Godnatt

Dags att sova nu eftersom klockan ska vridas fram en hel timma i natt. Missa inte! Så det betyder en timma mindre sömn, and that's not gooood. Älsklingssoffan kom i alla fall till mig ikväll och det blev filmmys, vi gick och hyrde Saw4. Frågen är, varför? Idioter båda två ;) Haaha, den var sjukt jäkla vidrig. Men har man sett de andra så måste man ju se alla. Så nu väntar vi bara på femman. ^^ Tack för en mysig kväll gumms!  Nu ska jag sova för att sen gå upp tidigit i morgonbitti. Ser faktiskt fram emot det som fan.

GODNATT. :))

Visitterihop.

Snart kommer hon hit, denna människa som jag verkar sitta ihop med. <3 Sofie alltså! Blir en väldans lugn kväll ikväll med film och mys, det är det enda min kropp tillåter och orkar. Förresten kommer MalinSjögren hem idag, såååå vi har saknar dig gummsan!

Är det någon som har en bil som är lånbar i morgon mellan ungefär 10.00-19.00?
OM, fan snälla.. Hör av er. Ska iväg med syrran och vill slippa tåg, uhh hatar att åka tåg.

Nu ska jag ta och byta om till mjukisar och bara vara allmänt sunkig.
 /Over and out.  


I en annan del av köping

-Alltså min fot gör jättejättejätte ont
-Gör den? Vad är det för fel på foten?
-........... Den hänger inte riktigt med :(
-Fast det gör den väl egentligen?
-Hihihihi, jaaa :D



Haha, de är så klockrena.

Will the sun ever shine again

Rain is pourin' down like the heavens are hurtin'
Seems like it's been dark since the devil knows when
How do you go on, never knowin' for certain
Will the sun ever shine again?

Fells like it's been years since it started to thunder
Clouds are campin' out in the valley and glen
How do you go on, when you can't help but wonder
Will the sun ever shine again?

What if the rain keeps fallin'
What if the sky stays gray
What if the wind keeps squallin'
And never go away

Maybe the soon the storm will be tired of blowin'
Maybe soon it all will be over, amen
How do you go on, if there's no way of knowin'
Will the sun ever shine
Wish I could say
Send me a sign- one little ray
Lord, if you're list'nin', how long until then
Will the sun ever shine again?


Trött som ....

Ey. Klaras igår blev det, mycket trevligt ;)
Orkade inte springa till bussen igår så jag sov hos syrran.
Gick hit själv, kom inte in i porten och mobilen var död.
Det kunde ju inte bli bättre? Klockan 2 på natten cirkus.
Så stog det en polisbil i närheten och jag börjar traska dit..
Knackar på rutan och frågar efter en mobiltelefon.
De nästan dumförklarar mig och säger att de var lite upptagna.
Men kunde vänta lite så skulle jag få låna en..
Det orkade jag såklart inte, det var ju svinkallt??
Så jag går tillbaka och precis så kommer syrran, thank goood.
Blev lite orolig där ett tag att jag skulle få spendera min natt på en bänk^^

Blev väckt av telefonen för typ en timma sen, lite sådär lagomt skönt.
Så nu ligger jag här i soffan och ska snart resa på mig och ta en tripp upp på stan.
Känns ganska jobbigt, men livet är hårt mina vännen!

Dags för en dusch, vi ses.


Ledig!

Det har varit en skön och ledig dag idag. :) Började dagen med en långis promenad i det härliga vårvädret(om man bortser från snön) med hunden. Det var 10,9 grader i solen, är det inte fantastiskt? Man blir på ett sånt bra humör när solen kikar fram och det blir varmt. Har också hört att de ska bli över 15+ i helgen, man kan ju inte annat än hoppas :)) Senare var jag iväg och tränade med Sofie. Gympa 75 minuter.

Precis innan passet börjar:
Sofie: Hon som håller i passet nu är inte så bra, blev inte ens trött på hennes lunchpass.
En timma senare;
Mickis: Hon måste hört det där du sa!!!! Och nu blir vi straffade.

Jag lovar er, haha det var dunder jobbigt där ett tag, speciellt styrkan.. Hon körde ett riktigt jobbigt pass idag i alla fall. Var jätte skönt, för det var ett tag sedan jag var där borta och tränade. Har inte orkat åka in veckan då jag har tagit hand om hunden.. Har istället blivit spåret med hunden. Och nu ligger jag här i sägen helt död och ska sova. I morgon blir det skolan för första gången på två veckor, skönt faktiskt. Nu vill jag bara att det ska rulla på snabbt så studenten kommer. Den dagen närmar sig med stora steg :D Wiiiiiiihooo.

Nu ska jag sova, i morgon blir det antagligen Klaras folks.
Kom dit och dansa loss med oss;))

Over and out.




Visdomständer, blindtarmen och halsmandlar.

Tusan vad ont det gör! Håller på och får en visdomstand, gör ont så in i .... Varför får man ens dem? De är ju inte till någon större nytta, ungefär som blindtarmen och halsmandlarna. Varför har man dem om de ändå inte göra någon nytta? Om man lika gärna kan leva utan dem. Nu ska jag sova, är helt död trotts att det enda jag har gjort är att växla mellan säng-soffa dator-tv. Imorgon funderar jag på att köpa mina studentskor<3 Har sett ett par till skitsnygga skor, chockrosa är de ;)) Men de får jag nog vänta med ett tag till i alla fall.

