Då var man där igen då

Det är så kul när man har så mycket kläder att ta på sig, jättekul. Står framför garderoben som ett fån och bara stirrar tomt rakt fram. Kul.

David vi ska shoppa i stockholm till din stora lycka! Puss älskling.


Ses i stan!
X


Jäkla svenne väder

Guuuuud vad tråkigt det är när det bara regnar, regnar och regnar. =( Skulle egentligen på förfesten på Satin opening tjosandet idag men ska iväg till Stockholm i morgon med David plus att vädret är sämst. Så istället blir det nog bio med Malin Björk! :D Det är ju perfekt biomysväder. :) Har nyss bokat filmen Sommaren med Göran, är alltid lite skeptisk till svenska filmer (förutom Beckfilmer såklart) men trailen var faktiskt väldigt rolig. Håller tummarna!  




Nehepp, nu ska jag ut och springa sedan är det dags att göra sig lite iordning, ska möta upp Malin innan filmen och kanske käka eller något mysssssss! Ha en trevlig fredagskväll, X.

Ändrade planer

Regnet öser ner och mina planer om att åka in till stan ändrades direkt, känns inte superkul att åka karuseller och strosa runt på stan i detta väder. Buuuuuuuu!!!

Så nu tänkte jag försöka få kontakt med min fina pojkvän som nyss slutat och se om han vill mysa till en film när regnet öser ner utanför  fönstret. Det låter ganska mysigt, ellerhur?

Dags att hjälpa mamma med maten, ibland så kan jag allt!

X

Helt fast


Hangover

..Lite sliten idag, men bara lite.
Förresten så kollade jag och David på filmen The hangover eftersom att alla säger att den är sååååå rolig, fan vad besviken jag blev. Visst man skrattade lite då och då men det var verkligen ingen pangfilm, tyckte att det var lite utav en B film..

Hade riktigt kul igår, var som sagt och käkade med Malin på Hellas,mums! Efter det påväg hem till Kajsa stötte vi på Agnes och Moa och blev  på något sett övertalade att åka en karusell, jag skrek nonstop hela åkturen, var så jäkla rädd! Haha. Efter några timmar hemma hos Kajsa och några glas vin senare tro på fan att jag och Malin sitter i den där karusellen igen och tycker det är skitkul. Haha! Vilka idér man får för sig ibland. 
Kvällen slutade i alla fall på Strömpis, det var en jäkla lång kö för att komma in så det var riktigt mycket folk, sjukt kul! Slocknade  sedan i Malins säng runt tre, en riktigt lyckad kväll! :)


Kom ganska nyss hem nu och ligger i soffan och är lite seg.. Tänkte sova någon timma och sen ta en långpromenad, känner att jag behöver luft. Ikväll blir det nog att åka tillbaka in till stan för att gå lite på marknaden, eller är det ens marknad? Hur som helst ska vi nog åka lite karuseller, Jag, Sjögren, MiniSjögren och hörde talas om att Linda kankse skulle haka också, kul! Men först måste jag se till att få lite sömn!



Saknar Madde såå mycket! =(

Onsdag=Strömpis

Då var det bestämt att det blir utgång ikväll, dock vet jag inte än hur jag ska ta mig hem ikväll men det från bli en senare fråga. Jag och Sjögren tänkte börja kvällen på Hellas med mat & vin för att senare ta oss till Kajsa som har lite förfest innan Strömpis, kommer bli en bra kväll känner jag på mig! :)


 


Sötaste Malin Sjögren!

Låt den rätte komma in. Jotack...

Hur ska det här gå? Blippade igenom filmen (som David alltid gör och det har smittat av sig på mig) och den verkar så jävla äcklig rent ut sagt. Jag har ju som sagt läst boken och var lite halvrädd när jag låg och läste den men filmen verkar vara mycket läskigare, usch.. Jag blir ju också så rädd när jag ser sånna här filmer och endå utsätter man sig för det, buuuuuuuuuuu...

Åter till filmen då..
Hjälp?

massage

Hur glad blir man inte när ens pojkvän kommer och frågar, helt utan några vinkar eller pikar från mig, om jag vill ha massage, ryggmassage. Det var ritkigt skönt och det blev en sååå lång massage, så jäkla skönt! MUCH LOVE. 




