags att läsa lite ur Poeten nu, börjar faktiskt bli riktigt spännande måste jag erkänna! Missa inte Efterlyst och Insider ikväll mina vänner! På 3:an, det börjar 21-23. Solong <3

Please don't stop the music

It's gettin late
I'm making my way over to my favorite place
I gotta get my body moving shake the stress away
I wasn't looking for nobody when you looked my way
Possible candidate

Who knew
That you'd be up in here lookin like you do
You're makin' stayin' over here impossible
Baby I must say your aura is incredible
If you dont have to go don't

Do you know what you started
I just came here to party
But now we're rockin on the dancefloor
Acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest
And now we're face to face


I wanna take you away
Lets escape into the music
DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the
Please don't stop the

Please don't stop the music

........



Bara för att jag saknar Ilona massor.


Top model!

Top model in china. YESSIR :)









myyyyyyyyyyyyyyyyys.

Onsdag!

Skrivit svenska nationella idag, gick så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra! Är superglad. Sedan blev det en lunch på stan med David, för att sedan gå och språka lite med min kära syster på krämaren(Guldfyn ofcourse) Bilen rullade hem till vintrosa och nu har jag legat i solen ett tag och läst 50 sidor till i min bok. När denna uppgift är klar kommer jag nästan gråta av lycka, då är svenska B klart! Hallelujah..

Som det ser ut nu är det dags att städa rummet, kommer knappt in där pga av alla kläder som ligger på golvet^^. Jag måste börja bli mer ordningsam, skärpning skärpning! Sen ikväll är det top model & sex and the city för hela slanten!
Ingenting går upp mot onsdagar!




Ledig i morgon också, som vanligt, känn på den ni :D


Majs VS morötter

Jag har käkat endast majs till lunch nu ett tag, inte för att jag inte äter annan mat utan för att jag tycker att det är såååååå sjukt gott & nyttigt också såklart, trodde jag. Men det visade sig att det är väldigt onyttigt, mycket socker osv. Så nu äter jag morötter istället, det är också väldans gott. Dippen jag doppar dem i är väl kanske inte det nyttigaste, men oj så gott! Chips är totalt överskattat, right?

Jag är typ lyckligast nu, åååååååååååh vilket underbart väder vi har. Tror att jag har nämnt det sisådär 1100 gånger minst de senaste dagarna, men det tåls faktiskt att sägas om och om igen. :)) Svenska nationella i morgon klockan 08.00, wish me goooooood luck man. Tror inte det blir att man sitter i 5h, så får se om jag hinner hem innan Kiboxen med David drar igång klockan 5! :) Ska bli skönt att träna på Friskis igen, var ett tag sen jag var där faktiskt. Har mest hållt mig här ute i Vintrosa, i spåret...

Nejni, dags att sova nu så man orkar med morgon dagen. Natti//



It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine

You say it best, when you say nothing at all...

Sommar?

Idag är det riktigt sommar väder alltså, helt sjukt.
Har dock hört att det ska bli sämre väder mot helgen.
Men jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir dåligt.
Nu får det gärna vara sånt här fint väder enda tills slutet av agusti.
Nu ska jag läsa Poeten i solen! Hej så länge :))


Brända kinder!

Jupp, röda/brända kinder är något jag har just nu. Som det ser ut nu behöver jag ingen rouge iaf;) Ser nästan ut som att jag har smetat på en helt burk med rouge, men så är faktiskt inte fallet mina vänner. Skulle sovit hos MollinSjögren inatt för att sedan åka och träna klockan 7 i morgon bittit, men vi glömde totalt bort det, synd! Då hade vi bilat in och kunnat åkt runt halv 7, men nu när jag är hemma går bussen lite innan 6 tror jag och det känns oerhört segt om jag ska vara ärlig. Så jag tror faktiskt jag hoppar det i morgon och kör nästa tisdag.. Jag får se.

Det är såååå frustrerande med katter ibland, speciellt våran ena katt som alltid hoppar upp på tangentbordet när man sitter vid den stationära datorn.. & hur många gånger man än slänger ner henne på golvet så är hon lika fort uppe igen. Där är en stor skillnad mellan hundar och katter faktiskt, hade det varit min hund som gjorde något sånt (kankse inte just hoppar upp på tangentbordet......) så skulle man säga åt henne en gång så skulle hon sluta. Är det alltså så att hundar är smartare än katter? (Intresseklubben skriver ner detta antar jag....) Haha.

Kom nyss in från lite löpning i spåret, sprang med syrran. Riktigt skönt, men nu med allergin så blir det tyngre faktiskt. Jag lider verkligen med alla som är superallergiska, som Rebecca i klassen, och måste vara hemma(inne!!!) när det är sånt här underbart väder.. Har varit exakt lika dan, men i år har jag inte känns av det lika mycket som jag brukar faktiskt. Okej, jag är väldigt mycket tröttare än vanligt och känner av lite i ögonen och så, men inte alls som förut. Det kunde hända att jag var tvungen att vara hemma från skolan i över en vecka pga av uppsvullna ögon & hals. Inge vidare faktiskt.. Hoppas att mitt är påväg att växa bort, för det brukar det faktiskt kunna göra. :)

Kom precis ut ur duschen och har tagit på mig mjukisar och en stor sköön tröja och ska faktiskt redan lägga mig i sängen och slå på någon bra film. (Hoppas på en bättre/lättare film än den vi såg igår, jag fattade verkligen ingenting, hmm..) Sovgottallasmå.

Parlamentet

Ingen får missa Parlamentet ikväll 20.30 på tv4, alltså om 10 minuter.
Eftersom att Björn Gustavsson är med så kan et inte bli annat än superkul. :D

Singoalla

Är äntligen klar med min 1800-tals bok -Singoalla, som är skriven av Viktor Rydberg. Har kastat mig in i mn 2000-tals bok, det blev till sist Poeten skriven av Michael Connelly. Har inte kommit så långt i den bara sisådär 40 sidor, men fast att det inte är min stora hobby att läsa så tror jag att den kommer bli bra. Ganska läskig redan. ^^

Nu ska jag övergå till svenska nationella plugg, wish me luuuuck. :)






<3

Här har ni mig -Vågen!

(Sånt här är nog bara kul att läsa om man själv är just Vågen.
Ni andra kan ju läsa lite mellan raderna bara. ^^)


VÅGEN DEN 20 APRIL (23SEPTEMBER-22OKTOBER)

"En missad chans får dig att börja tänka.
Fatta inga förhastade beslut på egen hand."


VARDAG:

Du är glad och generös i dag. Fortsätt gärna att bjuda på dig själv,
 för då kommer det att hända något positivt.

