yesterday and today




Laater bitches! ;)

hey lovely day

Sitter just nu hemma hos Björken och Kenny, mitt andra hem hahah, och väntar på bussen som går om ungefär en timma. Fyfan vilket underbart väder vi har idag, ska hem och lägga mig i solen och bada i poolen. Vissa har det bra ;) Haha. Ska också städa lite senare när det inte är superhottt ute, hur kommer det sig att man alltid måste städa? Uh...

Ikväll vill jag dra med mig Malin och sitta på någon uteservering och förmodligen inte bara jag som vill det, hela Örebro kommer nog trängas på de få restauranger/pubbar som vi har här i staden. Sen är det ju någon festival i stadsparken men det är faktiskt inte riktigt min grej tror jag.

Gårdagen var jättebra, började med att sitta här med Malin och bubblade i några timmar för att sedan promenara till Kennys brors lägenhet. Han har 4 stycken små söta kattungar,åååååh så jävla söta. Man blev nästan sugen på att stoppa ner en liten kotte i sin väska och springa! Men vi har nog med djur i vårat hus, räcker med att hunden tycker det är jättekul att leka med våra små katter.

Solen nu!
Laaaater



Jag & Mallan

Det är bara att ställa upp

Jobbar 12 timmar idag, började 07.00 i morse och slutade  19.15, men ibland är det bara att ställa upp. & universitetets rektor fyller bara 60 en gång. (Öhh.) Hursomhelst är jag skittrött nu och ska faktiskt gå och lägga mig. Ska bara se klart på  Supersize VS. Superskinny sen dyker jag ner i sängen. Skulle dock inte vilja lägga mig och sova.. Själv.. Igen.. Det är så mycket mysigare att få lägga sig och sova brevid någon man tycker om. Mycket. 

Snart helg! Vill fortfarande till Stockholm på lördag och sova kvar. Fan är det ingen som vill med? Folk jobbar, har inte råd eller kan inte. Någon som vill bli min nya vän nu och följa med? :D Jag har inte så höga krav på dig; lätt att umgås med, lika bra humor som mig, fancy hotell är ett måste, shopping under söndagen. Stämmer detta in på dig kontakta mig på: 0765...
Haha förlåt, jag är trött., och jag skojade..

Näfan,sova nu eller?
Kisses!

Sängen ropar och ögonen protesterar

Helt plötsligt bara sådär blev jag riktigt trött och ögonen vill inte hålla sig vakna längre, innan det är sängdags ska jag ta en lång och varm dusch som förhoppningsvis kan göra att min mage slutar ha ont. & tänkt så fort veckan går.. Imorgon är det redan torsdag, sedan fredag. Sen hoppas jag på en liten tripp till stockholm i helgen, hur som helst vore det kul att åka dit. Vill träffa David=) Sen skulle det också vara kul att dra dit några tjejer och sova kvar på hotell och ha det tevligt. Tråkigt att nästan ingen kan nu i helgen.. Syndsyndsyndsyndsynd..

Take care babes!
Laaater (:

Det okända

Alltså, nu sitter jag här igen och kollar på programet Det okända, tv+  20.00-21.00, och är livrädd. Att jag aldrig lär mig.. Jag dras mellan att verkligen vilja kolla och vara livrädd så jag nästan börjar gråta. Haha, ja så illa är det faktiskt. & till och från tror jag på sånna saker...

När jag var lite och bodde i stan, på norr, så var jag alltid rädd för källaren. Sure det är väl en klassiker att småbarn är rädda för källaren, men varje gång jag steg in i något rum där nere var jag tvungen att tända lampan först om lampknappen satt längre in i rummer gick jag inte in. När jag väl skulle upp från källaren så sprang jag som en dåre och det kändes alltid som att någon/något jagade mig. Så fort jag hade kommit upp och stängt dörren bakom mig kunde jag pusta ut. Shit, när jag tänker tillbaka på det så kommer jag ihåg hur jäkla rädd jag var.

Det blev ju inte bättre när jag flyttade ut hit till Vintrosa....

