Bästa helgen på länge!

I fredags kom ju bästa Malin Björk hit, vi lagade supergod mat, drack vin och mös till SatC filmen. Så galet bra är den, är helt fast.. Jag menar skorna, kläderna och lägenheterna, OH, vem skulle inte vilja leva sådär? Satte igång värmen ute på altanen sen körde vi igång vattenpipan, och vi fick igång den är det inte fantastiskt? Haha. Sen kom David och fick tortera sig igenom slutet av filmen. Blev en jättemysig och ganska lugn kväll =) Melike.



Lördag
Att få vakna upp med min älskling måste vara det bästa som finns! Efter en lugn och seg förmiddag så for vi iväg till Nora för att gå på marknaden. Vi började med att käka på en mysig uteservering vid vattnet, typ. Sen blev det mycket kollande, provsmakningar, lite shopping och mys nere vid vattnet<3 Dock inte superbra väder, men whatever. Tog oss hemåt till kära Vintrosa lite senare där det blev mat hos Anderssons, färska räkor, kräftor och massa såntdär gott:) En toppen dag!




Självplågeri

Har suttit lite uppe vid mammas dator idag och så hittade jag mitt projektarbete, (för er som inte vet så spelade jag in några simpla låtar i en liten studio, svinkul var det -men svårt.), så idag har jag plågat mig själv väldigt mycket. Eller.. Ja lite i alla fall.. Det värsta jag vet är att lyssna på mig själv, och resultatet blev sämst tycker jag. Jag var påväg att inte lämna in mitt arbete för jag blev så förbannad att det var så dåligt.. uh.. I varje fall. Jag måste lära mig att kunna lyssna på mig själv utan att bli hysterisk. Jag är inte på god väg, fan.



Man kankse ska ta på sig lite kläder nu innan jag får finbesök.



EY


Ikväll ska jag och gulligaste Malin Björk  laga mat och mysa :)  Hon har även köpt en vattenpipa som ska invigas! Dock måste jag städa iordning lite i mitt rum, suprise? Mår lite bättre nu.. Eller det är liksom så till och från, nu mår jag jättebra men bara för typ 20 minuter sen mådde jag jättedålig. Min kropp spelar mig massa spratt! Aotch..

Hejdå, pluttar!



There can be miracles, when you belive<3


Sjuk?

Jag vettefan vad det är med mig just nu, jag är jätte snurrig till och från (jo, jag dricker visst vatten..) och mår illa. Kan säga att det är svårt att vara ute bland kunderna då.. Så jag bestämde mig för att åka hem, de andra tyckte också att det var en bra idé. Det vore jobbigt att ta sig hem om man nu skulle vara magsjuk eller så. Som tur är har jag mått såhär redan sen igår, och det verkar inte vara något magsjuka tack och lov. Har dock inte fått i mig någon mat på ungefär 24h.. Men det värsta som finns när man mår illa är ju mat, ellerhur?

Så nu kom jag precis hem, och ska ta en kall dusch, sen försöka stoppa i mig några rån, det åt jag alltid när jag var liten och mådde illa..


Fan vad tråkigt att må såhär nu när det är helg, vilken flopp=(

Veronica Maggio


Det här är det mest pinsamma och sämsta jag sett/hört i hela mitt liv, uuuuurk.

<3

Ååååååååååååååå vetni? Jag berättade ju att David skulle komma hem idag, och jag hartyp gått och räknat ner dagar i evigheter nu.. Men sen igår när david ringde mig runt halv 10 berättade han att han hade fixat en överraskning till mig hemma hos honom eftersom att han var så långt borta och sådära. Så jag tog på mig kläder och knallade iväg, och vet ni vad? Tror ni inte han står där? :D Jag var jätte chockad, han skulle ju vara i Stockholm och komma hem idag? Iiiiiiihh, vilken bra överraskning, ellerhur? :D Oj så jag har saknar honom.

Nu ska jag släpa med honom upp till vintrosa skola, för vi har faktiskt besök där, en cirkus! Haha. Kolla lite utanför skadar ju inte, tycker det är mysigt med domdär stånden och sådära :D

Idag är jag på ett superbra humör, dock vääldigt trött.
HUR ORKAR VUXNA JOBBA SÅ MYCKET? ..... -.-

Gifta, ligga och döda

Såhär har min måndag och tisdag sett ut:

* Klockan ringer halv 6
*Är på jobbet från 07.00-16.00
*Hemma 17.00
*Tränar
*Äter mat
*Ligger i sängen och kollar tv
(hinner såklart prata med min älskling också!)
*22.00 Sover

Och jag kan nästan garantera er att resten av veckan kommer se lika dan ut, så det blir inte så mycket blogg inte..

Gifta, ligga och döda
Idag har det mest pratats mest om just detta. Typ. Någon säger tre namn av det motsatta könet till en person, då ska man säga vem man vill gifta sig med, ligga med och döda. Haha, simpelt men så jäkla kul(läs stört?) Det låter dock inte lika kul som det var, jag lovar. Kan ni tänka er hur kunderna tror att man är dum i huvet när 4 tjejer/kvinnor/brudar -whatever, står och asgarvar i köker och är röda av syrebrist?

Så ja.. Jag trivs jag väldigt bra på jobbet, fick min första driks idag! Yay me.  