Jag har inte riktigt kommit i säng än faktiskt, sitter och väntar på att Låt den rätte komma in-filmen ska l*adda klart så jag kan kika på den ikväll. Har ju läst boken och tyckte faktiskt om den riktigt mycket, det är ju en vampyrbok&film som utspelar sig i Stockholm, Blackeberg. Så nu ser jag verkligen fram emot filmen. :D

Nu är filmen klar och det är dags för sängen,
X my friends!

You had me at hello

Nu är min dator som helt ny, igen(?).. Funkar bättre än någonsin, wohhoo!

Började morgonen med en powerwalk i regnet innan jag tog bussen in till stan för att möta Sjögren och Joline. Blev lite shopping på stan, fick med mig två snygga blusar som är tänkta att ha under en högkjol eller höga jeans. Lovelovelove! Blev sedan en sallad på Gröna grodan ute i solen för att sedan gå hem till Joline och snacka skit! Supertrevligt. Bussen åkte hem runt sju och tog en springtur ute i det fina vädret, yes you heard me! Två gånger på en dag, ibland blir man riktigt stolt över sig själv. (:

Väntar nu på att David ska komma över och göra mig sällskap innan det är dags för sängen, är ganska slut i kroppen! Förresten drar vi iväg till stockholm lördag-söndag jag och my love! Kommer bo på ett jättefint hotell och sedan göra något spännande på lördag. Kommer bli riktigt mysigt!

G'night!
X

Hey! (:

Min bärbara dator är återigen iväg och ska försöka lagas, vettefan vad det är för fel på den för den bara laggar och hänger sig hela tiden.  =(

Kommer tillbaka och är mer aktiv här (förhoppningsvis) när min dator är hemma igen och är frisk. Nu ska jag fortsätta se på Top design sedan ut och promenera med mina vänner, stavarna.

Ikväll blir det bio med David! :D


X

Hell yeah!

Kom ganska nyss in från en lång, snabb och jobbig promenad, med stavar. Man känner sig fruktansvärt ful och nördig när man dundrar fram med stavar i händerna utan skidor, ser bara helt fel ut. Men jag måste säga att det faktiskt var riktigt jobbigt för armarna efter ett tag, speciellt eftersom att jag inte har världens arm-muskler. Men det kommer bli ändring på det nu! (Som det brukar låta....)

Ska snart släpa mig ner till affären men det känns som ett helt projekt att bara ta sig ur soffan just nu och sen så är det såå tråkigt att handla och fixa själv.. Buu.. Malin kom hit nununununuuuuu!



Paparazzi



Baby you'll be famous chase you down until you love me papa-paparazzi

Hello sunshines!

:D Vaknade upp på ett riktigt bra humör idag, vet inte riktigt varför.. (Kankse för att jag vaknade upp av min finaste man som kliade mig på ryggen) Hur som helst ska jag sätta igång och städa lite i huset för ikväll kommer några av mina vänner över för en grillkväll, kommer bli supermysigt! Ska också gå och handla lite för när man bor ensam hemma så är kylen inte sig lik, det ekar nog där inne....


Nu ska jag försöka förstå mig på hur man laddar ner musik, är sjukt kass på det och vet inte alls vad sällskapet vill ha.. Ska försöka att inte ladda ner töntig Michaela musik som det lätt kommer kunna bli.. Boooo!! Hoppas på att Malin kan komma lite tidigare med en hjälpande hand. (Dock inte med musiken dårå;))

Hörs senare!
X



Riktigt jävla nice

Humöret åkte direkt upp i höjden när jag öppnade min lönespec, hur glad blir man inte när summan är på tre gånger mer än vad man hade räknat med? Jo, man blir suuuuuuuuuuperglad.. ;D Men nu har jag bestämt mig för att inte vara så slösaktigt som jag ibland(?) brukar kunna vara.......

Jag snodde åt mig några bilder på oss från ungefär ett år sedan när vi var i Stockholm och David skulle dra in i lupmen några dagar senare. Min älskling har inte visat mig dessa bilder och jag hade helt glömt bort att vi hade tagit några, men bättre sent än aldrig, eller? ;)



Tycker att vi ser så små ut?! :D



Semester.... helt själv..

Mornin! (:

Så jäkla skönt att ha semester, javisst.. Men jag måste säga att det är ganska segt att vara den enda av mina nära som är ledig, jag har ju ingenting att göra?!.. Skittrist.

