Att älska som en porrstjärna, någon som läst?



Är det någon som har läst den? Är den värd att köpa? Jag är sugen på den i alla fall.. :)





1000 projekt samtidigt

Det är verkligen typiskt familjen Klippel-Berglöf.. Just nu pågår det massa projekt samtidigt, inne som ute. Men för mig står mitt rum i fokus. Börjar bli klar i mitt sovrum, så nu ska jag ta tag i mitt badrum och fixa iordning där.. För just nu är det en redig röra!

Ikväll blir det nog bio med Mr Andersson 666. Maaaaha, raowr.


Puss/städtanten. (inte malinbjörk!!)


Men bra Michaela.

Varför är jag vaken nu? Nödvändigt^^


Jag är så jäkla glad att David kom hem igår. (bara efter 2 dagar) Men det var så att i lördags på Grönan blev hans fötter helt blåa och han kunde knappt gå.. Så tog han en ipren och det la sig efter ett tag. Men sen i måndags hade det svulnat upp ännu mer och när han gick till sjukan i tisdags sa hon att det var något i hans fötter (kommer inte ihåg vad det hette) så han måste ta det jättelugnt i cirkus en vecka (I örebro, o vintroa,hos mig!!) tills han får åka tillbaka. Så ikväll har vi legat ute i deras hammock och bara tagit det lugnt och myst=)


Idag har jag slitit som ett djur, med mitt rum. Har nu en stor skön dubbelsäng som jag tyvärr inviger själv ikväll.. Har möblerat om helt, spikat upp snygga tavlor, dammat, moppat, osv. Börjar bli riktigt fint faktiskt.. Men måste köpa typ påslakan och sånna saker.

Kankse dags att sova nu eftersom syrran kommer och väcker mig runt 10 i morgonbitti, eller ja.. Idag blir det. Oh kill me..

:D Pusspåer.


Another day



The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn
There is no future
There is no past
I live this moment as my last
There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today

There's only yes
Only tonight
We must let go
To know what's right
No other course
No other way
No day but today

(- Rent, Another day)


Sanna ord faktiskt.

Bara för att.

Det var en underbart bra kväll!
Skulle kunna göra det om och om igen:)


Power-yoga

Ps. Idag körde jag power-yoga igen, men första gången ut i trädgården. Dock såg ingen mig förutom min mor som hjälpte mig till rätta när jag inte gjorde helt rätt. Men oj så skönt det var att stå ute, speciellt i bikini i solen :D Sen efter en timma var det bara att hoppa ner i poolen för lite svalkning! Ds.



Dags att sova, natti:)

Kortslutning i huvudet.

Det är är konstigt.
Det är inte okej.
Helt fel.
Det går inte ihop?!!?
Jag fattar inte..

Är det någon mer än jag som inte hade en jäkla aning om att Sunes pappa Rudolf är samma person som spelar Beck?! Peter Haber. Jag är i chock.. När mamma och Madde berättade det råkade jag nästan sätta en miljon på att det inte var samma person, men det fick jag direkt äta upp när vi kollade på massa klipp på youtube. Så råkade vi komma in på massa roliga klipp från Sunes jul och så satt vi 3 och kollade en massa och skrattade så man fick ont i magen!

Hittade ett klipp där Rudolf påminner mig ganska mycket om en viss person..
På något sett känner jag igen alla saker om just "fusk".
(Haha, klockrent likt godingenmin! ;D)



Jag kan inte sluta skratta åt Suner Jul.
"Faaamiljen"..

Helgen var bäst!

Lördag
Tillbringade som sagt min helg i Stockholm med min underbara pojkvän, på First hotell Amaranten som låg väldigt nära city, hamnen osv. Väl på centralen i Stockholm tog David befälet och visste exakt vart vi skulle, "visste". Det blev några omvägar men tillslut var vi framme, heja! Ceckade in och byte om och sådära, sen var det dags för käka sedan styrde vi vår väg mot Grönan. För första gången i mitt liv åkte jag, efter en massa tjat och övertalning, fritt fall, dock(som tur var) utan tilt  för det vägrade jag. Det var en väldigt vacker utsikt, men fan, när dom släppte ner än fick jag panik och väl nere på marken var jag fortfarande livrädd, varför utsatte jag mig för det? Haha, nejmen seriöst, det var svinläskigt. Mot kvällen var det dags för Stockholmlive, fy tusan vad kul det var! Släpade med mig David och vi satte oss längst fram, perfekt! Vi skrattade så vi hade ont i magen konstant i typ 1,5h, helt klart värt! Tog några sista turer innan vi begav oss till hotellet helt utmattade..

Söndag
Vaknade av väckarklockan runt tio (!) och så var det dags för frukost och sådära, efter det vandrade vi på stan ett tag, shoppade lite och sådära.. Sen var det Cosmonova som stog härnäst på listan, det var coolt, väldigt coolt! Vilka turister vi var^^ Gjorde allt såndär turister gör. Dock tog vi inte så mycket kort.. Men några blev det allt, kankse kommer upp lite senare! Tillbaka på hotellet var vi nyfikna på spa:t och sådära, så drog på oss badkläderna och poolade, bastade och sådära, mys!