KÄRLEK/RELATIONER:

Eftersom du har lätt att få kontakt och umgås med människor nu, kan du ha tur om du söker dig ut och hittar på något kul idag.

PENGAR/ARBETE:

Viktiga frågor kan komma på tal idag, du kan vinna en hel del på att lägga dig i.

DAGENS CITAT:

Barbra Streisand - Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?

LYCKONUMMER:

13

PERSONLIGHET

  • Några positiva egenskaper hos vågar är att de är intelligenta, klartänka  och mycket charmerande. Ofta är de också mycket öppenhjärtiga personer.
  • Vågen är en riktig livsnjutare som älskar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv.
  • En våg är även väldigt flörtig, vilket kan uppskattas både som positivt och negativt av deras medmänniskor.
  • En negativ egenskap som vågen besitter är dess velande. Att snabbt ta ställning i diverse frågor och situationer är inte lätt då de noggrant överväger både för och nackdelar innan ett beslut till sist kan fattas.

Nu har jag nördat klart ;)
Dags att läsa nu! Ciaoo..


Hello sunshine!

Oh, älskar detta underbara vår/sommar-väder. Det är knäppt hur alla människor blir på så mycket bättre humör, alla bara går runt och strålar! Så fort man möter någon så kastar man alltid ur sig ett glatt hej & får ett minst lika glatt hälsande tillbaka, happyhappy.

Dagen ser ut så att jag ska läsaläsaläsa, plugga svenska nationella, sitta i solen, sy iordning min studentklänning & balklänning, (Bara lite små saker som måste fixas till, sen är de perfekta!) träffa David, ut och ta en vända i spåret, övningsköra om mamma är sugen,kika på parlamentet, sen verkar det vara en ganska hyffsad film på tv4The Bourne identity.
((Amerikansk thriller från 2002. En man som kan vara Jason Bourne hittas flyttande i Medelhavet och räddas av en fiskebåt men när Bourne återhämtat sig drabbas han av minnesförlust. Bourne beger sig till Zürich där han får tillgång till en säkerhetsbox som innehåller en pistol, flera tusen dollar och ett flertal pass med olika identiteter. Snart upptäcker Bourne att han är jagad och lyckas övertala en kvinna, Marie, att köra honom till Paris. Nu börjar en desperat jakt för att ta reda på sanningen om Bourne samtidigt som han och Marie måste fly från flera lönnmördare. Åldersgräns 11 år. I rollerna: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox. Regi: Doug Liman. ))

Varför kan inte alla mina dagar se ut som denna? (Om man tar bort de 2 första sakerna)

[REC], studenten & Sex and the city

Varit på bio ikväll, kan ju inte säga att vi såg bästa filmen.. Rättare sagt sämsta filmen jag någonsin sett tror jag =P Haha.. Det blev en rysare; REC. Tänker faktiskt inte ens berätta vad den handlar om för så dålig var den, minst 4tummar ner från mig(n) Men nu vet vi ju att den inte är något att ha i alla fall.. typ.. Haha.

Ligger i min säng just nu och är totalt slut, har varit vaken i exakt 17h detta dygn. Slå det om ni kan! I morgon blir det en massa plugg, har så mycket att göra. Har bestämt mig för att läsa ut Singoalla och komma igenom minst 100 sidor i den andra boken. (Denärtjock) Måste även förbereda mig inför svenska skriftliga nationella som äger rum på onsdag. Funfun..

Köpte studentbiljett idag på Frimis, de säljer dem för 140:- styck på fredag-lördagskvällar från 19.00-21.00. Än så länge har de sålt ca 1000 och det finns ungefär 500 kvar. Så har ni inte köpt, köööööööp :) Kommer nog bli riktigt drag. Nu när jag endå pratar om studenten kan jag nämna att min klass inte har engagerat sig tillräckligt (ovanligt? nej)  nu inför studenten och det resulterar i att vi inte har någon vagn att åka i. & att folk säger att "Det är ju inte så viktigt" Skiter jag faktiskt fullständigt i. Känns som att det är ett måste, det hör ju liksom till. Hade ni tänkt att vi skulle gå? Kom igen, vi måste hitta en! Någon som känner någon som har en? Hörs av er!!!


Dagens viktiga info yes;
1. Den 21 JUNI mina vänner, dåni! Då är det bio prämier på Sex and the City filmen Kul va? Åh, längtar massor. Ska försöka se om man kan få tag i förhandsvisningsbiljetter, om jag skulle få tag i sånna skulle jag nog gråta av lycka. (y)
2. Läste i tidningen att mamman till barnen som blev mördade i Arboga har börjat minnas kvällen/natten mer och mer och hon har även pekat ut ex frun som eventuell mördare. Detta följs nogrannt!



Det kommer bli en underbar väder vecka förresten, 15+ hela veckan som det såg ut här om dagen i alla fall. Har inte kikat in, men gå in på smhi.se för vidare information. Höhö. Läste också på Aftonbladet plus att sommaren kommer bli steeeeekheeet, och det säger man ju inte nej till. Blev hur glad som helst, älskar verkligen när sommrarna är varma, utan moln & blåst. Blåst är verkligen det värsta jag vet, det finns inget värre än att komma ut en vår/sommar/höst/vinter-dag och det blåser. Hellre regn, hatar verkligen när det blåser. Äh nog om det, sommaren kommer i alla fall bli bäst tror jag<3

N
u håller jag på att total slockna.. Var jätte trött runt halv 12, sen blev jag superpigg och hade jättemycket energi, men nu är jag helt död igen, ögonlocken håller sig knappt uppe. Men vi hörs i morgon babes! Hejs :))

Efterlyst

Sitter i soffan nu och kikar på Efterlyst. De har tagit upp mordet på Engla som de hittade för några dagar sedan -död, och Pernilla som blev offer till samma man år 2000. De berättade att han har blivit dömd ungefär 4-5 gånger tidigare för misshandel, våldtäktsförsök osv. De spekulerar även i om han kan vara mördaren till en tjej i Göteborg år 1994 och även flera mord. Det är lite konstigt att de går ut i media med det tycker jag, de målar ut mannen ännu mer. (Även om jag inte har någon som helst sympati för honom) Så kankse man ska ta reda på all fakta innan man går ut med det.. Eller?

År 2006 hade tydligen en man, som hade läst tidningen och sett en fantom-bild på denna man som hade mördat Pernilla i juni år 2007, ringt till polisen och tipsat om att han kände igen mannan och pekade ut just han som nu har begått ytterligare ett mord. Som jag fattade det så hade polisen inte tagit tag i det och på något sett hade det runnit ut sanden. När man hör en sånn sak, hur arg blir man inte då? Om det hade blivit en stor utredning så hade kankse inte ett till offer behövt falla av denna man.....




