GALET SNYGG



Galet snygg och galet billig,
298:- Stylebystars.com
Den ska jag ha, så är det bara.
Perfekt till den stekande hettan som det ska vara nu i sommar.
Lovely. :D

veckan

Söndag- Sola & bada här hemma med min plutt.
Måndag- Klassdag(typ) Brännboll & pacos+utgång
Tisdag- Krampen!!!
Onsdag- Fixa studentvagnen
Torsdag- STUDENTEN :D

Helt galet, nu är det inte långt kvar! Åh så jag längtat alltså..

Idag har bara glassat här hemma, badat mer än vad jag brukar faktikst.. Kankse för att det är mycket varmare än vad det brukar vara. Det är så förbannat underbart=) Har även rensat ogräss med min kära syster Johanna. Gjorde det faktiskt frivilligt, men endast för att jag solade ryggen utan att tänka på det. Imorgon måste ryggen också solas.. Booooring.

Just nu trivs jag med mitt liv sådär löjligt mycket, tror att man kan tacka sommaren och solen för det. Det finns ju annat ockås såklart, men livet leker och såhär vill jag alltid ha det. :))

Nu ska jag se på Matrix sen sova=) Solong!

underbart

Vädret är såå underbart<3 Varit ute nästan hela dagen so far.
Kan berätta att gårdagen var bäst, hade det jättebra. :))
Kommer lite bilder mot kvällen eller i morgon, nu ska jag ut igen!

Over and out.

Bal ikväll=)

Yes, nu börjar det dra ihop sig för att bli helt klar och sedan åka in till stan för att gå på bal. Kommer bli superkul & mysigt. Har inte så mycket att tillägga just för stunden, har ungefär tusen saker att fixa nu.

Bra väder hela helgen<3 GODBLESS. puss

The end.

Heya. Dagen har sett ut som så att jag har varit hemma och snorat mig igenom mesta dels av dagen, blev sedan skjussad in till stan, till skolan, för att kika på musikalen som publik. Jag måste bara säga att kvällens uppträdande var typ bäst teatermässigt, tror jag.. De solade ut med massa repliker som de lade till just då, ooo helt galet bra var det. Musiken och dansen var såklar också jättebra, men just teatern tyckte jag var grymt! Det är väldigt sorligt att det är över måste jag erkänna.. Liksom hela gemenskapen.. Tänkte också på att det är mycket folk som man kankse inte pratar supermycket med, som varit med i musikalen, men som endå vill ha runt om kring sig pga deras sätt att vara, det är stört men sant.. 

Förövrigt så kan jag inte andas genom näsan, helt stopp där och det är det värsta jag vet eftersom det är omöjligt att somna då jag alltid sover med stäng mun.. Ellerja, det kankse alla gör? Haha, anyway hellre huvudvärk än täppt näsa. 

Imorgon ska hela scenen och alla loger rivas, jobbigt att bära enmassa och så när man inte är frisk. Sen blir det bal med min David=) Kommer bli jätte mysigt, vi kommer äga dansgolvet hårt. Dags att försöka sova igen så man orkar med morgondagen.

Ciiiiiiaaaoo.

Allright!

Vad jag hatar allergi, det kan vara något utav det värsta jag vet.. Nyser och är svullen i halsen idag som bara den! Ska sätta mig ute i solen nu ett litet tag och se hur det går. Det är ju sånt härligt varmt väder och poolen är renad nu, så underbart! Har faktiskt badat en gång i år, var 19 grader kallt och jag höll på att förfrysa.. Men det är otroligt skönt när man kommer upp^^

Imorgon är det bal, igen :D Så ska faktiskt ta och färga håret idag och sådära.. Måste faktiskt bli av med mina gräsliga slingor som tycks titta fram hur mycket färg jag än har i.

Ahh, om en vecka har vi tagit studenten. DET är helt galet sjukt. Tiden har gått så fort nu i 3;an och det känns faktiskt ganska sorligt att lämna vissa ur klassen. Själva gemenskapen liksom, men nu den sista veckan.. Oj så kul vi ska ha det :D

Hörssenare. Puuuussss


Minbästa..




Speciellt när han är så nyiken så han dör.
Äntligen är det min tur att ha överraskningar, typ.
Hihi, babe babe babe<3



Sovdags snart..

Hey folks.

Idag gick kvällsmusikalen faktiskt ganska bra, jag hade skoj faktiskt. Eller ja, det är ju kul hela tiden (nästan) men brukar vara så fruktansvärt trött och sådära, och utan energi är det inte superkul. Gick på en myspromenad med David ganska nyss, det är ju underbart vilket bra väder vi har! Något som är snäppet bättre är ju att det ska bli skyhöga grader i skuggan i helgen, det ska ligga upp mot 28 grader. YEEEEESSIR. Men nu ska det sovas här :)

Natti natti :)

/





äntligen hemma

Vad skönt det är att vara hemma, är trött som ett djuuuuur. Haft premiär nu ikväll, gick hyffsat bra=) Kul var det i alla fall. Sen så fick jag fina roser av familjen, det är ju alltid kul^^ Höhöh. Ska hoppa in i duschen nu, sen hoppas på att träffa D en snabbis och sen sova för att palla de två föreställningarna i morgon (sen två på ons, tor & fre).. Ohmy, kommer vara galet trött i helgen. Vi får ju inte glömma bort att det blir bal på fredag igen, kommer bli så bra <3 hihi.

Sleeptight! :)

Happy..

..Ohyes<3

Ska sussa nu, tröttare än någonsin.. Har inte blivit mycket sömn denna helg, i alla fall inte så mycket sömn som jag behöver. (!) Anyway, parlementet sågs idag med David.. Kan inte säga att det var någon höjdare idag, var har våran Björn tagit vägen? Sen blev det lite zaaappning^^.

Innan jag lägger mig vill jag bara berätta att nu är det dags för föreställningsveckan att dra igång! Kom och kolla, det kommer bli bra, riktigt bra! Går att köpa biljetter på Karolinska skolan (kanslit) och även på länsteatern. 100:- för vuxna 50:- upp till 19 år. Offentliga föreställningar mån-tors klockan 19.00!

Over 'n' out!