Måndag =(
Gick upp åtta (!!!!) men vaknade nog inte till förens runt 10 skulle jag tro.. Väl på centralen så letade vi upp vart Davids pendeltåg skulle avgå och traskade ditåt. Sen kom tåget, han gick, jag gick, end of story. Haha nejdå, men det blev ett farväl och med en klump i magen traskade jag helt själv upp på stan för att shoppa. Ooooh, älskar Stockholm stad!! Fick med mig hem 4 par skor, 1 stor t-shirt och 2 par oversizade linnen från Monki, 2 linnen och ett par glansiga leggings från Weekday. Precis vad min garderob behövde:) Sen irrade jag runt som ett fån på tågstationen, men vet ni vad? Jag klarade mig helt utan att fråga om hjälp^^ Hejaheja!


Det är ett under om någon ens har läst hit, för nu känner jag att jag har berättat allt ganska detaljerat. Men nu vet ni hur man har en helt underbar helg med sin bästa. <3 Puss på oss!

Kidnappa?


28-jul-08 22.24
"Mickis, detta är ett större helvette än jag trott! Har inte fått käka sen frukost... Befälen är hur elaka som helst, men jag kommer nog in i det! :) Foten har svullnat som en tennisboll och jag har fått feber =P Längtar hem till dig<3 Ska sova nu för vi ska upp och 06 o skura toaletter ..... Godnatt min sköna!"

Av David såklart. Han ryckte ju in igår.. Miiihp, jag vill bara kidnappa med honom hem nu på en gång!! Men samtidigt kunde jag inte hjälpa när det ryckte regält i mungiporna när jag fick sms:et. Toaletter... Hahah, så rätt, mansgöra ;)




Michaela vaknade nyss så.... Godmorgon :D


Stockholm med min älskling!

Yes, imorgon bitte runt åtta drar vi=) Det kommer bli så himlans mysigt. Har börjat packa nu, alltså fan vad sämst jag är. Är det normalt att packa 2 klänningar, 4 t-shirts, 1 par jeans, mjukisar, 2 tjocktröjor, 1 jacka, 4 par skor, 3 väskor? (mm) Tror att jag ska börja tänka om lite.... Men först ska jag hoppa in i duschen..

Se you all,nighty.

Uppe med tuppen..

..Nästan? Vaknade helt av mig själv halv 11, det är grejer det!

Just nu är mitt liv ganska händelselöst.. Hängde med Andreas ett tag igår, jättetrevligt. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer.. Ligger mest och latar mig i solen, vem gör inte det nu? Har i alla fall kommit på hur jag ska kunna sola ryggen och tycka att det är skönt, ligger och flyter runt på en luftmadrass i poolen.. Det är helt galet skönt nu när det är såååhääär varmt.

Sjögrenen ringde nyss och kom på idén att vi ska ses ikväll och grilla i någon park och ta det helt lugnt, med lite fler folk också:) Kommer bli jätte mysigt, för jag är absolut inte sugen på att gå ut eller så, även fast det är lön. Nononono.. Ska ju också till Stockholm i morgon med David så känner för att ta det lugnt ikväll. A.. det kommer bli helt bäst.

Nu är pausen slut på Våra bästa år :D So long babes

underbart

Fan vad skönt det är att ha pool, annars skulle jag inte orka sitta i solen över huvudtaget.. Men just nu sitter jag ute i skuggan, det är också riktigt nice. Ikväll ska jag på Fashion pack med syrran och jossan det kommer bli hur kul som helst. Har lovat Gustav länge att komma och kolla länge så nu tyckte jag allt att det var dags!:)

Nejni, nu ska jag lägga mig i solen och läsa Sunes jul :D Byyyye.

Gulligt

Det är faktiskt ganska gulligt när ens pojkvän ringer mitt i natten när han sitter på bussen påväg hem, med alkohol i kroppen, och ger  en kärleksförklaring till än. ;) Sen att han börjar prata högt och tydligt i bussen om saker som inte är passande för allas öron är en helt annan femma. Haha.. Det är nästan så att jag är sugen på att berätta här vad människorna i bussen hörde, så skulle ni också förstå. Men icke. Det är mellan mig, min pussgurka och medpassagerarna.



Idag ska jag åka in till stan runt fyra och träffa bästa Malin Björk, blir lite mys i en park först och sedan ska vi samlas allihopa och dra iväg till afterwork:en (?) på Frimis och njuta av det underbara vädret. Fan vad jag älskar mitt liv just nu! Haha.. Allt bara blir bäst när solen kikar fram:) Right?

VÄDRET ÄR UNDERBART Wohuuuu :D

Take a bow

Haft en jättemysig dag på stan med Malin idag, blev lunch på Rosalis (förvånade?) sedan letade vi ihjääl oss efter en såndär vågtång men tydligen har de slutat tillverka sånna. Hur tänker dom då? Anyway, så tog vi en liten promenad i den stekande solen. En helt klart lyckad dag:)

Känns det inte helt underbart att det ska vara cirkus 30+ i typ en vecka? Weeey.

Xoxo

You can put the blame on me..





YES!

SOLEN ÄR HÄR, ÄR DET INTE FANTASTISKT?

