Snart helg!

..För endel, själv jobbar jag lördag morgon klockan 07,00-13.00, bra med pengar i alla fall. Ska endå ut i morgonkväll, väljer mellan två olika ställen, fest på Njuta (johanna har fyllt) eller en kväll på O'learys (säkert utgång efter det) Ser faktiskt fram emot att gå ut speciellt eftersom att det är lönehelg, så det kommer förmodligen vara mycket roligt folk ute=) Can't wait! Sen kommer ju Andreas hem i helgen från en utomlandsvecka, är supersugen på nästa säsong av Smallville och såklart veta hur han haft det. :P Utnyttjar inte bara för boxarna. Kollar på Du är vad du äter nu, riktigt bra ikväll då det är han som brukar prata i bakgrunden till programet som ska gå ner i vikt, han komenterar alltså sig själv :D Haha jättebra:) Ska kolla vidare, sedan sova! Sovgottvänner:)

Redan onsdag!

Tänk vad veckorna går fort, snart är ju även denna vecka slut. (Längtar tills tisdag då min man kommer hem... & onsdag när Majsan kommer tillbaka till kalla Sverige)

På jobbet idag fick jag ett oväntat sms av Mallan som ville åka till Marieberg, självklart sa jag ja! Hittade endel bra (jättejättesupernödvändiga) saker.. Blev 5par (snygga) trosor från H&M, skitcoola svarta aladin-byxor från Cubus, en paljettklänning från gGna med zebermönster på hela framsidan -svart rygg och en svart vanlg body. Jättesynd att lagerhouse inte öppnade förrens i morgon, har sett jordens snyggaste telefon som jag absolut ska köpa!! Ungeär sådär (påbilden..) ser den ut, dock inte Hello Kitty.  Hur cool är inte den? (:


Nu ska jag säga godnatt till David och sedan ligga och kolla lite på Efterlyst för att sedan sova, jag vill inte sova själv... Vill också säga att jag har haft en superbra dag idag, eller ja super kankse var att överdriva, men om man jämför med hur dagen såg ut går var nog denna fan så nära på super. Hoppas detta håller i sig (:

Ha en mysig kväll! Kram på er.

Hård kväll

Gråt nummer ett: När Linda Rosing lät en kille "checka ut" från programet.
Han såg så liten, ynklig och ledsen ut? :( :(

Gråt nummer två: När jag upptäckte att Andra avenyn inte börjar förens klockan halv 10-10.15.
Var kankse mer en irriterande känsla, med några tårar. Hur länge tror de att man orkar vara uppe?!


Och detta hände inom loppet av 10 minuter, förstår ni nu hur störd jag är ikväll?
Dum i huvudet rent ut sagt, såhär blödig och känslig har jag faktiskt aldrig varit.
VAD GÖR MAN ÅT SKITEN?




PMS

Idag har jag haft en riktigt pmsdag,fytusan alltså.. Känslorna har verkligen spelat mig massa spratt då jag ena stunden är överlycklig och sekunden efter har gråten i halsen och skulle kunna börja böla på en gång. Mest har denna ledsna känsla suttit i min mage och hals, känner att den fortfarande sitter kvar och jag är inte riktigt glad men egentligen vet jag ju att jag inte har något speciellt att vara såhär ledsen för därför är det inget att bry sig om, utan bara trycka undan. Fan vad jobbigt det är att vara tjej ibland, minsta lilla sak blir till en mardröm..

Ikväll är det Andra avenyn och det ska absolut inte missas,längtar!! Nu ska jag och mina myskläder röra oss till badrumet, tänkte pigga upp mig med ett varmt bad och annsiktsmask, sedan även höra om mamma kan klippa mig!


 


De ljusrosa tofflorna fick jag av mamma kommer från England
och är hur sköna som helst! (: Badet nu, ha en mysig kväll,kram!

I lördags på Satin


Lite små drunk allihopa? Haha.

Måndag

Vad tråkigt det är att komma hem och inte ha någon David att pussas med... baa... Men det är väl bara att börja vänja sig igen!

Jahapp så vad har denna dag bjudit på? Jo jobbjobbjobb som vanligt. Dagen har gått väldigt snabbt och det tackar jag verkligen för, nu är det bara 4 arbetsdagar kvar på denna vecka! Tänkt att det snart har gått en månad sen vi bokade våran utlandsresa, vad tiden går fort!!! Det betyder det bara en lite mer än en månad kvar tills jag åker iväg till värmen, loveit!