Så kan jag ju meddela att min msn, som vanligt, dampar som fan. Undra om det har något med min dator att göra? Hm.. Får kollas upp :)

Godnatt


Myygoodd

Ja, my goddddd ...

Great! (y)

Ledig i morgon också, det känns så jäkla underbart. Tar nog en tripp på stan och sen ki-box mot kvällen. På fredag blir det utgång, igen. Klaras skulle jag tro, hört att det ska ut väldigt mycket folk. & på lördag kommer efterlängtade MalinSjögren hem<3 Hon kommer vara brun som en pepparkaka, en bränd jäkla pepparkaka. :D När hon kommer hem ska vi ha en thailand-planerar-kväll, det kommer bli bättre än bäst.

Jag har lite funderingar till sommaren som jag tänkte dela med mig till er. Var inne på arbetsförmedlingen och kikade runt lite efter sommarjobb, och hittade något som verkade sjukt spännande.Barnflicka i London. Vore det inte stört coolt? Hittade en familj som var svensk-brittisk som bodde på en stor herrgård, 3 barn, städerska(så man inte åker på skitjobb) bo i en svit med dator+internet, mobiltelefon de betalar, semester i spanien i 3 veckor de betalar rubbet, och massamassa mer roliga saker. Man är borta i ungefär ett halvår eller mer. Men mer skulle jag personligen inte palla tror jag. Om jag ens pallar att åka dit? Om det nu blir så.. Omomom, många om här. Det var väldans bra betalt också. Det tåls att tänka på i alla fall. :))  

Jag och min Sofie ska börja leva mer impulsivt, göra saker. Inte bara sitta och vänta på att något ska förändra ens liv, det måste man göra själv. Ta chanser, prova på olika saker helt enkelt -ta tag i sitt liv. För just nu är jag inte nöjd med det. Samma sak dag ut och dag in. Nu är vi trötta påt! Saker man ångrar är chanser man aldrig tog. . .

Solong suuuuuuuckers, dags för en omstart!
Over and out.

Bowling och Satin.

Min tisdag bestog av mycket skoj och fun. Träffade Malin och Sofie på Strike runt halv 1 så var det buffé och sedan dags för bowling. Malin måste ha fusktränat innan oss, för hon vann och hade ungeför dubbelt så mycket poäng som jag hade. Senare blev det stan och Marieberg för att sedan ta bussen hem till malin och käka och göra sig iordning för en kväll på Satin. Ilona hakade på också, tuuusen år sedan vi sågs(innan igår då) :(<3 Men hade i alla fall sjuuuuuukt kul hela kvällen, dansade såå mycket, och idag får jag sota för det. Har sträck mig i benet/höften så jag haltar fram, gör svin ont. Men det var det allt värt! Sov sedan hos Ilona..

Nu ligger jag i sängen och är helt död och funderar på att sova några timmar och sedan åka in till Friskis och träna Skulle vara skönt.. That's all fooooooolks!


Carrie Bradshaw halsband

Ohyes, ett sådant halsband vill jag också ha. Men såklart ett Michaela Klippel halsbandm hellst i guld men dock alldelse för dyrt. Ett guld på silver skulle också funka :)) Undra vart man kan göra sånna? Det är alltså ett halsband med sitt namn, oh så snyggt. Eftersom lönen kommer i morgon och jag ska en tripp på stan också så ska jag nog gå in i lite guld affärer och fråga, eftersom vi på Guldfynd tyvärr inte gör sånna. Nu är det nog dags att försöka varva ner och sova. Har ställt klockan på tidiga 09.03 i morgonbitti, ohh blir trött att bara skriva det. ^^

Sen vill jag bara påpeka att mitt msn har ett eget liv och slänger ut mig titt som tätt, och datorn hackar som fan när jag försöker skriva till något. Men ska väl endå stänga av datorn nu. Så solong suckers!

Måndag

Kunde faktiskt inte komma på en roligare rubrik..
 
Ligger just nu i min säng i mitt nedsläkta rum med ljus tända, och ska kika på sista lost avsnittet. Ohhhhmy vad spännande det är. Idag har jag inte gjort något direkt nyttigt faktiskt, var ute och sprang förut innan det hemska snöovädret kom. Man blir såå ledsen, kika ut och se att december har kommer tillbaka.

Dagen har jag tillbringat hemma med min kära familj och de har hjälpt mig att få igång min bärbara dator igen. Jag är så sjukt osmart. Hade instalerat 3 olika virus skydd och de krockade totalt och ingenting funkade. Men nu är det äntligen löst. :) Möblerat om också, aldrig haft såhär som jag har nu och det ser jätte knäppt ut men orkar verkligen inte ställa tillbaka allt. Så jag får väl vänja mig eller något. :)

Imorgon ska jag som sagt och bowla med Malin och Sofie, sen efter det blir det buffé också. :) Vi funderade även på utgång till Satin, men vet inte hur sugen jag är faktiskt. Det får vi se.. Nu ska jag i alla fall klicka igång sista avsnittet och sedan även kolla på första Gossipgirls-avsnittet och se om det är något att ha.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Konstigt.

