Söndag

Söndagar är sjukt tråkiga. och jag får ingenting gjort. Har inte gjort ett skit och det är redan kväll, helt otroligt. . . 


 & äntligen har jag fått mitt efterlängtade comviq kontant kort så jag kan smsa gratis till de flesta och bästa. :))


..Senare!
Kom precis in från 30 minuters joggning, jätte skönt om man bortser från den irriterande motvinden som jag lyckades ha vilket håll jag än sprang åt. -.- Men nu ska jag duscha, sen börja med min otroligt 'roliga' svenska bok som måste läsas eftersom skolan drar igång imorgon. Men snart är det faktiskt påsklov igen, jättejätte skönt. :P Men är dock mitt sista lov någonsin.. uuuuuhh. Så det blir till att försöka ta det riktigt lugnt den veckan. Ungefär som denna. Ciaaao!




If you say my eyes are beautiful
It's because they're looking at you
And if you could only see yourself,
You'd feel the same way too.
If you wonder why I'm smilin'
It's because I'm happy with you
You could say that I am a dreamer
Who's had a dream come true,
If you say my eyes are beautiful
It's because they're looking at you.
:)


-



And Ive often wondered, how did it all start?
Who found out that nothing can capture a heart
Like a melody can? Well, whoever it was, Im a fan
<3

Torsdag/Fredag/Lördag

Torsdag
Hade en supermysig kväll med de bästa tjejerna Malin,Malin & Sofie<3 Lagade mat och kollade på Efterlyst. Ahh, man blir så arg när man kollar på det, stört vilka jävla idioter det finns.. Sen blev det mycket prat innan alla slocknade till Sex and the city, ofcourse. :)

Fredag
Vaknade upp och tog Soffans bil in till stan.. Bil är typ bästa uppfinningen någonsin, så skönt att åka. Det påminner mig om att jag måste ta tag i mitt körkort.. Snart. Jag och Sjögren körde ett pass på friskis, baspass iof så det var inte speciellt jobbigt men skönt att röra på sig iallafall. Åkte hem och tog det väldigt lugnt och mot kvällen kom Björken & Soffan tillbaka till mitt kära hem och vi förade lite smått & tog bussen in tll klaras. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk där som det endå var. Hade skitkul faktiskt. :)Sen blev det mat och jag fick sås på hela min nya jacka. Luktade lagom gott :E Sov i Sofies syrras lägenhet sen på natten.

Lördag
Vaknade som sagt upp i stan, så tog vi bussen till mig runt 12 & var sjuukt hungriga. Vi åt lite och sådära sen skulle sötsoffan till stallet. & jag tog tag i att städa upp efter dessa dagar, det var faktiskt endel. =P Hade först planer på att åka till glanshammar ikväll med Soffangull men planen sprack tyvärris. Så nu sitter vi på varsitt håll & deppar. Haha... Nejdåå så farligt är det icke. Så blir istället en lugn kväll hemma, antagligen med besök av David. Är så trött som kommer nog inte orka så mycket ;8


En ordspråk som jag verkligen hatar är "Det hon/han inte vet om mår hon/han inte dåligt av" Det är verkligen det värsta som finns när någon säger det. Så jäkla falskt? Satt och disskuterade det med Sofie förut idag (hur många gånger har jag skrivit det namnet i detta inlägg?) Och man blir så förbannad när någon säger så, det såkallade ordspråket borde raderas. :)

Förövrigt har jag massa jag måste göra klart..(musik läxor) men får försöka fixa det imorron. & på måndag ska vi få reda på musikalen, ahhhh kommer bli så jäkla roligt. Nackdelen är väl att vi slutar mycket senare =( Helt sämst. Men det blir nog fun i alla fall. Nehe, dags att försöka piggna till lite.. Det är nästan så att jag skulle kunna sova nu. ;o Rolig lördagskväll.. Men ska ta och tänka över det.

Ciaaaaoo ..


-

Life is short,
Break the rules,
Forgive quickly,
Kiss slowly,
Love truly,
Laugh uncontrollably,
And never regret anything that made you smile<3

Underbart & bara helt bäst.