Nehe,ska hoppa in i duschen nu sedan ta en kopp te och mysa till en bra film(:

Jag klagar endå!

Sa precis hejdå till min baby som åker tillbaka till Stockholm för att fortsätta med lumpenstuffs.. Jag borde ju egentligen inte klaga eftersom att han har varit hemma nu hela detta år, dvs snart två månader, men jag tänker klaga i alla fall för jag vill inte vara utan honom. Baaaa.. Men nu har han införskaffat sig en dator vilket är bradå vi kan prata mermermer!

Ligger på soffan i ungefär samma ställning som jag gjort hela dagen, tycker faktiskt lite synd om mig idag. Superont i magen som bara vi tjejer vet hur det är, lite bakis (självförvållat jagvet) och trött. Men ligger och kikar på älskade Smallville så lite humör har jag allt(:

Funderar på att ta en promenad för att piggna till lite sen ska jag även ta ett bad, börjar bli riktigt bra på att utnyttja mitt badkar dock är det mycket mysigare att ligga där i bubblorna med David.. Haha jag ska sluta vara så bitter(:


(En av favoritbilderna)
 


Lördag!

Gårdagen var bästa utekvällen på länge!
Jag, Malin, Sofie och Maria gjorde först ett besök på Hellas, käkade supergod mat och drack gott till. Drog vidare till Thao när vi kände att Hellas var lite för tyst för våran smak, var ganska dött där men det blir ju vad man gör det till så vi hade såklart kul. En stund senare var det att slå klackarna i glvet på satin hela natten. Hade galet kul hela kvällen, detta gör vi om! (När Sjögren kommen hem<3 pratar med skitungen nu som sitter i Thailand, man blir ju inte lite avundsjuk?!)


Kvällens lilla gäng!

Äpplet faller inte långt från trädet

Haha det är verkligen så jävla sant.

Mamma var nere på Vintrosas ica affär idag och handlade och när hon skulle betala så började kassörskan att prata med henne om mig, om när jag glömde min plånbok där i måndags. Efter att mamma klämmt ur sig att hon var precis likadan när hon var liten så åker hon hem.. Efter ett tag ringer telefonen (ja ni tror rätt) och det är från Ica. -Ja hej igen,.. Du har glömt din plånbok här......"

Haha jag kan verkligen tänka mig hur de skrattade åt oss, dröjer ett tag innan jag vågar visa mig där igen. ;) Anyway, sådan mor sådan dotter! ♥

- Mickis & Maria, cykel på köpet

Snodd av Fernström

Long time ago.. Men kul som tusan hade vi i alla fall!(:

Cute!



299:- Jag kör i varjefall utan axelbanden.
(Hade jag bara sett den på nätet hade jag inte köpt den,
mycketmycket sötare i verkligheten)

Att motstå frestelsen...


Hello u!
Skulle visa er mina nya supersöta klänning som kommer från Gina, dock verkar inte deras hemsida funka och jag blir bara trött av att tänka på att ta kort på den som hänger så fint i min garderob. Men ni kan få se 2 par skor som jag testade igår, dock stog jag emot frestelsen (för en gångsskull) tror endå att de kommer bli mina, faktiskt. Perfekta till resan!

DS_244903_A.tif DS_244903_B.tif

349:- Perfekta till utlandsresan!

DS_245366_A.tifDS_245366_B.tif

399:- De är grymt mycket snyggare på foten.

Längtar tills David kommer hem ikväll.
pusspåhonom.

Michaela i ett nötskal

Det dröjer säkert inte länge tills jag tappar bort mig själv.
(Idag hittades min plånbok i icas frysdisk, är det någon som är förvånad?)
Fan vad jag blir trött på mig själv ibland alltså..




Skön dag på jobbet idag, dock tar mina händer jättemycket stryk av att diska. (Just nu är Moa sjuk och det betyder att en annan person kommer in och tar kassan istället för mig vilket jag tycker är väldigt skönt just nu.. Skönt att vara lite alltiallo ibland) Anyway supertorr om händerna och har ont i dem som sjutton så när David kommer hit är det handmassage som gäller(: Hihi.

Igår var en trevlig kväll hemma hos mig med Malin, Anna, David, Jacob, Dogge, Filip och Fredrik(trorjag...) Haha. Jag och namn/annsikten är katastrof. Dock vääääldigt seg i morse eftersom att huvudet inte lades ner på kuddens förresnt ca halv1, så ikväll blir en tidig och skön kväll. :)


Andra avenyn ikväll, missainte!
Svt1 klockan 21.00-21.45
Dock vet inte David om det än..
Shhyyysh
;) Ha en toppenkväll!