Söndag

Lite dåligt med uppdatering här nu, men det är såå mycket som händer runt om kring nu så det finns knappt tid till att sitta vid datorn så mycket. I torsdags hade vi ju bal som sagt, det vart en jättetrevlig kväll med godmat & mycket dans. Dansen var nog höjdpunkten på hela kvällen, hade så otroligt kul med vals,bugg,& foxtrot.. Galet kul. Fredagen så blev det rep i skolan hela dagen och sedan begav sig jag och Sofie och kikade på Stjärnparaden som förövrigt var väldigt skoj! David & polare hakade sedan på till Klaras med eftersom vi inte var där i så god tid så hade det redan blivit insläpp-utsläpp. (klockan av runt halv 11, craaaaazy) så det blev en kikin på MM & sedan shakade vi på Frimis.
Gårdagen såg ut somså att vi hade rep på dagen, som vanligt, sedan hade vi genrep (för folk!!!) det gick lika bra som alltid, förutom den lilla detaljen att min och Emmelis stora kjolar hakade fast i varandra medans vi gick på catwalken, haha paniken spred sig nästan i kroppen ^^ Men det löste vi snabbt och smidigt. Åkte hem och sedan blev det myskväll med min babe. Somnade dock till melodifestivalen, snacka om att jag är trött då.. Annars sitter jag som klistrad framför tv:n, men det gick ju endå sämst för oss så jag missade egentligen inte så mycket.
Tidigt (!) i morse ringde mamma och jag blev uppkörd ur sängen för att åka till mormor och morfar, så det blev frukost hos dem och massa prat, hur mysigt som helst som alltid. Dom är bäst! Och nu sitter jag här och ska snart bege mig ut i solen :) Kilar nog över en sväng till David också.. Känner mig rastlös.. Det är stört, jag har blivit såå rastlös på senaste tiden, trotts att jag har fullt upp. Så fort jag inte har något att göra blir jag rastlös. Hm..

Btw, så hämtade jag ut min studentmössa igår. Den är snyggast!

Kommer lägga ut lite bilder från balen, dock inte här utan på min bilddagbok.. Just nu är det bara en bild uppe, men det kommer fler så fort jag har fått dem:) ( michaelaklippel.bilddagboken.se ) Check it out!

Ikväll är det Parlamentet det får man inte glömma! Pussis babes.

Typiskt

Ibland blir jag så irriterad på mig själv, hade ställt klockan på 9 för att gå upp och hinna fixa allt som ska göras i lugn och ro, men tror ni att jag gick upp? Nehejni, ställde om klockan i sömnen till kvar över 10 vilket betyder att det blir en stressig morgon, ibland blir jag så trött på mig själv!


Nu ska jag hoppa in i duschen & sen åka in till stan, ciaao mina vänner!

Vad gör man inte ^^

Happ, då är det väl bara att pallra sig upp ur min sköna varma säng och gå ut och möta David som kommer med bussen, långt nere vid stora vägen. Men vad gör man inte när han ber så gulligt som det bara går ;) Menja.. ibland är jag faktiskt ganska snäll, och jag är ju faktiskt ledig i morgon.

YES!

Fan vad härligt att läsa på smhi.se att det ska bli helt molnfritt från 18.00-21.00 i morgon, dock bara 10 grader men
det är ju hundra gånger bättre än om det skulle regna. Oh, happy. (För er som inte hängt med så är det baldags i morgon för min skola!) Sitter med en annsiktsmask just nu, min hy är hemsk efter fetsminket vi har annvänt under musikalen. Har jätte känslig hy och blir torr hur lätt som helst, så just nu ser det nästan ut som att jag flagnar.. hett! Känns som att det är tusen saker att fixa innan morgondagen, skulle färga håret ikväll eftersom mina slingor på något konstigt vänster har bestämt sig för att titta fram igen, denna gång röda. What the hell? Men färgen var slut och jag sitter här endå ganska lugn, borde ha panik eftersom att det verkligen är sjukt gräsligt.. Ingen aning om hur jag ska lösa detta heller, det får bli morgondagens problem.

Dagen har sett ut som alla andra dagar denna vecka typ.. Upp vid 8 för att börja skolan 9 med musikal, repat hela dagen lång till klockan 18. Sedan blev det en liten sväng på stan med lite tjejer från klassen, kollade balsmycken osv som antagligen blir mina imorgon om jag inte känner att det jag har duger =P Sen träffaded jag min kära syster och vi tog oss en sväng förbi hos pappa. Har alltså inte hänt så mycket speciellt idag..



House where nobody lives - Tom Waits
(Versionen med Waits tycker jag inte om alls, utan det ska allt vara den som Maria & Matilda sjunger, super vacker och typ jätte sorligt.. Ohh så bra den är ^^)

I hav´got all of life's treasures
And they are fine and they are good
They remind me that houses
Are just made of wood
What makes a house grand
Ain't the roof or the doors
If there's love in a house
It's a palace for sure
Without love...
It ain't nothin but a house
A house where nobody lives
Without love it ain't nothin
But a house, a house where
Nobody lives.



Dagens schema för morgondagen
10.00-> -Fixa och dona med allt som behövs, även en promenad med hunden.
12.30 -Träffa min bästa Sofie på Virginska och göra balfrisyren.
15.00 -Hem till Rebban, byta om, sminka, skåla i champange, samtala & njuta.
17.00 -Träffa Micke och hans syster, dags för lite kort och sådära. Har hört ryktas om att hans syster är riktigt duktig på att ta kort, kan bli kul:)
18.00 -Stora hotellet och balen drar igång!


Dags att hoppa in i duschen, sen kolla ett avsnitt av Andra avenyn, (om jag inte hunnit somna innan..) efter det är det allt dags att sova. Dessa 7h jag fick i natt var ju inte mycket att hurra för, behöver minst 10 för att känna mig liiite motiverad och någorlunda pigg för att ta mig upp ur sängen. Sov gott alla små. Pusssssssssss


Saknar min plutt! ^^

Nu är det inte lång tid kvar...

Ohno, snart smäller det! Ungefär såhär kommer mina två veckor se ut fram tills studenten:

-Onsdag: Musikalrep hela dagen, genomdrag. Sen ska jag träffa min bästa.
-Torsdag: LEDIG, kvällen bal.
-Fredag: Musikalrep, träffa Malin och Malin på kvällen. (Det var tänkt att jag skulle ut på krogen men har kommit fram till att det inte blir så bra med tanke på att jag slutar 21.00 på fredagen, saaarrii Soffan. Men du får gärna mysa med oss :D)
-Lördag: Musikalrep.
-Söndag: LEDIG
-Måndag-torsdag: Föreställningar.
Fredag: Rivning, bal på kvällen<3
Lördag-söndag:  ...
Måndag: Skolan men vet inte vad som händer alls. Vet att vi ska ut med klassen och musiklärarna till Pacos och käka osv, sen var det tydligen tradition att man ska gå ut med lärarna till någon liten pub eller liknande. Haha.. Kan bli hur roligt som helst.
Tisdag: KRAMPEN! Jäklar vad vi måste ta dessa grisar ^^.
Onsdag: .... (Marknadsafton)
TORSDAG: STUDENTEN MY FRIENDS!!!!!