Känns som att det var ett tag sedan jag bloggade och skrev en massa strunt.. De senaste dagarna har det bara varit lite struntprat. Så here we go..

Allt är så bäst. Bara så braa.. Bara att ha lov är ju typ helt underbart, kunna gå upp lagom tills bussen går in för lunchpasset på friskis, strosa runt lite på stan och bara göra vad man vill. Det är såhär jag vill ha det! +ett jobb ungefär 4-5 gånger i veckan. NO SCHOOL, även fast skolan går bra nu och jag har kul så känns det superskönt att studenten närmar sig med stora och snabba steg.. Men dock lite skrämmande också. Men tillbaka till ämnet, allt verkligen bara flyter på i mina banor, allt går som jag vill. Det känns helt enkelt bara helt perfektos :)

Dagen har varit bra, men har varit jätte trött.. Åkte till mormor&morfar<3 runt elva ungefär, åt världens godaste mat och sedan fika såklart. Åkte hem och var trött.. Slumrade till i soffan ett tag och var sedan fit for fight och drog med syrran ut i spåret och sprang. Duggade lite smått, typ hur skönt som helst faktiskt.

Blev nyss bestämt att jag & madde ska och ta sånglektion tillsammans i morgon hos den bästa av dem alla. -Anneli på Sångverkstan. Har faktiskt aldrig haft någon bättre sånglärarinna/lärare än henne. Kommer bli gryyymt kul, har saknat det massor. Nackdelen är väl att det är sjuuuk dyrt.. Men det är faktiskt värt det. Sen ska jag på stan och köpa vårjacka, har hittat en skitsnygg. Hah, jag vet redan 2 stycket som har den jackan.. Men den är verkligen jätte fin & billig.. Antagligen kommer 90% av hela Örebro bära den jackan ivår då den är från H&M.. Men vill ha den i grått, känner ingen som har den färgen i alla fall. :) Sen ska jag kankse köpa ett par vita skor från Stadium, skitfina. Sen tror jag att jag har det mesta inför våren. Har ju faktiskt en till vårjacka som jag älskar. (& sedan 2 till som funkar) Alltså, Jag är redo för våren, vinter försvinn!! När jag har gjort staden så blir det hemfärd och göra klart min sista garderob och sedan kommer Malin,Malin&Soffan hit och vi ska laga mat och myyysa! :D<3

Fick brev från skolan för några dagar sedan, om MUSIKALEN! Det kommer bli så jäkla kul, men också skitjobbigt.. Läste att vi skulle ha 3veckor intensiv träning, 5-6 dagar/vecka och tiderna skulle se ut som så att vi endera går 09.00-18.00 eller 12.00-21.00 man kommer ju verkligen inte orkar göra något annat då faktiskt, men det är det nog värt. Ser fram emot hela grejen i alla fall. Datum om när musikalen äger rum kommer senare, alla lär ju komma :D

Blir man lite pissed of eller blir man?! För de som har missat, Frimis ska ju höja åldersgränsen till 20 varje fredag. Hur kul blir sommaren då? Ärligt? Ska vi som då är 89 hänga på Klaras året om? Hur kul är det på en skala? Tycker det är ganksa tråkigt dåligt faktiskt, eller ja egentligen vet jag ju inte vad som ligger bakom att de har gjort som de gjort. Men det är surt. Klaras har ingen bra uteservering för fem öre, och visst MM är ju myys men det är det ju ingen dans. Vart ska vi ta vägen? Haha, okej nu låter det som att jag är besatt och helt deprimerad, så är inte fallet.. Men såg lite fram emot sommarkvällarna på Frimis, de är ju väldigt ompratade och omtyckta. Menmen, det blir väl bara till för mig att vänta ungefär två år till. (okej lite minde) ...

Skrivkramp i händerna vilket betyder att det är dags att runda av!
Känner att ögonen vill sova också.. Ska kika lite på förhäxad nu & sen sova.
G'night

Ibland är man allt bra!