Det står inte mycket på schemat idag, egentligen skulle jag, maria och Jennie på Fasion Pack ikväll och kika på Gustav. Dock ser det inte så ljust ut eftersom att mitt konto är hyffsat rensat och Maria är krasslig.. Ett måste idag är färga håret. Efter Turkiet har jag fått någon slags grå/brun färg på mitt hår som inte är en speciellt vacker syn. Hoppas mamma har tagit hem färg annars sitter jag illa till.


Dragen Michaela

Sitter på Davids dator och hitta den här bilden, haha det roliga är att jag knappt minns den, vi var på Frimis (Det förklarar väl varför jag inte minns) och jag som hatar och nästan alltid vägrar att vara med på kort satte mig fint i fönstret och drog till med ett försök av ett smile. Vad lite alkohol kan göra! ;)

X

Yay me!

Mitt rop efter solen igår hördes tydligen!!! Man blir så mycket gladare när man vaknar upp till ett soligt Sverige, ellerhur? Har absolut inte tid att sitta vid datorn nu, dags att fila lite mer på brännan! ;)

Filmen var super igår btw!

X

Solen? Hallå?

Hur tråkigt är det inte att komma tillbaka till Sverige när det är sånthär piss väder? Blir tokig.. Ska lägga upp (nästan) alla bilder från Turkiet när donnan har tid att skicka dem till mig!

Har nyss släpar hem fötterna från min fina pojkvän som jag har bott hos sen jag kom hem, men nu är det dags att flytta till mig, home alone! Så med tanke på att ingen har vistas i mitt hus förutom jag när jag behövt något eller lämnat någor så ser det ut som ett riktigt rövarställe. Time to clean it up! Booo!!

Ikväll ska jag och David på bio, efterlängtade Harry Potter! Alla vänner bara suckar och skakar på huvudet när man nämner att man ska se den och tycker att det ska bli skitkul, alla utom Nilsson! ;) Haha. Jag ser i alla fall fram emot kvällen, sådäså. 


 
X

She's back


Hos Majsan

Har nyss sett på i taket lyser stjärnorna och nu sitter vi här och är båda täppta i näsan+röda ögon, fast Malin kan skylla på att hon är förkyld...... Bra film.

Som vanligt när jag ska ut och resa är jag nervös och har ont i magen, att det aldrig slår fel. Den långa resan i morgon ser jag inte fram emot, men Turkiet kommer bli underbart. :D

Dags att försöka sova snart.. Take care!

X
-
älsklingsdavid

Gbg



Love



haha tog visst inte så många fler bilder. david tog nog fler som jag får norpa:D

Resfeber

Alltid, alltid, alltid och alltid får jag en sånn jäkla resfeber när jag ska iväg någonstans. Åker som sagt till Turklandet med Sjögren på fredag och jag är så nervös, redan nu. Buuu! Har börjat packat lite smått och är sämst på det, tar alltid med mig för mycket skor och klänningar. (Nu har jag gått ner från 9 par skor till 5 par!!) I'm goood. Kommer bli en riktig kanon resa känner jag på mig. (: Trotts att Björken inte följer med som vi hoppades på! ♥

Hade en superhelg i Göteborg med min David, kommer ett inlägg lite senare med bilder och skrot. ^^ Men just nu är jag för nervös för att sitta här och pilla med datorn, ska försöka göra över med min dumma nervositet och energi på något vettigt.

Take care!

X

Great day

Denna dag har varit hur bra som helst, började med att allt på jobbet flöt på med ganska lite folk men det lämnar plats till mer tjatter och pladder. Dock håller man på att dö av värmeslag besök i frysen har vi alla gjort minst 10 gånger var idag. Phu. Mötte upp Malin Sjögren på stan sedan och ganska spontant sådär bokade vi en resa till Turkiet, Alanya, och  vi drar nästa fredag! Woho, kommer bli så jävla underbart och jag längtar som fan. ;) Råkade även få med mig ett par skitsnygga skor från en skoaffär-som-jag-inte-kommer-ihåg-namnet-på..... Skitsnygga låga skor med nitar på, halva priset så det kostade 350, lätt värt! Kom hem och slängde mig i poolen, uppfanns inte luftkonditioneringen på bussar för länge sen?, sedan blev det är trevlig överraskning när mitt nyköpta löshår hade kommit i brevlådan. Min dag skulle vara perfekt om jag fick träffa min finaste man, dock jobbar han till elva ikväll.. & då vet vi ju alla att jag redan slocknat för någon timma sen, haha.

Hörs säkert senare

X


RSS 2.0