Vad tycker vi om Uk's Eurovision vinnar låt?


Jag gillar den jättemycket, det är ju Andrew Lloyd Webber som har skrivit låten så då kan man inte annat än gilla den. Dock vet jag inte vad jag tycker om smörsångaren ;b

Still alive

Jag lever faktiskt, dock har jag annat för mig än att sitta vid datorn dagarna i ända för nu har ju min kära syster och hennes boyfriend Richard kommit till sverige. Just nu sitter vi och spelar Soul Blazer, har varit favoriten sen vi var små(: Riktigt att jobba hela dagarna långa nu när dem är här... Men nu är det bara ons-fre som jag jobbar, på söndag lämnar vi tjejer karlarna hemma för en vecka med sol, vin, god mat, shopping, bad och massa härliga sommardrinkar :D

Imorgon kommer David hem, saknar dig så.... =( Visst är det jobbigt när man saknar en person så himla mycket? Vissa stunder känns det supertungt och skit medans andra dagar funkar det bra trots allt. Men som sagt imorgon är han ju hos mig! :)

Vad händer till helgen mina vänner? :D
(Mina  vänner^^)


Xoxo
M


Pics!


Helt klart en lyckad kväll :)

Snabba beslut!

Nu har vi beställt hem en Crosstrainer, det går undan när jag och mamma är i farten. Haha! Nu ska vi också använda den effektivt, vi får helt enkelt peppa varadnra. Men hur skönt är det inte att stå och trampa och veva på den där maskinen samtidigt som man kollar på tv eller lyssnar på den musiken man vill lyssna på?! Den enda som saknas nere i min gillestuga är nu en boxningssäck, handskarna har jag ju... Nästa månad kankse man unnar sig en sån? Dock är det ju såklart roligare att boxas mot någon, men David är nog aldrig omöjlig när han väl är hemma :D Så ett par pads skulle ju inte heller sitta fel. :D Haha nu ska vi ha ett gym hemma i källaren. Great!

Crosstrainer

Nu är det dags för Sex and the city på tv3, nu var det länge sen jag kollade på programet så nu ska det bli roligt med en halvtimma med mina vänner. Ikväll är det även Efterlyst på samma kanal och det för ej missas!

Pratade nyss med Bella på msn, det var sjukt länge sen vi snackade och som vanligt har vi alltid hundra frågor och massor att prata om. Nästa vecka blir det till att ses :)

När Satc slutar ska jag ge mig ut på en springtur, var ute och gick med mamma förut och kände hur mina ben måste jobba mer, haha snart kommer de se ut som 2 stora påsar med gelé. Vi funderar även på att köpa hem en såndär träningsmaskin som man... Öh, en sånhär:

Klicka för att förstora bilden
Crosstrainer hette den visst:)

Vilket väder vi har, igen!

Visst blir man glad när man vaknar upp och solen skiner upp hela rummer? Lovely. Så hur ser dagen ut idag, haha ser.. Ja det är ju bra om man ser? Nej skämtosido, ser gör jag dock gör det väldigt ont i ögonen jag undrar vadfan som har hänt?! Mamma ska köpa någon ögonäckelsalva idag iallfall så jag kan ta mig iväg till våran huvudstad i mogrgon, hoppas på superväder då också. Ska bli jättekul att göra något annat med jobbet, lite variation förnöjer!

Väntar på att mamma ska komma hem nu så vi kan ta en långpromenad med vovvven i det sköna vädret, nu vill man bara att snön ska försvinna är så jäkla trött på den. Satt förresten i solen i morse och läste tidnigen och tyckte det var ganska kul när Netonnet skrev ut "Vi firar med ordinarie priser"  Hur tänkte dem nu?! ;)

Dags att klä på sig, ha en trevlig dag allihopa!
Later!


2 1/2 men & tvspel

Haha hur jäkla kul är inte 2 1/2 men?! Jag verkligen älskar det, skrattar så jag får ont i magen.. Undra om det finns dvdboxar att köpa? Cdon.com here I come!