..
Den var nog en av de första helgerna som jag bodde här.. Maria var hemma hos mig och vi hade hyrt film, the grudge, och satt här nere i sofforna livrädda och rätt vad det är hör vi ett bankande och flyger mot varadnra och skriker. Ljudet kom från en dörr som är lite längre bakom sofforna, ljudet kom tillbaka om och om igen. Bakom dörren är det liksom ett rum där man har frysbox, potatis, sakersomintefårplatsnågonannanstans-rum. Det är någon slags betong på väggarna, inga fönster och ingen fläkt. Det jag vill komma fram till är att "det är nog luftdrag som får dörren att vibbrera/darra/dunka-whatever-teorin inte kan stämma. Det går inte. Och att vi inbillade oss den kvällen bara för att vi såg på en skräckfilm har ingen betydelse eftersom att jag har hört ljudet minst 1000 gånger efter det. Riktigt creepy och jag går aldrig in där utan att tända alla lampor och utan att ställa upp dörren med något så den inte stänger igen sig. Får kalla kårar av att gå in där.

Mygodd, nu har jag skrivkramp men sorry jag är inte klar än. Nu kommer det värsta..

..
Det här hände en sommardag och jag satt här nere vid datorn och surfade runt lite.. Så hör jag hur mamma ropar på mig, "Miiiiickissssss!!" Jag skriker till svar "Jaaaa" Medans det slår mig, fan jag är ensam hemma. Ärlig, det var äcklig. Och så tänkte jag att jag bara inbillade mig, man kan ju lyckas höra iprincip vad man vill. Brydde mig inte mycket mer om det tills jag känner att någon tar mig på axeln. Ni som läser detta tror säkert att jag överdriver eller hittar på. Men jag lovar er något sånt hittar man inte på om man heter Michaela Klippel, eftersom att jag är så jäkla rädd för allt som har med det övernaturliga att göra. Fick världens panik och sprang upp efter telefonen och ringer mamma med gråten i halsen och går igenom "korridoren" och hör från ett rum att våran gamla VHS-video börjar spola tillbaka den film som sitter i. Jag börjar tro att jag är galen och skriker till mamma och frågar om hon har använt videobandsspelaren idag för att spela in något. (dum fråga egentligen eftersom att man använder dvd till allt nuförtiden.) Så svaret var alltså "Nej? Vadådå? Den har vi inte använt på jättelänge"....  Det finns säkert tusen förklaringar till allt detta för er som absolut inte tror på något bortom oss människor, men det är vore väl konstigt nu när det finns såååå många som berättar att de har varit med om saker och ting och ingenting skulle stämma. Skulle alla blivit galna? Inbillat sig? Jag är så sjukt nyfiken när det gäller sånthör samtidigt som jag är galet rädd. Jag tror faktiskt att vissa människor kan känna av sånna här saker mer än andra, jag hoppas att jag kan få hålla mig till den delen som inte vet så mycket, ser mycket. Jag vet att jag skulle bli tokig, riktigt jävla tokig, om jag skulle få något bevisat av det jag tror på.. Jag tror inte, öööhhmm..

Jag känner att jag måste säga till er än en gång, jag har inte hittat på något av det jag skrivit.. It's all ture, sorry.


Fan, nu har jag skrämt upp mig själv.

David

Det var någon som tyckte att jag skrev för lite om David.
Så nu får han till och med ett eget litet inlägg. ;)



I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness  and strength, happiness and sorrow,
for better, for worse, I will love you with every beat of my heart

Godnatt!

Har bara slängt ihop en liten layout där ovandför som ni ser, väldigt provisoriskt tills jag vet hur jag ska fixa till denna otroligt ocharmiga blogg, om någon är duktig på sånt eller har ideér -var inte blyga. Haha. Nu håller mitt internet på att gå mig på nerverna, kankse betyder att det är dags att stänga igen för denna dag! OHYES, it is. Dags för Desperate Housewives.

Kisses!
M


Halv åtta hos mig

Kolla på det! Går på tv4 nu halv åtta-åtta.
Sen även DHW som är senare ikväll nio-to.
Later / Tv-blaskan.