Dagen har varit väldigt slapp, har haft min älskade syster hos mig all the time<3 Började med att vi la ut massa filtar, kuddar, täcken osv ute i det underbara vädret. Eftersom huset ligger på ena sidan och att vi har plankstaket(typ?) runt om poolen så var det nästan helt lä. Ni anar inte hur varmt och skönt det var, kunde ligga i bh & trosor och sola. Läste även min otroligt roliga Singoalla bok, plöjde igenom halva boken så nu är jag på gång i alla fall. Fixade lite lunch senare och sen har jag inte gjort ett skit=) Hur skönt som helst..

Morgondagen ser ut så att jag går i skolan från halv9-3, har musikal hela dagen och hoppas av hela mitt hjärta att dagen går fort. Men nu får jag faktiskt ta och bita ihop, det är ju mindre än 2 månader kvar tills studenten. Sen efter det blir det till att åka bil hem till mig med min underbara Sofie. (Fasiken, jag måste börja köra!!) Blir städning av huset, ett stort måste sen mot kvällen blir det mys med mina bästa<3 Åh, vad jag tycker om er!  Sen får man se hur resten av helgen ser ut helt enkelt.

Efter Efterlyst ska jag kolla på Insider, Robert Aschberg är en favorit!



Hörs kankse senare fooolks :)
Kram

Beck - I Guds namn

Yessir, ska kolla på Beck nu. Det är sjukt vad alla filmer håller klass! Den jag tycker minst om, av de nya filmerna, är nog faktiskt "Flickan i jordkällaren". Just nu kollar jag på "I Guds namn" som då är den sistasista filmen, det är väl okej. Men inte en av de bästa. Blev fruktansvärt sugen på att se de äldre Beckilmerna, exempel "Spår i mörker". Det var jätte länge sen jag såg, kommer ihåg att jag såg den en gång sen liten sen vågade jag inte kolla på den något mer för jag blev såååååååå rädd. Men nu är det nog dags att övervinna den skräcken ;) Jag kom och tänka på en annan sak när det gäller dessa underbara filmer. Att de första filmerna kollade jag ju på när jag var liten, men då hade jag inte riktigt fått upp intresset för min man. Så nu är det ju bara ett måste att kolla igenom alla filmerna from the beginning så man kan kika på en lite yngre version av Mikael Persbrandt :)) Haha.

Time to sleep. / Michaela Klippel


Är det bara jag, eller går tiden sjukt sakta nu inför balen & studenten?
Tycker att den här veckan har pågått i minst 3 veckor.... (?) Nattinatt...

Sex and the city

Japp, det visas just nu på tv3, dubbelavsnitt ikväll.. Undra om det är det varje onsdag? Då kommer jag sitta bänkad  framför tv:n i 2 hela timmar, och det är väldigt olikt mig. Kollar inte på tv så ofta, eller rättaresagt kollar inte på tvprogram,blir mest filmer.. (Nu är klockan snart halv 12 och Sex and the city går inte alls, men det beror på min otroliga seghet att skriva klart ett blogginlägg, jag är fan helt otrolig. Haha) La precis på luren med Malin Björk i luren, berättade om mina planer för den kommande helgen.

Undra vad jag ska göra i morgon på min lediga dag? Tror faktikst att det blir en sväng på stan, om det är bra väder det vill säga. Det har varit helt okej väder idag ju, till och från har solen allt kikat fram och man blir så glaaaaaader. Annars får jag väl se.. Måste ju göra min favoritsyssla (som alla borde veta vad det är nu) Jusdet läsa ;) Hahah, nooot. Men det måste göras i alla fall.. Det mest ultimata vore ju att när jag vaknar i morgonbitti av min mobil, som jag ställt på tidiga klockan 10.00, är att stråålar solen igenom mina gardiner och det är helt vindstilla så man kan sitta ute och läsa boken och dricka kaffe. (Ja jag dricker det faktiskt, lite till och från) Om det är regningt och molningt i morgon blir det inget läsande.. Alltså är det vädrets fel om jag inte hinner klart...........


Tänkte säga godnatt med den här bilden. Haha.
Var i julas när la familia bakade pepparkakor...
Därav mjölet i mitt annsikte. Jul<3
Så är det alltid med mig,
När det är jul vill jag ha sommar, & tvärt om.
Lev med det vänner!
Sov gott i alla fall.
Är klar med detta inlägg 2h senare. Haha
Natti, solong, hejdå osv.



Over and out.

....

Idag har Michaela varit busig.


Läser min otroligt dåliga bok just nu, jag är verkligen ingen bokmänniska.. help.
Nån som vill läsa den åt mig, +en till bok, och sen skriva en uppsats om dem?

Är superduper förkyld också.. Hostar jag gör också, that sucks maaaan. "/
Kikade på Smallville som gick på tv förut, typ första avsnittet, å så bra det är.
Bokens värld nu, ciaaaaaaaaaaaaaaaoo.


Förövrigt så är jag ledig i morgon som varje torsdag, bästbästbäst!


...

Buuuuuuuurrrr, vad kallt det är i mitt rum just nu.. Ligger och fryser sönder..
Kollar lite på The holiday, verkligen jättesöt film.. Bra film att somna till också;)

Tror jag har åkt på en förkyldning också, inte så svårt när iprincip alla är sjuka.
Syrran ligger på övervåningen med fetaste förkyldningen, och klassen ska vi inte prata om.
Tror att lilla Emmelie är boven i dramat! Började med att hon var sjuk, sen Lotta & nu jag.
Vem står på tur månntrooo? Nej nu måste jag försöka sova.. Min hosta tar död på mig=(

Sov gott alla som är vakna:) Pussnatti.

Hurtig.

Var ute och sprang nästan 5kilometer förut, känn på den ni! Var jätte skönt, och det bästa var att jag inte var jätte trött när jag väl var hemma. Börjar få upp konditionen riktigt bra nu, nice. Haha, mina vade för den delen också, som 2 stora meloner.. & nu ska jag ut på en nattlig promenad också, hurtmickis.

Förövrigt är det 3 av mina såkallade vänner som på en och samma dag har yttrat orden "Mickis, du är ganksa vimsig av dig" Man tackar för det!


Solong ;)


Rascal Flatts

Dom är gryma! Endast deras musik som strömmar ut genom högtalarna nu när jag städar och har mig. Blev också en stor rensning av allt smink, hårprodukter osv. & ska börja med kläderna nu. (Intresseklubben här igen!) Ville bara rekomendera er att lyssna på Rascals. :))











Så finns det ju något som heter samvete också.....

Nu ryker kläderna!