Likaså denna dag har flygit iväg! Imorse slapp jag i alla fall bli väckt klockan halv 6 av en hund som ville ut och göra sina behov. Thank gooood att ni är hemma igen! Så sov till 11, kändes som värsta längsta sovmogonen och ni som känner mig vet att jag vanligtvis sover till 1-halv2 varje dag som jag är ledig. Men nu är det faktiskt ändring på det. Ska upp tidigt i morgon också har jag bestämt. :) Sen så blir man ju lite irriterad när man får veta att det är en sketen röd dag i morgon, det betyder att landetfolk(som inte har körkort) nästan blir strandsatta hemma. Kan man säga så? Haha, anyway ni förstår :) & sen har friskis&svettis inga tidiga morgonpass, tack för den! & stan är stängt.. Kul dag? Vad ska man göra?.. Jo det som jag gjort nästan varje dag på lovet, möggla hemma! Fun..

Känner att jag inte var så positiv här, men det finns mycket positivt också faktiskt. Exempel att jag ska bowla med 2 av mina bästa någonsin på onsdag; SFIsofi&björk. :)<3 Sen blir det kankse Satin, det är så jäkla kul där på tisdagar. Brukar vara mycket folk. Plus att det är löning också, vore kul om så många som möjligt hängde på! :)

Konstigt.. Det är det rätta ordet för idag, och känslan....

That's all o got folks.
Nighty night. / M


Shout out louds - Impossible


Stay out of love until you're ready, stay out of it 'cause it scares you.


Dumpa bilddagboken?

Sen de gjorde om bilddagboken har den blivit mycket sämre tycker jag. Inte bara att jag inte gillar hur de har gjort om deras layout, utan allt laggar så jäkla mycket. Är det bara min dator som segar mycket mer nu? Eller är det så för er andra också? Men även fast jag nu tänkt att jag ska lägga ner att vara inne på den sidan, så kan jag inte sluta att kika in och kolla vad ens vänner uppdaterat osv. Men jag tycker helt klart blogg.se är bättre. Right? ;)

Men om någon endå känner för att kika in på den http://michaelaklippel.bilddagboken.se 
Dock måste ni ha en egen användaren och logga in innan det går att besöka. :))

Dagens

Håller på att fixa och trixa med alla kodmalla osv, det är ganska krångligt.
Sitter just nu och försöker göra min visningsbild större, seeegt. Någon som kan? :)


DAGENS
dagens frisyr: Stor ruffsig knut.
dagens smink: Nono.
Det är söndag, slapparnas dag. Inget smink här inte.
dagens klädsel: Mjukisar & ett linne.
dagens händelse: Jag kom på att jag glömt betala en 'räkning' på 200.. sucks.
dagens planer: Se klart på Lost, om inget annat kommer upp :))
dagens vill ha: En klänning från forever21.
dagens vill ha: Ett löparband. Heter det så?
dagens måste: Betala räkningen........
dagens dricka: Påskmust ofcourse
dagens mat: Påskmat.
dagens (y): Statestiken här på bloggen har ökat massvis. Kul ^^  
dagens mående:
Otroligt glad!
sagens bild:

Tagen i sommras av syrran tror jag?
& luggen är dock sjukt sne men vem bryr sig? ;)

Over and out my friends.

STOR brist på annat att göra..

I STOR BRIST PÅ NÅGOT ANNAT ATT GÖRA
lite random frågor..


1. Dricker/ druckit alkohol [x]
2. Ljugit för dina föräldrar [x]
3. Ljugit för en vän [x]
4. Smugit ut ur ditt hem [x]
5. Haft utegångsförbud [x]
6. Ätit ett helt paket glass för dig själv [ ] Vad är det för fråga?
7. Rakat av ditt hår [ ] Ohmyno.. Skulle aldrig ske.
8. Gjort sönder någons biljett [ ]
9. Varit med på göra sönder något [x] Vi var små .....
10. Varit på en fest [x]
11. Vart på en bar [x]
12. Vart på en vild fest [ ] Ingen överdrivet vild nej
13. Sniffat något [ ] Snuff räknas fortfarande inte. 
14. Burit svart nagellack [x]
15. Svimmat [ ] Aldrig hänt faktiskt
16. Vart förälskad i en granne [x]
17. Haft någon snokande i ditt rum [ ] Inte vad jag vet.
18. Consider ludacris är din favoritrappare [ ] Vem är det?
19. Sett en olagligt nerladdat film [x]
20. Laddat ner filmer olagligt [x]
21. Gått på intervju [x] Jupp, jobb intervju...
22. Mobbat någon [x] Borde förklara.. Inte så illa egentligen,gick i 1:an. 
23. Ljugit om din ålder [ ] Aldrig, faktiskt.  
24. Använder foundation [x] Ja men aldrig i hemmet eller på sommaren.
25. Vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [x] Persbrantminälskling!
26. Blivit puttad i en pool [x]
27. Kollat på tv 12 timmar i sträck [ ]


Det blev många X där.. Kul, nu vet ni lite mer om mig och jag har fått ungefär 10 minuter av denna dag att passera.
Ciao!

Sex and the city, godmorgon!

YEEES. Jag hoppas ingen har missat att det ska bli en Sex and the city film. <3
Kommer på bio i sommar. Den måste ses, & här är en liten försmak på filmen.




