Söndag(n)

Äntligen hemma.. Men har haft det superbra faktist. Har inte gjort så mycket, varit på marieberg, ätit, sovit, bakat typ sånt som mormödrar gör. Har också haft många disskusioner om vem som ska få köpa mitt älskade sommarställe. Vi kom överens om att jag och min syster kommer få det i arv. Eller.. Jag och Madde kom överens.. Inte mormor kankse :) Fast vi ska nog få henne på andra tankar! Jagmenar vi har ju redan börjat planera hur vi ska bygga om och fräsha upp det.

& snart fyller jag 18, -12 oktober woho!..(men vad tiden går fort. :b)  ..Kom faktist fram till att jag har ganksa mycket att se fram emot den närmaste tiden.. & när den närmaste tiden har varit så är det inte länge kvar tills jul<3 Jul är bäst. Bara det blir snö, annars kan det lätt bli en flopp.. Fast som sagt, det finns ju alltid spraysnö. Jag tror faktist att jag har en flaska med sånt. Sprayade alla mina fönster när jag var lite.. Typ 5 år sen -.- 
Sen efter julen är det inte långt kvar tills studenten.. :c & innan studenten kommer musikalen., balen och massa mer. Man kan ju inte annat än längta! Men det känns lite skrämmande när man tänker på att skolan bara tar slut sådär.. Fast samtidigt grymt skönt, är så fruktansvärt trött på skolan i allmänhet, uh.. Men jag har allt lite planer för min framtid iaf;) .. 


 

Fredag(y)

Hm.. Jag vet att jag har haft en blogg förut men kommer absolut inte ihåg att vad jag heter, Smart jagvet. Så jag bestämde mig för att göra en ny. Skönt med fredag igen, och ska snart åka till mormor! Har egentligen ingen lust alls. Men kommer få betalt och är i ett väldigt behov av pengar just nu. Så sova där hela helgen och baka lite och sådär kan jag väl göra för 1500:- & så måste jag ju tillägga att jag faktist tycker om att vara ute hos min mormor och morfar. Långt ute på landet borta från allt, så jag gör det inte bara för pengarna. Sådäså :)

Idag har det inte hänt så mycket än har bara haft 3 musiklektioner, typ jätte skönt. Övat inför SKRIKA (= Svenska kamarorkesten, Risbergska, Karolinska) Det namnet tackar vi för Karin! Kommer bli en grym konsert med Karolinska och Risbergskas musik treor. Väldigt blandad musik.. Allt från classisk - hårdrock mm. Så alla som inte kommer kommer att missa något riktigt bra! ;)

Nu har jag inte mycket mer att tillägga a.t.m, förutom att jag ska kolla på Smallville typ jättebra. Något Andreas har lurat i mig, och man är fast, verkligen helt fast. Hm.. Kankse ska försöka få mormor att titta på det i helgen, det vore ju något :D  Så kan jag se Smallville hela helgen... Men vet inte om hon skulle vara så into it. ^^

Se you

RSS 2.0