KRAM

Kåren




Nu är mallan och annis här plus några av Davids vänner... Vin & tjejprat, bäst!
Ha en terevlig kväll allihopa :D PUSSSSSS

Vi får inte glömma..

..Att min andra man (som ligger tvåa & långt bakom ettan(puss)) och hans vänner kommer visa sig på tv ikväll, Micke P är alltså nummertvåmannen i mitt liv. Ikväll visas Beck - Gamen som jag sett ungefär 100gånger om men jag tröttnar aldrig. Just nu rullar Fear Fator USA på tv:n, jag skulle aldrig ställa upp på de saker de gör inte ens för pengar. Bläää..


Klockan 21.00 på tv4!

Lovely night

Hade en så sjukt mysig kväll med älsklingen igår kväll, vi lagade mat här hemma hos mig och jag hade dukat upp fint och tänt massa ljus(: Vad faktiskt väldigt skönt att bara vara hemma istället för att gå ut och äta och trängas bland alla par, nu hade vi istället massa tid helt ensamma & det är faktiskt så mycket mysigare! ♥



Älskar dig så!

Happy valentine!

Var en tuff och lång dag igår må jag säga jobbade som sagt från 06.00-21.00ca,. Fick i varje fall sluta mycket tidigare än förväntat vilket uppskattades mycket. Träffade upp Malin och Emma precis vid universitetet och vi tog oss till en längehet där förfesten var i full gång, därefter blev det Kåren. Dock inte superkul eftersom att jag var så sjukt trött och blev ganska grinig där ett tag.. Menmen(: Blev hämtad av David runt halv 3 och sedan bar det hemåt till den varma sängen!

Nu ska jag göra mig iordning för en liten tipp på stan med Malin och Malin, myyyysss! Sedan ska jag träffa min bästa pojkvän för att spendera kvällen med honom. <3

Nu ska jag och min baksmälla försöka komma igång, haha.. Eftersom att jag inte drukigt mer än max ett glas vin på en kväll sen nyår så tror jag att det är därför jag känner mig så seg och att huvudet dundrar. Men det är smällar man får ta!

Ha en supertrevlig dag mina vänner!(:


PS!

Innan det är sängdags tänkte jag lägga upp en fin bild på en fin person.


Balen -08

Kommer sommna som en stock nu känner jag, helt slut..
Sovgottvänner(:

GAAAAAAAAAAA


Är det bara jag som missat att det är fredag den 13 imorgon?!?!!?!
Dagen kan inte annat än att gå åt helvete.
Varför är jag så vidskeplig?.....



090212

Baaa.. Vilken vecka jag har haft! Har varit stört mycket på jobbet varje dag, kan folk sluta äta? Ibland känner man faktiskt så.. De mesta dagarna har jag haft manligt besök på kvällarna eller somnat tidigt därav har jag inte varit så aktiv här, men desto roligare när jag väl skriver?! (;

Har nyss kommit upp ur baskaret där jag har spenderat den senaste timman med den nya Cosmopolitan som kom idag, woho! Man blir så avslappnad när man ligger där och har tänkt ljus så nu är jag jättetrött vilket är bra eftersom jag vill somna tidigt ikväll, för udag fick jag veta att jag både börjar tidigar och slutar senare. Det betyder att jag börjar 06,30 och slutar ca 23.00 =16,5h lång dag, pengarna/komptiden kommer få mig att gå. Så helgen blir också kortare....

I förrgår var jag på stan med Majsan, vi köpte oss ett par riktigt snygga (och billiga!!!!) skor från H&M;




(Det är de mörka vi har, fast de är mycket snyggare i verkligheten)

Myskväll

Sitter och kollar på Top model medans jag väntar på att David ska komma över med pizza och sig själv såklart. ;) Senare blir det badkarsbubbel samtidit som Prison Break går på datorn, ännu senare ikväll hoppas jag på att han också vill kolla på Beck. Kommer bli ett perfekt avslut på veckan(:

Hoppas ni kommer ha en lika bra kväll som jag, men jag tvivlar på det.
Haha ;)

Kram!