2 1/2 men theme song


Hahahah, jag dör av skratt varje gång introsången drar igång!
Kolla ungen i mitten och karlarna i slutet, hahahaha..
Kankse bara kul om man följer serien? Hursomhelst I love it!

Rubrik

Så var det tisdag, en dag närmre helgen! Det har varit en riktigt skön och inte alls ansträngande dag idag, slapp att stå i kassan hela dagen så istället fick jag bli diskulla. Ibland är det skönt att kunna stå i sin egna lilla värld och ha på sig de otroligt fula öronkåporna (heter de så? svaras det så?) med mixmegapol dunkandes. Efter någon timma är man helt inne i radion, kom på mig själv att skratta högt åt något kul de sa i morgonprogramet med Adam & Gry (Cecilia).. Det måste också vara en rolig syn när man står och diggar till musiken och ibland börjar sjunga med. Haha. Hur som helst blev det är bra dag, idag också. :D Lite tråkigt att vädret är som det ska vara i april bara..


Sen till problemet med rubriker. Är det bara jag som skriver rubriken efter jag skrivit klart själva inlägget? Onödigt vetande för er visst, men fan så svårt det ska vara att bara skriva en rubrik som inte är "Rubrik"...

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men, haha det är så jäkla klockrent! Sen ska jag faktiskt hjälpa mamma med maten, ibland är jag allt en riktigt snäll dotter! ;)



Take care!
Laaaaater
M

Efterlyser


Jag tycker att den är så jäkla snygg.
Hittar jag ingen liknande ska jag bannemig sy en!!

GG

Just nu.


..Later


Väldigt ovanligt

Hur ovanligt är det inte att ha en super måndag? Trotts att vi var 2 man kort på jobbet och det blev superstruul så har min dag varit hur bra som helst. Dels beror det nog på det underbara vädret, kan nog komma på något annat som också gör mig väldigt uppåt :)))

Väl hemma möts jag av en stapel av böcker i mitt rum (9 stycken) och undrar vadfan som har hänt. Har mamma lånat böcker till mig? Jag som nästan aldrig läser. Sen såg jag vad det var för några, alla Gossip girl-böcker! Woho.. Haha, tack mamma :D

Nu ska jag ta och hänga tvätten..
Haha städnoja har jag också fått.
Jag känner igen detta beteende..
:)


Later babes

..Och så var vi där igen

Så var söndagen här igen, denna söndag har varit jättebra och jag har fått mycket gjort. Känns bra att man inte bara har slappat bort hela dagen :) Vaknade upp i morse brevid David till superväder så det blev en promenad ute i solen, upp till fårhagen och klappade fåren, haha :D Avslutade promenaden med glass i solen, great!

Resten av dagen har jag ägnat åt städning och tvättning, ibland blir jag så stolt över mig själv -ibland. Jag är fruktansvärt dålig på att hålla iordning på kläder, skor, prylar etc. Så någon dag måste jag börja sortera bort massa småskit som jag lyckats samla på mig på de 3 åren jag bott i detta hus. Phu, det är galet mycket. Förvaringslådor nästa!  Men det får jag ta tag i någon annan dag, för idag har jag gjort mitt och restan av kvällen kommer bestå av dusch, Söndagsparty med Filip och Fredrik & sängen. Can't get any better.

LAAAATER
M


What's wrong with me

Jag är så sjuuuuukt rastlös? Klockan har varit "lite efter 2" jättelänge.. Typ... Öhm. Hur som helst så är jag uttråkad och har inget att göra. I vanliga fall brukar man ju bara njuta av att vara ledig, men inte jag - inte idag. Bööhh..  Ska väl ta å städa lite, sånt.. kul.. Så var det med "äntligen lördag" Haha.


Äntligen lördag!