Nu ska jag kolla lite på den söta filmen En prinsessas dagbok. Det som händer i den filmen var min dröm när jag var liten, hur töntigt det än låter, men vem ville inte få veta att man egentligen var en riktigt prinsessa? :D Väntar också på samtal från David, sen ska jag stupa i min sköna säng snabbt som tusan!


Godnatt godingar


Heja mig!

Första arbetsdagen är avklarad!
Och allt gick jätte bra, och de 9 timmarna susade på snabbt som sjutton och vet ni vad? Det var inte alls jobbigt att gå upp i morse, KORS I TAKET. Jag som i vanliga fall sover till 2 om jag får. Men jag kan tänka mig att det blir jobbigare mot slutet av veckan, fast då kommer jag iof ha en man som väcker mig runt 6 som också ska upp och jobba! (Snart kommer han hem!!!) Men som sagt, hur skönt som helst att det gick så bra och ett riktigt plus är att det är ett sånt härligt gäng som man jobbar med! Det här kan bli riktigt bra:)

Nu ligger jag i soffan helt slut, tänkte ta det lugnt till Extrem home makeover. Sedan ska jag ta på mig spingkläderna och ge mig ut i spåret, för nu var det allt ett tag sedan.

Take care, sålänge!

Bilder från helgens bravader.


Vi var som sagt hemma hos Malin.


Andra Malin var såklart också med, jag menar det fanns ju mat på bordet;)


Anna Westholm var också med :)


Jag kämpade på med att försöka "'äta" kräftorna.


Blev inga fler bilder den här kvällen, tyvärr. Men det var en supertrevlig kväll med massa härligt folk! Dock luktar mina händer fortfarande lite kräftor, fresh!

Which Sex and the City Character Are You?

It's a tie!

You are part Carrie. You know what you want out of a relationship and you're not afraid to keep moving until you get it. Wit and charm are your biggest turn-ons, and you like guys who appreciate you for your mind as much as your body. You have fun playing the dating game, but secretly you just can't wait to find the guy who sweeps you off your feet and carries you into the sunset.

You are part Samantha. You value the physical over the emotional and draw a clear line between love and sex, viewing men largely as a means to an end. You relish the power that your sexuality gives you, and you are not afraid to use it in getting what you want. It's a man's world, and if you can't beat 'em, join 'em.


(Brainfall.com)

Mini kräftskiva

Gårdagen såg ut som så att jag åkte hem till Sjögren redan runt 2, käkade lite och tog det lugnt i solen. Runt 6 kom även Malin, Anna Westholm, Mange +2 kompisar. (Jag och namn.....) Så käkade vi kräftor och massa gott till! Kan också tillägga att det var min första riktiga gång som jag åt kräftor, så det blev tyvärr så att vissa gjorde sig ganska lustiga över hur jag åt(och inte åt) Så satt vi där på Malins mysiga uteplats till halv 10, så for vi in med bussen och gjorde oss ett besök på Backstage. Har inte tyckt om det stället sådär jättemycket, men igår var det faktiskt väldigt trevligt! Galet starka drinkar måste jag meddela, köpte en Redbull vodka 6;a.. Det gick knappt att dricka för det var så mycket sprit.. Uh. Men visst slank den ner.. Anyway, så skulle jag åka taxi hem. Så frågar jag taxigubben hur mycket det skulle kosta till Vintrosa.. "Ingenting för dig;)" Säger äcklet på minst 60 bast. Sen drar han till med att han också bor i Vintrosa och kan dom kvarteren bra och att han absolut skulle skjussa hem mig. Nowway in hell, så då ger vi oss på nästa taxi bil vi ser, dock sitter det redan en kille och en tjej i den  men Anna slänger snabbt ur sig "Var ska ni?" Svaret blev Latorp. WOHO, hur stor är chansen? Så jag kliver in i bilen och vi far iväg. Sen visade sig att tjejen som satt i baksätet med mig typ känner min pojkvän, de hade gått i samma klass som små. Hur stor är chansen? -Igen?!. Ett stort plus till att det var en kvinnlig chaufför i denna taxi, dessutom var hon hur gullig och trevlig som helst. Så nu har jag lärt mig att man kan önska att få åka med en kvinnlig chaufför istället för en manlig, men det är faktiskt synd att det ska vara så. Jag blir så fruktansvärt irriterad och frustrerad att man inte ska kunna ta en vanlig taxi utan att känna sig osäker. Även om han inte hade tänkt att göra något var det ett väldigt obehagligt bemötande tycker jag.



Var i alla fall ett väldigt bra avslut på min arbetslöshet och i morgon drar jag igång och jobbar heltid och är verkligen fit for fight! :D Let's go folks!

Någon bild från gårdagen kommer upp lite senare!

Saknar gänget, saknar dagen!



Egen hårinpackning

Okej, det här kankse är galet tråkigt för vissa att läsa..Men
Läste i Cosmopolitan om att fixa en hejgjord hårkur, så varför inte testa ett av alternativen en kväll som denna när endå inget blev som planerat? Så jo, nu ska jag blanda två ägg med cirka en halv deciliter mjölk, till en sörja. Sedan massera in det i håret och låta det sitta i cirka 5 minuter. När man väl sköjlt ur det så ska man tydligen få ett ordentligt glansigt och friskt hår. I need it.

Så shoooot!