Gick upp halv 10 (!) i morse och möte MalinSjögren på stan 10 för att gå en runda innan vi skulle till friskis. Så tränade vi ett lunch medelpass, jobbigtjobbigt, sedan blev det käk på stan. Kom hem runt 3 & satte igång med en storstädning (nästan klart ...) Sen tog jag en joggingtur i spåret faktiskt, ibland är man allt bra! ^^  Imorron ska jag till min älskade mormor och morfar, äta och så. Sen blir det aerobics med Malin & Anna. :D Nu ska jag träffa Davsan och checka Simpsons the move -ungefär ett halvår senare.



Kan bjuda på en gamal goding! :)


(y)

Vem har haft bästa eftermiddagen på länge? :)














...Jo jag!!!!

S ö n d a g

Har inte gjort mycket idag alls.. Suttit och glott på Sex and the city, jag får inte nog av det. De är så jävla sköna hela högen.. & just nu går Topmodel reprisen på tv;n brevid mig. De flesta är sååå bitchiga i detta program, men det är ganska roligt att se också. Förut idag skrev en vän till mig på msn som jag inte pratat med på minst ett halvår. Blev jätte glad faktiskt. Det är lite tråkigt hur vänskaper (överlag) kan försvinna så lätt. Exempelvis han och jag har varit jätte nära vänner, men vad är vi nu? Bekanta? Men ville bara få fram att så lite kan göra så mycket. :) För någon timma sen tog jag på mig jogging-skorna och släpade mig ut till spåret, tog 2 varv i spidad fart. Gissa om jag var helt slut efter, huh.. Har ju inte rört mig sen innan jag opererade mig (ungefär en månad sen) men nu så.

Ringde även om mitt projektarbete idag, men han var inte kontaktbar så han skulle ringa mig i morron. Så nu vill jag bara att det ska bli imorron så jag slipper ha den oron i mig om när det blir av. Men har fått ett senare slutdatum pga. att jag opererade mig och då flög ju bara en månad iväg för att jag inte kunde sjunga och sådär. Så det känns ju jättebra :)

Jag vill faktiskt ha en egen lägenhet nu.. Är så grymt sugen på att ha en egen lya! Inreda och ha sig.. Kommer bli så kul när den dagen kommer. Jag har det iof väldigt bra i mitt hus nu, -hela nedervåningen för mig själv med badrum & allt man behöver.(förutom kök dåra) Men samtidigt blir det inte som att bo helt själv.. Men måste ha en stabil ekonomi innan jag flyttar, vilket jag absolut inte har nu =P

Nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre.
/M

S P O R T L O V

Är det inte helt fantasktiskt och underbart?
Men tiden går så snabbt, det är lite skrämmande..

Har jobbat idag, bara fyra timmar men det känns som att det var enough faktiskt. Är så sjukt trött sen vi kom hem från stockholm. Hade väldigt roligt där borta, speciellt när det blev till att gå ut på krogen.. Blev många seriösa snack och 'hemlig-klassinformation' spred sig efter endel alkoholm. Mycket skratt ingick såklart också i kvällen. På dagarna blev det stan och musikmuseum och 2konserter. Fredagen var ganksa seg, frukost runt elva och sen bara satt vi i flera timmar efter den fartfyllda natten. Men rolig resa i vilket fall som helst. Kom hemhem till Vintrosa runt elva ungefär, och stupade i sängen på en gång. Men sov ovanligt dåligt den natten, vaknade varje timma och var orolig för något..-Vet inte vad. & sen direkt upp och jobba. Gick super på jobbet idag, så nu kan jag nog jobba några gånger till denna månad utan att känna att det bara är tråkigt. :) Nu mot kvällen kom Soffan och Malin över, och vi kikade på melodifestivalen. Alltså ärligt, vad fan är det för låtar som kommer med? Har Sverige varken bättre låtskrivare eller sångare/sångerskor? Kvällens program var typ katastrof. Balladen med Sanna var helt okej.. Men den är ingen melodifestivallåt (vad är egenltigen det nu för tiden iof??) utan mer en Rix fm låt.

Är extremt trött nu och ska sussa :))
Nattinatt.