Ja.. Det är väl ungefär såhär det kommer att se ut, och jag trivs med det. Kommer nog bli de bästa veckorna i skolan någonsinn! Det värsta är att det känns som att man börjar komma överens med många i klassen nu, mer än vad man gjort förut. Nu pratar alla med alla, och det är helt fantastiskt när det gäller min klass. Varför har så många varit så anti allt förut? Nu är de ju hur sköna som helst, hela högen!



Kom precis hem från David och ligger nu i sängen med min bärbara, oh så skönt. Min säng är fan bäst.. En aning liten kankse, men oj så skön den är.. Vill säga grattis till min underbara och bästa syster som fick meddelandet idag att hon kom in på en journalistskola i england som hon var på intervju på i förra veckan. GRATTIS<3 Hur roligt som helst.. Något som är mindre roligt är att alla (tre stycken, men de är ju 3 av mina närmsta) =( kommer lämna mig här. Syrran drar till England i minst 3 år, Malin flyttar till Sandviken=( och sist men inte minst så drar David in i lumpen i 11 månader, hur har ni tänkt att lösa detta mina 3 pluttar? Dags att komma med en väldigt bra lösning om hur jag inte ska klättra på väggarna här hemma utan er!
Vill också tillägga att min Tovelilla i klassen ligger på sjukhuset just nu, antagligen med en riktigt elak blindtarm =( Du får kyra på dig och komma tillbaka till klassen och lysa upp vardagen! 

Usch.. Det kankse är dags att börja tycka om sin balklänning.. Eller vad säger ni? Buhu.. Känns som att det är helt fel klännning, depp till 1000.. Ska i varje fall sova nu, nattinatti=) PUSSSSSSSSSSSSSSSS!



Inlove.

Borta

Doooh, kamerasladden är borta.. Spårlöst försvunnen, så bilderna får vänta tills den dyker upp.


Dagen började med att jag åkte in med min mor runt 9 till Virginska för att möta upp Sofie.. Testade balfrisyr och min duktiga lilla frisör fixade den så bra, blev helnöjd :) & att jag blev det är fan fantastiskt.. Är riktigt skeptisk mot folk som rör mitt hår, har tex klippt mig själv sen.. alltid, trotts att min mamma är frisör.. Vet inte varför men hon får inte röra det, galet egentligen men ^^ Färgar det också själv, när jag ska ha uppsättningar fixar jag det själv också, INGEN har rört mitt hår på sjukt länge, tills nu. Men som sagt, det blev jättebra. Tack Soffi<3
Dagen fortsatte som så att jag strosade runt på stan med min syster ett tag, och sedan själv. HIttade endel fina balsmycken som jag ska införskaffa mig snarast, kommer nog bli jätte snyggt faktiskt :) (hoppasjag) Lunchade sedan med min far & sen blev det bussen hem med syrran..
Kvällen har varit riktigt lugnt, har legat i sängen typ hela tiden och kollar på Andra avenyn, suprise igen! Men det är så spännande, man blir verklige helt fast!
Imorgon blir det rep hela dagen igen, men jag ser faktiskt fram emot det. Sen på kvällen blir det mys med minbästa<3

Jaaa ni. Annars händer det inte så mycket interessant i mitt liv! Kan också tillägga att min vänn Maria fyller hela 19 år idag, ett STORT GRATTIS till dig<3 Hoppas du har haft en toppen dag^^.

Dags att sova =) Nattinatt.

Michaela humor



Hahah det här är verkligen, en liten del av, min bästa humor. ^^

image34



Ledig!

Såå skönt med en ledig dag =) Har hunnit med mycket faktiskt, känns skönt. Men nu ska jag ta på mig springkläderna och ge mig ut i spåret, var ett bra tag sedan som jag sprang.. Typiskt mig att tappa fokus på träningen, även när jag väl är igång. Men funderar starkt på att börja på Kix boxningen på i3 igen, eller någon annan stans.. Är det någon som är på? Det är sjukt kul och jag vill gärna ha en partner. ;)

Berättar lite mer om dagen sen & har lite bilder att ladda från kameran =)

Hej så länge!


Öhhh..



Detta har jag minnsan inte varit med om... Inte någon gång. ^^
Vi pratar för mycket babe!
image33

Lista

En "att göra" lista brukar faktiskt få mig att göra de saker som jag ska göra.
Här kommer dagens;

-Städa undervåningen +dammsuga
-Pianoläxa & sångläxa
-Sortera ut kläder från garderoben
-Laga datorn
-Sy till balklänningen &
leggings
-
Sortera ut skor
-Tvsladd
(-Gå till David) .. ;)

Snart klar med första punkten.. Faktiskt :D


UPDATE
Yes, har faktiskt hunnit med mycket idag.. & det känns så skönt att gå och lägga sig(och vakna upp) när det är så rent & fint. Kom nyss hem från David.. Kikat på bla. Parlamentet.. Vart har Björn tagit vägen? Var ingen höjdare idag faktikst. Såg en film också lite till och från som faktikst var bra, den som gick på 4:an. Nu är det snart dags att sova eftersom det blir hyffsat tidigt upp i morgonbitti.. Ska ju testa balrisyr med proppan min, som jag förövrigt saknar massor=) Sen blir det kankse jobb & boxning.

Dags för Andra avenyn nu, solong suckers! ;)


Ingen tid!

Alla dessa musikalrep tar upp nästan all min tid nu för tiden, trotts att det faktiskt är jättekul så vill man ju hinna med andra saker. Igår var det rep hela dagen, efter det var det tänkt att vi skulle fira Maria men det blev trassligt & oplanerat så jag blev hemma med min plutt istället. :) Kikade på en film som faktikst var ganska bra, dock missade jag slutet igen eftersom jag var så social och somnade =P Suprise! Men efter att ha gått upp klockan 7 är det kankse inte så konstigt om man är trött runt 12 på kvällen! ^^

Just nu håller jag på och storstädar hela nedervåningen (min våning dårå..) damsuger och moppar och hela rubbet, det behövs! Men har kommit ganksa långt så nu är det bara mitt badrum & sovrum kvar.. Sen måste jag plugga lite grann också, har lite rester som måste göras bläähh.. Sen ikväll blir det till att se på Parlamentet & sen filmen som går på 3:an med Whtiney Houston (kommer inte på vad deth eter just nu) som är såå bra, har sett den ungefär 300 gånger ^^ Fast samtidigt går ju Sanningens ögonblick på 5:an, vilket ilandsproblem! ;)

Nu ska jag allt fortsätta, hörs senare & då kommer lite bilder från musikalen! Ciaaooo

Godnatt!