(Lite senare)
Frågan är ju hur man masserar in en sörja som är lika löst som.. Ja.. ägg med mjölk(...) Det mesta rann ner i badkaret. Dock känns håret jättetort, och visst det är väl lite glansigt. Men jag fick en jäkla volym på håret... Men hm.. Näe, detta var sämst, ser ingen skillnad. Typiskt mig att tro på skit som står i tidningar!!

Nu nalkas det någon bra film!
Xoxo
Michaela

Dags att röra på sig!



Idag har jag inte gjort något nyttigt allt, så nu är det alltså dags att ta på sig springskorna och ge sig ut i naturen! Dock börjar det bli liite segt att springa jämt, så enformigt. Men ska nog ta och köpa gymm och/ spinning kort, på Friskis och svettis snart, tycker stället är bra, Hörs senare!


Obehagligt

Idag när jag var nere och höll på i min garderob tyckte jag att det började lukta lite bränt, som om det var något som brann i huset. Jag irrade runt i hela huset men hittade ingenting som skulle kunna lukta bränt, men så börjar man endå inbilla sig att det luktar och man blir mer och mer övertygad om att det brinner. Som tur var var det nog bara inbillning, men det är riktigt äckligt när det blir sådär, när man blir sådär.

Idag kom den nya Cosmopolitan hem till familjen Klippel! Dagen är trotts allt räddad :D Älskar den! Sen kom Ikea katalogen också, sett massa snygga nyheter som skulle passa utmärkt i mitt rum.

Jag kan absolut inte bestämma mig vad jag är sugen på att göra ikväll.. Men det blir nog till att bara vara hemma faktiskt. Imorgon ska vi hem till Malin Sjögren och ha kräftskiva :D Kommer blir jätteroligt. Sen på måndag börjar jag ju jobba, 7.16, sedan 17-19.30 ska jag på teorilektion.. Så kommer hela min nästa vecka att se ut. Men på onsdag kommer äntligen David hem till mig! Äääntligen..

Trött eller trött?

Michaela skriver till Malin Björk:

"Michaela home makeover hemma hos Klippels! säger:

Men alltså, dethe coity var klart för lägne sen förrestnex and the coity var klart för lägne sen förrestten;D"

Är det NÅGON som kan tyda det? Inte ens jag kan det..?! Hm..


Sjukaste drömmen

Jag drömmde sjukaste drömmen inatt, helt störd var den.
På något konstigt vänster hade jag åkt tillbaka i tiden, men alla mina vänner och familj var lika gammla som nu. Grejen var bara att ingen kände mig. Jag försökte förklara för dem att jag kom från år 2008, (jag var tillbaka på typ 1930) men alla idiotförklarade mig och jag försökte verkligen bevisa allt, det gick åt skogen. Till och med min familj kände inte igen mig.. Kankse inte så konstgit, jaja whatever den var galet skum i alla fall ;D

Nu ska jag slänga mig iväg med bussen för att träffa Malin!


PUSSSSSSS



Saknar min David... Massor!


Projekt garderoben.

Nu har jag hållt på heeeela kvällen men den här sketna garderoben, men jag har kommit en bit på vägen men det är låångt ifrån klart. Har lagt än så länge längt ut en garderob och ställt in mitt sminkbord, 3 speglar, en stol, en lampa och 3 små mattor. Det blir liksom som ett vanligt rum. Har också tagit bort dörren som var dit förut, men att ha den stängd gjorde rummet så kallt. Nu är det dock det tråkiga kvar att göra, plocka in alla kläder i garderoberna (varför ska garderober vara så förbannat tunga och otymmpliga?!!) och fixa röran i mitt badrum, så förjävligt som det ser ut nu har det aldrig gjort förut kan jag lova!

Jag har bestämt mig att krypa till sängs klockan 00.00, ska upp "redan" klockan 9 imorgon för att gå ut och springa med hunden. Sedan ska jag in till stan och träffa MalinSjögren, vi ska vara duktiga och gå till arbetsförmedlingen. Hon ska skriva in sig och jag ska gå med i A-kassan. Ni förstår inte hur glad jag är åt det här jobbet!!!!!!!! Helt sjukt.. Min chef påpekade också att "När du fyller 20 så höjs din lön också" OOOOOOH, dom vill ha mig där. Haha. Men det känns i alla fall tryggt att ha ett jobb fram till sommaren om jag vill det :D Woho.

Nu måste jag fortsätta, godnatt på er!


För oss födda 1980-89!

Detta är förbannat kul, även om det verkar mycket så är det mycket mindre än hälften av allt som stog, men det är galet kul! De som är skriva i fet stil stämmer mycket bra in på mig. ^^.

Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt

Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade

Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren

Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen

Vi som samlade på allt - främst kapsyler (!!!!)


Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin

Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"

Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV

Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail

Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal

Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian

Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)

Vi som använde gnuggisar dagligen

Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks

Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan

Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram

Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs

Vi som spelade in musik på kasettband genom radion

Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google

Vi som frågade chans på någon ny varje vecka

Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter

Vi som drack Cuba Cola och Jaffa

Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande

Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar

Vi som lekte med Manicklar

Vi som åkte båt till Danmark

Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen

Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka

Vi som hade förstaklickare-kepsar

Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten

Vi som läste Lyckoslanten

Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga


Vi som var med på rökrutornas tid

Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar

Vi som hade Filmnet långt innan Canal+

Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare

Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma

Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson

Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag

Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet

Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme


Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke

Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra

Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka

Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen

Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan

Vi som var de första i backen med snowboard

Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid

Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna

Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren

Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
(Kan ärligt talat hända att jag råkar slänga ur mig Domus.....)

Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det

Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt

Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet

Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."

Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk

Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen

Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio

Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal

Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband

Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2)



Det blev endel, helt galet vilken nostalgi alltså! Haha, jag satt och garvade som sjutton när jag läste allihopa på facebook. (Det var en lista som var helt galet lång, men valde ut de roligaste.. Tycker jag^^) Stämmer något in på er 80talister? ;)

JOBB!!!!

Vet ni vad? Idag har jag varit på arbetsintervjuv på en restaurang/fik på Örebros univeristet. Meningen från början var att jag sökte en tjänst på endast 4h/dag men det slutade med att jag fick ett annars restaurangjobb(ett annat ställe på universitetet, ett heltidsjobb.. Helt galet vad lycklig jag är, äntligen!! Älskar tiderna också 7-16 varje dag, men ledig alla helger och till jul + sommar. Så om jag trivs och allt går vägen så ska jag jobba ihjäl mig så länge som jag kan (helst fram till sommaren) för att sedan resa runt med David.. Har vi talat om:) 

Har redan varit ute och sprungit min dagliga runda, och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.. Jag är så otroligt trött, kankse beror på vädret? Har även bokat min teori, så nästa vecka mån-tors kommer jag läsa teorin på Kalles Bilskola, någon mer som har tänkt att göra det? Sedan ska jag försöka skriva upp innan de där dumma reglerna kommer att man måste skriva och köra upp samma dag..

Hörs senare!!


Crazy day.

Idag har det hänt ganska mycket för lilla Michaela!
Började med att åka in med elvabussen för att gå till banken och ta ut min skattåterbäring, mötte sedan upp Malin och Malin för att ta oss mot Marieberg för att träffa Sofie där. Gick runt lite granna, har kärat ner mig i en Gina tjock-oversize-tröja i vitt, den ska nog köpas imorgon! Lunchade gjorde vi också. Sedan styrde vi bilden mot lager 157, testade ett par knallblåa cheepbyxor, dock för stora och det fanns såklart inte mindre. Men sjögren fick med sig ett par i alla fall. Dom är skitcoola! Direkt där efter fick vi för oss att åka till Vingåker outlett. Första gången för mig, och det var en riktigt besvikelse. Hittade ingenting, jag tycker bara att det fanns gamla märkeskläder som man hade när man gick i åttan.. Deras sko-outlet var inte mycket att hänga i julgranen heller.. Inte min grej, sry. Bilen svischade hem till Björken så hängde vi där ett tag tills jag knallade iväg hem till Maria, vi gick vidare till stan för att möta upp Agnes och Maria för att sedan käka på Pacos. Var jättemysigt och trevlig, länge sen man umgicks med dom tjejerna, och nu hoppas jag inte att det tar ett år igen tills vi ses allihopa! ;) & hejhopp, nu sitter jag här och lyssna på No air.. Vet att den är gammal, men fan såbra text..

Haha, idag blev det ett riktigt dagboksinlägg.. Men hey, det är min blogg och jag får skriva om exakt vad jag vill! :D Folk verkar ju läsa det i alla fall!

Såg förresten en jättesöt film igår, 27 dresses. OOOOOOH, en riktig tjejfilm men oj så bra den var. Det var en såndär småromantisk kärlekshistoria, ganska förutsägbar men sånna filmer gillas av lite småtöniga mig. ^^ 

Fick precis ett gulligt sms av David, att något så litet kan göra en så glad! ♥

Xoxo
Michaela





Ps.
Saknar min älskade  storasyster som just nu befinner sig i England. =(
Hoppas du har det superduperbra, men inte för bra så du glömmer din syster;)
Ds.

No air



'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air


Vad är det för fel på statistiken här på publishme?

Det här är inte första gången statistiken spelar mig ett spratt.. Först stog det att det bara var 27 stycken som läst, fem minuter senare skjöt det i hjöden som tusan och den var uppe på 114 stycken och nu har det gått ner till 97.
Vad sjutton är felet?!


Impuls grejer gillar vi, ellerhur?

Nu är det ett jäkla bomdnedslag här på nedervåningen.
Min första tanke var bara att göra om i min garderob, men riktigt där slutade det inte. Jag har börjat att riva ur en av mina tre garderober (i min garderob) För nu har jag tre lådor under sängen också, så nu tror jag att jag kan få rum med kläderna i en. (Nödvändigt vetande....) Så har jag tänkt att måla om där inne också (om färgen räcker, osäkert) Har iaf stått och dragit ut skruvar och slagit håller på att ta isär den förbannade garderoben. Att det ska sitta så förbannat hårt!! Nu ska jag fortsätta, kankse kommer upp en bild om några dagar hur jag fått till det. Om det blir bra dvs. Det roliga är faktiskt att ingen på övervåningen har en blekaste om vad jag håller på med.. Mamma sa till mig för några dagar sen att det inte var någon idé för jag att jag aldrig skulle avsluta projektet, hon ska allt få se;)

Nu är jag på mycket bättre humör, känns som att jag kan klara allt.
:D


Puss gullungar!


Höstjacka från H&M



Give it to me baby

Coffee anyone?


Seegt.

