Utomlands.

Nu skulle det verkligen sitta fint med en utlandsresa.. Vill verkligen komma iväg och kunna släppa allt och bara slappa. Men vi satsar på att åka någonstans under påsklovet tjejer, längtar verkligen. Gårdagen vart lyckad, trevlig folk, gott vin och karaoke. Sov sen över hos Ilona :) Idag blev det till att gå på stan och strosa lite.. Letade efter någon nyårsklänningn men hittade ingen (värdelösa affärer vi har) så som vanligt var jag och Ilona impulsiva och bokade bussbiljetter till Stockholm i morron. Kommer bli sjukt mysigt och kul. <3


Tröttast någonsin är jag nu, kom hem runt 5inatt och blev väckta klockan 9 så jag är i behov av sömn just nu.
Godnight.



Btw, ligger och kollar på ett Smallville avsnitt just nu.. Det är så jäkla äckligt, är nästan rädd när jag ligger här. Haha. Aja, Nattinatt.

Segdag.

Har varit en ganksa seg och slapp dag idag, skönt iof. Imorron blir det till att jobba och sen blir det nog utgång. :) Hade biljetter till Klaras men 150:- och man måste vara där innan klockan 9, känns så jäkla ovärt faktist. Så vi ångrade oss och sket i biljetterna och får väl se vart kvällen för oss. Antagligen föra i syrrans lägenhet (om hon låter mig ha den ;o ..) Sen MM och kankse en sväng förbi Klaras senare. Kan bli kul.

Dagen till ära har jag och syrran spelat supermario -på nintendo. Typ hur kul som helst, vi bara vinner hela tiden :D Okej, man kankse inte säger vinner. Hah, men bra går det. Men nu är vi sysslolösa som in i helsike.. Waaoohm. Är någon grym på att stämma gitarrer? Det går inte så bra för mig :(  ..

Nu ska vi.. hitta på något .. ehum.


God jävla jul

Dagen har varit okej, fått endel riktigt bra grejer och det var trevligt att träffa alla kusiner igen +resten av släkten. Har även haft en supermysig kväll med bara familjen spelat spel och sett på film. Spelade det där frågespelet (inte barnversionen som jag föreslog) & jag kände mig almänt sämst och osofistikerad. Ska fanimig bli mer kulturell, haha.

Wie, har fått en gitarr idag.
Dagens höjdpunkt, lätt :D





Wtf?!
Vad menas... ih. Heltjagvetintevad.
God jävla jul.

God jul

Så är det äntligen jul, det är stört vad tiden har gått fort.. Har iaf inte bloggat på ett tag nu har faktist varit för trött, har trotts allt jobbat ca 7h/dag nu sen i tisdags. Har även hunnit fått min första lön känns skitbra, men har säkert handlat upp hälften på julklappar, känns minde bra. Har egentligen ingenting speciellt att skriva här mer än jag just nu ligger och kollar på säsong4 (Smallville) Han äntligen lånat den av Andreas nu..Woho! Nej nu kan jag faktist inte hålla mina ögon öppna, dags att sova faktist.

Natti :)

Smallville säsong 3 .. igen

Ser just nu på Smallville, igen. Det är sååå bra, yay :)



I feel my wings have broken In your hands
I feel the words unspoken Inside
When they pull you under
And I would give you any thing you want
You were all I wanted All my dreams are falling down
Crawling round and round and round

Somebody save me
Let your waters break right through
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save
Come on
I've been waiting for you
I see the world has folded in your heart
I feel the waves crash down inside
And they pull me under

And I would give you anything you want
You were all I wanted
All my dreams have fallen down
Crawling round and round and round
Somebody save me
Let your waters break right through
Somebody save me

I don't care how you do it
Just save, save
Come on
I've been waiting for you
All my dreams are on the ground
Crawling' round and round and round
Somebody save me

Let your waters break right through
Somebody save me
I don't' care how you do it
Just save me, save me
I've made this whole world shine for you
Just save, save
Come on
I'm still waiting for you
 






Anyway, den här dagen har gått så jäkla snabbt. Fick 2 poäng från Mvg på mitt trafik och samhällsprov, hur surt är inte det? Hade 28/33.. Är väl bra, men dom där 2fjutt poängen skulle ju inte sitta fel om man hade tagit! Jaja, imorron fyllet min morfar år och det blir restaurang på kvällen med släkten och på dagens ska han bli riktigt firad. Ska även till tandläkaren men är ju botad från tandläkarskräck jag hade när jag var liten, det var faktist inte att leka med..  ;c

Nighty night. ^^


Thailand

Thailand - Barnhem


Första veckan av din åttaveckorsvistelse är en introduktionsvecka där du lär dig mer om den thailändska kulturen, maten, människorna och språket. Under veckan ges också mer detaljerad information om de mål, syften och metoder för de projekt du kommer att arbeta i. Under veckan bor du tillsammans med andra volontärer.
 

Följande två veckor börjar med att gruppen bor i ett buddhisttempel under två dagar och får en inblick i munkarnas tro och dagliga liv med meditation, ceremonier och arbete. Efter tempelvistelsen väljer du själv om du vill gå på en längre vandring med en lokal guide eller börja arbeta i ett lokalt projekt tillsammans med gruppen.