Om en timma bär det av in till stan för att träffa MalinSjögren, ska luncha och sådära. & eftersom det är så fint väder slår vi oss nog ner i någon park och pratar massa strunt! Var länge sen man såg dig nu!

Om jag hinner och har tid ska jag iväg till bilskolan sen och prata lite, och se lite.. Öh.. Boka intensivkursen kankse? Den som lever får se.. Igår läste jag ut min Harry Potter bok och började på den absolut sista boken nu, det känns tråkigt? Jag har blivit största nörden nu :D But I like it. Dags att hoppa in i duschen och sedan dra ut på äventyr!

Puss!

No air

























Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air












Bilder från i lördags








Jag lagade mat för första gången i hela mitt liv.
(Om man bortser från tacos och fiskbullar.
Nvm färgburkarna.. Det är renovering som pågår/gicki vårat kök.)




Det blev nattdopp i poolen,
som för övrigt var svinkall.



En nybadad och nyduschad Michaela.


Sen blev det presentöppning, film och massa mys!


Du är underbar.

Typiskt svenskt "sommarväder"... Kul


Rain is pourin' down like the
heavens are hurtin'.
Seems like it's been dark since
the devil knows when.
How do you go on, never knowin'
for certain,
Will the sun ever shine again?

Fells like it's been years since
it started to thunder.
Clouds are campin' out in the valley
and glen.
How do you go on, when you can't help
but wonder.
Will the sun ever shine again?

What if the rain keeps fallin'?
What if the sky stays gray?
What if the wind keeps squallin',
And never go away?

Maybe the soon the storm will be
tired of blowin'.
Maybe soon it all will be over, amen.
How do you go on, if there's no way
of knowin'?
Will the sun ever shine?

Segdegdag

Jag börjar sakna mitt gamla hår... =(

Idag ska jag ha en riktigt skön dag;
- Ut och springa
-Poweryoga (jätteskoj!)
-Ta ett varmt bubbelbad
-Tvätta
(är jag störd om jag tycker att det är kul?^^)
-Slappa framför en ny film.

Typ superslappt, men man måste ha sånna dagar också. . .


Söndag

Det blev ingen lugn söndag för mig inte!
Med massa släkt hemma hos David (största delen var små pluttegullebarn) blev det fika, dansmatta, disney kanalen, packetöppning, taboo och senare när de flesta börjat dra sig hemåt var vi en liten tapper skara som gav oss på monopol. (älskar monopol, helt galet kul) Jag ledde faktiskt största delen av spelet, började med att köpa både normalmstorg och centrum och byggde hotell och kammade in 40.000 varje gång någon hamnade på min gata, och det hände ofta! Men turen vände och till slut satt jag, David och hans pappa och kämpade om att bli vinnare. Efter ett långt tag blev det jag och David kvar, sen kommer jag inte ihåg vem som vann... Men huvudsaken är ju inte att vinna, utan att ha kämpat bra! ...Ellerhur?

Nu kom jag nyss hem och har bäddat ner mig i sängen för att läsa klart Harry Potter (Halvblodsprinsen) den är så sjukt bra... Imorgon skulle jag egentligen till mormor och morfar igen, men det blir nog inte så.. Har tänkt att mest ta det lugnt, och tvätta igenom alla min kläder och sortera lite och sånna där nödvändinga saker :)) Men nu ska datorn sova och jag ska läsa.


Xoxo
Michaela

<3

Helt otroligt mysig kväll igår, med David.
Har lite bilder som jag nog slänger upp sen:)


Men nu är jag typ på språång, ska göra mig klar för att sedan gå över på släktkalas hos David.
Se you.

....

Varför sova, när man kan vara vaken?

Usch vad jag kommer vara irriterad på mig själv i morgonbitti när mobilen ringer 23 minuter över 9. Ska in till stan med 11 bussen med Johanna och shoppa lite saker :))




Michaela Klippel i ett nötskal.

Nästa helg

Längtar tills nästa helg då jag drar till Stockholm med min älskling, lördag-måndag. Kommer även upp lite mer folk under dagarna=) Kommer bli så kul<3

Skönt

Vaknade av väckarklockan som ringde 08.07 i morse, inte det mest underbara sättet att vakna på.. Speciellt inte om man bara sovit ungefär 4,5h, men konstigt nog är jag inte alls trött nu. Har i varje fall varit hos mormor och morfar idag<3 Älskar att vara där ute.. Har hjälp till lite i huster och sådära, men mest skvallrat med mormor som vanligt! Blev inskjussad till stan klockan 18,00 för att grilla och sådära hos familjen Nilsson. Jätte god mat och trevligt sällskap, en riktigt skön fredagskväll. Efter att vi suttit ute och bubblat på så drog sig Anna och jag oss in till Tv och fastnade framför Paradie Hotel, repriser dåårå. Haha, de är så pinsamma så man vill nästan inte kolla på det.. Men det var fan kul, och jag kan slå vad om att på måndag kommer jag sitta bänkad framför tv:n.... Känns såååå skönt att inte behöva vakna upp och vara seg och lite små bakis i morgon.

Usch, ikväll känner jag inte alls för att ligga här i sängen själv.. Men eftersom att David redan sover (och för att jag är så snäll) vill jag inte väcka honom.. Men nu har det allt gått för lång tid sen vi sågs.. Men det är väl dags att börja vänja sig, eftersom att han drar in i lumpen om minde än två veckor.. Jag tror inte jag insett hur mycket jag kommer sakna honom....