Visst älskar man lördagar? Man sover länge på morgonen, slappar hela dagen för att sedan ha en trevlig kväll & natt med sina favoriter, och det är precis så min lördag ser ut idag:) Ikväll bär det hem till Malin & Kenny, än en gång ;) För att laga mat, fira Maria lite och dricka gott! Kommer bli mysigt. Sen får man se om det slutar med Frimis denna lördag också, eller om det blir lugnt. Har inte bestämt mig än.. Plånboken vill inte riktigt vara med mer. Vad man längtar tills det blir så varmt så man kan sitta på någon altan eller uteservering och umgås, det var ju hyffsat varmt för ett tag sedan då vi satt ute och rökte vattenpipa och käkade. Skitmysigt! (:



..Saknar min mobil :(

Regn regn och regn

Ledig idag också, så jäkla skönt alltså! Dock har jag inte gjort något vettigt alls idag, sov 14h inatt så jag är i alla fall vääldigt utvilad ;) Men när vädret är så tråkigt som det är idag med gråa moln och regnt till och från så blir man inte det minsta sugen på att ta sig ut och göra något roligt. Man vill liksom bara kura upp sig i soffan och inte göra något. Trotts vädret så ska jag ge mig ut i spåret och ta några varv, känns som att det var ett tag sen nu igen, buuuu!!

Fast nu börjar The Tyra Banks Show, ska nog kika på det sen ta skogen med storm!

Laaater
M

idioter

Blir så jävla förbannad och arg på idioter som tror att de kan göra vad de vill när de vill. Idiotfanskap.


Arbetsförmedlingens utomlandstjänster

Har hittat ett perfekt jobb för mig, dock är det ju i sommar och då jobbar jag ju redan massor samt har semester och lbalbalbla. Men man kan ju drömma lite.. Arbetsförmedlingen har ju sjukt mycket bra om man vill utomlads och jobba, jäkla mycket roligt! :D

Barn Entertainer


Viva Hotels & Resorts 

Viva Hotels & Resorts är ett av de mest ledande familjehotellen på marknaden på de Baleariska öarna och har 15 hotell utspridda över Mallorca & Menorca. De är graderade
till 3-4 stjärnor och bär hög standard i allt vad vi erbjuder våra gäster.


Jobb beskrivning
Du kommer att vara en av ett entertainment team varierande från 4-21 personer.
Du är ansvarig för att planera, organisera och göra alla olika sorters aktiviteter för Mini (4 - 7 år) eller Maxi klubb (8-11 år). Det är ditt ansvar att se till att barnen får en oförglömlig tid i ditt klubbhus.
Du kommer även att ha arbetsuppgifter som tex: Mini disco, gästkontakt, förberedningar


Klicka här för att komma till sidan;)

Nu är jag där igen

Ahhhhhhhhh,vad trött jag är på att vara där jag är just nu. Både i livet och i staden. Eller ja, livet är väl bra haha.. Men känner mig väldigt rastlös och trött på alla dessa rutiner dag in oc hdag ut..   Det är så mycket jag vill göra, åka utomlands och jobba, aupair, jobba på en farm, vingård osv.. Sånna saker som man bara pratar om men aldrig gör.. För bara några timmar sen kände jag att jag inte ville vara påväg någon stans, men nu när jag ligger här i soffan och är sjukt rastlös så känner jag hur det kliar i mina fingrar.. Även om det bara handlar om att åka bort i 2-3månader för att testa på något nytt så tror jag att man skulle lära sig så mycket av det. Hur svårt ska det vara att ta sig till skott? Att lyfta på arslet och göra något? ..Ja, har tänkt att jobba ett tag till i höst, sedan försöka göra något kul.. Någon mer som är sugen? ;) ELLEEEEEEEEEERRR..


Gone baby gone

Nu ligger jag här i soffan igen och är trött, varm och äcklig. Man kankse ska ta det lugnt ett tag nu.. Anyway så har jag rensat bort endel skit nu, det rök 8 par skor som jag kände hade gjort sitt/sånna som jag faktiskt inte använder och sen en påse med linnen,tröjor osv. Varför sparar man så mycket gammalt skit!? Sen tog jag också tag i att slänga alla jäkla skokartonger som stog i ett hörn i badrummet och såg fula ut, så nu har de skrotats också :)

Ska vila ett tag nu och sedan funderar jag på att möblera om.. Igen, igen, igen och igen. Älskar att hålla på med sånna saker!