Nu ska jag äntligen ta tag i min totalt katastofala garderob, och har bestämt mig att rensa ut massa kläder som jag endå inte använder. Jag har väldigt lätt för att tänka "men den där linnet kankse jag kommer använda någon dag", fast jag inte rört plagget på sisådär 3 år. Är det någon som känner igen sig? Men nu ryker allt! Vet inte riktigt vad man ska göra med allt, kankse rädda barnen eller något sånt bra? Det är ju uppskattat.. En sak vet jag i alla fall, skulle aldrig lämna mina kläder till myrorna eller något likande. Kul att se någon människa gå runt med ens gamla kläder, eller bara veta att någon kankse köper det.. Nejusch, det blir nog någon barngrej. Kännerpå mig att endel kommer ryka i vilket fall som helst..

Snart kommer syrran hit också<3 Pusspåhenne.



Ciaaooo..

...

Jag har blivit sämst på att komma på rubriker, dock är det ju inte så viktigt kankse..

Dagen har vairt ganska seg för min del, gått i skolan från halv9-12.. Repat musikallåtar, även varit lite på Markurells och fixat Save everything-loggan med Karin. Har också skrivit i min balblanket, och det beslutades även att vi ska sitta vid mitt bord(musikarna) på balen. :)) Hoppas det är okej i alla fall. Sen gick jag på stan en snabbis med min älsklingssyster, sen har jag vairt hemma. Satt vid pianot ett bra tag idag, var länge sen jag gjorde det.. Har blivit så trött på alla noter jag har.. Men som tur är har vi ju ett bibliotek, great!

Nu är det dags att sätta mig och läsa en 1800-tals bok, fun? ehno. Skit tråkigt verkligen, min svenska lärare blir min död! Haha.. Läser inte mycket annars, och nu när jag väl ska göra det blir det en gamalskriver bok. Jaja ska plåga mig igenom några sidor nu, hörs nog senare babes!

puuuuuuussss,Whitney houston är bra som tusan!

(n)

Tummen ner till mig.. Märkte att jag inte skrev något positivt i det förra inlägget, men det finns faktiskt en rad med positiva saker :)) Bara så att ni vet!

Godnatt.

....

När en dörr stängs, öppnas två andra.
Idag har jag sett på Just my luck.
Där säger dom så, & nu delade jag med mig det till er.
Jag tror faktiskt att det stämmer..
På något konstigt jäkla vis, så tror jag faktiskt det.

Seg dag idag förövrigt.
Är inte på blogg humör.
Är nog inte på humör för nåt.
På senaste tiden har jag inte varit det.
Ibland är man nog bara lite nere.
Det får världen tåla, sådäså :))

Imorgon blir det skolan & sen kankse Satin.
Är inte alls sugen just nu, kan bero på att jag är trött.
Det är ju faktiskt 50 dagar kvar tills studenten. Woho.
Men det är 50 för mycket, enligt mig.
Jag är sååå trött på det, någon mer än jag?
Måste börja läsa en svenska bok också, kul?
Jag är seg som en snigel på att läsa böcker.
Eller det bror i och för sig på vad jag läser.
När jag läser 1800-talsböcker, då är jag en snigel.

Prov i morgon, shit happens..
2 nationella prov på onsdag, SHIT REALLY HAPPENS.
Ledig på torsdag i alla fall, thank gooooood.


Let us se where this road is gonna take us...


Tack och hej för mig.

Så är även denna dag påväg mot sitt slut..

Sitter i sängen just nu i mjukisar och har det skönt.. Har pluggat massa naturkunskap också, känner mig duktigt som få. Var supertrevligt när vi firade Lotta, god mat & vin. Taaaaaada. Kikar på tv just nu också, och väntar på att David ska komma över. Blir nog en ganksa tidig kväll ikväll iaf, är jätte trött..Vet faktist inte varför..

Heeejj,så länge folks!

Godmorgon/middag

Nu ligger jag fortarande här i sängen.. Så skönt att bara ligga och slappa, och på söndagar är det faktiskt fullt tillåtet. Mot eftermiddagen blir det till att åka och fira min moster som fyller 40! Grattisgrattis.. Ska även plugga naturkunskap (måste börja med det nu!!) eftersom det nalkas prov på måndag. Suuuuuuugigt..

För ovanlighetensskull så har jag kollat lite på Sex and the city, man kan ju inte annat än älska det, älska dom!  De fyra olika karaktärerna är helt underbara och deras kläder och skor, ohh fabulous. Helt klart värd att se. Själv har jag ju köpt alla säsonger,som ligger i en liten miniskolåda, men för de som inte har så börjar programet sändas den 16april. :) Kanal är jag tyvärr osäker på, har för mig att det är tv3 som hade denna fantastiska idé att börja sända det igen, men är som sagt osäker. Har ni inte sett det från start till slut, se det!



Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig ut i spåret och springa några kilometer. Det är alltid skönt att börja dagen med lite träning, man känner sig så pigg och inte minst duktig när dagen rullar på.

Ha en treeeeevlig söndag, / Michaela

Fundersam

Var enda gång jag kollar på statistiken så blir jag så fundersam, vilka är ni? :) Som idag har jag haft 32 unika besökare, än så länge, men 107 klick. Det är jätte ofta det är massa fler klick än besökare, det betyder nog att jag borde uppdatera lite oftare. Men det har jag varit ganksa duktigt med på senaste tiden. Haha..

Ligger hur skönt som helst i sängen just nu, men mobilen dog nyss och det betyder att jag måste gå upp för att hämta mobil laddaren. Hahha, ibland är man stört lat. Men japp, måste resa på mig nu så min mobil kan börja leva igen.

Take care allihopa, godnatt<3

....

Du är verkligen galet underbar<3



Är faktiskt riktigt trött nu, känner mig febrig. -Igen.
Ligger i sängen och kollar på en dålig film.
Ska faktiskt byta till någon annan.(jagbyteraldigfilmannars)
Mot mina principer liksom. Haha..
Imorgon ska familjen & jag iväg och fira min moster,40 år!
Kan bli skoj. Har även bestämt mig för att börja ta lite mer kort.
Kameran(även om den är stört dålig) ligger bara och skräpar.
Lite ändigt på det tack. Vill också ha en systemkamera, coola grejer liksom.
Nej dags att byta film och sedan sova, knarka alvedon gör jag också.
När jag gör jag inte det höll jag på att säga..



Look into my eyes you will see, what you mean to me
Search your heart, search your soul
And when you find me there you'll search no more.


( Har hamnat i en riktigt Bryan Adams grop just nu.. Hans röst,ohh. )


Hörs kankse senare om jag inte sommnar, annars i morgon. Ha en trevlig lördagskväll, puss!


Balklänning.