Nej nu ska jag läsa i min Harry Potter-bok. :D Har aldrig någonsin läst ut en helt bok av den serien, aldrig varit intresserad av att läsa över lag heller.. Men nu har jag snart plöjt igenom 700 sidor och bara väntar på att få läsa den sista!! Woho.. Det är spännande. ^^

Godnatt på er!


Tummen upp!


Jag har en väldigt bra känsla i magen just nu, sådär jätte bra. Har inte kunnat sova och då blir det som vanligt att alla tankar snurrar runt i huvudet. Men jag har verkligen kommit fram till att allt är så bra som det kan bli just nu. Visst jag har inget jobb, det är väl lite där som skon klämmer, MEN jag klarar mig ju fint endå. Kan göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill och just nu känns det otroligt bra. Just nu har jag och alla mina när och kära i närheten, dock försvinner 3 av dem bara inom loppet av en månad.. Trist =( Men får njuta av deras sällskap så länge de är kvar, right? :D

Nej nu måste jag faktiskt sova, ska upp om 6h... Natti.

16 & 17.

16:de.
Blev en väldigt slapp dag för min del, tog det lungt ute i solen trotts att det stormade ordentligt. Men jag lyckades allt hitta ett litet place där det var helt lä. =) Skönt!  Sen ringer David helt uppe i varv och bestämmer att vi ska gå på bio, på Narnia. Kunde ju inte bli bättre eftersom att jag också ville se den. Så vi bokade biljetter och tog oss in till stan och kikade på filmen. Tycker att den är helt klart värd att se, (om man sett ettan och tyckte att den var bra) jätte söt film. Efter det gick vi till O'learys och käkade och drack lite, umgicks även med Andreas och Danne som också var där och hängde. =) Mot tio snåret gick vi hem till en tjej (vars namn jag tyvärr glömt ;c...) och hängde där och umgicks med folk. & därmed var den dagen slut... !

17:de.
Idag har jag suttit och sorterat massa skit hela dagen.. Eftersom att min kära syster flyttar till England snart så var vi tvugna att tömma ur hennes källar(vinds?)föråd, på sisådär 15 stora kartonger +påsar. Det värsta var ju att majoriteten av alla kartonger var mina. Det är galet hur mycket skit man samlar på sig under åren, sen är det ju inte ett plus att jag är sämst på att kasta saker.. Jag sparar allt! Men idag har jag kastat massor. Men en sak som jag inte har hjärta att kasta är alla mina tusen Barbie dockor, kläder, saker, möbler, hus, hästar osv. Det roliga är att jag och min syster var HELT olika när vi var små.. Jag hade allt i rosa och lekte med dockor av alla olika slag, medans hon byggde lego. Anyway, kvällen har bestått av mat och dryck hos grannarna rakt över.. Mycket skratt och gap kan jag lova, det har varit supertrevligt.  

Imorgon bär det av hem till mormor och morfar :)) Älskar verkligen att vara där ute, det är sånn skillnad från att vara inne i stan eller här. Ska vara där hela dagen och hjälpa mormor med diverse saker, sen på kvällen ska jag och min familj hem till familjen Nilssons. Blir grillning och sådära, det ser jag fram emot! :D Nej nu är det  nog dags att stänga av datorn och försöka att sova.
Pusspåer ;*

PS och förresten.

Jag har lyssnat på jullåtar idag.... Igen.
Kan inte hjälpa det, jag vill verkligen ha jul nu.
DS.

Uppdatering av min vecka

För första gången på evigheter har jag faktiskt planer veckan ut, det känns så himlans skönt!

Onsdag: Fira David :)
Torsdag: Hjälpa Madde inför flytten.. Shit jag har nog inte insett hur länge hon kommer vara borta. Vad sägs som ett avskedsparty? Komigen....
Fredag: Ska till min mormor och morfar! Veckans höjdpunkt helt klart. Kvällen är dock inte planerad... :)
Lördag: Överraskningar med David. (Det här är också veckans höjdpunkt. Man kan ha många bästa höjdpunkter, jag skriver= jag bestämmer reglerna)
Söndag: Fira David igen!


Har inte kommit i säng än.. Det är varken min grej att komma i säng, eller att komma upp ur den på morgonen. Vart sitter felet? ....

GRATTIS!

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i hundrade år, javisst ska han leva javisst ska han leva, ja visst ska han leva ut i hundrade år! ♥

Ja, grattis min älskling på 20 års dagen! :)

Supergammal bild, över ett år i alla fall.
Om ni inte ser det så är det en bingolott vi vifftar med.
Man kunde tydligen skicka in bild till programet.
& jag menar, vi är inte dom som är dom!
Haha. <3 Men grattis igen!




Appropå gamla bilder, kolla in denna:

Haha! Jag och Victor i Stockholm för evigheter sen.. ^^

Dags att runda av för ikväll.
Pussnatti.

Här har ni mig.




..Med otroligt kort hår.
& jag, det är en stor grej för mig.
;)

En hemlis..