Den fjärde veckan ägnas åt avkoppling och uppladdning under palmerna på någon av de fantastiska stränder som Thailand är så berömt för. Bada, sola, njut av god mat och massage och upptäck även denna sida av det land som du nu har börjat lära känna på djupet.


De resterande fyra veckorna ägnas åt att arbeta på ett barnhem. Du arbetar tillsammans med den ordinarie personalen och får en unik inblick i det thailändska sättet att arbeta med människor. Du kan antingen välja mellan att bo hemma hos en thailändsk familj eller på volontärcentrat under dessa fyra veckor.

Om resan

Pris:

8 veckor-16 900 kr

12 veckor - 19 100 kr

16 veckor- 21 100 kr (!!!!!!)

Vandring kostar 1000 kr extra.

Projektstart:
2007: 3 december

2008: 7 januari, 4 februari, 3 mars, 31 mars, 28 april, 26 maj, 23 juni, 21 juni, 18 augusti, 15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december

Ingår:
Litteratur, Volontärplats, Boende, Mat, Visum

Ingår inte:
Flygresa, försäkring

Förkunskaper:
Grundläggande engelska



(http://volontarresor.se/thailand_socarb.asp)

Verkar det inte sjukt lockande? Jag vill åka nununuuuuuu.. Är verkligen trött på Sverige, vill ha sommar, sol och värme juu.. Sitter och väntar på att smartskalet Ilona ska ta nästa buss upp till stan eftersom hon missade den hon skulle åka. Lite segt att sitta i skolan och.. Inte göra något alls. Nehepp, ska nog ta en tripp upp på stan nu! Time for som shooooopping! : ) Bye


Söndag

Så är det en ny söndag, veckorna verkligen bara flyger fram. Min helg har iallafall bestått av jobbjobbjobb, men det har gått så himla fort när man jobbar.. Skönt det! Satt och skrev upp hur mycket jag har/ska jobba nu i december och kom fram till att min lön kommer ligga på 7500:- :D Whhaa.. Okej innan skatt men endå, plussa på 1050:- också för studiebidraget plus julklappspengar, vem kommer vara för jäkla rik? Yay me. Jaja, så snart är det jul dårå, och alla tjatar om vad man önskar sig och det brukar vara sjukt svårt. Men iår har jag fått ihop endel bra grejer faktist; (för de som är intresserade)

Pengar
Underkläder
Christina Aguilera parfymen
Skor från Dinsko
Örhängen+ring från Guldfynd
Väska
Presentkort på makeup store
Halsduk från H&M
Leggings (sånna svarta i typ, eh glansigtmaterial?)
Siden nattline

Okej nu tog det slut. orkar inte ens tänka med. Kan ju också meddela att jag här med följer julkalendern och det är för jäkla kul. Jag skrattar ihjäl mig när jag ser det. Vem kan motstå Johan Ulvesons karaktär? Hahah, så jäkla kul! Jag som hade tänkt att somna jättetidigt ikväll, men icke. Ska i varje fall sova nu, imorron blir det skola och sen julhandla med Ilona, sjukt länge sen.

Jag är inte alls avundsjuk på Sofie som drar till Teneriffa om en vecka, inte alls. -.-  Nattihejs.


01.56

Jag kan inte sova, har legat i sängen sen typ elva, 3h känns ju lyckat. Det känns ju inte bättre av att tänka på att jag ska upp klockan nio i morronbitti=7h. I really need to sleep now.. Ska nog göra varm oboy, det sägs ju att man ska sommna om man dricker varm mjölk. Men vem dricker bara varm mjölk utan oboypulver i? Yajks.. Natti










You're the best sis.


Jahoopp


Ingen skola och inget jobb.. Hur skönt som helst. Men har sovit bort helahalva dagen, onödigt.. Okej jag har inget roligt att skriva här för tillfället..




Sometimes...
What may be the best thing for you to do
is sometimes the hardest thing for you to do
And thats real cause I know how I feel about you
But I also know that don't make everything alright
And for that reason I gotta say goodbye


Låten är grym.



Lucia - Grattis Moa!

Klaras för fulla muggar igår! Var hemma hos Cornelia först med tjejerna och sedan blev det Klaras,  supertrevlig kväll. (Bilden kommer förmodligen upp om ett tag..) Idag är jag däremot helt förkyld igen, skitont i halsen och hostar.. Ihh, Iaf så ligger jag i syrrans soffa och kollar på Titanic, helt sjukt sorlig film alltså. Det var nästan så att jag kunde börja gråta bara av introt när dom spelar My heart will go on på flöjt.. Ohh.. To much information maby =P
 




Okej, nu är det såhär att det har gått en hel termin redan. ÄR DET INTE HELT STÖRT? Känns verkligen att studenten närmar sig fortfortfooooort. & snart är det jul också, så som jag har väntat! Haha, men faktist.. Sen fyller min syster the big 21 och slutligen nyår. Allt kommer gå jätte fort och sen hoppas jag att våren kommer susa iväg fort som tusan, och det tror jag också, då händer det också sjukt mkt;
-PA-jobb+redovisning
-Påsklov -Malmö med Anna har det varit tal om!
-Sportlov -utomlands med Maria förhoppningsvis<3
-MUSIKALEN
-Bal
-STUDENTEN (!)