Nu är det dags att sova gottfolk, ska bli skönt faktiskt men det är mindre skönt att veta att man ska upp kvart över 7 i morgon bitti.. Speciellt när man börjar 9, i vanliga fall brukar jag kunna åka in med halv 9 bussen. Men eftersom det är lördag så går bussarna sämst, länstrafiken skärpning!

Nu sitter jag och knåpar och klistrar med något jag inte kan berätta just nu.. Hemlis! Men har kört fast helt.. Vet inte hur jag ska fortsätta & kan ju inte be om så mycket hjälp heller uhu. Nej nu somnar jag snart, dags att släcka ner. Sov gott sötisar^^ Puuuuuusssssss!

FREDAG

Äntligen är det fredagskväll, älskar dem! Blir en lugn hemmakväll ikväll med syrran som nyss kom hem från England, vart ju tänkt att det skulle bli utgång men som jag förutspådde så bangade typ alla. Jag är inte förvånad. Fast idag gör det mig inte så mycket eftersom jag dels är supertrött & sen så börjar jag klockan 09.00 i morgonbitti med musikalen. Idag hade vi andra genomdraget & vi satte det helt okej (inte klockrent på långa vägar, men riktigt bra för att vara första genomdrager) och i morgon blir det ett till genomdrag med kostym & smink. Har tänkt att ha igång kameran då så får ni en liten smygtitt på hur det kommer se ut osv. Kommer ta kort på min extremt fina outfit på are you gonna go my way, nivet jag kommer se ut som en present, haha. Svårt att sjunga med en hejdundran attityd då men det grejar vi nog tjejer ^^ I morgon kväll blir det till att fira Maria som fyller hela 19 år på måndag! Tror att det kommer bli jättekul & supermysigt :)<3

Andra avenyn står på schemat ikväll också :D Way, kan inte sluta titta på det. 
Nu är ska jag duscha sen blir det mat, ouh vad min mage är hungrig.. Solong!


1408

Ville bara berätta om en film vi såg ikväll, 1408, sjukt läksigt måste jag säga. Jag är inte den som blir rädd sådär jätte lätt.. Men det vet jag någon annan som är;) Missade dock slutet.. Men nu har jag ingenting mer att tillägga, mer än att jag är väldigt trött och ska sova nu så jag ens kommer orka upp i morgon.

Puss och kram.












<3

....

Denna dag har gått väldigt fort tycker jag, det är nog för att man har fått köra sina egna låtar också. Det gick väl sisodär, höll på att dö och svälja micken på Are you gonna go my way. Haha eller det kankse inte var så illa.. Jag, Emmelie och Sabrina & dansarna stog på den såkallade tungan(en catwalk som går ut från scenen) och när dansarna gick tillbaka mot scenen så stog jag och sjöng och hela skiten började vingla, huhu blev stört rädd. Haha. Men det gick ju bra, var hur kul som helst i alla fall :))

Nu ska jag kila över till David, ska se Sanningens ögonblick.. Alltid lika kul att se på det programet, de skämmer verkligen ut sig själva och de som sitter brevid. Haha. & i morgon blir det antagligen utgång med mina pinglor! :) Take care, puuuusss

Nackdelar med landet

1. Att missa bussen och missa ett jätte viktigt engelska nationellt prov. Sjukt irriterande, var där 20 över 7 och den ska gå 23 över, tror ni inte att den hade åkt? Jovisst serrni, så det var bara att vandra tillbaka och lägga mig i soffan. Det var faktiskt första gången jag missade bussen på jättelänge, men nu har jag tänkt mig att käka frukost i alla fall, det kommer alltid något bra av det dåliga^^ Börjar sen kvar i 11 så jag måste åka in redan halv tio, så det är ingen idé att somna om.. (Där tog mina nackdelar slut, för annars är det faktiskt väldans bra:))

Sitter och kikar på Vakna med the voice, aldrig sett det förut men det är faktiskt riktigt bra! Älskar radioprogram och nu ser man dem som pratar också, loveit! Imorgon blir det nog utgång (om jag är frisk, det ser ganska mörkt ut just nu men...) med massa folk, är riktigt mycket folk som ska ut(av de som jag känner) Det blir nog Frimis isf, även fast vädret inte ska vara bra, men är det supertråkigt får man bara hitta på något annat. Annars blir det en skön hemma kväll som kommer spenderas med Andra avenyn i min säng, går i skolan på lördag också 9-18 kul! EHno. Men är ledig söndag och måndag. På måndag ska jag dejta Soffanmin, vi ska testa balfrisyr och dära nu när det nalkas baler :D

Nehejni, dags att hoppa in i duschen sen blir det frukost.. Ciiiiiaoomyfriends.


I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
Can get in the way of what I feel for you

Nyvaken men dödstrött

Vaknade ganska nyss efter 2h sömn.. Har så fruktansvärt ont i huvudet och halsen, och har en sånn jobbig frossa. Skulle egentligen träffa min David ikväll, men mitt huvud sprängs sönder så fort någon pratar med mig.. Helt sjukt, ekar på något konstigt sett, och hur skulle det gå? Bígno, men i morgon har jag tänkt att må bättre=)

Min dag har sett ut som så att jag började 09,00 med teknisktgenomdrag, det är nu man inser hur sjukt kort stubin och tålamod man har(eller ja.. jag iaf har) =P Kom endast egenom halva musikalen typ på ungefär 8h, helt galet segt när allt ljus ska vara exakt och ljudet mm.. Imorgon är det sista engelska natonella som ska skrivas, kul när jag mår som jag mår.. Men väldigt skönt att det är det sista nationella, FÖR ALLTID!!! Sen kommer hela eftermiddagen bestå av musikalen, vad annars???