Något jag inte tål

Det är faktiskt när folk skriver "mej, sej, dej" istället för mig, dig, sig.. (såklart?) Haha, klarar verkligen inte av det, även om det nu är internetspråk så gillar jag det inte alls, lär er skriva? (:

Tack Malin Sjögren för en toppenkväll igår med god mat och dryck, singstar och trevligt folk. De som var där och firade henne var Jag, Malin, Sofie, Sofie, Anna, Anna, Kajsa, Gustav, Gustav, Mange, Lunkan och Jocke och det var hur trevligt som helst! Detta gör vi om snart igen tycker jag (:

Dags att ta sig upp ur sängen och ta en promenad faktiskt.. Take care everybody! ((:

Rubrik....

Torsdag: Jobbajobbajooobbaa.. Sedan blev det en sväng på stan med Mallan, fixade somsagt present till Majsan.. Sedan gjorde jag några egna riktiga fynd på en affär som jag inte kommer ihåg vad den heter (ligger vi Hells->Änglarum->vidare på den gatan) men det är en ny favorit! Dock är allt ganska dyrt men då hade de utförsäljning med helt sjuka priser. Fick i alla fall med mig 3par skor, en jacka och 2 väskor hem. Hallelujaaa!

Fredag: Jobbsomvanligt. Åkte hem och tog en superlång och varm dusch. Älskar förövrigt fredagar eftersom man har hela helgen framför sig. Lite senare kom älsklingen och det blir film/tv hela kvällen. Mysmysmys(:

Lördag: Idag ska jag åka in till stan med två bussen och möta upp Malin&Malin, ska hem till Sjögren och hjälpa henne med mat och tjosan för ikväll kommer tjejerna och ska käka, förtära alkohol och sedan utgång förmodligen. Kommer bli hur kul som helst, dock kommer jag ta det ganskaväldigt lugnt ikväll med allt ståhejj, men man kan ju ha kul endå, right?

Dags att pallra sig upp ur sängen och duscha,sen om jag hinner ska jag över till David. Hörs kankse senare babes!

Dum blondin?

Jaa, man skulle faktiskt kunna tro det.

(Jag åker bussen påväg hem och åker förbi Nerikes Allehanda och tänker) ;
"Jaha bara 200 000 läsare/dag fan vad lite, med 9miljoner invånare i Sverige.."
(Väl framme i Vintrosa) :
"..Ehjusdet.. Nerikes Allehanda...."


Skönt med helg nu vänner(:

miss u, miss us!


Jag och Maria
-07


GRATTIS HONEY

Ett stort grattis till Malin Sjögren som toppar åldern 20 idag, hoppas du haft en superdag(:


Ligger nu i sängen och kollar på Top model sedan är det dags för ett varmt bubbligt bad, hur skönt är inte det på en skala? Imorgon efter jobbet ska jag träffa den andra Malin för en sväng på stan, hoppas bara att jag orkar det för just nu är jag helt slut och har ont i hela kroppen.. Det måste vara tråkigt för er att läsa om min jäkla sjukdom som aldrig blir bra, men det är ett måste att skriva av sig och klaga över det annars tar jag ut det på någon mänsklig varelse istället (förmodligen min mor eller David) och då är det bättre att göra det här. Vi ska i alla fall kika lite på någon present till Malin som ska ha middag(tror jag det var) på lördag kväll,  bäst att vara ute i tid!

Nu ska jag ta en alvedon och dricka mitt te till den sista halvtimmer av T-M,pussss


(Är så sugen på nästa säsong av Smallville.. Snart.. Andreas..? .. :)
Haha!)


Puss-sjukan

Var hos läkaren igår, tog massamassa prover och såntdära som jag kommer få svar på om en vecka. Innan jag har berätta för doktorn att min man kankse har körtelfeber så tog han upp saken, eftersom att jag har haft feber så länge.

Symptom(er..!!!!) :
* Feber
(noshit?)
* Förstorade mandlar
(men jag har ju inga sånna som kan bli förstorade..)
*Uttalad trötthet
(you know me, alltid trött haha)
*Magsmärtor
 (har nåra dagar haft så ont i magen på jobbet att jag inte kunnat stått upp)
*Ev. utslag om man påbörjar antibiotika mot fel sak.
 (Kommer ni ihåg när jag skrev att jag var helt prickig för ett tag sen?)


Ähh,vem vet.. Kankse bara hittar alla symptomer hos mig nu för att få svar på vad det kan vara.. Skulle vara väldigt typiskt mig. Vi får vänta och se tills nästa vecka dåårå..

Nu är pausen slut på Våra bästa år, seyou!