Det är såå segt att inte ha ett jobb, nu gör jag typ allt för att få något. (som inte är telefonförsäljare) I'm going crazy here..  & idag är det en tråkigt och jobbig dag, sitter här hemma själv när resten av familjen är och jobbar.. Att det är grått och trist ute gör det inte alls bättre. Var nyss ute och gick en långpromenad med min söta hund, kankse dags för lite frukost till Våra bästa år som börjar snart! :D



Min bebis som är inringad såklart :D

Kort sammanfattning

Lördag
-Klockan ringde 08.00, jobbigt som tusan.
-Bil till Stockholm, älskar att åka bil.
-Lunchade på en jättefin restaurang, supergott.
-Mama Mia på globen, suveränt!
-Kvällen, okej.
-Natten, väldigt sömnlös.

(Mamma har alltid försökt banka in i mitt huvud att vissa människor sover sämre de två dagarna innan fullmåne, natten då det är fullmåne och de två dagarna efter. Jag har aldrig trott på sånt craaap, men nu börjar jag nästan undra... ? Hm.)

Nu ska jag ut i spåret. Puss!

TOVE MIN SÖTNOS!

1

Michaela säger:

Men sen på kvällen är det en lokafest som jag nog ska på=)

Tove säger:

men åh

Tove säger:

hahaha

Tove säger:

va

Tove säger:

där man bara dricker vatten med smaksatta bubblor

Michaela säger:

hahaha va?

Tove säger:

jahaa

Tove säger:

du menar lokalfest

Tove säger:

loka fest

Michaela säger:

Hahahahah!

Michaela säger:

DU ÄR SÅ SKÖN!

Tove säger:

omedvetet. kan inte ens koppla att det ska stå lokal

Tove säger:

haha

2 Sömnexperten

Michaela säger:

kankse ska ta en tung jävla tegelstensbok på engelska eller en faktabok?

Tove säger:

ja men seriöst.

Tove säger:

men ibland försöker jag somna till film

Tove säger:

men det kan va lite svårt

Michaela säger:

kan itne du komma hit i en får-dräkt? 

Michaela säger:

så kan jag räkna får...

Tove säger:

hahahhaha

Tove säger:

ska jga hoppa över din säng om och om igen i en fårdräkt

Michaela säger:

JA :D

Tove säger:

okej

Tove säger:

kanjag väl=)




Såhär in på kvällskvisten är de lätt att man skrattar åt allt och ingenting och får knäppa idéer. Speciellt med Tove:D
Fan vad jag saknar henne! :D

Sen kom det ett litet tips till

david, säger:

kollar på os, då däckar du garanterat efter ett tag mickis ! ;D

Det var nog det bästa hittills!


Drömmar

Jag har börjat drömma så jäkla mycket nu på sista tiden, jag hatar att drömma, eftersom att jag inte drömmer något kul.. De är alltid jättehemska eller sorliga, som inatt. Usch:(

Idag gick det sämst att springa, väntade inte tillräckligt länge så att maten hann smälta (säger man så?) Anyway, fick jätte håll. Men jag kämpade på iaf, men det var svinjobbigt. 

I morgonbitti klockan 09.00 drar familjen Klippel-Berglöf iväg till Stockholm för att först luncha där innan vi ska till Globen för att se den engelska versionen av Mama mia. Tror att det kommer bli grymt. Sen på kvällen blir det nog avskedsfest i någon lokal i stan för några tjejor! Kan bli trevligt.

Har nyss spelat monopol med mina älskade systrar. Eftersom båda gav upp så har vi ju en given vinnare, Jag :D Monopol måste fan vara det roligaste spelet som någonsin gjorts!! :D Nu ska jag lägga mig och försöka sova.. Har haft så svårt att somna de senaste nätterna, har inte slocknat förrens runt halv3-3 varje natt. Varför vet jag inte eftersom att jag är ute och rör på mig varje dag och sådär, kankse är det för att jag inte tycker om att sova själv? ... Hoppas på bättre lycka ikväll! Godnatt på er.


Pooookie!



Pookie måste väl vara det sötaste ordet som finns? ^^.



Vadmuskler och båtskräck.

Mina vadmuskler växer som ....... Det ser konstigt ut.

Var ute och sprang för ungefär en timma sen, gick jättebra idag också. Jag blir på sånt bra humör då :D Haha. Sen så har mormor och morfar varit här ikväll, som sagt, käkat och haft det jättemysigt:)

Idag kom några av tjejkompisarna hem från en 2dagars kryssning, skulle ju egentligen följt med men så blidde det inte. Dels för att jag är galet slarvig (det går faktiskt i släkten så jag har bara mormor att skylla:D) och inte hittar mitt pass.. Men samtidigt så är jag sjuuukt båträdd, jag menar, titta hur det gick för Titanic?! .... Så jag vet inte om det hade varit en bra idé att åka neeej.

Imorgon runt lunch ska jag antagligen träffa mina gullungar Malin och Malin och käka (på Rosalis kankse? Haha, stammisar...) ..på stan. Senare mot eftermiddagen/kvällen kommer David hem, och då är han bara min fram tills måndag då han åker tillbaka!!!!!! Eller ne, okej.. Hm.. Jag kan väl dela med mig lite^^. Imorgon kväll är han i alla fall min:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i Att älska som en porrstjärna (den är riktigt bra, men väldigt hemsk) samtidigt som jag ska ha på en Beck film. (Har alltid på en film när jag ligger i sängen, varesig jag kollar eller inte.. Det bara blir så)..