SEX AND THE CITY


Nu har jag sett allt, sista avsnittet.
Fantastiskt jävla bra slut också!
Vilket geni som skapat denna serie
Ni som inte sett - Det är ett stort måste.



abso-fucking-lutely

Inspiration, inspiration

Det har jag faktiskt haft mycket av idag, har bla. skrivit två stycken barnsånger  idag. (skolarbete alltså) Blev faktiskt ganksa bra, haha. Så nu sitter jag och renskriver allt -förhand, typ skitjobbigt och tar jätte lång tid.. Men det är en fröjd när allting är klart.

Imorron ska jag och en stor del av klassen och göra Stockholm osäkert. Blir lite olika besökt på dagen och sen stan. Sen blir det krogen på kvällen faktiskt, kan bli hur jävla kul som helst :D Dagen efter ska vi inte 'samlas' förräns runt 3 tror jag.. Får se vad det blir på dagen så, stan skulle jag anta att det blir stan eller något sånt trevligt.

På lördag ska jag jobba :) Skulle jobbat idag också, men icke.. Kunde inte gå iväg med feber, hosta och nysningar, jag skulle i alla fall inte velja vara kund hon någon som var i det skicket. Så jag ringde chefen och likaså hon tyckte att jag skulle hålla mig hemma..


Förut när jag låg i soffan och kollade på tv så kom jag på ett program jag saknar lite sådär smått. "Spårlöst försvunnen". Är det någon mer än jag som kommer ihåg det? Det var ju ett sånt fint program när folk letade efter sina nära och kära som de inte sett på flera flera år och sedan i slutet så sammanfördes de och blev jätte lyckliga och grät en skvätt. Åh, det var så fint ju..

Nu är det dags för sista avsnittet av Sex and the city.
Skulle sett det igår, men sparade mig faktiskt :)
Så nu ska inget få störa mig, 27min från nu är jag okontaktbar.

Svejs!

Ny design

I brist på annat att göra har jag suttit och trixat lite med min blogg layout. Satt i säkert en timma innan jag förstog mig på vad det mesta betydde och vart man skulle ändra vad osv. Men nu orkar jag inte mer och ger upp, så nu får den se ut som den gör.

Idag har jag inte alls gjort något som jag borde göra.. Har inte orkat.. Men blev lite piggare när syrran kom hit ohc även hon lika sjuk. Så vi har legat i sofforna och kollat på massa filmet, mycket trevligare än att ligga själv och tycka synd om dig själv ;) I morron ska jag också vara hemma.. Missar ändå typ ingenting, bara en föreläsning typ.. Sen på torsdag ska jag fasiken åka med till Stockholm i alla all, vill verkligen inte missa det. Kommer bli väldans roligt tror jag. =)

Nu ska jag ta ett hothot bad!
Se you later.

Film..

Ligger nerbäddad i soffan, med syrran i soffan brevid mig, och kikar på en film. Började kolla på Guldkompassen men den var totalt värdelös, händer ingenting. Men nu ska vi se på 'I hennes skor' och har hört att den ska vara bra. Andra gången gillt. :)


Ska nog stanna hemma i morron också, det enda jag missar är halva svenskalektionen, för sedan ska vi lyssna på någon dude som skulle prata om musik eller nåt sånt & det hoppar jag. Vill hellre bli frisk.. Ska ställa klockan på typ tidiga 9 imorgon bitti. Måste göra klart alla arko-uppgiter, kommer vara överlycklig när de är färdiga..




Vem?

Vem är det som har smittat mig, sjögren och syrran med skyhög feber och en fruktansvärd hosta? Alla vi tre ligger hemma och nästan självdör :( Nu på kvällen mår jag lite bättre i alla fall.. Kan ju sitta upp i sängen iaf, men ärligt? Vad har jag för sketet emunförsvar?? Jag bara undrar.........




varm,kall,varm,kall,varm,kall,illamående,varm,kall,varm,kall,illamående,varm,kall...