Ohyes, det är detta vi jobbar med dagarna långa.
Kommer nog bli bra, kul är det i alla fall:)
image31




Dag att sova nu, är så slut så jagvet inte vart jag ska ta vägen.. Hejssvejs

Det kommer jag leva lägne på

-Men du är ju faktiskt stark!
Har jag fått höra idag, jag kommer leva läänge på det :D Haha. Och jag har faktiskt bevis om någon viss herre skulle få för sig att neka detta. Har gått en lång dag idag igen, det har varit otroligt seg och alla blir typ super irrierade över att allt går så sakta. Har repat alla övergångar idag och det säger ju allt.. Men i morgon blir det ett tekniskt genrep med teater, dans, musik, projektor, ljud och ljus, det kommer bli coolt :) Spelade även in Money & Are you gonna go my way sådär på morgonkvisten.
Kvällen har bestått av David, suprise! :) Pluggade.. lite! Sämst att jag blandar ihop texterna hela tiden, dumt dumt dumt! Nu är jag hungrig kom på att jag inte ätit sen skolan, men jag orkar inte under några omständigheter gå upp.. Sucks! Får helt enkelt vänta på morgon dagen..

Nej nu ska jag se ett avsnitt av Andra avenyn, suprise igen, och sen sova.. Är så trött så ögonen håller kanppt upp.. & det blir en ganska lång dag i morgon i skolan också, känns som att man kommer hem - sover - vaknar - går till skolan - kommer hem - sover osv. OND CIRKEL.. Och sågär kommer vi fortsätta i ungefär 2 veckor till..

FÖRÖVRIGT 26 SKOLDAGAR KVAR TILL STUDENTEN, guld=)
Dags att dra mig nu, sov lungt. Nattinatt.


....

Ibland blir jag såååå lack på skolan, vi har sånna sjukt långa dagar framför oss nu.. & jag vill inte prioritera skolan mest just nu, har annat jag vill göra.. Slutar 21.00 eller 18.00 varje dag denna vecka INKLUSIVE lördag, tjoho!.. Har lite bilder från musikalarbetet men orkar inte lägga in dem ikväll, det får ni vänta med spänning tills i morgon eller någon annan dag i veckan.

Kom hem efter 22 ikväll, lagon kul, helt febrig, ont i halsen och regält irriterad.. Men träffade minfina och blev på bättre humör, dock inte friskare=( Men ska gå till skolan i morgon i alla fall, kan inte missa något.. Kommer starta dagen med soundcheck från 9-12, sen lunch & eftermiddagen & kvällen kommer gå åt till att repa, antar jag? Tror det behövs eftersom vi inte har spelat på ett tag nu.. Mina kära vänner vill ha med mig i morgonkväll, utgång till Satin står på deras schema men är jag sjuk så känns det inte så lockande, inte för att det har stoppat mig förut men.. ;) 

Cosmopolitan kom idag!!! Woho, blir alltid så glad när jag kommer ner & den ligger på min säng! ^^  

Förresten så blev jag sjukt sugen här om dagen på att ta tag i mina superdåliga pianotalanger.. Gick igenom alla mina tusen noter här om dagen och hittade massa låtar som jag har börjat tagit ut men inte gjort klart. Hittade en låt som jag började på för väldigt länge sen som heter Love will grow, måste erkänna att det jag har gjort en så länge faktiskt är ganska bra, för att vara jag det vill säga..=P  Har tänkt att fortsätta med den, göra klart den, och sen även skriva stråkstämmorna, hur coolt vore det inte om jag grejar det? Man får tacka arko'n för det...! Väldigt fin låt för övrigt.. :)



Nu ska lyckliga jag sova :)
Godnatt på er alla.
PUSS


Skönt

Superskönt att kunna vakna upp av sig själv istället för det hemska ljudet från min mobil.. Började visst inte förrens klockan halv 1 jag i ett nötskal att få veta det i sista sekunden, men jag är glad! Har inte kommit upp ur sängen än, (jag har lite svårigheter med att just ta mig upp ur min sköna säng) men är lite sugen på att veta vad det är för väder ute, mina gardiner skymmer min syn ut.

Inatt har jag drömt värdens sjukaste drömmar, vart får man allt ifrån egenltigen??


Dags att hoppa in i duschen sen dra iväg :)) Bye!

:)


Jag är glad.
Jag är upprymd.
Jag är pigg.
Jag kan inte sitta still.
Jag är pirrig
Jag är inte ledsen för det kommande dåliga vädret. (!)
Jag är allt man inte ska vara när man ska sova.
Jag var nyss ute och sa godnatt, det är nog därför.


Natti.

Vilken bra söndag trotts allt.

Jag har alltid hatat söndagar, alltid, tills nu! Denna söndagen är den andra i rad som jag inte hatar av hela mitt hjärta, är det inte fantastiskt? Har börjat inse att söndag faktiskt är en ledig dag, precis som lördagen. Min dag har i alla fall sett ut så att jag och David har legar i solen nästan hela dagen. Jag har förövrigt bränt mig i annsiktet och det hettar sjukt mycket nu och gör lite ont, shit happends. Sen åkte vi in till stan runt 6 och träffade några av mina pinglor & Davids kompisar för en grillkväll vid allnängsbadet. Mysigt men dock lite för kallt.. Eller mycket för kallt om jag ska vara ärlig.. Blev god mat och trevligt sällskap och en jäkla massa otrevliga mygg, NU ÄR DOM HÄR. =(
Bilade hem sedan, men busade lite smått sådär på vägen hem. ;)) Wiiiie..

Just nu sitter jag i min nybäddade säng och är glad över att jag inte har några myror som springer runt på golvet nedanför mig, ja ni läste rätt. I eftermiddags när jag skulle börja dammsuga mitt rum märker jag hur det kryper runt småsmåsmå myror på golvet, paniiiiiiik, jag hatar myror mer än något annat(nästan) och började ta dö på alla. Antar att de kommer in genom en yttepytte springa i mitt fönster för mamma & Janne hade varit och rensat ogräs i rabatten idag, så de måste nog kommit åt något myrbo eller så. Men nu är det fixat med myrr efter Operationdödaalltsomrörsigpåmittgolv. USCH, vad jag inte tycker om små saker som kryper runt.. Nu är jag jätte trött och funderar på att sova :)) Fick precis veta att jag har sovmorgon i morgon, men för mig spelar det ingen roll om jag sover till klockan 7 eller klockan 10, känns ungefär lika tidigt för mig.. Nähni, 12h sömn det är precis vad jag behöver, annars är det sjukt tungt att gå upp på morgonen.. Finns det någon mer som jag där ute? Haha.. Det börjar kännas lite smått hopplöst, men har faktiskt gått upp tidigt hela helgen, känner mig stolt som fan=) (Har gått upp ungefär klockan 10 både lördag&söndag!)!