När detta avsnitt är slut ska jag koppla in något utav tvspelen vi har och ligga och lata mig hela kvällen eller ja, tills Andra avenyn börjar. Blev så akutsugen på att spela Zelda, på supernintendo:t. Liiilite nördvarning på det va?!, haha! ;)

Imorgon är det lön också, woho blir en bra lön denna månad och det behövs verkligen med tanke på Teneriffa-resan. Är det inte sjukt var snabbt tiden har gått? Jagmenar nu är det bara 12 dagar kvar tills vi åker iväg, nyss var det 2 månader? Ja, jag klagar inte ;) & på söndag kommer min syster och hennes karl hit, längat så sjukt mycket.

Sitter här i en tröja som luktar David, hans parfym. Gissa om man saknar honom ännu mer?!  Åååå... ♥


Laaater!

Du är vad du äter

Hej på er!
Just nu kollar jag på Du är vad du äter, vad cool hon är -Anna Skipper! Hon är rak på sak och gör sin grej, och hon gör det bra! Vilken konstig tid programet går på förresten?  Brukar inte det gå runt 21,00 på kvällen? Förvirrad..



Har varit en struldag på jobbet idag, i alla fall för min det. Fick något i ögat vilket resulterade i att jag knappt kunde kolla, blev knallröd och fick skölja med något konstigt vatten i ögat och det sved som fan vill jag lova. Dock har det inte blivit bättre, har jätteont.. Skulle egentligen gå på stan med bästa Malinarna, men var tvungen att åka hem och försöka kurera mitt öga, haha alltid ska det vara något. Börjar fundera på om jag har en förbannelse som vilar över mig.. bläää..

Ikväll är det Andra avenyn, längar :D

Give it to me

Fan fan fan vad snö det har kommit nu, skit också.
Längtar så jäkla mycket tills våren och sommaren kommer.
(Längtar också tills D kommer hem, saknardigredan)


Sweetlove

Måndag

Tänkte nämna hur min söndag började. Gick igenom badrummet, blev 70 år äldre, halkade, slog i huvudet i dörrkarmen, fick en bula och mådde illa iprincip hela dagen. Nu har jag också jätteont i huvudet =( Blä... Klantigt alltså.

Nu har jag lagt mig tillrätta i min säng, dock bara för en liten pause för snart ska jag fortsätta med min städning och snart är jag i mål. På tosdag ska jag till Stockholm, woho! Jag och en till tjej från jobbet ska iväg på utbildning på Stockholms universitet, kul! Hoppas bara att jag slutar frysa och inte känner mig så hängig som jag gjort idag.. Segt..

Ha en trevlig kväll, nu ska jag fortsätta här i mina rum! 
Kram 



Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
‘Cause i can make a change on my own

Tummen upp till mig!

Grovstädning på G, det behövs verkligen & jättemycket.
Återkommer när man börjar kunna se golvet i rummet!
Nu försvinner jag in i den oändliga dimman (dammet.)
Xoxo

2009-03-22

Lördag
Underbart vårväder eller vadå!? Satt ute på trappan med David i några timmar och bara njöt av solen, det var verkligen sjuukt varmt och skönt. Kvällen bestod av matlagning, Robinson och film, med D dåråå.. Hur mysigt som helst. Älskar dig så!

Söndag
Idag har vi inte gjort mycket alls, gick ut med hunden sådär på morgonkvisten sedan åter till den varma sängen. Har även städat upp lite.. Det är alltså en vanlig typisk söndag hemma hos familjen Klippel/Beglöv :) Ikväll åker David tillbaka till lumpen och är borta 10 dagar ifrån mig=( Trist.. Får försöka muntra upp mig med att Micke P visar sig på tv:n ikväll.. ;)

Imorgon drar jobbet igång igen.. Känns ganska bra faktiskt tillskillnad från hur jag brukar känna på söndagar. Har ofta en jobbigt känsla hela söndagen att helgen redan är slut ochatt det är dags för en ny jobbarvecka, men nu känns det riktigt bra. Money money money.. ;) Ha en trevlig dag och kväll allihopa! :)

Xoxo
M


What's up?!