I detta inlägg blev det mycket "( )".. Hm.. Kankse lite osamanhängande också, men det får ni ta. Sov så gott allihopa:)

Godmorgon=)

Nu har jag precis varit ute på en promenad med hunden, 45 minuter blev det i ganska raskt tempto, skönt! När hon var liten var det typ omöjligt att gå med henne för att motionera, hon skulle lukta på allt och gå kors och tvärs över gatorna. Men nu är hon så duktig :D Viker inte en millimeter från mig, om det inte är så att hon får det såklart. Nu blir det yoga, sen ska jag dra mig in till stan!

Pussspåer=)

Joggning, yoga & Satc

Nu har jag bäddat ner mig i soffan med massa kuddar, täcke, te, dator och på tv:n rullar såklar Satc :) Var ute och sprang i spåret förut, blev ungefär 4 kilometer sedan blev det så mörkt så jag knappt såg vart jag skulle sätta ner nästa fot. Jag blev helt förvånad över hur bra det gick, kändes som att jag flög på små moln när jag sprang och jag sprang mycket fortare utan några som helst problem. Är det inte hur kul som helst när man märker skillnad? Det var kankse inte superlång sträcka men, so? Det gick hur bra som helst. Heja mig! Efter turen kände jag mig inte klar, så jag satte in yoga skivan i dvd:n och körde i 30 minuter.  
Så nu ligger jag här i soffan och känner mig sådär skönt trött som man bara gör när man varit igång. Kommer sova supergott i natt!

Till en mindre rolig sak. I morse när jag vaknade och skulle ta och kolla på min mobil, som man alltid gör, så var den död, sten död. (Rip) Försökte banka den tillbaka till livet men icke. Så nu har jag en provisorisk mobil, iof en lika dan som jag hade fast svart.. Men den är lite sisådär. Men den får duga tills vidare.

Imorgon har jag mycket att fixa, jag känner mig så vuxen! :D Ska till banken, arbetsförmedlingen, söka jobb på krämaren,  till vårdcentralen, telenoraffären och visa upp min skadade baby. Men först blir det ett yoga pass sedan en timmas promenad med hunden. (Eftersom resten i familjen jobbar och är duktiga så blir jag sittandes med hunden....) Mot kvällen kommer min älskade mormor och morfar över på mat, dom är bäst! 

Nu ska jag ägna den sista kvarten till mitt älskade tvprogram! Godnatt på er. 


Nu är saknade helt galet stor.
 

7 gången gillt?

Nu har jag snörat på mig mina springskor säkert 7 gånger och varit påväg ut i spåret, men har det inte hällregnat så har det åskat eller haglat. Så nu har jag bytt om till träningskläderna, igen, och ska ge det ett försök till!

Ikväll är det mycket bra på tv3 (enligt mig) Har nyss kollat på det lite små töntiga, men endå roande, Crowned. Och nu är det dubbelavsnitt av Prodject runway efter det dubbel avsnitt av Satc. :) Sen så tycker jag att min syster kan ta och pallra sig hemåt snart, hon åker ju snart och det känns som att jag aldrig träffar henne trotts att hon bor här=(

Hörs senare pluttisar!

Robotar, våra nya sexpartners. ?!

Det första jag alltid gör, nu för tiden, när jag sätter mig vid datorn är att gå in på Aftonbladet och kikar runt lite. Idag läste jag något helt jäkla sjukt.  Det handlade om dessa:

Morgondagens sexpartners? Humanoida robotar kommer bli vanli
"Morgondagens sexpartners? Humanoida robotar kommer bli vanligare i framtiden enligt många forskare. I Japan har man kommit längst i utvecklingen. Här ser ni tre exempel. Kanske kommer morgondagens sexrobotar likna dem?"

Det är ju helt sjukt vad människor hittar på, om det fortsätter så så kommer man i framtiden säkert inte ens behöva varandra. Man har ju en robot? Okej, kankse överdrivet. Jag läste att de spånar på om man skulle kunna ha dem som nyheteuppläsare i tv, receptionister och lagerarbetere. Haaallåå, jobben försvinner.. Kankse inget att oroasig över än på några hundra år, men endå.

Det är sjukt.

( Läs mer här; http://www.aftonbladet.se/pryl/robotextra/article2806993.ab )


Godmorgon föresten!
..Morgon.. Middag?
HEY!


Samantha Jones


You just gotta love her!

Godmorgon?

Vaknade ganska nyss.. Kul att jag sovit bort hela dagen, bra Michaela!

Veckan går så sakta.. Jag vill att det ska vara fredag nu, inte tisdag?! Vad gör man för att tiden ska gå snabbt?  Just nu vill jag bara at något ska hända, att någon helt otippad person styr något.. Eller vad som helst, bara något som kan höja mitt humör.. För just nu suger det! Fast egentligen är jag inte sugen på att göra något speciellt heller, men det är nog det som behövs....

På lördag drar jag och familjen iväg till Stockholm i alla fall åker så vi hinner käka lunch där borta och så för att senare se Mama Mia på globen. Coolt. Det är musikalartiser från Brodway som kommer, alltså den engelska versionen, och jag tror att det kommer bli galet bra. Eller hoppas på det i alla fall. Sen på söndag så åker ju min älskade syster iväg till England för att plugga där, i tre långa år, till journalist. Fan, jag kommer sakna dig!


Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city, det är totalt bäst.

Stämmer det?