Imorgon blir det en långlånglååång dag i skolan, fast det är ju faktiskt ganska roligt till och från. I alla fall när vi repar låtarna, det andra är ju inte superkul kankse.. Men slutar endera 6 eller 9 i morgon, hoppas av hela mitt hjärta att det är klockan 6. För sen är tanken att jag ska träffa min plutt, har jag bestämt lite gulligt sådär^^. Haha. Nejmen har endel att pyssla med också.. Trist bara att vädret ska ta vändning, men tror iof att min hud mår ganska bra av det =P

Dags att kika på Andra Avenyn, det är ganska beroendeframkallande ellerhur?
Sov gott alla glada :))


solen hettar

Ligger just nu ute i solen  och solar ryggen. De som känner mig vet att jag hatar att sola ryggen, det är så jäkla tråkigt men det är ju inte så hett att ha en brun framsida samt en kritvit baksida. (Det brukar jag lyckas med, så nu är det dags att bryta det mönstret) Därför bar jag nyss ut min bärbara så jag är lite sysselsatt under tiden ryggen får lite sol, ska dra igång ett avsnitt av Andra avenyn nu, blev inte så mycket kollande igår kväll eftersom jag somnade lite efter tio, superskönt!

Morgonen kunde inte börja bättre, riktigt utvilad, solen gassar, träffade pluttisenmin, & en god frukost i solen. Så vill jag ha det hela min sommar :)

Andra avenyn nu!


15 timmar senare..

Nu ligger jag här i min säng igen och är trött som aldrig förr. Har varit en lång dag idag men har fått klart nästan all rekvisita till musikalen -skönt. Det har garvats stört mycket idag, när klockan blev sisådär 4-6 så vart alla övertrötta och det slutade i en lätt kaos^^ Har också burit massa tunga saker i några timmar, så nu har jag tränat mina armmuskler för ungefär ett år fram, haha. Men det har varit naaaajs, och att det är så bra väder för det ennu mer najs!
När vi väl slutat så begav sig jag, Lotta, Beck, Karin och Elin till pictures, trodde vi. Men alla platser var upptagna så det fick bli Njuta, men det funkade lika bra. Satt där och samtalade ett tag tills jag mötte upp Daviden & det blev en liten sväng om på stan=)
Nej hörrninini, dags att fortsätta kolla på Andra avenyn nu.. Det är riktigt spännande! Hörs mer i morgon pluttisar:) Ciaaaaaaooo.

sämst

Sovit sjuuuuukt lite inatt.. Kunde inte sova igår när jag hade tänkt att sova, så jag låg och kollade på Andra avenyn och somnade runt halv 3. Lyckat Mickis, lyckat! Så jag kommer vara en zooombie idag, uhu.. Jag vet någon som kommer slockna ikväll i alla fall. Nu borde jag nog stiga upp ur sängen, eftersom min buss går om 25 minuter och jag borde ju kankse ha lite kläder och sådär på mig.


Idag flyttar vi in! ohhhhhh..


Hejs :)

Vill ha

Idag när jag var på Onoff med mina kära halva familj så kom jag på en sak jag vill ha. En gammal hederlig telefonsvarare, det är coolt. Så om någon känner för att vara snäll mot mig.......... ^^.




En rosa vore nice ;)

Andra avenyn

Jag har alltid varit sjukt emot Andra avenyn och tyckt att det verkar hur töntigt som helst, tills nu. Låg i sängen igår kväll och kikade på ett avsnitt, dock är det väldigt störande att man inte kan se serien från början? Är det någon som vet varför? Det går bara att kika från avsnitt 19.. Så man vet ju inte riktigt så mycket om personerna och sådära, men man kom faktiskt ganska snabbt in i det :D Såg 2 avsnitt så ikväll blir det till att börja kika på avsnitt 22! Visst blir man helt fast? ^^ Haha.

Jag saknar en viss Sofie Andersson väldigt mycket, jätte länge sen vi sågs ju sniff=( Blir kankse till att träffa henne i morgon kväll, bara ta det lugnt på någon trevlig uteservering i sommarhettan! Älskar verkligen denna underbara värmen, man blir så glad! Yippi.. På lördag kommer det bli en mycket trevlig grillkväll hos Emmelie, +klasskompisar & några utöver tror jag. Kan bli riktigt mysigt.. Dock kommer jag sakna ihjäl mig efter en viss D. <3..

Nu ska jag lägga mig i ett härligt supervarmt skummbad, det står lätt med på 5 skönaste-listan. Ou, really nice. Det var faktiskt länge sedan jag gjorde det, så nu är det dags.. =) 

Over 'n' out! 

<3


Rascal Flatts - Love you out loud
(Ganska dålig version i början.. Men den får allt duga^^)






I, I've always been a little shy
I've always been the quiet type till now
And I, I, I, I never let my feelings show
I never let anybody know
Just how much I was so deep in love
But now that you're in my arms

I'm gonna stand on a rooftop, climb up a mountaintop
Baby, scream and shout
I wanna sing it on the radio, show it on a video
Baby, leave no doubt
I want the whole world to know just what I'm all about
I love to love you out loud

You keep bringing out the free in me
What you do to my heart just makes me melt
And I, I, I, I don't think I can resist
But I've never been one to kiss and tell
Our love is true can't be subdued
So I'm gonna let out a yell
 
I'm gonna stand on a rooftop, climb up a mountaintop
Baby, scream and shout
I wanna sing it on the radio, show it on a video
Baby, leave no doubt
I want the whole world to know just what I'm all about
I love to love you out loud

Baby, I want the whole world to see
Just how good your love looks on me

I'm gonna stand on a rooftop, climb up a mountaintop
Baby, scream and shout
I wanna sing it on the radio, show it on a video
Baby, leave no doubt
I want the whole world to know just what I'm all about
I love to love you out loud

Baby, I love to love you out loud
Yeah, I love to love you out loud

Härlig morgon!

Vaknade ganska nyss av att det är folk som håller på och dundrar på övervåningen, sen slog det mig att det är fönsterputsarna som är här och gör fint åt oss. Sicken tur, annars hade säkert jag åkt på skiten ;) Eller nää..