..Är precis vad jag håller på med... Just nu... David... Wiho:D


Nu har jag packat upp alla skor ur deras kära skokartonger, ellerja bara sommarskorna dåråå. Så nu står dem där uppställda på hyllorna istället för i garderoben i lådor, nice! Dock är det lite rörigt i mitt rum nu. Men det ska fixas i morgon, plus att massa tavlor ska omplaseras och sättas upp. Sen blir det en tripp till staden i morgon också, för att.. ordna lite saker, måste också lämna tillbaka en bibbloblok som är på toook försenad, ärligt så vill jag inte se hur länge. Förseningsavgiften.. Hmpf.. Tänkt på en summa... Och dubbla det med minst 3! XXXX. .....

Kollade nyss på en konsert vi hade med skolan i ettan, (ettan som i gymnasie-ettan alltås) hahaha jag skäms. Våran enseble körde ett coolt discomedly, det var pinsamt att bara se det. Det var låtar som Burn baby burn, Survive, I'm so exided, Sweet dreams are made of this osv. Och vi både låter och ser galet uttråkade ut, varför nämnde ingen det efter framträdandet?? Vore kul att lägga ut på youtube så folk får skratta... För så dåligt var det! :D

Anyway, kankse dags att sova nu :) Godnatt på er!

Rihanna

Usch jag får ingenting gjort.. Jag.. borde.. Borde..  Samtidigt är jag galet rastlös.. Hm. Btw så var det min första dag som korthårig. Det känns... Anorlunda som fan. Men börjar sakta men säkert att vänja mig, det är faktiskt väldigt skönt måste jag säga.

Nu åker hyllorna upp, känns riktigt nice.. Ska faktiskt ta och göra rent alla min skor nu. Endel är för tääskiga, helt skitiga och det tycker jag inte om, skokräm n!  PUSSSS






Bra städmusik.


Bra slut och start på veckan.

Igår kväll blev det en lugn kväll framför den första Matrix filmen med david, tända ljus, ost och kex. Supermysigt! :) När vi skulle sova kläcker jag, som vanligt, ur mig att han ska väcka mig när han går upp nästa morgon (08.00 dvs)  och han absolut måste slita upp mig ur sängen. Jag var inte lika motiverad när det väl var morgon, jag blir så sur på mig själv då när jag har sagt så.. Så mitt täcke flög av, och efter en stund av lidande släpade jag mig upp. Härligt väder var det också, så det var ganska skönt=) Tog senare 11 bussen in till stan för att träffa Malin och Malin, även Anna kom med på ett hörn också=) Lunchade och strutta runt lite på stan, fick med mig ett par vanliga svarta pumps hem, men öppen tå! Köpta på rean, värsta kapet woho!

Nu sitter jag här och har ont i fötterna (skavsår) örat (har en visdomstand som värker som tusan!!) och så har jag ont i magen. But still, jag är på jättebra humör ikväll! Ska sätta upp mina skohyllor nu, wiiiiie..  Sen så är jag ju lite avundsjuk på David just nu, då han är i Göteborg med sina killkompisar och kör Lisseberg, ååh vad kul!! Men snart ska vi ju åka till Stockholm, så då tar vi Grönan, det räcker faktiskt gott och väl för mig som är ganska karusell-rädd.....


Nu ska jag göra lite nytta! Pusspåer


New me.

Idag har jag nog gjort min största förändring någonsin, jag har klippt av mig mitt hår.
Vågar knappt kolla på mig själv i spegeln, det är alldelse för ovant än så länge.. hjälp..

Craaap

Såg nyss att man inte ser texten på komentarerna, maaan! Jag vet inte hur man ändrar det, men ska ta och kika in i djungeln av koder lite senare..
Dagen har spenderats med ingen mindre än min pojkvän, har promenerat och bara tagit det lugnt:) Nu när han är inne i stan och latjar har jag tänkt mig att ta mig i kragen och gå ut och motionera. Men lunchen kankse man ska ta och äta först? ..Sådär halv 6 på kvällen. Mina matrutiner är sämst, måste bli ändring på det! 

Nejni, jag tror jag tar och lagar till lite mat, smälter den genom att städa iordning tvätta lite, spika upp mina hyllor och sedan dra ut och springa.. Fördel att det är mycket svalare ute lite senare. Ja, så får det bli :D

Xoxo
Michaela

Au pair i USA?

Har hittat massor med au pair resor till Usa som verkar för bra för att vara sanna, hel grymt! Men det är ju den lilla detaljen att ALLA kräver körkort, hur sunkigt var inte det? Jag som inte ens tagit tag i mitt än.. Fan alltså. Nu blir jag ju faktiskt motiverad att dra igång med allt så man kan dra iväg och kick some as i tillexempel Oc eller Washington!! Hur bra låter inte det?


"Au Pair/Manhattan, New York 1 plats
Familj söker en Au Pair.
Pappan arbetar på en teater på Broadway. Mamman är musiker."

Det är ju som gjort för mig.
...Om jag hade haft körkort dvs. =(



PUSSSSS

Sämst

Fick för mig att göra om min sida lite, och det har tagit så jäkla lång tid.. Först råkade jag fixa till det så att man inte såg någon text på hela sidan, ingen aning om hur. Men nu efter ett tag har jag fått lite koll på hur man gör och så, men ack så tråkigt och fult det blev. Men nu får det vara så för jag tänker inte ge mig in på alla dessa kodmallar igen, det är jag alldeles för trött för.