Länstrafiken(N)

Tummen ner till länstrafiken. (N)
Okej, bussarna går OKEJ in till stan från mig.. Men om jag ska ta någon annan lantis buss så går de aldrig ens i närheten av varandra. Det betyder att jag måste stå i stan och vänta ungeär i en timma. Så jäkla värdelöst, usch.. Kan inte alla bussar gå samtidigt från resecentrum? De får väl ta och bygga ut stället eller något.. Jag blir bara så sur på det. Faktiskt.

Så jag blev hemma idag, väldans tråkigt. Hade sett fram emot att åka till Glanshammar, menmen. Det får bli en annan dag :) Har pluggat massa, och städar massa. Så nu är allt klart. -nästan. Veckan är ganksa fullproppad;

Måndag:Skolan & träna
Tisdag: Skolan (konsert för småbarn med klassen) & simma
Onsdag: Skolan & sen jobba
Torsdag-Fredag: Stockholm med arko&dirrigeringsgruppen. Kan bli skoj!
Lördag: Jobba
Sen är det ju sportlov, är det inte fantastiskt. :D
& imorgon ska jag kolla på balklänningstyg och modeller. Är faktist inte alls taggad längre.. Men det är ju en självklarhet att gå liksom.

Åh, jag som nyss skulle se Alvin and the chipmunks, den animerade och 'normala', som går på bio nu tror jag. Men så hade mamma laddat ner fel, så nu är det den tecknade som går på min tv.. Helt värdelöst=( Jaja..
Se you later :)

Torsdag

Dagen har inte varit den bästa, ibland blir man så sjukt jäkla trött på klassen.
De flesta är så omotiverade till allt vi ska göra, och tar aldrig insiativ. Man blir galen.
Mest galen blir jag på de som lägger så onödiga komentarer hela tiden och bara är så otrevliga.

Men rap-hönan gick okej, right Lotty?

Annars har dagen varit bra, har blivit klar med massa saker:
* Engelska saga
* 2 arko-uppgifter (bara tre kvar) :P
* 3 gemu-uppgiter

Är jag inte jätte duktig? Haha.
Dags att sova. Nattinatt =)


Torsdag'

Dagen har inte varit den bästa, ibland blir man så sjukt jäkla trött på klassen.
De flesta är så omotiverade till allt vi ska göra, och tar aldrig insiativ. Man blir galen.
Mest galen blir jag på de som lägger så onödiga komentarer hela tiden och bara är så otrevliga.

Men rap-hönan gick okej, right Lotty?

Annars har dagen varit bra, har blivit klar med massa saker:
* Engelska saga
* 2 arko-uppgifter (bara tre kvar) :P
* 3 gemu-uppgiter

Är jag inte jätte duktig? Haha.
Dags att sova. Nattinatt =)


Nostalgi

Här kommer en till favoritlåt som jag hade.
Iof är det jättebra nu också :)
Men engelska versionen slår nog denna.
Min första tanke när jag såg Helene Lundström var:
"Jaha.. Är det så hon ser ut?"
För mig har hon såklart alltid sett ut som Pocahontas.
Haha, men är det inte lite så att man tänker att personen ser lika dan ut som i filmen?
En jävligt dum tanke jag vet, haha men det blir ju bara så? :o
Eftersom man förknippar rösten till just den figuren,..
Äh haha, skit samma! Lyssna och njut.


Horoskop is the shit!

Något jag gör varje morgon innan jag tar bussen till skolan är att ta fram del 3 i NA och läser mitt horoskop. Jag kan inte ens minnas när jag började med det, det är liksom något jag alltid gjort typ. Även fast jag vet att det kankse inte stämmer sådär jättebra så är det som ett måste att göra det. Ligger i sängen nu och läser det nya nummret av Glamour och kom precis fram till min favorit sida; HOROSKOPEN. Nu ska vi se vad mina stjärnor har förutspått åt mig för februari månad;

Vågen 23/9-22/10 , min dag är den 12!)
Detta blir en gynnsam månad för familjelivet.
Har du planer på att investera i ett nytt boende eller köpa hus, kan läget vara rätt nu.
Kreativa ideér från det örlutna kan göra sog påminda och inspirera till nya beslut för framtiden.
Lyssna på din intution, men se upp med  att blanda ihop verklighet och fantasi,
då nymåneeklipsen den 6:e skapar oklara gränser.