( Om det inte går att se: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article481506.ab )


Vaknade runt 11 idag, skönt att få sova längre än till klockan 9. Startade dagen med ett avsnitt av Lost, ohhhmy vad det är spännande. Är det någon som har säsong3? Hur många säsonger är det egentligen? Sen steg jag upp & åt frukost.. Vad händer idag då? Jag är sugen på att göra något skojj... Fast har väldigt ont i huvet fortfarande, men tror febern är borta. Känner mig i alla fall lite piggare. Om någon (eftersom jag antar att det typ bara är mina vänner som läser min blogg) har nåt roligt förslag skrik till! :)) & inte Sofie, för hennes förslag är Björnstugan om jag känner henne rätt, partydrottningen själv. Hah<3

& nu tycker jag föresten att Malin Sjögren ska komma hem,
hon saknar jätte mycket här. <3<3<3
Vi är ju inte fulländade utan henne eller hur? ;)

Godnatt!

Måste erkänna att jag är ganska rastlöst just nu..
Ska lägga mig och sova nu faktiskt.
Så rolig var min lördags kväll foooooolks. :)
Natti.





When nothing else matter. . .




Imorgon vill jag till marieberg & ikea.
That's it. Måste ragga med någon bara.

För mycket bra på tv (?)

Det här är ytterst ovanligt. Ikväll är det ju massa bra filmer på tv; nästan samtidigt också, såklart. :

SVT1 :
Så som i himmelen <3 21.00
TV3 : Magiska systrar 22.30
TV4 : King Arthur 20.10
TV4+ : Ondskan 22.30

Det är många filmer när man vill se alla.
& det värsta av allt är att box inte funkar. -.-
"Ingen mottagning"
Man tackar.
Men ni andra kan ju njuta av dessa filmer!
Ciaooo..

Helt otroligt.


Någon?

Är det någon som har sett Gossip girl?
Läst om det på många bloggar och alla säger att det är jättebra.
Är det något att kankse börja kika på? Verkar vara nya OC, ungefär.


En sånn dag. . .

Ja, idag en sånn dag då jag känner mig sådär jätte liten.
Helt ensam och liten. Det är då man behöver någon som mest.
Som bara tar hand om en och som bryr sig sådär jätte mycket. . .




Min syster ska flytta till england (antagligen i Januari)
Jag är väldigt sugen på att flytta med.
Helt ärligt, det vore såå jäkla coolt.
Men vågar man lämna allt här för att starta om allt där?
Det är ju inte så att jag tänkt att stanna där för evigt eller så.
Men för minst ett halvår iaf, funderar på ett helt år.
Först ska i alla fall Thailandsresan bli av.
& innan det är det STUDENTEN.
Pratade med Madde om det här om dagen.
Det bara bubblade i mig.
JAG LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET. :))
Nice.

Klart slut.

Fredag-Lördag

FREDAGEN startade med en låångpromenad med hunden och syrran, som alla andra dagar denna vecka. Blåste hur kallt som helst, men det är endå skönt att gå ut och gå innan man käkar frukost. Då känner man sig verkligen värd den. ^^ Btw så har jag Michaela Klippel börjat dricka kaffe! Det är inte så att jag dricker mängder utan några små klunkar. Det är inte så illa som jag alltid trott. Haha. Sen tog vi bilen in till stan och handlade mat till kvällen, på vägen hämtade vi upp björken också. Väl hemma tog vi ett ryck och städade heeeeeela huset, så nu är det fantastiskt rent och fint.. Runt fem-sex kom tjejerna och vi började laga till maten. MUUUMS vad gott det var, och jätte trevligt. Cocco körde på nyktert och blev våran chaffis, tack till dig :D Så blev det Klaras för hela slanten. SJUUKT mycket folk var det. Nästan för mycket faktiskt, men träffade väldigt många bekanta och det är ju alltid kul. Blev hemskjussad av Cokie, tacktacktacktack så mycket. Slocknade sedan i sängen till ett Losavsnitt..

Dagen till ära så fyllde Jocke år, massa GRATTIS till dig :)) <3

LÖRDAG är det idag jaa, och jag ligger i sängen och har feber. Hur kul är det på en skala? Skulle egentligen jobba men jag orkar ju knappt stå upp, seeeegt som fan. Jag hatar mitt emunförsvar, det suger.. Jag har verkligen superlätt att bli sjuk, så irriterande. Så nu ligger jag här i sängen och tycker fruktansvärt synd om mig själv. ;) Kikar på Lost också, det är faktiskt jätte bra. (Andra säsongen) Om någon är bra på att muntra upp folk, bring it on. Jag behöver lite uppmuntran. Ser ut att bli en väldigt stillsam dag idag.. Great..
 

Skönt att inte börja skolan förens på onsdag, och då har vi inte ens vanliga lektioner.. Jag & Tove blev plaserade i läs-gruppen och sticknings-gruppen. Hahahahah, klockrent. Jag som ville vara i fotogruppen=( Men med Tove kan det inte bli annat än flumms ;) Kan bli skoj. Torsdagen ledig & fredag musikal hela dagen. Veckan ser helt okej ut faktiskt.

Har inte så mycket mer att tillägga för stunden.
Over and out

Hallelujah

Är det bara jag som dör helt när man lyssnar på den?
 Så jäkla värd låt alltså. LYSSNA&njut.
Jeff Buckley - Hallelujah Live



Uppfriskande.