VÅGEN

Goda egenskaper

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Yrken du passar inom

Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.

Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare


Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.

Jag har alltid varit svag får horoskop.. :D

....

Jahapp, sommaren kommer visst tillbaka i alla fall..


"På onsdag kommer sommaren tillbaka.
Varmt på många platser i helgen. SMHI: Det kan bli 23-24 grader."




Höst?

Nu vill jag ha höst, riktig höst.
Vill att det ska bli kallare med sol, så jag kan börja använda mina höstskor, mina trenchcoat's och skinnhandskarna på det. Sen kan det gärna få bli vinter ganska snabbt också, älskar vintern. Det är så himlans mysigt när man får tända massa ljus och inte ha dåligt samvete över att man är inne. (På sommaren är det lätt att man hamnar inne, trotts att det är jättebra väder ute=dåligt samvete)

Har börjat läsa  Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson & Neil Strauss. Har dock inte kommit så långt, men bara några sidor in i boken börjar man undra hur detta ska sluta.. Tragiskt.


Xoxo
Michaela

Full fart!

Godmorgon!
Vaknade av ett sms, klockan 9, från Malin imorse med en förfrågan om vi skulle ta en svängom på stan och luncha och sådära. Yes, och ofcourse. Gick lagom upp så jag kunde se slutet på Topmodel och sedan lite av Våra bästa år, kan en morgon börja bättre? ;D Men nu är det dags att sätta fart, Se you!

Mysmysmys

Det är såå mysigt att ha min bästa hemma hos mig nu för ett tag!
Igår kom han hit och vi skulle kolla på Titanic, "vi". Det blev bestämt jag som låg och snyftade själv eftersom att mannen brevid mig somnade, mysigt kväll. Haha.. Men när skeppet började sjunka klarade jag inte av att kolla på det själv, eftersom jag absolut var tvungen att ligga minst en meter ifrån den trötta och griniga David^^. Så slutet på filmen får vänta ett tag.. Drömde också att jag var på Titanic inatt, det var nog den mest otäcka dröm jag någonsin drömt. :( Usch.. Får sluta upp och kolla på sånna läskiga filmer;)

Idag har jag varit i Filipstad med min mor och syster, hälsade på släkt. Supermysigt var det faktiskt.. Var där hur mycket som helst som barn, massa barn minnen dök upp, gaaalet!

Ikvällen är planerad så att jag ska spendera den med Madde, kolla på någon bra film är det tänkt:) Sen får man väl se när david återvänder från Halsberg, vad han gör där vill jag inte veta.. Men jag antar att det har något med kort att göra.. -.-  !


Nu ska det käkas,puss!

Födelsedag

Om 2 månader och 6 dagar är det min och min mammas födelsedag.
Är det inte galet hur fort tiden går? Blir ju nästan lite rädd.. Alltså om 2 månader och 6 dagar är det våran dag, 12 oktober. Två månader och 12 dagar efter det så är det julafton, scary. Jag har i varje fall börjat bygga lite på min önskelista :D (I vanliga fall brukar jag börja fundera på det dagen innan)

Michaelas önskelista: (så ni vet vad ni ska köpa)
1. Monopol
2. Synth
3. Ett körkort (?)



Den är ganska kort än så länge, men den kommer nog byggas på ordentligt under dessa två månader! Haha. Jag brukar inte vara så mycket för presenter sådär.. Att man måste ha.. Men visst är det lite kul att göra önskelistor i alla fall? ^^


Snart har jag min älskling hos mig!

Kung fu panda

Nu kommer den nördiga sidan av mig fram, men det måste vara den sötaste filmen jag har sett på länge! Såg på den igår kväll med syrran, jag skrattade så jag höll på att krivera många gånger om! Har ni inte sett den måste ni se, vilken humor! Ikväll när David kommer hem ska jag nog tvinga honom till att se den också, man kan bara inte missa den! :D


Hot

Idag har det inte hänt mycket heller.. Ellerjo i morse så var jag ju iväg på arbetsintervjun, gick jättebra och jag ska redan provjobba imorgon klockan tolv, sa jag att det var på Rosalis Deli? Inget direkt fancy sådär, men hey! Det är ett jobb. Det var en del saker som verkade väldigt konstiga och lite saker som inte kändes jättebra med jobbet och så, men vi får helt enkelt se hur det går. Dock är det lite jobbigt att jag inte känner mig på topp, är ganska varm, ont i huvudet och är jätte trött fast jag sovit nu i två timmar. Sen så saknar jag min David också... Men han kommer vara hos mig imorgon<3

Nu ska jag ta mig ut på en långpromenad, trotts att huvudvärken spränger sönder mitt huvud. Jag måste ha luft, och jag måste röra på mig. Take care, puss!

Dubbelgångare

Tror ni att alla har en dubbelgångare?
Kolla in detta (Ni som känner mig måste se likheterna på denna bild)


 



 

Det blev galet dålig skärpa på båda bilderna, vet inte varför. But you get the point?
(Om du på bilden på något konstigt vänster skulle läsa/se detta och inte vill vara med, säg till! Eftersom att jag inte har en blekaste om vem du är så är det lite svårt att fråga....)

Dags att sova:) Natti.

Heja mig!