Jaha, så så kommer min månad se ut. ^^

Roligt att alla börjar skaffa blogg nu också, så kika gärna in på några bloggar;
* Maddeklippel.blogg.se
*  sofiiea.blogg.se
* Ilonalindholm.blogg.se
* mariaernstrom.blogg.se
* moagagnert.blogg.se

Kan ju alltid vara roligt att läsa lite bloggar då och då, för hoppningsvis kommer denna lista bli längre och längre.


Dags att släcka nu, är så fruktansvärt trött.
Sov gott everybody!

( Om det saknas många 'F' så beror det på att min 'F' knapp är trasig eller nåt. Ibland funkar den och ibland inte. Får trycka extra hårt på den. Dumma dator )


Segt!

Dagen har varit så seg och riktigt onödig faktiskt.
Gjort engelska provet, gick ok tror jag =) Kändes bra iaf.

Snart ska jag vakna till och åka in till Strömpis.
Ska käka på såndär 'after work'' grej.
20spänn för garderoben, gratis mat drickan kostar dock.
Ska träffa Malin, Soffan & Sandra där tror jag det blev.
Kan bli trevligt, är bara så trött.

Imorron trodde jag att jag skulle vara ledig från skolan, men icke då.
Min kära klass ska på tisdag ha en konsert för småbarn
& det resulterar i rep-dag. Jag&Lotti ska rappa, vi är coola. Haha.
(Rap-hönan, om det säger er något?)




Dags att röra sig in mot stan. Hejs :]

Vi klarade det!

Efter cirka 4 timmars sömn inatt tog jag och Malin oss upp!
Yay till oss :)
Trodde jag skulle dö av andnöd inatt för jag garvade så mycket.
Malin kan säga det mest osamanhängadne och knppaste saker någonsin.
Mer om det senare, Svenskan kallar!

Surt..

..Att komma till skolan halv nio och få veta att arko lektionen på 2 timmar är inställd pga. att läraren vårdar sjukt barn. Så ensemblen börjar 10.40.. Men har endel att fixa och dona med så det är väl bara att köra. (När jag orkar)

Jag har verkligen funderat på det jag skrev om i förra inlägget (om journalistik) och jag blir faktiskt bara mer och mer sugen. Det är så skumt för jag har alltid varit 100% och stensäker på att jag ska fortsätta med musiken, söka till någon högskola eller vad som helst. Men icke sa nicke, nu är jag alltså inne på helt andra banor. Ska gå och 'boka' tid med våran studievägledare och se om hon har lite förslag på olika skolor osv. :)

Idag blir det till att gå på stan med Malin Björk -köpa presenter till den nyblivna 19åringen :) Sen sitta på bibblan och plugga as hell. Har två lektioner i morgon och såklart är det först en inlämning som jag inte börjat på och sedan ett engelskaprov. Haalelujah.. Anyway, helgen ser ut att bli ganska full, syrran flyttar (rakt över gården) så det blir nog till att bära lådor och kartonger den strösta delen. Men vad gör man inte för sin syster? Kankse utgång på lördag också.. Får se om det känns aktuellt efter allt slit! ;)



Kul grej att testa! (För de som är intresserade av lockar)
Steg 1 - Preparera håret
Skölj igenom nytvättat hår med ljummet eller kallt vatten för att få fram en naturlig glans, och handdukstorka försiktigt. Ta en klick mousse lika stor som en golfboll i handflatorna, och fördela i håret med fingrarna från rot till topp. Kamma igenom håret och låt det falla i en sidbena på den sida där det lägger sig naturligt. Låt benan ligga i linje med den högsta punkten av ditt ögonbryn.

Steg 2 - Släta ut
Rakt hår ska fönas bara om det har en tendens att bli frissigt, och vågigt hår blir alltid snyggast om det får torka fritt. Har du däremot lockigt hår bör du plocka fram hårfönen. När håret nästan är torrt lindar du det sektion för sektion runt en normalstor rundborste, och torkar med fönens munstycke nedåt i hårets riktning. Sträva efter ett mjukt intryck där alla strån slätas ut.