..Så det händer en heldel roliga saker som sagt! ^^


Och så är det ju lucia idag, så varför inte ha en lucia bild också.. ;



Ingen bra bild så, men den får duga för det var den enda som fanns på Maddes datooor.

Nu ska jag se klar titanic. :) Hejs.


Bara för jag hittade gulliga bilder på mig och Maria. (..Det måste vart ett år sen, hah!)

   

Positiv dag

Idag har varit en såndär jättebra dag som inte ofta dyker upp, eller det är ju ofta bra dagar, men inte som denna! Allt har bara gått jätte snabbt, smidig och enkelt. Började för en timma sen med att plugga tills ett prov i morron, och nu känns det som att jag kan allt. Det brukar i vanliga fall ta ett bra tag innan jag får in det som står i boken till min hjärna., men idag så :D

Även pratat med min mor om mitt lilla infall om att åka till Thailand och volontärarbete trodde att hon skulle bli skräckslagen men inte då, hon var riktigt positiv till det. Och nu har jag egentligen inget större pengarproblem, maaahhh. Men kommer faktist söka så många stipendium som jag kan.

Nej, dags att sova! Nattinatt.

Föresten, en bild på min lilla älskling; (den till höger)

image5

Fattar verkligen inte att jag har kunnat varit så hundrädd som jag varit, kom det en hund mot mig kunde jag börja gråta av rädsla, typ.. Men inte nu länge<3


''Hur kan någon va så hjärtlös, hur kan någon va så grym? Lätt att vara god, lätt att vara cool.
Hur kan någon sakna känslor, strunta i en vän i nöd. Lätt att vara stolt, lätt att säga nej.

Särskillt dom som bryr sig om alla, som slåss emot ondska och orättvisor.
Kan du bara kämpa mot ett världsproblem? Kämpa lite grann för mig, jag behöver dig.

Hur kan någon va så hjärtlös? Vet att jag är svag för dig, lätt att vara god lätt att vara cool.
Lätt att vara stålt, lätt att säga nej''

And so I'm back .. For now.

Heyheyhey, den här bloggen är faktist trevligare.. yeye whatever. Ligger i sängen just nu och ska snart sova, kollar även på Oc och pratar med folk på nätet. Kvällen igår var supermysigt, Malin kom hit vid kankse sju, så kollade vi på Svensson svensson runt åtta, sen gick vi ner till affären och köpte glögg och massa frukt. Såg på film och drack glögg, åt frukt, lussebullar och mandlar. :D Sen somnade vi tidigt som vanligt, och vaknade sent som vanligt.. Tror klockan var 1 när vi klev upp. Tog bussen in till stan och jag gick till Rebecca, det var planerat en mysigt jul-bak-dag. Var några klasskompisar+oklasskompisar som bakade papparkakor, lussebullar och så blev det glöggdrickande idag också. Mums, glögg<3

Jag har kommit på en sak jag ska göra när jag har tagit studenten, bästa idén jag någonsin kommit på. Jag har en liten tanke på att volentärarbete typ i Afrika eller i något annat land.. På ett barnhem, i ett halvår! Det kan ju inte bli bättre? Älskar ju verkligen barn och vill ut och se något annat land än Sverige. Har hittat vart jag vill åka: http://www.volontarresor.se/thailand_socarb.asp Men fattade inte ritkigt varför man måste bo i något temel eller vad det stog =P Men isf vill jag minst åka tolv veckor. Men det går ju på en del, först 19100:- fast då får man mat, boende,utbildningstjosan osv. Sen måste man ju betala flygresan dit och hem, går säkert minst på 8000, sen måste man ha endel fickpengar, men jag ska ju jobba hela sommaren (förhoppningsvis) och sen vill jag kankse åka vid jul eller något sånt. Ahhh, så taggad! Kännskankse inte som att man vill åka själv dock, så om någon är sugen och vill hänga på är jag mer än glad=) Man fick ju också en hel vecka ledigt att ligga och glassa på stranden, ahhh.. Underbart. Och fatta att få jobba med små pluttbarn i Thailand? Mysigt värre. Är så himla taggad just nu så jag kommer inte kunna sova, haha. Nejmen det känns faktist stört att vi kan gå i skolan så sjukt länge och få jätte bra utblildning och kunna bli nästan vad vi vill, och så läser man detta och förstår hur mycket hjälp dom behöver. Speciellt med engelskan,  och påmassa barnhem, man fattar nog egentligen inte.. Men om ett år ska jag fasiken vara där :D

image4

Dags att försöka sova, ska upp tidigt i morronbitti och åka till hagabadet och sola&simma. Börjar egentligen inte förrens klockan tio, men varför inte gå upp tidigt och motionera! Nattinatt.


RSS 2.0