Ingenting alls här hos mig i alla fall, därför dålig uppdatering. Allt rullar bara på i sin vanliga ordning vilket är ganska skönt, nu när veckorna bara flyger fram! Igårkväll blev det en lugn kväll hos familjen Sjögren med Malin, Malin & Anna. Lagade mat, kikade på Så ska det låta och Let's Dance. (Yes, mina favoriter är i final!) Men det blev mest massa skvaller och prat. :)

Kom hem och sov med min älskling, då också vaknade upp med honom som är något ut av det bästa som finns. Ikväll är jag ensam hemma, hunden är såklart hemma och jag måste ta hand om pluttan, så David kommer över senare så ska vi laga mat och kolla på Robinsson och bara ta det lugnt och mysa. Låter inte det som är bra kväll? Johodda! :D

Vad säger vi om att jag åker utomlands om 2 veckor, i morgon!?
Jo: WOOOOOOOOOHO, längtar så jävla mycket! Saknar också min systeryster.
Ska städa lite nu, sedan mysa till det här hemma,

Xoxo my lovers

Kan bjuda på en hyffsat, haha, ful bild sen förraförra helgen, enjoy!


Jag med fin min, Malin & Joline

Melon 09


Bara jag som hejade på Sarah Dawn Finer?

Odd Molly

Odd Molly har så söta & coola kläder, hittat massa sötingar på Tradera men har dock inte köpt något... Än. ;)  Men ska man köpa något där måste man buda precis i slutet för att ha någon chans.

Ny klänning från Odd Molly stl 2

* Odd Molly * Buffalo gal jean jacket * jeans jacka - strl 2
Odd Molly blus
Odd Molly stl 3

ODD MOLLY KLÄNNING

Åh,hur fina kläder finns det inte, synd bara att plånbokn säger ifrån just nu..
Godnatt sötnosar!

Mätt & belåten

Nu har jag äntligen fått i mig dagens riktiga matmål och jag är proppmätt.. Under dessa två veckor kommer jag längta efter kvällsmålet varje dag, haha!  Nu ska jag i alla fall ut och gå med mamma och hunden, hoppas på en ganska lång promenad för en sedan lång varm dusch.. (:

Ingen bra bloggperiod nu känner jag, har ingenting som jag vill dela med mig till vemsomhelst just nu.. Men alla kan i alla fall ha en trevlig kväll!

Puuuuusssbabes.

Food time

Dags för kvällsmat bestående av en kyckling fillé & sallad, undra om fetaost får ingå i salladen... Jag är tveksam. Det är en väldans tur att min man inte är hemma nu när vi dragit igång med "detta fåneri", som alla på jobbet säger, eftersom att man blir ganska trött och grinig.

Hörs senare! :)
Xoxo

Gone baby gone

Nu tänker jag för några timmar vara helt okontaktbar, satt mobilen på ljudlöst och ska lämna datorn här uppe för att ta med mig min nylånade Smallvillebox till mitt rum och drömma mig bort, sådäså. Hörs när jag är tillbaka.
Kisses.



Äntligen helg!

Det är sjukt hur snabbt veckorna går, loveit!
I fredags var det jag som fick vara med och hålla ställningarna i köket med Moa, eller det var väl mer hon som är ruttinerad men det gick bra i alla fall. Vi har också kommit överens om att vi, på måndag, ska börja på en 2 veckors diet. Lycka till till oss! Dock tror jag att det kommer bli riktigt tufft eftersom frukosten består av endast en kopp svart kaffe +en sockerbit. (Min mjölk då:() Men vi kommer lägga till en apelsin varje morgon också, lite tuggmotstånd måste man faktiskt ha. Det är värt ett försök i alla fall! ^^ Lycka till till oss!