Steg 3 - Skapa lockarna
Vira cirka fem centimeter breda sektioner av håret kring en plattång, och rulla upp till öronhöjd. Var noga med att hålla plattången i lodrät vinkel, och se till att håret rullas inåt mot ansiktet. Rullar du håret utåt kommer testarna att sticka åt alla möjliga håll. Håll tången i cirka 30 sekunder och lossa sedan klämman så att håret faller ner i en spiral. Använd en mindre locktång om du har tunt hår, och en större om ditt hår redan är lite lockigt.

Steg 4 - Nåla tillbaka
Vira varje lockad sektion av håret runt dina fingrar och fäst vid hårbotten med en klämma eller hårnål. Spreja sedan håret med ett hårspray utan alltför mycket stadga. På det här sättet håller lockarna längre. Låt nålarna sitta i en dryg halvtimma innan du släpper ut håret. Blås eventuellt lite kallluft med hårfönen för att skapa extra glans.

Steg 5 - Glänsande avslut
Borsta lockarna lite lätt med en luftig borste tills du har en man av svallande vågor kring dig. Har du tunt hår, kamma igenom med fingrarna i stället. Fixa riktig stjärnglans genom att avsluta med ett par droppar serum, som du sveper över håret med hjälp av handflatorna. För en look som håller hela dagen, borsta lätt lite då och då för att friska upp vågorna och maximera glansen.




Jag börjar sakta men säkert tappa saker att blogga om.. Blir lätt att man bara maler på om dagens händelser och det är ju inte särskillt kul att läsa om kankse. Någon som har några tips???

Over and out. /M

The future

Idag fick jag en idé, bara sådär. Jag tror jag (kankse, troligtvis, hur ska man egentligen veta det nu?) vet vad jag vill göra med mitt liv. Tänkte se hur svårt det är att komma in på en journalist-högskola, för att sedan kankse kunna skriva på en tidning. Typ kankse börja att skriva åt någon liten tidning för att senare satsa högre. Skulle vara jäkla kul att jobba på någon större modetidning. Skulle inte det passa mig perfekt? Haha, nejdå. Men det skulle faktiskt vara roligt. Men jag tror att man måste läsa fler svenska/skrivar kurser, och jag måste absolut få ett bredare ordföråd. Bara en liten tanke.. Skulle vara superkul :D Men jag känner ju mig själv och vet att jag kan ändra mig lika snabbt som att vända på en sida. Men detta ska jag ha i tankarna i alla fall..

Det var väl allt jag hade för stunden.
/M


Söndag

Jag vill flytta hemifrån, sjuk mycket. Ha en egen lägenhet.. Den behöver inte alls vara stor och inte något speciellt heller. Bara något eget, som bara är mitt. Gaaaah, helt otroligt. Och så vill jag jobba mer, mer mer mer. Skulle faktiskt velja ha något nytt jobb, vet inte vad. Vill nog inte stå i affär.. Iof har jag ingen aning om vad det skulle vara annars. Men just nu är det nog bara att fokusera på att bli klar i skolan, sen jobba där man behövs, dra till Thailand i en månad (nu är vi ungefär ett år frammåt) SEN, är det dags att ta tag i allt. Jag blir allt mer sugen på att flytta från Sverige, trodde aldrig jag skulle säga det :P Men kankse bara för ett år.. Men typ New York, vore inte det jäkla coolt? Fast då är ju frågan vad man ska göra där.. Jobba? Jo men tjena, någon måste gå en engelska kurs och bli duktigt. Men vad ska man jobba med då då? Ihhhh, jag vill bara ha förändringar. Allt är så segt just nu..