Det här är verkligen jag i ett nötskal.
Det som står här ovan började jag skriva runt 11 då jag precis hade vaknat, och nu är klockan lite över 14 och jag har hunnit varit på marieberg. Det är verkligen typiskt mig att inte göra klart saker jag börjar med.. Anyway, idag har jag införskaffat mig 3 par nya skor, lovelovelove. Ett par rosa, vita & ett par svarta, jätte söta sommarskor. Hittade också en klänning på gina (blommig såklart) Ohhh, så himla söt.. Men väntar lite med den. Såg även en fin långlånglång klänning på Mq som jag veeeeerkligen jätte mycket vill ha.. Dock kostar den 1200:- & känner jag mig själv är det ett sådant plagg som jag använder kankse 2-3 gånger. Men oj så snygg den är.. Om jag vinner en miljon, eller så, då slår jag till^^

Dags att gå ut i solen nu :) Hej så länge!


Kunde inte sagt det bättre själv:



Bakom varje framgångsrik man står en kvinna.




Vårkonsert

Yes, idag hade Karolinska skolan sin vårkonsert. Den var visst för allmänheten men det hade jag inte sagt till mina nära och kära så synd ;) Haha. Var inte supermycket folk, men träffade endel människo jag kände igen -& inte kände igen. Det är pinsamt när det kommer fram någon och man inte har en aning om vem det är, det hände mig idag. Det var pause i mitten av konserten och Jonas & jag hade sjungit våran duett i första akten, så var vi alla ute och tog luft så kommer det fram en kvinna i kankse 40års åldern och skiner som en sol medans hon säger

Kvinnan: "Hej Michaela, Guud så duktig du var,"
Jag: "....Eheh,tack... (kollar på henne, känner inte igen henne för fem öre)
K: "Ja, och du har vuxit till dig så mycket, så söööt du har blivit"
Jag: "Ehmjajohe tack..."
Pinsam tystnad
K: "Du känner inte igen mig va??"
Jag: "Alltså jo..Eller nej, ingen aning faktiskt, ledsen... ?"


Sen berättade hon vem hon var, en barndomskompis mamma som jag inte träffat på hur länge som helst. Kände inte igen henne över huvudtaget, bara efternamnet som klickade. Men det är lite smått pinsamt när man också låtsas veta vem det är men inte har en aning om det egentligen, och att människan fattar det sen. Haha.

Konserten var väl lite sisodär, tror inte ens att jag ska uttala mig om den faktiskt för jag har vääldigt svårt att  tycka något jag gör är bra. Det är något jag ska skriva upp på min "att göra innan jag dör-lista" (när jag skaffar en) typ "Bli nöjd med var du gör" Eller något i den stilen.^^

Sen vill jag också påminna er alla om att jag är ledig i morgon, och det känns såååå bra. Ska vila upp mig massor eftersom fredagen kommer bli riktigt lång och jobbig. Men nu tror jag allt det är dags att lägga mig i min säng och kolla på en film (på min dator eftersom dvd:n fortfarande muckar gräl med mig) Hörs senare eller i morgon. Puss!

Underbart väder?

För endel ja.. Jag har legat inne på soffan nu nästan hela förmiddagen. Vaknade med ihopklistrade ögon (ja det är lika äcklig som det låter) och nyser konstant och hela tiden. Det är rent ut sagt förjävligt... Både syrran och jag är helt deckade, men visst, det är ju fint väder.. att kolla ut genom fönstret på.. =P

Anyway, måste åka in nu snart.. Har ju konsert & sådär.
Snart går bussen, solong mina vänner.

....

Nu förstår jag vad folk menar när de säger att de ligger och tänker så mycket på kvällarna innan de ska sova. Har aldrig fattat, man sommnar ju bara? Det är för att jag alltid har haft på en film eller liknande.. Men nu.. Ojojoj, tankarna bara snurrar i huvudet på en, dags att sortera upp dem. Sov gott.

Trött

Är superduperjätte trött idag, känner ingen lukt och är jätte tung andad. Så därför ska jag gå och lägga mig nu, men ska först ut en snabbis och möta pluttisenmin och säga godnatt<3  Har en jättelång dag framför mig i morgon, men känner mig jätte krasslig.. Jobbigt som fan.

Dagen har inte varit mycket mer än så att jag slutade skolan 12, vandrade omkring på stan med Maria ett tag.. Mötte sedan upp David för en glass i solen:) Besök hos banken hanns med också. Sen träffade jag Malin&Malin och det blev lite mer stan för min del, käkade med Björken senare också. Längesen<3 & nu är min älskade syster här, också lite krasslig och sådära.. Tror det är allregin, man blir så jäklans trött av den så det är inte sant.. Dags att byta om till nattkläder.. Solong!
 
Förresten så ryktas det om att den svenska sommaren redan är påväg till helgen =)

Nostalgi!

Ohhhhmy, vilken nostalgi jag fick precis.. Var inne och kikade runt lite på bilddagboken och såg en bild som var knäppt på norr inne i stan, åhhh.. Precis i mina gamla kvarter, ni anar inte vilken känsla jag fick... Alla barndomsminne, shit sånt här kan bli lite jobbigt. ;P Ångrar inte för allt i världen att jag flyttade hit där jag nu lever, men oj så konstigt det kändes att se dessa bilder.. Men life gose on, och jag trivs bättre än någonsin!

Nu har jag skvallrat färdigt, sleep tight.


Awesome!

Slapp dag som sjutton, vädret har varit bäst, träning är bäst, allt är bäst<3

Något som inte är bäst är att jag inte kan låten på långa vägar som jag&en i klassen ska sjunga på vårkonserten i veckan.. Rep i morgon ett tag, haha lycka till till mig.. Det behöver jag som fan =P Ganska slapp dag i morgon också, musikalrep,konsertrep,& sen ska vi se någon film om trafik&alkohol.. Antar att det är "Don't Drink and Drive" men har redan sett de filmerna & den visas i aulan.. Så jag tror att fröken Klippel busar lite från den^^..
 
Kollade nyss på 100 höjdare hos David, alltså haha?! Helt stört vilka SJUKA människor det finns? Kan inte fatta hur de tänker? En utav männen klädde sig i en rosa hatt & en rosa nattliknande sak ..& trosor. Helt galet.

Har köpt balbiljetten idag, 500 spänn drog iväg bara sådär! Min ekonomi mår inte bäst just nu.. Haha! Förstår inte hur jag alltid lyckas.. Får åka hem till mormor&morfar och hjälpa till med några handtag :)) Länge sen jag var där och hälsade på nu.. Madde vi åker?

Fick veta idag att vi slutar klockan 19,00 på fredag, hur känns det på en skala från 1-10? Jo det kan jag berätta, ungefär sisodär 300 000 000 minus. (Jag kankse är lite dålig på att sätta rimmliga minuspoäng, men det där är¨fan nästan trovärdigt.) Det känns jäkligt surt i varje fall.. Speciellt när min buss hem går cirkus en timma senare, hemma halv 9. NAAAAAAJS.