Gårdagen bjöd på en ute kväll på Klaras, var helt okej faktiskt. Liite väl mycket folk kankse, men jag tycker att det var helt okej musik och trevligt folk. Tilly var vimmerfotograf för första gången, och såklart hamnade jag med på bild!

Katastrof-bild. Men min söta Malin är ju med där i mitten!:)


"EY, var med på en vimmelbild" Hahahha, fråga mig inte vilka de andra på kortet är, för det har jag ingen aning om! :P det var Tilly som sa åt oss att posa!



Ikväll är jag trött som tusan! Men ska lägga mig i sängen nu och kolla på Oc och hoppas på att få ett samtal av David så jag kan kila över dit=)

Se you all!

3

Klockan är tre... på TOOOOOOOK för mycket. Just nu borde datorn vara avstängd och jag borde sussa i min säng. ( somjag förövrigt tycker är alldelse för liten, och inte alls lika skönt som davids säng=(...) Istället ligger jag i min säng, med datorn, och kollar på Oc, dumt dumt dumt! Har ställt klockan på halv 10 i morgon bitti, SKÖÖNT, eller inte.... Anyway, så har jag har haft en suuuuper bra kväll på Klaras ikväll, ohmy. Superroligt faktikst! Träffade mycket roligt folk osv. Riktgti roligt=) Men i morgon kommer men säkert ångra att man festade till! ..Som det brukar vara! ;D

Hörs i morgon vänner! Pussssssssssspåer!!

Time to sleep

Vad jag lägger mig sent på kvällarna nu för tiden, jag är helt enkelt inte trött. Just nu är jag bara uppspelt, myror i benen!! Jag måste verkligen ha ett jobb snart, jag kommer bli förslappad! =P Har i alla fall varit ute och rört på mig idag, tog 2 spår bara, sen blev det så mörk så det blev lite halvt creeepy. Skönt var det i varje fall, och idag gick det hur lätt som helst det kändes som att jag svävade på moln. Haha, men man blir så glad när man märker att det går frammåt=)

Nu ska jag förlytta mig in till sängen och fortsätta kolla på lite Oc avsnitt och sedan sova, ska upp tidigt imorgon har jag bestämt! -igen....


Nattinatt!

That's just the way it is..

Så mycket svårare än vad jag trodde.. Ohmy..

Medans jag håller på så rullar Oc på tv:n, jag måste ju underhålla mig med något nu när jag lånat ut hela serien Satc till Malin och Malin. Är hemma nu förresten, av lite olika skäl ;) Jag har ju en man som fyller 20 snart, så det är kankse dags att planera l och fixa lite!  Fast jag är så väldans rastlös nu när jag sitter här ensam hemma.. Saknar honom redan faktiskt.. Men det bli väl så när man bor så inpå varandra ett tag.. :)




Åh där är vi; Maria, jag och Emmelie.
 Vilken känsla det var att springa ut där.
Skulle kunna göra det om och om igen!
:D



Nu är det dags att fortsätta med... En sak :D Woho, Pusssssssssbabes.





Carrie Bradshaw citat


"I want my money where I can see it, hanging in my closet."



Loveit.

Städning

Japps, det står på schemat nu någon timma framöver.. Dammsuga, hänga tvätt & städa köket. Wooho, men så är det när man bor utan föräldrar som i vanliga fall brukar ta hand om sånt..... Sen ska jag ta en sväng upp på stan och kila förbi arbetsförmedlingen, banken och sedan fixa lite saker på stan som ska inhandlas. Kankse försöka ta en lunch på stan med syrran som precis har kommit hem från England, sen ska jag också träffa min älskling!

Ajjaj, time to clean up this mess! PUSSSSS

Sömnproblem..

Eller det var nog att ta i. Jag kan helt enkelt inte sova, ikväll igen. Jag bara ligger och tänker och funderar och alla tankar bara snurrar runt i huvudet. Det är verkligen ingenting speciellt jag tänker på, det är inte så att något är påtok fel eftersom allt är på topp!! Utan bara på allt i allmänhet. Så nu sitter jag här och målar naglarna.... It sucks maaan!

Haft en jätte trevlig kväll på Olearys med bla David & Malin, sen kom och gick det folk också. Käkade och tog ett glas vin och bara pratade skit. Blev även väldigt irriterad på vissa som bara rakt upp och ner måste vara helt slut i huvudet. Det var allt om det. ^^

Nehepp, om man ska ta och gå upp och lägga sig brevid sömntutan.. Om det inte vore så att han ska upp om 5h och jobba och slita så hade han inte sovit sådär gott länge till!! Men nu får jag allt smyga tyst som en mus och låta honom sova vidare!

G'night...


(på något konstigt vänster så publiserades inte detta igår kväll/natt.. Det var runt cirkus 01,00 som det skrevs...)