Ikväll blir det mys med flickorna, ska laga tacos och se melodifestivalen sedan blir det förmodligen utgång, eller tanken är väl något mindre ställe där man kan sitta och hänga och bara snacka massa skit! Kommer bli en trevlig kväll som alltid med er(=

Xoxo


Inför Teneriffa





Jumpsuite - Lovely, blir min andra sparkdräkt så sköna.
Vitt nattlinne - Fulsöt som jag bara var tvungen att ha.
Skor - Kan man ens kalla de för skor? Bra till resan.
Väska - ..Kanske lite onödig, men fin! ;)

Sommarshopping piggar upp faktiskt.. Nu är det dags att stänga igen datorn och kolla lite på Efterlyst och sedan sova. (Det var visst inte Du är vad du äter, är jag helt ute och cyklar eller brukar det inte vara på onsdagar?...) Anyway, ha en fortsatt trevlig kväll. Kram på er!

Thumbsup!

Drog med mig hunden i huset ut på en springtur, jag kan ju säga att hon håller uppe tempot något sjukt men det var ganska skönt i alla fall.. Så idag har jag gjort mitt vill jag ju lova, ska kolla på Du är vad du äter, men frågan är hur länge till jag orkar vara vaken? Är helt slut idag..

Känns som att man är påväg i en såndär tråkig period igen när man typ tappar all glädje, eller inte all såklart :P Men ni förstår kankse.. Ingenting känns varken värt eller kul. Längtar efter min syster och David, trött på vintern nu, vill ha sommar och sol, känns lite tungt på jobbet(som det gör ibland...) allt går i rutin, blaahh.. & sen är jag trött, allt kommer kännas mycket bättre efter lite sömn. (:

Ha en trevlig kväll!

Xoxo
M


Duktiga brudar

Jo kort i taket idag vad jag, Mallan och Majsan på Eyrabadet och solade, simmade och bastade, hur skönt som helst :D Och i morgon ska vi iväg och träna också, själv hoppas jag på ett intensivpass gympa eller helst av allt ett spinningpass. Får se vart det finns plats(:

Just nu ligger jag och kollar på High school musical 3, inte för att jag tycker den är bra, inteinteinte.. Mest för att kolla läget, se hur den är.. Den är inte ...bra... .. . . .... Haha. Okejdå, de är väl ganska gulliga? Dock tror jag att det bara är jag som tycker det, eller ;) Lite töntiga javisst, men har man sett de andra så måste man ju se trean, är inte det självklart?.. /N ö r d...

Anyway, struuul dag på jobbet idag kan jag ju säga. Eftersom att det var strömmavbrott inatt så fungerade inte våra kassor i morse i ungefär en timma så det blev ett jäkla huvudräknande och inga kort kunde tas. Väl när de började fungera så funkar inte kortläsaren, eller rättaresagt så var det avbrott mot alla banker, lagom kul att stå å förklara det för alla sura kärringar som bara hade kort samtidigt som de försökte handla allt på krita. Då blir man lagom trött kan jag säga.. Annars har dagen rullat på bra:)

Dags för Andra avenyn nu, sen sova! :D
PUUUUUSS!!!


Girls just wanna have fun





Fullrulle:) Supertrevlig kväll, gänget besökte Lougen, Thao, Klaras & Satin. (:


Berest. NOOOOOOOOOT

Okej jag är virrig, i know, men det blir så mycket värre när jag ska resa, själv. Nu sitter jag på tåget påväg till Västerås för att träffa David, blir en kortis visit men några timmar är alltid något och det ska bli mysigt. Gårdagen var hur bra som helst, hade skitkul med de bästa! Berättar mer om det en annan dag, men det var hur kul som helst att träffa Moa igen :) :) Kan inte skriva mer nu är rädd för att åka för långt och inte ha en aning om var jag är, haha gooood luck Michaela!


Uppe med tuppen

Jahapp, så nu har jag varit vaken i 3h det vill säga att jag vaknade halv 8 -helt av mig själv. Hur stört är inte det? Jag som hade tänkt att jag skulle sova ut men tydligen var jag utvilad.. Ligger i sängen och kollar på Tyra Show, loveit! (: Har inte så mycket att komma med idag, tanken är iaf att jag ska ta en springrunda snart sedan ringa sjögren och planera dagen lite. Have a goooood day(:


Isn't she lovely?