Skrev tidigare att jag skulle ladda upp en bild eller två på min balklänning, men nu har jag tänkt om. Det får allt bli en suprise för er mina vänner som ska på balen, ni andra som är intresserade får allt pallra sig till Stora Hotellet den 22:a maj klockan 18.30 (osäker på tiden) Min klänning fick i alla fall godkänt av min kavalje, toppentoppen :)) Kommer nog bli riktigt roligt.


That's all I have for now. Solong!



Talang 08

Åhhh, är hon inte helt fantastiskt söt?
OCH DUKTIG. Tio år och en sånn röst. DET är grymt.
 Sista delen i låten är sjukt bra. :))


Without you

Nu sitter jag här i min ensamhet och är på så frukansvärt dåligt humör.. Alla bara tjatar och tjatar på allt jag gör och inget gör. Blir så irriterad bara.. Jag hatar verkligen sånna här dagar! Ja i och för sig, vem gör inte det?

Var ute och sprang i morse, kände att jag var tvungen att röra på mig och även komma ifrån. Även fast det inte var bästa vädret var det hur skönt som helst. Men jag rekomenderar dock inte att springa utan mp3, hittade inte min så var tvungen att strunta i den. Men det gick ju bra, men jag springer i alla fall mycket bättre med musik.

Har tagit ett kort på min balklänning, kommer nog ladda upp den lite senare. Får se om jag ska vara så hemlig som möjligt tills baldagen eller om ni kankse kan få ett litet smakprov. :))

Känner att jag inte har så mycket att tillägga just nu, men hörs senare allihopa!




Is this what i have to go through
To be able to live my life without you
Is this what i have to feel like
To be able to live without you by my side

To be able to live my life without you
To be able to live without you by my side

Its hurting so bad
Its hard to define
I want you pass yet stay on my mind
Illusions i hade is far from the truth
I never survive getting over you yeah





Sofie Andresson.

She´s the best. <3 Hur skulle jag överleva utan dig gumman? Nononono, inget jag behöver tänka på ;) Haha.


Nu är klockan snart tre.. Dags att sova kankse? Har sjukt ont i öronen igen, fattar inte att det inte kan ge sig? Gör så fruktansvärt ont, hoppas att det blir bra tills i morgon bara. För övringt är min mobil mongo, det dör helt till och från. Hoppas bara att jag hittar bevidtjosandet till mobilen(garantin) så jag kan gå tillbaka med den och klaga. För knapparna börjar också bli ur funktion. Även fast jag inte varit våldsam med den. Ööööhö,så ska det icke vara.

Nej nu somnar mina ögon, sov gott alla, som inte redan sover ;)  Förresten så är det faktiskt väldigt skönt att få sova i sin egna säng nu igen, inget slår den<3 Ellerjo..De som är större än 90cm knakse.. = Typ alla. haha, måste faktiskt ta och skaffa en större säng. Har sagt det länge jag vet... Men snart måste det fan bli dags. Hmm.. Vad ska man önska sig i studentpresent?? Någon som har något bra förslag? Själv är jag kass på önskninggar. Saaarriiii.. Men natti på er alla som sagt.

Over and out.

...

Förresten hittade jag något ganska roligt faktiskt.
Vet inte vem han är.. Men kul va? :))




Stockholm och ont i fötterna.

Har spenderat hela min dag i våran vackra huvudstad med Maria Fernström.♥ Det var så sjukt länge sen vi gjort något tillsammans, har varit guld! Hon hittade allt hon inte skulle hitta, och lite till ;) Själv har jag äntligen köpt en balklänning, är det inte fantastiskt? Var stört skeptisk hela dagen, från att jag köpte den tills jag kom hem. Men väl hemma så testade jag den med skor, handskar och hela köret och blev förvånansvärt överaskad att det blev så bra. Sen ska nog Sofie, min lilla duktiga frisör, fixa min frilla på baldagen, Thanks for that babe. Köpte även en skrikrosa tjocktröja som är hur skön som helst. Måste även påpeka att mina skoskav gör ont och att mina fötter är väldigt trötta efter en hel shoppingdag.

Imorgon blir det till att fira söta Maria Shöllin som fyllde 19 den 3 april, (Grattis i efterskott gumman) Blir nog en väldigt trevligt och mysig kväll hemma hos henne i morgon med trevligt sällskap & tacos. Men morgondagen börjar i alla fall med sångträning med Jocke, dagen kan ju inte börja bättre.. (Hör ironin tack.) Kör B står på schemat sen, och resten av dagen blir det produktionsgruppen som tar plats. Ska även anmäla mig till balen i morgon för det har jag inte gjort än, alltid ska jag vara så sent ute..


Eftersom jag varit uppe sen klockan halv 7 i morse måste jag säga att jag är fruktansvärt trött just nu. Så sov gott allihopa för det ska jag! Puuuuussssssss

<3

Ligger och kollar på Oc just nu, det är så jäkla bra. Har iof sett denna säsong minst 3 gånger. Men det är lika bra för det. :) Väntar på att bästaMaria ska komma hit och så ska vi laga maaat. Mums, är faktiskt hungrig. Det var ju inte direkt så god mat i skolan om man säger så. När är det ens det? Usch.. Tycker alltid det är fruktansvärt äcklig mat. Men salladen och hårda mackor.

Träffade min älsklingsSofie förut :)<3 hihih..




I morgon blir det stockholm med MARIAFERNSTRÖM. :)) Ska leta balklänning och studentgrejer. pusspådet.



ses senare.

Fotboll?

AHahahahahahha, är det möjligtvist så att det går fotboll på tv? Eller någon annan sport? Hör till och från skrik från andra sidan väggen "JAAAAAAAAAAAAAA MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL" "JÄVLA SKIT" "JAAAAAAAA" osv. Haha..









Jag kan va ärlig, jag kan vara härlig.
Jag kan va bättre än bra, hur svårt kan det va?

GRATTIS MORMOR.

Grattis mormor, du är bäst! ♥





Det var allt jag ville säga. :)

Svenska!

Skickat in 2 arbeten i Svenskan nu, det känns hur bra som helst. Man är så nöjd med sig själv när man är klar och det känns så bra att man gjort det så det inte blir inlämnat någon dag senare än satt datum. (Aldrig hänt...............) Är även klar med min presentation, känns bäst.. Bra va? Nu vill jag i alla fall bara bli av med redovisningen tack!