Underbart

Nu har jag inte bott hemma sen i torsdags, och jag måste faktiskt säga att det är otroligt skönt. Omväxling förnöjer, som det nu så fint heter. Dock är det lite trist att David jobbar heeela dagarna långa medans jag är ledig/arbetslös. Doohh.. Men jag kan underhålla mig själv ganska bra också, just nu gluttar jag lite på Våra bästa år och även fast det är så galet överdrivet och mesigt så kan jag inte hålla mig att inte titta på det. Det kan ju vara just i detta program som det faktiskt händer något. ;)

Om några timmar ska jag in till stan för att söka jobb! Dock är jag inte alls på humör för att gå runt och glo i affärer, så jag tar nog första bussen hem igen..

Imorgon ska jag träffa gulleMalinSjögren, tror det blir träning sen får man se vad som händer:)

So long!

Duger inte

Nej ni.
Det här duger inte.
Funkar inte.
Inte alls.
Jag blir frustrerad.
Det är en enda stor tova.
JAG MÅSTE KLIPPA MIG SNART.

Typ något sånt här, men längre på längden.



Snigel Vintrosa

DET ÄR ÄCKLIGA SNIGLAR ÖVERALLT.
Var som sagt ute och motionerade i det iskalla regnvädret, och det var sniglar precis (nästan) överallt. Det var nästan så att man var tvungen att kolla ner på marken hela tiden för att inte mosa de snuskiga små sakerna, usch! Det var min första tanke när jag flyttade hit (för två år sen) faktikst.. Jag hade varit ute på en promenad och det första jag meddelade min mamma om när jag kom in var "Det är äckliga sniglar överallt, av alla olika sorter som finns" Det är lite små äckligt.

Anyway, tråkigt att sommarvädret är helt bortblåst.. Hade varit skönt nu när jag inte har så mycket för mig att ligga och glassa i solen, men inte då! Så nu ska jag istället ta min bok och läsa i den. Woho.... PUSSSSS


One day I'll fly away




I follow the night
Can't stand the light
When will I begin
To live again

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
What more could your love do for me
When will love be through with me

Why live life from dream to dream
And dread the day when dreaming ends

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
Why live life from dream to dream
And dread the day when dreaming ends

One day I'll fly away
Fly fly away



Hur bra är den inte?

Regn

Att vakna upp till att det spöregnar utanför fönstret är verkligen ingen hitt, man blir lite lätt ledsen sådär. Det är ju inte direkt så att man vill ta sig in till stan för en shoppingrunda inte, knappt så att jag vill gå utanför huset för att gå hem och hämta lite saker som jag behöver. (Men det måste jag dock göra.. Och det är ju Faktiskt inte så långt..) Så det blir väl till att kila hem och fixa lite tjosan och sen traska tillbaka hit och läsa. Läsa, ni hör rätt! Jag brukar verkligen inte vara lästypen, men på något sätt så känns det som att jag vill göra något "nyttigt", ...Läsa var det enda jag kom på. Haha. Om någon har en idé, något annat som man kan göra, spit it out!

Nu ska jag knalla ut i spöregnet, tjoho!

Natti natt=)

Vi lagade mat förut. Resultatet ja, menjo det blev faktiskt gott!=) Dock blev såsen svinäcklig och den slängdes med massa konstiga klumpar i.... Men resten var jammyy. Så nu är det snar dags att krypa till sängs, mätt och belåten! Vad ska man göra imorgon då? Jag klättrar somsagt snart på väggarna här hemma.. Jag vill ha ett jobb!! Eller i alla fall något att sysselsätta mig med.. Äy, hjälp! Ska nog in till friskis och ta ett jympa pass, annars blir det spåret igen.. Sen kankse det blir en sväng in till stan, vore nice!

Sov gottis!


Hos David!

Nu sitter jag hos David och är helt totalt död sedan gårdagen. Vi började med att grilla hos Anna och firade henne, jätte trevligt var det. Det var jag, Anna, Malin, Malin, Lovisa och Miriam -vilket gäng! :) Efter massa prat, alkohol, present utdelning, mat och musik traskade vi upp mot Satin. Trotts åldersgränsen hade Lovisa fixat in oss, och tur var väl det för jag hade galet kul där! Musiken var hur bra som helst, och det var lagom mycket med folk.. Detta får vi göra om snart igen tjejer! :)

Så som sagt sitter jag här och är superdöd och fryser/kallsvettas varannan sekund, jag mår inte prima. Ska kila ut på en promenad och få lite luft medans jag väntar på att D ska komma hem! Sen senare blir det mys med mat och sånt. <3
 
Pusspåer :*


Födelsedags firande!

Ikväll ska jag hem till Anna (som fyllde 19 i tisdags GRATTIS) med tjejerna, det kommer bli mycket trevligt känner jag på mig. Sen tror jag att det var tänkt utgång, men vart ska man gå när de höjer åldern till 20+ överallt? Kul! Det blir inte så mycket bloggande nuförtiden då jag inte är hemma så mycket, har bosatt mig hos grannen från nu och ungefär en vecka framåt :) 

Dags att vara lite social! Ciao.


Somebody to love

Igår umgicks jag med D, gjorde endel hushållssyslor då hans familj är borta.. Typ vattnade, haha vi var allt bra. Sen blev det mest lugnt, ganska tidigt i säng eftersom han är och jobbar och sliter just nu! Själv kom jag precis hem och har på mig tränings kläderna och ska snart ge mig ut i hettan och springa. Sen om ungefär två timmar ska jag och mammsen in till stan och käka lunch med bästa mormor för att sedan ta en tripp på stan=) Dom är allt bra dom!