Me, myself and I

Ibland är det faktiskt jätteskönt att bara vara hemma helt själv och ta det lugnt.. Kom nyss upp från ett bubbelbad, kollade på Så ska det låta samtidigt som jag blädrade i lite olika tidningar, hur skönt låter inte det? (: Väl när jag låg där och kom på mig själv att jag skrattade okontrollerat till programet, Så ska det låta, och undrade hur gamal jag blivit över natten egentligen.......

Imorgon ska jag träffa Malin Sjögren som äntligen kommit hem från Thailand.. Funderar själv på att sola smörja in mig i brun utan sol innan jag träffar henne, annars kommer jag inte ens synas brevid henne. Haha! Blir nog en fika eller något sånt om det hinns med, var så länge sen jag träffade henne så det ska bli jättekul! Sen på kvällen kommer en gammal barndomsvän till mig och Anna till Örebro, hon är bosatt i Malmö, och så ska vi käka och så blir det utgång.. Förmodligen först mat på Wobbler, lite förande på Thao och sedan får vi se vart vi tar vägen. Kommer bli så kul att träffa Moa eftersom att det var säkert 6 år sedan vi 3 sågs, ser fram emot kvällen. Såklart kommer de andra tjejerna var amed också, blir nog Jag, Anna, Moa, Malin, Malin & Joline som håller Örebro uppe i morgonkväll.
Jävlar vilken osamandhängande text...



 
Jill Johnsson & Martin Stenmark,
Hur bra är dem inte? (Gästlag i Så det ska låta)

Skit också.

Har ganska nyss köpt hem Desperate Housewives säsong 4 men har inte riktigt fått tummen ur arslet och börjat kika på det, men igår så kom jag till skott. Så börjar jag kolla.. Fattade ingenting, 30 minuter senare, fattade fortfarande ingeting.. När två avsnitt hade gått slog den om till startmenyn igen, halvsov lite då så jag brydde mig inte alls... Nu såg jag att jag hade satt i den sista skivan. Snacka om att förstöra hela säsongjäveln, lagom bitter haha!


Time for bed! (:


Våran dag <3

Snart kommer han och kryper ner här i sängen hos mig, som jag har längtat! Så det kommer bli ett bra avslut på våran dag, har även en lite sötsak till honom/oss..... Haha!
Love you so,<3


Måndag

Måndagen avklarad(: Imorgon är det (såklart?!) tisdag och då kommer äntligen David hem. (senärdetjuandraavenyn!!!!!!) Plus att vi har 10månader i morgon,pusspådet

Igår var jag på Marieberg och Ikea med bästa Mallan, hon drog med mig dit och det var hur trevligt som helst. Fick med mig lite roliga saker från Lager house sedan en slags klädhängar-stång? Ni vet en såndär man hänger kläder på.. Öhm.. Haha anyway, ett bra köp så kunde jag ta ner min homemadestång som inte var lika fin=) Höll på att montera ihop den igår och det gick åt helvete då jag märkte när jag var klar att jag hade missat två stora skruvar, sur som jag var vägrade jag att skruva upp skiten så nu är den lite skev och vinglig, men vadfan :D Kan ju säga att det är ett riktigt bombnedslag i mitt rum nu.. Kläder överallt så nu ska jag ta och göra ett ryck snabbt, sedan bädda rent -> Sängen.


Har inte dagen gått ovanligt fort idag? Tycker i alla fall jag, och om en månad och 3 dagar är jag på Teneriffa! (: Lovely.

Ha en trevlig kväll,pusssss!

10 000 promenad

Klockan är bara kvart över elva och jag har redan gått en promenad med 10 000 steg. En lång jävla skön promenad med min nya vän stegräknaren.

Sen så saknar jag min syster väldigt,jätte,massor-mycket.

RSS 2.0