Visste ni att man får väldans ont i käkbenen när man ler för mycket? Jag vet. <3


:))

Ligger i sängen och bussen går om 40 minuter, snacka om att jag är seg.. Idag ska jag först gå i skolan, sedan jobba med Sofie, och efter det ska vi träna på friskan=) Frågan är hur det ska gå med min härliga träningsvärk..

Duschen nu! Ha en bra dag babes.


Helgen och rekordhöjd!

FREDAG
Vart fortfarande strört trött efter onsdagens bravader, men gick upp halv 6 för att jobba. Slapp ta den eländiga bussen, fick istället skjuss med David & hans far.. Hur skön som helst att slippa sitta på en buss och riskera att somna och vakna vis Usö... Strålande väder var det hela långa dagen då jag och Proppansoffan stod och rensade ogräs, blev endel slöpauser i solen men de var vi såklart värda eftersom vi slet som sjutton från halv 7-16. När jag kom hem blev det endel sömn, för att sedan gå över till grannisen och kika lite på tv och sådära :)

LÖRDAG
Vaknade runt 14.00 efter att ha sovit i cirkus 13 timmar, men endå var jag trött som sjutton.. (HUR KAN DET KOMMA SIG?) Slöade hela dagen, var ute i spåret och tog 2 rundor, städade lite osv.. Inget av intresse alltså. Kvällen var planerad så att jag skulle träffa David, en dejt låg i siktet. (Hade ingen aning om vad vi skulle göra eller var vi skulle vara osv, suprise!) Med en röd ros i handen gick vi mot restaurangen Ågatan 3. Blev bjuden på jordens godaste mat, vin och inte minst det absolut bästa sällskapet man kan ha. Resten av kvällen var också planerad, men det tror jag att jag håller för mig själv :) Den innehöll i alla fall musik, rosor, tända ljus och allt man kan önska sig. Att vi är bra på att dejta, det är så sant som det är sagt. <3

Idag är jag trött (någon som blir förvånad? Nej, inte jag heller...) Tror det är den riktigt jobbiga allergin som gör att jag är trött 24/7.. För övrigt är jag stel som en pinne, kan inte röra mig. Har sån sjuk träningsvärk i rygg, armar, fötter, händer, ben och höfter. I stort sätt hela kroppen.. Sen i fredags när vi slet! Det konstiga är att soffan inte alls har träningsvärk men jag har det som sjutton.. Beror det på att jag slet mer än henne? Eller att hon är mer tränad än jag? Jag tror på det första ;) Haha.
Precis nu, gjorde jag något jag inte gjort på länge. Stängde av min tv&dvd innan jag sommnat. I vanliga fall har jag igång dem dygnet runt alla dagar i veckan, det har blivit en jäkla jobbig tvångstanke, men inte idag. Idag sätter jag stop för det! Kommer inte ihåg senaste gången jag inte hade på en film eller ett avsnitt av någon serie.. Dvs när jag sover själv. Känns lite otäckt^^.
Har kikat på parlamentet ikväll också, med Davidplutten, blev dock en aning besvikna över att inte Björn Gustavsson var med, men kul var det i alla fall :D Sen kikade vi på det där programet på 5:an, Sanningens ögonblick eller något sånt. Tyckte så sjukt synd om den där tjejen..(Om det var någon mer som såg det..)


Tack för bästa helgen.

Nehejminavänner, slutbloggat för idag!


(Vill bara sticka in att idag när jag kikade på statistiken så var det rekord,
höhö, högt upp i skyrarna sträckte mätaren sig :D Kulkul.)

3/5<3

Utan dina andetag


Kent - Utan dina andetag

 


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så


Jag hade glömt hur otroligt fin den här texten är.. Mer uppdatering om min helg kommer senare folks :) Men nu är det nog dags att käka något, hejs!

Sovtajm!

Eftermiddagen/kvällen har mest bestått av sömn.. Sov när jag kom hem runt halv 5-7, käkade, gick till David -somnade, hemma nu och ska sova. Idag stavas jag s o v a. Mina ögon ser snart i kors.. Men det skka bli så skönt att få sova ut ordenligt i morgon, känns inte som att jag gjort det på typ hur länge som helst..

Morgonkvällen kommer bli mys, så bra.
P  e  r  f  e  c  t.


Nej mina vänner, dags att sussa :)) Godnight.





oh my!

Idag har jag och soffan slitit som djur! Vi är såå duktiga.. Kom ganksa nyss hem= vi har jobbat i 8h+lunch. Är helt slut i hela kroppen, ont i händer, fötter och ryggen.. Men trotts det så har vi haft det hur trevligt som helst<3 Så nu ligger jag här i sängen färdigdushad och är supertrött.. Orkar knappt hålla ögonen öppna.. Ska nog ta en powernap nu:)

Solong!

6h.....

Yes, om 6 härliga timma ska jag upp.. Åker in med David och hans far, ska möta upp Sofie och sen bli det till att arbeta! Hoppas vi slipper regnet i alla fall. Kvällen kommer bli väldigt lugn med tanke på att det inte blev mycket sömn natten till idag, och ungefär lika lite inatt.. Jag brukar sova det dubbla :0







♥ Sweeeeeeeet.

Trött på mitt hår.

Jag är så fruktansvärt trött på mitt hår.. Har lust att bara klippa av skiten.. Kommer dock inte göra något nu innan balen och studenten, men efter det.. Frågan är bara hur! Hittade två snygga frisyrer ;

( Snyggt med lugg till våren tycker jag.. Sugen påt igen! )


Lugg+page, snyggt som sjutton! 


Lite längre, hm..




Såg på A walk to remember idag, ååhh gulligaste (o sorligaste) filmen någonsinn :) Nu är det dags att se på humorgalan, sen blir det en väldigt tidig kväll, ska upp halv 6 i morgonbitti. Ska ju ut i arbetslivet med min proppa<3

Solong!

Dead..

Idag är jag trött som sjutton efter gårdagen,
Ont i fötterna har jag också, man tackar!
Hade i alla fall en bra kväll igår, mysigt.
Nu sitter jag och pluggar, svenska. FUN.
Måstemåstemåstemåste bli klar idag,
Ska sova hos soffanproppan ikväll ;)))))
Höhöh.. Nu kommer mormor&morfar<3

Dags att röra mig uppåt. PUUUSSSS

RSS 2.0