Nejni, nu har jag inte tid att sitta här och lata mig!
PUSS



PS. BRA LÅT,
Queen - Somebody to love,
TROR ATT JAG HAR SNÖAT IN MIG PÅ JUST SÅN MUSIK NU.
Can't help it, dom är bra.


Onsdag/torsdag

Min kväll igår spenderades för på La baguette (stavning?) med Malin och Malin, mycket snack och mys med dem. Vi förflyttade oss sedan till Njuta för att ta ett glas vin/öl. Efter ett tag anslöt sig David, Jackob och Jennie till oss, senare också Moa. Jätte trevligt kväll, man borde verkligen dra ihop gäng oftare och sitta och ta det lugnt på något uteplats i det fina vädret, underbart! 

Idag har jag mest suttit ute i solen och stekt, även varit inne i stan och sökt jobb på en restaurang i centrum. Hoppas på det bästa då jag inte har något jobb nu. Har inte blivit sparkad, utan de har stängt igen, jäkla tråkigt alltså.. Det var ju deras första sommar att ha öppet, och trotts allt folk, gick det tydligen inget bra.. Riktigt surt. Så nu leta jag efter något att sysselsätta mig med.. Vad som helst!! ..Nästan. 

Nejni, nu ska jag bege mig ut i spåret och ta några varv. 
Later :D

 


Vilken härlig dag, lalalala..

Idag är jag på strålande humör (näst intill) och om man bortser från saker, och det gör jag! ;D Solen skiner, jag har inga krav på mig, yes det känns fan bra. Ska in till stan en sväng runt 14 och fixa lite smått och gott, sen blir det nog hem med tanke på det fina vädret.

Queen är så jäkla bra, helt galet.
Love of my life.



xoxo
Michaela

PS.

Jag har världens bästa ♥


Dåligt humör

Det var länge sen jag var på såhär dåligt humör, ärligt, helt galet irriterad..
V a d   s k a  j a g  g ö r a  n u d å ?






Jag klättrar ju redan på väggarna?
Depp, depp depp..

Cosmopolitan

Sitter och läser Cosmopolitan, fast inte den svenska -utan den engelska. Goddamnit vad det är bättre, och tjockare! Nu när min syster flyr landet vet jag vad hon alltid ska köpa med hem till mig när hon kommer på besök.

Idag har jag varit grymt rastlös hela dagen.. Har gjort allt och ingenting egentligen. Började med att sova bort halva dagen, satt ute i solen någon timma, tog 2 varv i spåret, badade, vad har jag gjort mer? Ingenting, och vad ska jag göra nu? Ingenting! Ellerjo, ska sätta på filmen Arn och glo på den.. Kan tänka mig att det är en riktig kärleksdänga, och det är jag riktigt sugen på att se just nu!

Laaaaaaaater

Varför?

Varför bor man i Sverige när man kan få allt det här i Thailand?









Nejni, det dära vore inte helt fel!

First Hotel Amaranten ****

Japp, här ska vi tillbringa 2 nätter samt 3 dagar :)




Superiorrum




Fortsättning

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1352515&insn=1
Så då var han tillbaka och Vintrosa är sig likt igen.



Åh,vad jag älskar att vara ledig. Att få sova ut måste vara det skönaste som finns, jag förstår verkligen inte hur man kan gå upp frivilligt innan klockan 10, det är för mig en gåta. Vaknade i alla fall nyss och var precis sådär utvilad som man vill vara, mamma hojjtar att det är bra väder ute så det blir nog att ta på sig bikinin och lägga sig ute vid poolen och glassa! Sen ikväll blir det nog äntligen Sex and the city med tjejerna, ser verkligen fram emot det!!

Time to go,
xoxo
Michaela


Pådrag i Vintrosa!

Nu är äntligen Stockholmsresan bokad, vi kommer bo på ett jättefint hotell i Stockholms city i två nätter. Planerna är så att vi ska hinna med Gröna Lund, Cosmonova, Stockholm live och shopping, kommer bli så himlans bra<3 Vi åker den 26, och jag åker hem ensam den 28, eftersom lumpen kallar för David. Surt. =( Men 11 månader går fort.... (?!) I varjefall, när vi satt och bokade allt och hade oss så kommer hans mamma ner och berättar att det är pådrag i Vintrosa!! Polisbilar åkter runt omkring i området och kollar, och en polishelikoper cirkulerar runt över de närmsta kvarteren. Ni som känner mig vet att jag är otroligt jäkla nyfiken och får med mig David (han var inte svårflörtad) ut på en "promenad" så vi kunde ta oss en närmre till på vad som hände. Helt plötsligt huxflux landar helikopern på en äng supernära oss, iiiiih, att vara så nära men inte veta vad som pågår, det är frustrerande!! Efter ett tag av ovetande traskade vi tillbaka till David och kikade in på Na, och mycket riktigt där hade de fått upp en liten artikel som vad som hade hänt, typ. ( http://www.na.se/artikel.asp?intId=1352222&insn=1 )

Dags att sova, ciao!


RSS 2.0