Läste nyss ett mail som skickats till min skolmail:

Balen 2008

När: 22 maj-08
Tid: 17.30-01.00
Var: Elite hotellet Örebro
Pris: 450kr
Hur fyller jag i formuläret? (Fomuläret är bifogat i mejlet)
Det är viktigt att ni fyller i namn på personen ni skall gå med pga. bordsplacering. Ni kommer att sitta i klasser (flera klasser på ett långbord). Går din partner på skolan är det viktigt att ni tillsammans gör upp om vilken klass ni vill sitta vid. Har ni speciella synpunkter på bordsplaceringen så får ni skriva det på blanketten, vi ska göra så gott vi kan!
Det är JÄTTE VIKTIGT att ni talar om allergier eller dylikt (hos både dig och din partner).
Klädkod: Flickor: Klänning/aftonklänning/kläder avsedd för bal.
Killar: Kavaj/smoking/kläder avsedd för bal (slips eller fluga är valfritt).

Valsen:
För att komma i form för den kommande dansen kommer en valskurs att hållas 7 maj (v.19) kl.14.00. Man rekommenderas att använda sina skor man planerat att ha under balen och även liknande klädsel som på balen!


Alltså, blir man inte sjukt jäkla taggad? Kommer nog bli hur kul som helst tror jag :D Måste nog gå en valskurs.. Ha nejdå, men jag tror inte att jag är bäst på att dansa vals. Tror inte ens att jag har testat det någon gång. Kankse är jag en naturbegåvning?

Nu ska jag ut och springa.. Vart springer man om man bor i stan? Tror jag drar mig bort mot trängen hållet, det blir lite annat än att springa ute i Vintrosa med spåret precis utanför huset. Aja, ses senare!


Malin&Malin

Blev en sväng på stan med dessa två damer.



Hade ingen annan bild på er två tillsammans, vet att ni kommer hata mig för den här bilden men vadfan ;) Dett var iaf när vi var i Bulgarien för de som missat det. <3 Hittade jordens snyggaste byxor på, hm.. Sisters? Svinbilliga iaf, älskardom! Sen har jag köpt min body som jag har tjatat om ett tag nu. & dessa två plaggen passar så sjukt bra ihop då man kan ha byxorna som höga byxor, men även som låga baggy byxor. :) Kommer bli speciellt bra när sommaren nalkas! Blev inget jobb idag förresten, känns skönt. Men inte allt för bra heller kankse.. Skulle behöva pengar, men trivs man inte så gör man det bara inte.

På torsdag drar jag, Maria & Lotta iväg till Stockholm. Ska leta efter en balklänning och även studenkläder.. Har ju klart klänning och så, men har kommit fram till att man måste ju ha två klänningar såå. Och eftersom den första var så sjukt billig så kan jag nog kosta på mig en till ;) Kommer bli mysigt tjejer.

Har sökt lite olika jobb nu förresten, känns bra. Men är otålig och vill att de ska svara nu på en gång. (Det var iof igår som jag sökte ...) Men hoppas på det bästa, vill verkligen ha ett jobb som jag trivs bra med. Så om någon har nåt jobb, erbjud mig. Haha..

Dags att träna lite på svenskan. Go go go, bye.


Våra bästa år.

Kikar på våra bästa år just nu. Jag måste bara säga att barnen inte är speciellt bra på att spela, ledsen men oh. Allt är så jätte överdrivet.. Jag ska kankse inte säga något egentligen, för jag skulle nog inte kunna göra det mycket bättre själv. Har börjat tröttna lite på programet, det är verkligen segt just nu. Alla bara gråter och är totalt blåögda. Men endå kollar jag.. Det är något speciellt med det. Kankse är det alla killar som jämt  går  i bar överkropp. ;)

Ska kankse iväg och jobba lite senare ikväll, har ingen lust alls..
Men måste ju ställa upp ibland. Har ju som sagt inte varit där på över en månad..
Blir kankse en sväng på stan också om ett litet tag. När våra bästa år är slut såklart.

Dagen har förövrigt varit sjuk onödig, har inte gjort ett skit typ. Suttit och gjort en framtida i Word&paint. Annars har jag inte gjort något. :D Nej, ska sätta mig med svenskan nu. Take care allihopa. :))

Michaela

Soffipropp,

Hur lyckas jag alltid komma i säng så sent? Det är smällar man får ta ibland.
Tv suger förövringt, finns aldrig något att kolla på. Men blev överaskad nu, slog över från kanal6 till tv3(<3) och där visar dom just Xena -Krigarprinsessan. Haha kommer ihåg att jag älskade det programet när jag var lite. Tror det var för att det för en gång skull var tjejen som räddade världen, inte killen -som alltid. Ska nog kika lite på det nu och se om det fortfarande är lika bra =P Sedan sova.

Soffanproppan, du är allt bra du.
Finns här för dig, i alla lägen.


Btw, ääääälskar syrrans duntäcke.
Funderar på att sno med mig det hem.
Skulle nog inte vara så uppskattat men.

Godnatt på er allihopa!

Maaaaalin.

Har sällskap av MalinBjörk ikväll :) Vi håller på att laga mat just nu, och självklart blir det fiskbullar när vi två är tillsammans. & nu vill jag inte ha några dumma komentarer om den älskvärda maträtten. Haha. Sådäså.

Skolan var ganska seg idag förövrigt.. Repade lite låtar och sedan blev det till att måla drakhuvudet, kul? Jag hade i alla fall en skitsexig målardräckt på mig, haha. Man kan inte säga något annat. Sen att jag är sämst på att måla är en annan femma. Slutade med att jag hade vit färg i hela håret, annsiktet och hela händerna, yay.. Sen kom min kvinna och vi tog en svängom på stan och kikade balklänningar och studentgrejs. Hittade inget speciellt bra, så det blir nog stockholm med Maria på torsdag faktiskt. Se om de har ett bättre utbud än Örebro. (Kan inte vara speciellt svårt)

Nu ska vi käka :D Sen blir det naturkunskapsplugg, funfun.


Solong!


Haha?

Min fråga är bara: Vad sjutton har hänt med alla denna helg? Jag blir helt knäpp :P ..Det märks att våren är på väg!
Haha

Flightplan

Ligger i sängen och kikar på den, den är väl helt okej. Men första gången jag såg den hade jag för höga förväntningar -trodde den skulle vara mer spännande. Men nu andra gången så funkar den faktiskt att kolla på.


Ja, så vad händer i veckan då gottfolk, jo min vecka ser inte så speciell ut;
*Hade först & främst tänkt att bli frisk.
*Göra svenska nationella
*Träna kibox
*Flytta hem igen
*Ta tag i körningen, (Om jag gör det kommer jag vara sjukt stolt över mig själv & rapporterar det.)
*Söka jobb
*Fixa balklänning, nu när jag faktiskt ska gå :)
..That's all i have for now,


Soffi, du är så bra!
Vi förstår varandra. ♥

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.


(som ni kankse märker tog det mig 2h att få klart inlägget.
så typiskt mig faktisk, så är det alltid. Med sms också, haha.
Tar mobilen, börjar svara, lägger ifrån mig den & gör nåt annat
sen kommer jag på en tid senare att jag inte skickat det.
Så håller jag på så. Haha..
That's me, tror aldrig jag lär mig...)