Var ute med hunden förut och sprang, blev dock bara 2 varv i spåret. (Med hennes energi skulle hon behöva minst 3) Men det orkade inte jag, så 5km fick räcka. Det var jätte skönt faktktiskt, sådär lagomt kallt. Det går nog inte att beskriva hur söt hunden är när hon springer framför mig med en stor fet (nästan för stor för att kallas pinne men) pinne i munnen. :))

Knackade nyss på dörren & hunden skall som tusan, så jag gick upp och öppnade och såg att det var två små yttepytte barn som såg vettskrämda ut men endå försökte med "GLADPÅSK :D" och sträckte fram två påskbrev och ville ha godis. & då insåg jag, jag har inget godis jag kan ge dem? Inga kontanet hemma heller? Så då blev jag den där gamla tråkiga tanten som ger mosadefrukter. Det var då man blev som mest besviken. Nu är jag en av dem, yes ;)

Imorgon har det gått en vecka sedan  MalinSjögren åkte till Thailand, är det inte fusk? & det kommer mer; hon ska stanna där en vecka till. SKAMLIGT. Nu ligger hon antagligen på stranden, med en paraplydrink i handen och blir sådär superbrun som hon blir. (eller förresten vet jag inte alls vad hon gör? Jag vet inte vad klockan är där?;O) I vilket fall som helst är jag inte alls avis. ;)

Seeeeyou.  

Shutter

http://www.shutter-movie.com/main.html
Någon som har sett den? Verkar scary, den ska jag självklart se.
Vilka är på? ;)

Skärtorsdag.

Varit uppe tidigt idag redan klockan 9, det är galet för att vara jag. Men det känns bra också.. Var ute med syrran och hunden. Tog en tripp till en granne lite längre bort som också har en hund. (En golden) Så fick de leka av sig lite. & det var ju ett sååånt fint väder trotts snön, men nu är det bara mulet =( Sad sad sad.. Idag ska jag verkligen ta och städa riktigt rent, damsuga och sådära. För i morron kommer endel vänner hit och ska käka påskmat och sedan blir det kankse krogen.. Själv är jag inte supersugen, dels pga av min fattighet och så jobbar jag på lördag också. Men det kan bli väldigt trevligt faktiskt :)) Hoppas på det bästa iallafall.



Ärligt, var nyss inne på den här bloggen. ( http://www.tv3.se/worp/1574/ )
Days of our lives-blogg. Haha, varför skriver man om varje avsnitt som gått?
Fattar inte riktigt varför man ska göra det om man endå kikar på programet.?
Frågan är varför jag ens tar tid till att komentera det.. =P




GLAD PÅSK EVERYONE!

Hett

Är de inte för snyggaaa? Nelly.com 119:-

image17





Har försökt att få tag på ett par sånna här sen långt innan jul,
men det är ju fan omöjligt. Finns bara st. XL om inte större.
Irritrande.. Men har hittat dessa, också de på nelly.com 289:-
Känns lite dyrt faktiskt.. Får faktiskt fundera på saken. :)

image18


Nu får jag sluta ögonshoppa & hoppa in i duschen.
Sov snyggt!

You wanna be on top?

Min kväll har bestått av en lång kall promenad med syrran och hunden, riktigt skönt faktiskt. Men oj så kallt det har blivit.. I förrgår var det supervarmt och helt underbart och nu är det kallt och jäkligt.. Har också kikat på Top model, själv tycker jag att rätt person åkte. Fast man förstog i början av programet att hon skulle åka eftersom hon inte ville vara kvar, så det förstörde dock spänningen. Whatever, det höll klass som vanligt. Sen har jag även sms otroligt mycket med bästaSofie, som är i Sälen för tillfället. (Men kommer hem i morron<3) Faktiskt är jag inte avundsjuk, för jag åker inte skidor. Har aldrig gjort det i hela mitt liv och har inga som hellst planer på att göra det. Jag är nog mer soltypen. ;)







Ska antagligen sjunga på vårkonserten för skolan föresten, en musikal(!)duett från Chess. Vet inte riktigt hur bestämt det var men fick låten och så frågade de om jag ville.. Men har inte sjungit den någon gång, har bara lyssnat igenom den några gånger. Får väl se hur det blir efter lovet. Men det vore skoj. :)

Från en sak till en annan
Är det någon mer än jag som följer Våra bästa år? OM så är ni nog lika frustrerade som jag.. Allting är ju så uppenbart och endå fattar de ingenting. Men jag ska inte avslöja något, om någor får för sig att börja kolla :D Inte för jag tror så men.. Haha. Läste i någons blogg förut om att inte kolla varje dag på det, jag hakar nog på den idén. För om jag kikar på ett avsnitt denna vecka och sedan ett nästa så kan jag lova er att samma par står kvar i samma rum och disskuterar samma sak. So are the days of our lives.


Nu är det dags för en dusch, upp tidigt i morgon. :))

Over and out folks.

Ett under!

Ja, det är faktiskt ett under att jag är vaken nu. Steg upp för ungefär en halv timma sen, helt otroligt. Blev dock inte väckt på värdens mysigaste sätt. Hunden kom hoppandes upp i sängen, ja ni hörde rätt. Jag blev livrädd och kunde inte somna om, men det tackar jag för. Har endå sovit bort varenda dag av de tidigare lovdagarna så nu känns det skönt att vara uppe tidigt.