9 månader <3




Klockan 10 i morse fick jag besök av blommbudet,
en jättefin rödros med massa fina vita blommor till.
Jag har världens bästa som jag håller så hårt i.
Jag älskar dig
♥ ♥ ♥

I'm soooo happy

Har nyss haft några mysiga timmar med D, alltid när jag har varit med honom har jag en varm och pirrande känsla i magen.. (Töntmickiskrypersaktamensäkertfram.) Så nu ligger jag här i min säng och mår som en prinsessa, om man bortser från min feber och min oro över morgondagens sjukhusbesök. Men kankse träffa jag på bästa Björken där?

Fick ganska nyss ett sms av Sjögren
"Mickis vill inte du gå på Tina Turner i Globen?I april:)??Hur mår du"
Haha, Malin och hennes idér :D Självklart sa jag ja och hoppas att konserten inte är när jag är utomlands, för det vore superkul att åka dit och kolla på henne! Sen skulle man kankse kunna sova där någonnatt eller två och göra Stockholm osäkert. Först gäller det att gå tag i biljetter... Men det ska säker lösa sig(:

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en stor kopp te och se klart på Lipstick jungle, tycker faktiskt att det var ett helt okej program. Såklart inte i klass med varken Satc eller D-housewives. Ohjusdet, måste införskaffa mig säsong 4 av Dh, det är riktigt bra.. Sen så är det nog dags att låna nästa säsong av Smallville annars kommer jag börja se om denna säsong igen. Haha.. Älskar att se på serier, speciellt när man har boxar, några av de serier som jag fastnat i;

-Desperate Housewives
-Satc
-Oc
-Smallville
-Andra avenyn(ska kolla på avsnittet jag missade förra veckan nu, :D:D)
-Prison break
-Förhäxad
-Vänner
-Våra bästa år

Det är dem som jag gillar mest och följer, lite tönt varning. Men visst är det lätt att under en söndag fastna framför tv:n och plöja igenom minst 3skivor med 4avsnitt på varje? Det är ia väldigt vanligt i Michaela Klippels liv.

Pussbabes(:

Skön start på veckan

Vaknade kvart över fem i morse och var pigg och gosade in mig hos David som låg brevid mig(: Man kan ju inte vakna på bättre sätt. Jobber har gått jättebra och snabbt, allt rullade på som det skulle och swiisschh så var dagen slut. Kan inte alla dagar vara så?

Ska plocka fram kläderna tills i morgon(vilket jag alltid gör kvällen innan man, eller iaf jag, sparar mycket tid på det) och sedan ta en varmvarm dusch.. Sen hoppas jag på sällskap av D och Pb kommer rulla hela kvällen på tv!

Imorgon klockan 15.30 Måste alla som läser detta hålla tummarna för mig att jag slipper spola mina bihålor igen, ska alltså tillbaka på återbesök på akuten.. Det ser inte ljust ut. :( Har inte mycket mer att berätta nu.. Ha en tevlig och skön kväll(: PuSSPÅER!

Hanärsåfinminmumsbit!


Slut på helgen dååårå..

Jahopp.. Så sitter man här och det är söndag, igen.. Baaaa..
Blev en trevlig kväll igår, blev mat på Jensens med tjejerna+Ola, myyyyys! Sedan gick vi vidare hem till honom men eftersom att mina kinder inte funkar som de ska så åkte jag hem till David med redan kvart i elva bussen.. Idag har vi gått långpromenad i det sköna men lite väl kalla vädret.. Hur skönt som helst(: Men nu sitter jag här hemma och tänkte få lite ordning på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, kläder överallt.. Att jag aldrig kan hålla iordning på kläderna, baa... Dags att sätta igång för sen kommer D och då ska det vara skinande rent! (;

Jag från sånn lust att köpa flyttahemifrån saker, även fast det inte är dags än på ett tag så är det så roligt! Grytor och sånt är väl ingen höjdare mer glas, bäddsätt, hyllor, ljusgrejer, säng, tvbänk, jaaaa allt sånt där roligt!! Men jag har bestämt mig för att börja hålla lite hådare i mina pengar, sluta handla på nätet (och även i äffärerna såklart.....) Det är ju trotts allt bara 2 månader kvar tills jag åker en vecka till Teneriffa!! Efter det så ska det sparas till en Thailandsresa, så det gäller att hålla hårt i både jobb och pengar(:

Nu ska jag skruva upp min ljus...öhhh, ljushållare?, whatever.. på väggen, den är så snygg! Puuuuuuuus(:

RSS 2.0