Take care
M


Lika förvånad varje gång

Jag vet att jag har lagt upp den här bilden en gång förut, för ganska länge sen. Nu när jag satt och kollade igenom bilder så hittade jag den och jag blir lika chockad varje gång över hur tjejen till vänster ser ut som jag på denna bild. Jag sitter och stirrar på den om och om igen och börjar nästan undra om det inte är jag, haha!


(Dålig kvalité, sry)

Ryck upp mig!

Är hemma idag också, fan vad rastlös jag blir...! Känner mig inte alls bättre och är feberig och dann,blöööö.. Men hur som helst så ska jag jobba imorgon för på kvällen blir det 20årsfest hos Kajsa Damberg, sedan utgång! Så det är bara att rycka upp sig.. rycka upp mig..

För att kankse bli lite piggare så måste jag nog sluta ligga i soffan och tycka synd om mig själv, så idag ska jag rensa bort massa kläder och skor som jag inte använder längre, tråkigt men sant. Det är så lätt att man bara samlar på sig massa skit och så ligger det bara och växer på högar.. Dags att slänga ut skiten!

Nu ska jag röra på fläsket och göra lite nytta!
Laaaaaater /M

Regn

Jobbigt att vakna upp med världens jäkla späng huvudvärk och en hals som skulle behövas bytas ut, känns som ett rivgärn när man försöker äta något.. Så nu ligger jag nerbäddad här i soffan och har på tv:n i bakgrunden och ser hur regnet öser ner utanför fönstret, dock ganska skönt väder när man är hängig och inte helt frisk.

Ska nog ta och kila ner till affären snart och se om de har Treo, mycket bättre än både alvedon och ipren, mot min huvudvärk.. Hm, undra om vanliga Ica affärer har sånt..

Nu ska jag kolla klart på Top Chef sedan ta febern, take care! M



Bokat och klart!

Nu har jag och Madde bokat mitt flyg till England, woho! Jag åker iväg den 6/6-11/6 kommer bli sååå mysigt och jag längtar ihjäl mig! Dock är jag supernervös inför att flyga, SJÄLV. Jag håller ju nästan på att dö när jag flyger med någon närastående person, hur ska det här gå? Uuh.. Hur som helst är det värt det. Det kommer bli sjukt kul! :D

:D

Tv5 19.00-20.00


eurovision

Tråkigt som fan att det gick så dåligt för Sverige, i år igen. Vi måste alltså skicka iväg en riktig "Mix megapol"-låt för att komma upp i toppen? Ja, jag syftar på Norges låt. Sure den var svängig och han var söt, men egentligen come on.. Hur bra var han musikalisk egentligen om man jämför med våran Malena? Aja, hur som helst var det kul att det var ett grannland som vann. Skulle vara sjukt kul att åka dit nästa år och kolla på allt.. Nörd som jag är ;)

OOOOCH, visst var Uk:s låt bra? Jade Even:s röst och låten, woooow. Sen att självaste Andrew Lloyd Webber var där också. Där hade jag också velat vara, buuuu. Jaja, hade varit kul om hon hade kommit lite högre upp. Nog pratat om melodifestivalen.




Yayyy!

Mina 5 älsklingar kom hem idag! :D Dock hade jag inte så stor koll på höjden på klackarna så det var ungefär 12-14 cm klack på 2 av skorna, de får nog bara bli 2 par snygga prydnader ;)

PUSS!

Blogg.se's framsida

Läste precis på blogg.se att det ska göras kläder som är inspirerade efter Gossip girl tjejernas kläder, dock inte i Sverige. Tooooo bad, de har ju sjukt coola och snygga kläder. Om någon har missat det (antar att ingen ahr det) så har jag nyss plöjt igenom både säsong 1 & 2 av serien, great. Nu väntar jag bara på 3:dje.. Gjorde förresten en liten pinsam  sak när jag var på stan för någon vecka sen..