I morron fyller bästa MalinSjögren år <3



19, är det inte en fantastisk ålder? Lika tråkiga som 17..nästan. Men på onsdag blir det till att fira henne, ska ut och äta och sen får vi se vart kvällen styrs. :D Sen blir det tårtkalas någon gång också hoppas vi på. Ska också träna med henne onsdag och fredag. :)

Har suttit med gitarren en hel del idag, går framåt. Det är kul när man märker att man kan byta ackord snabbare än förut, det blir liksom inte de där fula tysta sekundrarna emellan varje ackord som förut. Haaha^^ Så nu har jag sjukt ont i mina fingrar. I alla fall i vänster handen.. Men får väl in den tekniken någon gång också :D

Imorron ska jag och simma :) Och skolan såklart.. Har prov i gemi, känns ganska surt... Men det går väl som det går det också, ungefär som allt annat jag inte orkar ta tag i..Jag måste rycka upp mig själv och göra klart allt jag börjat på.. Nu börjar det bli sent, dags att sova :)

Om ni inte får nog av en Klippel så kan ni alltid kika in på syrran blogg; maddeklippel.blogg.se och kankse komentera en rad eller så :)


Snööööö

Vilket gaaaalet väder det är ute.. Trodde faktiskt inte att snön skulle komma tillbaka, och var glad över det. Men nu när den ligger där så är det ganska mysigt i alla fall :D Ska faktiskt ut i snön nu, blir dock bara en promenad men.






Same script, different cast..
(Whitney Houston)


Varför är det så?

Jag har funderat på en grej, varför är i Svenskar så sjukt ospontana? Och inte alls lika sociala som folk i andra länder? Vad är det de har som inte svenska folket har? Man ska iof inte dra alla över samma kam, men visst är det så? Ta bara skillnaden mellan folket i england och oss, -nu har inte jag varit där så jag talar från andras erfarenheter- Där är de bara helt spontana och faktiskt pratar med vemsomhelst, varsomhelst om (nästan?)vadsomhelst. Är det bara jag som tycker att man oftast bara träffar på/ser endera killar som är endera för blyga eller för på? Vart finns de killar som är något där emellan? Skulle det inte vara roligt om de blyga killarna skulle ta för sig lite mer och de andra tona ner sig lite? Skulle det inte kunna bli den 'perfekta' blandningen? Heh, jag tror inte riktigt förklara hur jag tänker =P Det bara snurrar i huvudet.. Men skulle vara roligt om alla bara kunde bjuda mer på sig själva och våga. Våga ta nästa steget bara.. Våga ta risker och chanser. Jag har bestämt mig att det ska jag göra, man tjänar ingenting på att bara sitta och vänta på att saker ska hända. Men är det inte lite så? Jag tror att alla väntar på att de andra ska lyfta på sig och ta tag i saker i ting, jag är nog iaf en sån person. Men nu är det fasiken dags att ändra på det.


Från det ena till det andra, har haft en supermysig käll på kinamuren med syrran min :) Kom hem för några timmar sedan och nu är jag trötttrötttrött. Imorron blir det en fullspäckad dag med massa plugg, får se hur mycket som kommer bli gjort.. Känner jag mig själv gör jag ingenting på söndagar, gör aldrig det jag ska göra.. =P Anyway, dags att sluta babbla om allmänt ointressanta saker och sova. Nattinatt.


If someone like you


The past is holding me,
Keeping life at bay,
I wander lost in yesterday,
Wanting to fly -
But scared to try.

But if someone like you
Found someone like me,
Then suddenly
Nothing would ever be the same
<3

Kvällen...

..Har varit så mysig. Björken och Soffan och jag åkte till Malin i glanshammar runt 6=) Lagade godaste maten och pratade och hade supertrevligt. Tiden rusade iväg och klockan blev ca 11 och soffan som körde på nyckert ikväll styrde bilen mot stan, -mot mm. Trevligt folk och god dricka kan ju bara resultera i en bra kväll. Det får vi göra om tjejer! Snart. <3

Nu är det Sex and the city som gäller för natten :) Ligger här och fryser ihjäl, men har prackat på mig massa kläder för att hålla värmen uppe. Det är verkligen såå kallt här nere i källeren.. + Att det är ju så sjukt tråkigt väder ute så man blir nästan lite ledsen. Jag vill att våren ska komma hit, och solen. Vore bäst :)


Nu ska jag sova, ögonen vill sova nu.
Men superbra kväll iaf, länge sen jag hade så mysigt.
:) Ciiiiaaooo.


RSS 2.0