Satt och läste i det nya nummret av Cosmopolitan igår och läste en grej som inte skulle förvånna mig om det stämmde:

Det finns en ett skämt om skillnaden mellan kvinnor och män när det gäller vänskap:
En kvinna
kommer inte hem på hela natten, och på morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hemma hos en vännina. Mannen ringer tio av hennes bästa vänner; men ingen har sett henne under natten.
I en annan del av stan står en kille inför samma situation. Han säger till sin flickvän att han sov hos en vän och hon ringer hans tio bästa polare. Åtta stycken bekräftar att hennes man sov hos dem och två hävdar att han fortfarande är kvar.

Det roliga med det är att det verkligen inte skulle förvånna mig. Visst ställer vi tjejer upp för varadnra i alla lägen, men jag tror faktiskt inte att vi skulle hinna reagera och ljuga om att kompisen sov över hos en. Dvs om man inte visste om hur allt låg till.  Eller?



Kom på en sak igår, bara sådär.. -James.
Är inte det är jätte gulligt pojknamn?
Till en bebis?, Min bebis.. Någon gång i framtiden. ;)




Vår!

Saker som borde införskaffas nu när våren börjar komma. (?) :


Dessa skor är jag totalt kär i.
Vill ha de på studenten var tanken.
De är way mycket snyggare i verkligheten.
Satt så perfekt och snyggt som det går ;)
Så dem har jag lagt beslag på!!!
Scorett 499:-

image14



Stört snyggt läppglans, finns på Makeup store, Zol, 125:-
Har kikat lite efter en fin nyans och denna var jättefint.
Kan tänka mig att det kommer bli lite ljusare när man smetar på det.



Vita jeans också,
aldrig ägt ett par faktiskt.
Ellerjo, när jag var mini.
H&M 298:-


image15

Sen har jag letat efter ett par lite större rosa solglasögon, vore coolt.
men har faktiskt inte lyckats hitta några i frökens Michaelas smak..
Åh, nu vill jag bara ha vårvårvår & sedan den efterlängtade sommaren.


Duschen kallar!  Ciao.

Känsla.

Idag fick jag en såndär riktig sommar känsla.
Skulle gå ut och kolla om det hade kommit någon post.
Och herre min skapare vad varmt det var.
Jag tog av mig min jacka, och frös inte.
Fantastiskt<3


Annars har jag inte haft för mig mycket idag. Varit ute med hunden, 3 gånger.
Den första klockan 06,15 (pest och pina) andra gången runt 13, nästa vid 17.
& idag har min hund varit totalt hörsel och iq-befriad, gaalet irriterande faktiskt.


Imorgon ska jag nog faktiskt ta tag i mig själv och åka in till stan för att fixa lite ärenden. Behöver gå till banken och fixa massa saker. Handelsbanken strular så sjukt mycket för mig. Är det någon mer som har det och är missnöjd?
 Blähh.. Sen tar jag nog en sväng förbi Friskis&Svettis och kör lunchpasset, brukar vara bra :)) Måste även nämna att jag har gjort 3 slingor i håret. Jag är knall orange, jävligt hett. BIG NOOOOOOOOOOO. De skulle bli blond-ljusbruna som jag hade förut, men inte då. Så ska färga om det någon dag under lovet. Tills dess blir det toffs! Dags för käk.

Tänkte ladda upp en bild på mig, för omväxlingskull..

image13


Over and out.

Na.se


83-årig kvinna överfallen och rånad av ungdomar

 ALLMÄNT/ÖREBRO Publicerad: 2008-03-17 17:55

Polisen söker två mörkhåriga ungdomar i 14-16 årsåldern som vid 14.30-tiden hoppade på en 83-årig kvinna med rollator. När kvinnan fallit till marken passade ynglingarna på att ta kontanter, bankkort och glasögon ur hennes handväska innan de lämnade platsen.

Kvinnan klagade på smärtor i sidan av bröstkorgen samt i en fotled men behövde inte tas till USÖ för vård. Ett vittne till övergreppet kunde ge polisen signalement på förövarna men polisen har än så länge inga spår. Rånet skedde på Lyrikgatan i Vivalla.


Jävla idioter.


Rekomenderar.

Rekomenderar faktiskt filmen Zodiac varmt (även om den var lite väl utdragen) :

Zodiac-mördaren förblir ett av USA:s mörkaste mysterier - en psykopat med oräkneliga liv på sitt samvete, som aldrig fångats. I filmen blir en ung man besatt av mördaren och bestämmer sig för att bli en copy-cat.

Riktigt spännande till och från :))


Ikväll blev det Wallander, hyffsad film. Även om jag inte förstog så mycket.. 

 

Film med syrran nu, sen sussaaaaa. Nattinatt.

12 mars / (y)

Idag har bara varit en såndär jätte bra dag.
Det har varit mycket positivt som har uppenbatat sig. :))
Tränade Ki-box idag, gick bra. Men var jobbigt.
Aldrig varit på ett jobbigare ki-pass faktiskt.
& imorron blir det ki-box2 med David.
Har gjort något konstigt med mitt knä också. Ont...
Jobbmässagrej i morron också med malin,malin&soffan.
Sen även en fika för att ta förväl av Sjögren som smiter till Thailand.
I 2 veckor. Det borde förbjudas om inte jag får följa med......
(y)





And you're always on my mind ...