Gissa vem som fixade en arbetsintervjuv i morgonbitti klockan 10.00 direkt efter förra inlägget, ja jag. Heja mig :D
Dock vet man ju inte hur det går och sådära, men att gå på en intrevju är alltid nyttigt. Så ni får hålla tummarna för mig. Blev en supermysig fika på Rosalis (suprise?) med Malin, satt och bara bubblade om allt som vanligt. & nu har jag slagit upp Körkortsboken här på bordet och har tänkt att läsa lite och sådära, dock är jag jäkligt otaggad.. Men man måste ju köra igång någon gång, right?


Träning

Kom precis in från en runda i spåret, idag är det ju verkligen perfekt väder för lite träning! Om några timmar ska jag bege mig in till stan för att träffa MalinSjögren för en fika, mys. Jag måste ju sysselsätta mig med något under dagarna så varör inte skvallra lite med en vän?

Nu ska jag vara duktig och ringa om ett jobb, skulle ju vara trevligt om de kunde nappa!


Xoxo

/Michaela

Mellan två jobb.

Visst låter det mycket bättre att säga att man är mellan två jobb eller arbetssökande, istället för arbetslös?
Anyway, har galet långtråkigt.. Började dagen med att sova bort halva, blev väckt av mamma som kom in och berättade att Våra bästa år hade börjat, alltså klockan ett. Slängde mig upp ur sängen och kikade på det en timma.. & nu är klockan redan 3, och vad har jag gjort för nytta för världen? Ingen. I veckan ska jag och Malin Sjögren ta en tripp till Arbetsförmedlingen och kolla vad de har för utlandsjobb och villkor och sånna saker, vore så kul att dra iväg någon stan.. (som jag har tjatat om länge nu...) Men just nu är jag totalt lost i vad jag vill göra ihöst. Är det bara jag som är förvirrad?!

Såg ju Shutter igår, det var lite halv läsktig till och från, det tråkiga vad dock att mitt i filmen kom jag på "Jag har ju sett den här?" Hur kan jag ha gjort det? Är inte det en ny biofilm? Jag visste allt. Tråkigt. Nu har iaf min babe åkt till lumpen igen, kommer i och för sig hem på onsdag, så det går inte någon jättestor nöd på mig.. Bara lite;)



Shutter

Ikväll blir det till att se på denna film med David, har hört att den ska vara så jäkla äcklig. Någon som vet? Det blir ju inte bättre att jag är så lättskrämd som jag är.. Och justdet, apropå skrämd. Igår (tror jag att det var?) kom David hit utan att jag visste om det, och skrämde skiten ur mig. Det var nästan så att jag fick lock för mina öron för att jag skrek till så, helt galet rädd blev jag! =( Elaking!




Close

Nu har jag fått in en vanlig hederlig cdspelare i mitt rum, och jag galer till alla gamla godingar. Just nu spelas en blandskiva med bla. Westlife - Close, vilken text! Dock smörar dem på som aldrig förr, men ibland är det ganska mysigt. Har även kommit på att The Corrs har ett jäkla härligt sound.

Blev en toppen kväll igår, massa skitsnack med Malin,Malin,Maria & Sandra. Verkligen en värd kväll, och tusen gånger bättre än en krogrunda vill jag lova! Det intresserar mig faktiskt inte lika mycket längre.. Det är så mysigt att vara hemma hos någon och ta det mer lugnt och bara hänga! Krogen kan såklart vara skitkul också, men just nu är jag mer inne på hemmabravader! :) Sen tog jag bussen hem halv 2 och blev mött av den bästa, gullgull!

Nu är jag snart HELT klar i mitt rum.. Känns så jäkla skönt, allt börjar komma på plats. Så nu ska jag ta och käka, sen ett sista ryck och sedan ska jag spöa David i monopol, man mot man! Heja oss.


Puss:)

Tjejkväll

Har varit upptagen nu nästan varje dag med att hjälpa min syster att flytta ut saker från hennes lägenhet hem hit, och sedan städat hela lägenheten också, phu riktigt slitjobb! Igår kväll var min älskling här, spelade Taboo med mamma och madde. Vilka som vann var ju uppenbart, kan ju säga att det inte var David och mamma ;) 2-1, heja! Nu ikväll blir det en tjejkväll med Malin, Malin, Maria och Lovisa, kommer bli jätte mysigt! Kvällen kommer bestå av plockmat, alkohol och massa skvaller som vanligt!

Här ska duschas,
Ha en trevlig kväll:)





Ps. David är bäst.Ds

Hancock


Blev alltså bio med David igår, Hancock med Will Smith. Var vääldigt skeptiskt mot den måste jag säga, brukar inte gilla lite halv seriösa filmer. Jag vill helst ha endera ren komedi eller en spännande film utan humor. (Nästan) Men den här var faktiskt bra, jag gillade den! Skrattade mycket samtidigt som det var ganska spännande.. Ellermer, undrande över saker och ting! Äh, helt klart värd att se iaf tycker jag=)






Efter filmen tog vi oss hem till mig, efter många om och men;) Slocknade ganska snabbt efter en jobbigt dag av kartongbärande! Blev väckt klockan halv åtta i morse, hur tror ni det kändes? ^^. Hah, men som tur var var det David.. Hade det varit någon annan hade mitt humör inte hållt sig i styr. Fan. Jag måste börja jobba på mitt morgonhumör. =( Nu ska jag försöka få med mig min kära syster till Ikea och köpa ben till min säng, (nu har jag en stor och härlig dubbelsäng :D)



Xoxo

RSS 2.0