chicken

Slängde in kyckligbröstfilé i ugnen förut och gjorde en sallad till, vet ni hur gott det blev? Jag måste skryta, så jävla gott alltså. Ibland undrar jag om jag faktiskt har en tallang för att laga mat bara att jag är alldeles för lat för att göra det. Eller jag hoppas/intalar mig själv det eftersom att jag ska jobba i köket på kollo i sommar, Stockholms skärgård i 5 veckor. Jag och ullan ska laga mat till 100 pers. Nu måste ni verkligen önska mig lycka till!! Om inte annat så hoppas jag på att lära mig mycket när jag är det, och jag tror det kommer passa mig perfekt eftersom att jag älskar att leka och omge mig med barn, att det är i skärgåren gör det ju bara ännu bättre :)

Hursomhels, skulle jag bara säga att maten ikväll blev wonderful! :D



xx


Sjuk

 

Le Love


Värsta med att vara hemma och vara sjuk idag: Det är underbart väder ute, får dock bara njuta från fönstret. Att se hur diskberget bara växer, men man orkar inte göra något åt det. Har tvättid ikväll, men kommer inte palla. Måste egentligen. Är jättesällskapssjuk, vill prata, skratta, kramas, klaga. Saknar hostmedicin. Skärp på tv:n. Att jag skulle åkt till Ikea och införskaffat mig ny säng med alla tillbehör, trädgårdsmöbler mm, istället ligger jag i soffan och beställer hem saker från H&M, loats and loats of things. måste vara det enda positiva. Please, just give me a hug.


give me the look


pic; unknow


Gynnig för Scorett




Hur fantastiskt snygg är hon inte?


Sweet



pic. lelove


classy B


You only get one shot

Usö i måndags gick jäääättte bra, galant och great. Fyfan vad uggglyy.
V. har gått så jäkla snabbt, styrde upp lite i Vintrosa igår, hos mammi!
Helgen är fullspäckad. Melike. Ullan fyller 22, GRATISGRATTISGRATTIS.
Imorn; Jobba, stan, shopping, Bio, käka ute, öl med Dj+besökare. Sov.
Lördag; Sova. Stan. Systemet. Fira Moa, förfest gamlagatan,(2:a förfest
hos Nira) Strömpis, (Björnstugan?) Fet efterfest för Mois eftersom hennes
dag är på söndag. Så nu vet ni var ni har mig i helgen, så hörs vi nångång.

BIGLOVE
x


Vaknar till liv

 



Har precis börjat vakna till liv efter helgens bravader, helgens bravader bestod av det vanliga. Med den lilla ändringen att Strömpis inte blev slut destinationen, utan det blev Björnstugan både fredag och lördag. Fredags med Malin och Moa, lördags med Moa och Nira. Jag tror att jag gillar Björnis, skönt gung och sköna människor. (När man inte mår alldelse för taskigt.)

Imorgon ska jag till usö, håll tummarna för mig. Tack♥


Pic Lelove


Sunshine


pic. LeLove



Vilket härligt väder vi har, fortfarande. Desperate ikväll, imorgon blir det jobb och sen stadsparken med Moa. Filt, sallad, rosé, skitsnack, smokey, sol. Sol är viktigast, och Moa såklart! Annars kan stadsparken vara en ganska tråkig plats, annars -Heeelt fantastisk! puss. puss. puss. puss. puss. puss. puss puss puss puss puss. påer. :)




lost

Jag tror jag har tappat en liten bit av mig själv, eller kankse till och med en stor del av mig. Jag kan inte sätta fingret på vad, men jag känner inte igen mig ibland. Eller har jag bara blivit en annan, en annan än jag? Vuxit ifrån mig själv? Va? Jag säger inte att det är en dålig sak, men det känns liksom inte som jag? Eller så vet jag inte vem jag är? Ska bli? Vet inte alls vad jag menar. Eller var jag vill komma. Känner mig lite för ensam ikväll kankse.. Ibland smyger dom sig på. Lonely nights. Men dom kommer och går, annars i övrig är jag glad och mår jävla bra. Mår bra nu också, bara lite tankspridd. Men som sagt, så är det ibland.

Vilken jäkla comeback. Deppmullan. Hehe, hoppas allt är bra med er! Och vilken grej att ni fortfarande kollar in här varje dag trotts att det var 3 v. sen jag hörde av mig.. Gullisar! ♥ Dags att släcka ner här nuuuuw. Pusspåer!


RSS 2.0