11 mars / What if ..


Suttit med ett sketet Gemu arbete idag.. Ska planka en hel låt, det är faktiskt jätte svårt. Har tagit mig hela dagen och jag är inte helt klar. Uppgiften var att ta en låt som man inte har noter på och bara lyssna på den och skriva av så gott man kan, och jag valde en låt som inte ens finns (tror jag) på noter. Jag har kollat runt lite för länge sen men inte hittat dem. Det var en favoritlåt när jag var liten faktiskt. (A) Kan dela med mig av den.. Det är Kate Winslet som sjunger den, och jag måste medge att i slutet låter det ganksa surt.. ;E Men annars är den ganksa mysig:))


Kate Winslet - What If
 

Here I stand alone
With this weight upon my heart
And it will not go away

In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change

Well I tried
But I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

Many roads to take
Some to joy
Some to heart-ache
Anyone can lose their way
And if I said that we could turn it back
Right back to the start
Would you take the chance and make the change


Do you think how it would have been sometimes
Do you pray that I'd never left your side

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

If only we could turn the hands of time
If I could take you back would you still be mine


'Cos I tried
But I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
What if I had never walked away
'Cos I still love you more than I can say
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know
We'll never know


<3


Kom nyss in från en snabb promenad med David, och nu fryser jag ihjäl och ska duscha vaaaarmt.  Är riktigt trött på allt som går att vara trött på just nu, vet inte riktigt varför jag är sån här just nu faktiskt.. Så om jag är lite halvt osocial, tråkigt och bara totalt okontaktbar så är jag lite sånn av mig just nu. Men fråga mig inte varför, för jag har inget vettigt svar på det om jag ska vara ritkgit ärligt. Imorron blir det iaf först skola och sedan ska jag träffa MalinSjögren & vi ska käka och sedan träna<33 Kan verkligen rekomendera Ki-box på Friskis & Svettis
Måndagar Ki-box 1; 18,30-20,00,
Tisdagar Ki-box 1: 17,00-18,30,
Torsdagar Ki-box 2: 18,00-19,30

Har dock inte varit på denna, men ska dit på torsdag och se hur det är. :)) Föresten har jag sett klart hela Oc-3 nu. Så sorligt i slutet ju.. :(( Men trodde det skulle vara värre, gissar att nästa säsong blir det i början. Men jag tycker faktiskt inte att den spårade ut jätte mycket i denna säsong som alla sa? Måste ge 4:an en chans också faktist. Någon som har den boxen och känner sig manade att låna ut den till mig? ;) Men nu är det dags att ta en dusch sen försöka sova. Nighty..




Driftstopp inatt 02.00 - 04.00

2008-mar-11 21:17

Tjänsten kommer att stängas ner på onsdag morgon mellan 02 - 04 (dvs inatt) för driftuppgraderingar - välkommen tillbaka lite senare!

Okej, men vem sitter och bloggar då? En vardagskväll? Eller.. Det finns väl endel kvällspigga människor såklart. ^^


10 mars 2008 / Onödigt

Nu sitter jag här igen framför datorn och bloggar istället för att plugga flitigt, det är nästan så att jag har tagit studenten redan. Är så trött på allt nu igen, inte ens musikteorin är roligt. Eller har den någonsin varit det? Det har iaf inte varit några problem att sätta sig med det förut, men nu är jag inte motiverad för fem öre.  I vilket fall som helst har den här skoldagen varit såå onödig. Kom till skolan för att ha musikalarbete i 4,5h och det visade sig att jag inte skulle vara med på något musiknummer som skulle repas idag. Det betyder att vi ska jobba i våra produktionsgrupper, jag är med i rekvisita gruppen. Och jag var typ själv, kuljul. Så jag har typ suttit och skissat på bla en stor drake, motorcykel och en stor jävla rullvideokamera. & jag kan ju inte direkt skryta med att jag har någora bra målar skills.. Så det gick sämst, men det är vad jag gjorde på 4,5h och jag hade kunnat gjort det på 30 minuter.. Iof hade jag trevligt sälskap från scenografigruppen, men iaf.. Ajjjjj, vad jag ordbajsar just nu.......

Imorron ska jag träffa bästa MalinBjörk, det var typ skitlänge sen..
Men ska ta tag i varandra och plugga på bibblan tror jag. Pusspådet<3




Nu ska jag på en prumenix! Mors.


9 mars 2008 / Helgen

Jobbat i helgen, gick bra men det var sjukt jobbigt att åka dit. Var inte taggad för fem öre men väl där så flög tiden iväg, och tur var väl det. Lördagskvällen blev inte riktigt som tänkt.. Istället träffade jag min älsklingSofie och kikade lite på melodifestivalen med hennes syrra i stan. Sen blev det en tripp till Njuta, premiär gången där och det var ett trelvigt ställe tycker jag. Där borde man hänga mer faktiskt! Sedan blev det Backstage och träffade Lotta&Karin mfl. :) Det var okej, men personligen tycker jag inte om Backstage. Frågan är ju vad mupparna på det såkallade dansgolvet gjorde? Jo, de stod stilla och guppade lite. Det var nästan pinsamt att se, så då kom vi och rörde om i grytan. Haha. Sen blev det bussen hem och sen sängen.