Blogg torka..

Totalt.. Tror inte jag har så mycket att dela med mig till er längre, och skriver nog otroligt tråkigt just nu.. Men ett försök iaf.

I fredags blev det utgång för att fira Sofie som fyllde 18 :)) Grattis på henne igen. Var en supertrevlig kväll.
Igår blev det väldigt lugnt, Malin kom förbi ett tag, sen kom Maria och vi hade en heldag.
På kvällen kom även Micke förbi, och vi kikade lite på film allihopa (vi tre, det lär som en flock) sådära. :))
Idag har det varit lungt, legat i sängen verkligen hela dagen framför datorn och tv:n.
David kom förbi en snabbis också.
Nu blir det dushen.

MEEEEN
Just nu är jag irriterad.
En sketen granne spelar musik.
FÖR HÖG MUSIK FÖR *****
Det vibbrerar ju för sjutton i fötterna.
Musiken är inge vidare heller..
Sucks!


Att msn dampar ruggigt mycket är ju inte något plus heller.
Nu ska det duschas! Imorgon blir det skolan & antagligen träning sen med Sjögren.
Hejs!


Dirty dancing

Den är vad jag kallar kärleksfilm! Jädrans vad bra den är, ni som inte sett den -Se den förtusan!
Har legat och kollat på den nu i 2h utan att kunna somna. (Jag somnar alltid till filmer, varje kväll sen jagkommerinteihåg. Det har blivit som en tvångstanke, typ ;o Hatar dem..) I vilket fall som helst kan jag inte sova. Nu har den andra örat börja göra så jävla förbannat ont. :( Har tagit 2 alvedon, sen finns det ju inte så mycket mer att göra.. Men endå gör det ont. :(( Känns ju inte för bra att veta att klockan ringer om 6 timmar.. Testade nyss att säga typ "hej" jag hörde det knappt. Så nu är jag blockad på båda öronen, fun? Lagom till helgen och allt.. Snart ger jag upp! Vad är det med sjukdommar och jag? Alltid lyckas jag få dem.. Trött på det nu, som fan..

Nu ska jag sätta igång någon annan film.. Känns som att jag istället bara vill rulla mig i snö eller ta en iskall dusch (kör nog på alternativ nummer två, eftersom det inte finns någon snö) för jag är så jäkla varm.. Ena studen är jag skitvarm andra fryser jag. Men hoppas alla som sover njuter av det.


Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
and I owe it all to you

I've been waiting for so long
Now I've finally found someone
To stand by me
We saw the writing on the wall
As we felt this magical
Fantasy

Now with passion in our eyes
There's no way we could disguise it
Secretly
So we take each other's hand
'Cause we seem to understand
The urgency just remember

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love because

I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

With my body and soul
I want you more than you'll ever know
So we'll just let it go
Don't be afraid to lose control
Yes I know whats on your mind
When you say "Stay with me
tonight." Just remember

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love

<3
 

Natti.


Syrran

Sitter i syrrans lägenhet just nu, hur skönt som helst. Har varit på 'tjejkvällen' på stan, med Maria:) Blev ingen shopping för mig, men hittade en body i typ ljusrosa/seris.. Men väntar lite med det faktiskt, min ekonomi är inte den bästa just nu faktiskt. Haha. Var inte så mycket att hänga i julgranen annars.. En chocklafontän var väl det häftigaste under kvällen gång.. Hm..

I morgon blir det skola från halv9-16.15.. Ohhhhh jobbigt. Men det är väl bara att bita ihop, för på kvällen blir det utgång, till Klaras, men mina bästa tjejer. Malinsjögrens syrra fyller krogenålder imorgon så det blir premiärrunda med henne då. Känner mig just nu sjukt seg och helt otaggad, men det blir nog endå en ganksa lung kväll med tanke på att jag knappt hör något på ena örat och är ganksa förkyld :/ Hostar as heeeeeeeeeeeeeeeell..

Efterlyst och insider, vilken bra kväll. :)


Duschen väntar. Ciiaaooo


Everybody laughs
Everybody cries
Sure it could hurt you baby
But give it all a try
See that's the thing about love. . .

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR..

..Är det inte helt underbart? Var ute och gick med hunden i över en timma i morse, galet skönt vare. Det liksom bara brännde i hela annsiktet och jacka var nästan för varmt. <3 Att jag höll på att dö när hunden och jag mötte 3 stora hästar är en annan historia. Haha.. Anyway, ska städa iordning lite nu och packa, sen dra in mot stan och göra mig hemma i syrran lägenhet. :) Tjejkväll ikväll på stan, är det någon som ska gå? ..

Imorgon är det genomdrag med musikalen, wooho. Det ska bli skitkul.
Men frågan är hur det ens ska kunna gå bra? Känns en aning tidigit faktiskt..

Nu snart går bussen mot stan. Sesdär.


Skit msn funkar inte och jag är uttråkad..

Någon mobilgrej. För er som tycker det är intressant att veta vad jag har för relationer med mina kontaketer.. Here it gose..

HAR DU PUSSAT NUMMER 27?
Malin Björk -Jovisst har jag det ;)


VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Jocke Arenius - Lärare

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Maria Fernström -Fredag i skolan, om vi är friska dvs.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Jenny -Moster, självklart! :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Rebecca Hörk -Sötisdär!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
David grannen -Jordens snällaste.
(Jag är ledsen David, men du kommer alltid heta "David grannen", varesig du vill det eller ej. ;)


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Hem - eh...

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Hannes Perder -Inte längre kan jag påstå. Men har varit.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
 Andreas Karnung - Noope :)

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Bikram - Känner honom inte..
(& det är DavidFlorinen som har sett till att detta nummer ligger på min mobil. thanks...)

BESKRIV NUMMER 21 MER 2 ORD
Jocke W - Mest Bäst.


PRATAR DU MED NUMMER 15 OFTA?
Janne -Varje dag.

KÄNNER DU NUMMER 1?
Albin P -Ofcourse :)


SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Björn i borlänge -Självklart, släkt.  

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION? 
Challe -Vi har många relationer.

Nu började msn funka igen och jag kan sluta upp med den här skiten. Haha nej jag är inte beroende av att sitta här, men ibland har man inget annat för sig. I och för sig borde jag sova, men ja nu ska jag vara tyst. ^^. PUUUUSSSSSS


Förresten, drömmde världens sjukaste dröm inatt :S
Den var så jäkla läskig, var livrädd när jag vaknade upp.. 

 


Mountain duet.