 


"Ursäkta, men har ni säsong 3 av Gossip girl?"
"Vänta ska kolla.." *Knappar på datorn*
"Öhhmm.. Vi väntar fortarande på att säsong 2 ska komma"

Eller det var väl inte direkt pinsamt, men lite klantigt av mig kankse. ;)


Var ute och sprang idag i ösregn, uh. Hade bara varit ute i 10 minuter, max, så kommer störtregnet, 3 sekunder senare började det att hagla, wtf?! Sen började solen skina och det blev 100grader varmt och stora svarta moln.. Jag kan ju säga att det blev 2 snabba varv i spåret. Och nu lyser solen på en blå himmel som aldrig förr. Höhö.

Take care monsters!

O happy day

Haha ikväll är det melodifestivalen, hur glad är jag på en skala då? SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄR, ;) Dock bara kval, heja Sverige! Vore ju kul om vi kom med till the big finalia som är på.. Lördag va? Då ska och måste det styras melodifestivalskväll med alla som vill, mat & dryck! Woho.

Nu skriker mor min om att det är matdags, vi hörs senare!
Jusdet, klockan 21,00 på tv1. Eller är jag helt ute och cyklar?...
PUSZ.

Då var det snart dags igen

Hur sjukt tröttsamt är det inte om man tänker efter.. Jag åker hemifrån 06,30 och kommer hem 16,30 = 10h som man är borta från... Ja, allt som inte innebär jobb. Jag är också en väääldig sömntuta så mina kvällar blir alltid korta eftersom att jag ligger i sängen redan vid 21,00 om allt är i sin vanliga ordning. =  4,5h vaken tid=fritid. Men egentligen är det inte så konstiga tider osv, det är tider som vilken vanlig arbetande kvinna eller man har. Jag vill inte ha ett sånt jobb när man skaffar barn och blir en hel familj, det är ju så lite tid som man har tillsammans, right? Dock inget jag behöver tänka på nu, just nu tänker jag bara på hur lite tid man har för sina vänner och intressen.

Nehe, nu ser jag att klockan börjar närma sig 21 och det är dags för duschen och sedan kolla på favoiten, for now, som rullar på datorn nästan varje kväll, Gossip girl.

Sleep tigh, laaaater!
/M

Sommaren 2009 är snart här!

Idag har det varit en riktigt bra dag, timmarna på jobbet bara flög iväg och jag har varit på strålande humör hela dagen lång, i alla fall nästan. Har precis varit inne på min internet bank och insett att det är slut på att slösa pengar denna månaden, tills nästa lön detvillsäga!;) Satte över några tusenlappar till semesterkontot eftersom att jag lär behöva dem nu näs sommaren närmar sig med stora steg. (Om en månad har jag min första semestervecka,woho!)

Nu när jag har fått alla mina lediga veckor känns det som att det är dags att börja planera sommaren lite mer. Något jag i alla fall vill göra är att åka och besöka min syster och hennes boy i England, själv eller inte, dit ska jag! Sen känner jag för en utlandsresa också.. Gotland eller Öland vore ju inte helt fel heller. Fan. Man skulle börjat lägga undan semseterpengar lite tidigare. Haha. I sommar vill jag också åka ut till sommarstugan som ligger precis vid mormor och morfar, det är så jäkla mysigt där med sjön bara 5 minuter bort och alla kossor som går överallt. Ellerhur Malin! ;)

Hoppas att det kommer bli en bra sommar, längtar så efter värmen.



Laaaaater/M

Ny vecka, nya tag!

Jahapp, så var ännu en helg slut. Att alla helger alltid ska gå så jäkla snabbt, buhö. Fast det känns bra att det är måndag i morgon faktiskt. Är i behov av massa sällskap just nu, efter denna dag.Har varit hemma hela dagen och inte gjort ett skit och jag saknar verkligen att ha något syskon här hemma att prata med, bårka med och ha kul med. Det blir så ensamt bara.. Den här dagen har alltså inte varit speciellt bra, cheer me up please.

Dags att hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Wipe out och Söndagsparty med Filip och Fredrik.. Man har ju hört rykten om att en viss Micke P är med i kvällens program! ;)

Take care babes.