Sov länge idag och sedan har jag och mamma varit på Marieberg och kollat tyg och mönster till min balklänning. Hittade SNYGGASTE mönstret och SNYGGASTE tyget. Mer säger jag inte, men den kommer faktiskt bli galet snygg. Om det blir som jag tänkt. :)) Pluggat endel idag också, naturkunskap står på shemat eftersom jag har prov på tisdag. Wish me goooood luck please.


Rascal Flatts - What Hurts The Most<3

I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go´
But I'm doin' It
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
Still Harder
Getting up, getting dressed, livin' with this regret
But I know if I could do it over
I would trade give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken

Värd att lyssna på faktiskt. Den är så fin, och Rascal Flatts är grymt bra.


Ärligt nu



Jag vill ha sommar och värme.
Slippa stora jobbiga vinterjackor, & dessa varma skor.
Bara ben & sommarskor is the shit.
Kolla vädret liksom..
Iof är detta i Paris, men sommarja.
Ge mig <3,

image11



Seg-deg-dag/kväll. .

Det enda som jag har gjort idag i skolan är en kaktus, är det inte otroligt? Har inte gjort något vettigt, för det har inte funnits något vettig att göra. Har sjungit lite också, Rent<3 Ohhh, big love. Haha, hände en rolig grej när jag och Maria var påväg till Usö. Kom fram tre killar med en barnvagn och 'barnvagns-skylltar' & en kamera. De sa något om att de höll på att göra någon försäljning av dessa skylltar och ville ha med en kille, barnvagnen, en skyllt och sedan två tjejer som skulle så på varsin sida av killen och glo ner i barnvagnen och sedan ta kort då. & sure det gjorde vi, kände mig som ett jävla fån. Garvade som fan också. Sen när de tackat och vi hade gått så slog det oss, vart fan kommer de där bilderna upp? Om någon ser oss, berätta gärna. Haha.. Var och letade balklänning idag också med Malin&Maria. Men som vanligt är Örebro sämst.. Usch, de har ju ingenting. Kankse är för att jag har en precis bild i huvudet på hjur jag vill att den ska se ut.. I huvudet är den snyggast :D.. Får nog köpa tyg och sedan låta en sömmerska som vi känner sy upp den. Tror dert blir bäst så, då får jag den som jag vill +att ingen annan har en lika dan. Yessir, så får det blir.


Blir en jäkla lugn kväll ikväll med massa Oc<3
Har massamassamassa ont i huvet och är skittrött.
& i morgon ska jag jobba, det känns sämst.
Hälsa gärna på,. Eller nåttttttt..
Nu har jag inte så mycket mer att tillägga.



Föresten, lyssna på denna. 
The Offspring - Spare me the Details  
Videon är kass och texten är väl inte speciellt bra heller.
Men soundet är så skönt. Ellerhur?
& den här låten passar mitt humör bra för tillfället.



Ciaaaoo ..

Are you gonna go my way?

Musikaljobb nu!
Ska lära mig denna.
Det är inte en typisk mig låt nej.
Men kan bli, den är grym!
Lyssna och grooova. ;D


1 vecka har gått sen förra inlägget. . .


Är inte så aktiv vid datorn längre, har verkligen inte haft tid. Har börjat träna en hel del, och det resulterar i att jag har somnat runt halv 10 varje dag denna vecka. I måndags var jag och tränade Ki-box på Friskis med David, det var typ sjukt jäkla jobbigt. En och en halv timma och tempot var inte att leka med, tror aldrig att jag har varit så slut eller varm efter ett träningspass. Ska gå på det i morgon också, för det var skitkul också. ;D Sen tror jag inte att det har hänt så mycket roligt, ellerjo.. Vi har ju börjat med musikalen, typ svinkul. Har spelat in i veckan, och sen börjar med de olika produktionsgrupperna. Så det är väl det som gör att man orkar gå i skolan.. & att vi inte har så många teoretiska ämnen, halelujah säger jag.
I vilket fall som helst, här kommer en av låtarna som jag och Emmelie ska shakea till. Min egna åsikt är att det är en ganksa fjollig Nrj-låt. Men som lärarna sa får man lära sig att tycka om de låtarna som man blir tilldelade. (Vi ska inte sjunga operan i börjar iaf, vilken lättnad. & just for the record, videon är riktigt skum.) Så enjoy ...eller nåt.

 


Är det någon som kommer ihåg det här programet Spårlöst försvunnen? Tror att jag kan ha skrivit om det i någon blogginlägg tidigare.. Men det var iaf ett program där folk hade familjemedlemmar eller släktingar som på något sätt hade försvunnit. & så hjälpte de dem att spåra den som var borta och sedan, för det mesta, så hittades de och det blev ett lyckligt slut. Kommer ihåg att jag älskade att kolla på det.. Men vart tog det vägen? I alla fall så såg jag nu att det ska börja ett liknande program och blev överlycklig, och till allas förvåning ska det heta "Spårlöst" & vara ungefär som det tidigare programet. & snart börjar det, så missa inte det. ^^


Vad är det med alla som heter på msn "You'll never walk alone" ?
Är det bara jag som har missat något?
Jag kom upp i 12 stycken på min msn som just hade det citatet.
Hm.. Någon som vet? =P

Dags för ett riktigt varmt bad nu, det är typ det bästa som finns.
Hööööööörs mina kära. /Michaela Klippel.

RSS 2.0