Örat mår sodär, det gör lite ont hela tiden. Men inte mycket ont, det är ju ellt plus i alla fall. Efter knarkat alvedon hela förmiddagen och efter en dusch bestämde jag mig för att åka in till skolan. Hade dock tagit fel på tiden och kom när lektionerna var slut, klantigt eller vad? Men hade min sånglektion i alla fall. Sjöng låten som antagligen blir med på vårkonserten som jag har pratat om förut, och jag blev faktiskt förvånad över hur bra det gick. Fick värsta kicken för att det var så kul och det endå lät så bra, då det är en väldans svår låt. (Speciellt när jag bara sjungit den en gång innan och knappt hört den) Men det kan nog bli bra. :))

Har även varit och tränat kibox idag med Mollin<3 Ja, jag är fan störd. Men nu har jag blivit förbjuden att träna tills jag slutat skrika (har lock i ena örat och hör typ ingenting och därav pratar jag lite högre än vanligt) Så i morgon blir det lungt.. Jag som hade sett fram emot att träna lunch passet. Men ska ut med hunden i morgon eftersom jag är ledig. Sen ska jag in till syrrans lägenhet och vara där, sen skulle andramalinb kommer över och umgås med mig. Det var länge sen hun!..

& msn flippar som vanligt, just live with it.
Dags att försöka sova, är helt slut.

I morgon är det våra bästa år, och jag ser fram emot det som fan, så spännande just nu :D
....Om ni underar

Over and out my friends.


Alvedon.

Det knarkas just nu.. För jag mår ganksa bra nu om man bortser från att jag har väldigt lock i ena örat. Usch.. Anyway, funderar på att åka iväg till skolan i alla fall, vad ska jag göra hemma? Har så fruktansvärt tråkigt.. Nu börjar våra bästa år, hejs!

fyfan alltså :((((

Nu är botten nådd.
FYFAN.
Jag vaknade precis, 03,03 (nej jag hade inte ställt klockan.....)
Jag har sånn öronvärk. Jag var öronbarn när jag var liten.
Men minns inget av det, hur överlevde jag?
Detta är näsan i klass med när jag hade opererat halsmandlarna.
Vill bara ligga och gråta, JAAA det gör så ont. :(
Väckte mamma också, (det gör jag aldrig, bara när det är illa..)
OCH NU ÄR DET ILLA.
Sitter som ett lock för vänser öra, jag hör knappt?
Men känner..
Nu skriver jag bara massa skit, men jagm åste tänka på annat.
Alvedonen tar 30 minuter att värka, alltså 20 minuter kvar.
Känns som örat ska värka sönder, detk an göra det!!!
Trummhinnan kan göra det, då kommer jag avlida.
För Det för sjukt ont.
Förlåt...
Men jag har ås jälva ont.
Vaknade av att jag låg och tryckte med ena handen hårt lite nedanför örat.
På något sett trodde jag att det inte gjorde lika förbannat ont.
"Det finns inget att göra, ta en alvedon+nästpray & ha huvudet högt"
Jag dör snart :'( Så ont gör det faktiskt...


Okej ingen tyckte det var kul att höra detta... Det var inte ens kul att skriva..
Sov gott?

Personlighetstest.

Här har ni mig, eller?


I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Välkommna tillbaka kära vänner.

Åh just nu är jag helt på topp! De senaste dagarna har jag hunnit med att beställa studentmössa, köpt studenskor och studenklänning. Är helt lyrisk.. Tog på mig skorna och klänningen förut idag och oohho vilken känsla, kommer bli så jäkla kul. Att mamma tyckte jag såg lite halvnaken ut hör inte hit, jag menar vi räknar ju med en stekhet sommar dag, då ska man inte vara fullt påklädd. Hur som hellst kommer det blir bäst. :))

Har också tränat en del, kom precis in från en springrunda. Var kankse inte så smart med tanke på att jag är genomförkyld och hostar jätte mycket. Men kände att jag var tvungen att röra på mig eftersom jag inte gjort det på två dagar. Det blir lite av ett måste när man väl kommer igång faktiskt.. Det sugeri alla fall hårt att vara förkyld.. Iihh , nu slog det mig, kan det vara allergi? Men får man verkligen ont i huvudet av det? För jag kan knappt luta huvudet nu utan att det bankar hårt.

Nu är det dags att börja fixa balklänningen, i morgon ska jag ringa Camilla som antagligen ska sy min klänning. Om den bli som jag tänkt, och det ska den, kommer den bli stört het. Maaaow, väldigt stilren halternäckklänning som nog blir hellång med högslits och djupurringning. Den är även champangefärgad. Så nu har jag avslöjat så gott jag kan, även fast jag hade tänkt att hålla tyst om det. Men en solbränna på det där och det blir bra. Ska ta kontakt med min kära vän Gustav och se om han skulle kunna fixa mitt hår och makeupen innan. Så om någon annan läser detta har jag första tjing på honom om han inte redan är bokad. Det skulle inte förvåna mig i och för sig... Men ska i varje fall chansa.

Sen ställer jag mig den stora frågan varje dag, när ska jag ta tag i körkortet? Jag känner mig så omotiverad också, HUR BLIR JAG MOTIVERAD ATT KÖRA? Och plugga till teoriprovet är ju inte heller så lockande. Men måste ta tag i det nu ( det har jag sagt ungefär 40000 gånger detta år ) så jag kan skriva teorin innan juli då de kommer ändra så att man måste skriva och köra upp samma dag. Det känns helskumt att man ska göra det.. Vad händer om man inte klarar teorin? Då kan man ju inte köra upp sen? Man måste ju boka allting samma dag, men jag antar att det kommer bli sjukt mycket återbud då till uppkörningen för folk som inte klarar teorin. Om det blir tvärt om då? Man klarar teorin men inte uppkörningen? Då är man ju tillbaka på samma ruta som det är nu. Ska man då boka en ny tid för bara uppkörningen? Nejfan, nu är jag så förvirrad så nu slutar jag prata om det. Men om någon har svar, berätta. För jag fattar ingenting just nu...

Vill välkommna min kära vännina som kom hem från Thailand i lördag, som jag käkade med idag. <3 Man vill ju inte gärna sitta brevid henne när hon är brun som en bränd pepparkaka ;) I morgon blir det också kibox med henne. Ska för första gången öva inför vårkonsertens audition i morgon, kan bli skoj att se hur det går. Men först blir det massamassa sömn för jag måste verkligen pallra mig iväg till skolan i morgon, mycket viktiga grejer som händer.

Nu har jag nog pratat på alldelse för mycket som vanligt, om ni har läst enda hit ner blir jag fanimig förvånad ;) Jag skulle nog ha somnat innan jag hunnit hit. Men för er som gjort det, sov så gott ses i morgon.

Over and out, /Michaela Klippel

RSS 2.0