Laddat baterierna

Äntligen känner jag mig helt utvilad. Hela dagen igår gick åt till att sova, sov från 13.00-19.30 sedan försökte jag få i mig lite mat (mådda dåligt som fan,blä) kikade lite på Robinson sedan sov från 22.00-11.00 nu på morgonen, förmiddagen? Anyway, för att sova så mycket måste man vara helt slut?

Nu är jag i alla fall vaken och jättepigg, så jag tänkte försöka väcka Malin Björk och få med henne till marieberg eller något sånt. ;)

Hörs senare, ska röja upp lite här nu, Laaater





Hemma Vs Krogen

Kan absolut inte bestämma mig för hur min kväll ska se ut, endera träffa Malin och dra iväg till hennes kompis Evelina, mellringe med Anna eller något i hovsta, sedan Frimis. Vi har ju verkligen valmöjligheter om det ena är tråkigt swisha iväg till något annat place, kan bli en riktigt lyckad kväll!

Eller ska jag stanna hemma och bara hyra film och käka med familjen, är ju faktiskt jättetrött och hur skönt är det inte att vakna upp dagen efter och inte må som jag gjort idag. Ena sekunden är jag pigg och sugen på att festa till andra helt slut och vill bara krypa ner i sängen.

Beslutsångest.

Laaater


Lördag 9/5

Morning!
Fick en saknajulenkänsla, väldigt typiskt mig att få det såhär när sommaren är påväg. (Eller är den?) Hur som helst ska det bli skönt med lite värme och ledighet. Har fått 7 veckor ledigt i sommar känns faktiskt jätte skönt att ha så många veckor eftersom att vi inte har någon ledighet under resten av året.

Ligger i soffan och kollar på Simsons, great! Är trött och mår ungefär som man förtjänare efter gårdagen, blev alkohol hemma hos Malin Björk & Kenny, Sofie Lexon kom också över. Vi lösta mitt stora mobilproblem eftersom att S hade en likadan mobil (i blå färg) som hon skulle sälja. 1 000 spänn så var det klart. Så nu kan ni faktiskt ringa mig och jag kan svara normalt. ;)

Nu är det bara en ny bärbar dator som skulle behövas, sen är jag nöjd. Eller i alla fall för tillället! ;) Hörs säkert senare mina vänner.


Tänkte bjuda på något kul

Michaela 2005

Haha, sheeet vad man förändras på 4 år & tur är väl det ;)
( Ps. Det är jag till vänster, inte höger)

Whaaatth


Vem är det som vill ta kol på min inloggnig?

Jag är större

Jag är större
Jag har makten
Du är liten
Du är hjälplös
Jag är inte rädd
Du kan inte göra mig illa
Jag kan mosa dig vilken sekund som helst

Näh, jag har inte gått och blivit en djup poet lite mer utav en skräckslagen tjej som nyss har upptäckt att en fet och stor äcklig spindel kryper på golvet framför henne. Uh...


Bra dag på jobbet idag, trivs som fan och är glad, träffade även Mallan och Majsan idag -ännu bättre! (: Duschen kallar nu och sedan är det dags att hoppa ner i sängen, det är en dag i morgon också! (Egentligen hatar jag det uttrycket, man ska leva som om dagen vore den sista gillar jag mer.. Även om det kakse inte stämmer till fullo heller, öh, godnatt)

Woouuupppzz ...


Nu har hon gjort det igen.. Come home soon.

2009-05-01

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Joline med massa trevliga människor, sedan bar det av till Universitetet, Coren. Som vanligt var förfesten roligast, blev käk, musik, dans, prat, vattenpipa och alkohol hur mycket bättre kan det bli? Men vi saknade såklart Majsan ;)

Idag har jag legat och sovit till och från hela dagen, eller ja tills nu. Helt sjukt trött och kankse en aning bakis. Maha, sånt händer. Jag är väldigt dålig på att blogga nu för tiden, har ingenting roligt att komma med, så ni får helt enkel nöja er med det lilla jag har.

Take care,
Xoxo
Michaela


RSS 2.0