Gårdagen!



Det är en liten söt kattunge där i Malins hand, så jävla gulliga.


Två sötnosar


Emmaslemma (:


Vi satt ute och käkade, drack vin och rökte vattenpipa,mys!

My goooddd

Vilket underbart väder vi har här i Örebro idag! Just nu sitter jag ute i solen på våran trappa med Datorn i knät och Gossip girl i de snygga(läs gamla/fula) stora hörlurarna på öronen. Helt sjukt vad varmt det är, nästan som Teneriffavärmen. 

Gårdagen var trevlig, vad i glanshammar och grillade,käkade och drack lite vin. Sedan styrde det iväg till Klaras.. Var endast där för tjejen som vi var hos hennes syrra hade fyllt 18 precis, är inte så mycket för det stället annars. Men vi dansade loss nere på schalger golvet och Majsan och jag hade för oss lite rackartyg. Maha.

Ikväll styr jag mig själv hem till Malin och Kenny, Maria ska också hänga på. Kommer iaf möta upp Majsan och AnnaW senare då de kommer hem från stockholm senare ikväll.. Får se vart kvällen tar oss, så jäkla skönt med lördag, men helg!!

Dags att gå in och dricka lite waterloo,
Xoxo M

Vill tillbaka till paradiset


Grubblar, muttrar, tänker och är nere.
Då tar jag & kollar på ex. sånna här bilder.
   
Fångade ett av mina asgarv på bild.

GG

'You know you love me'



Första säsongen slut, f*ck.

2009-04-22

Måndag och tisdag efter jobbet har jag umgåtts med mina vänninor Mallan och Majsan, stan och mest häng har det blivit. Skulle blivit utgång med Majsan, och kankse Sofie, ikväll på Strömpis var faktiskt hyffsat taggad men väl hemma så blev det inget. Ringde M och hon var också ganska seg. Tar det till helgen istället.

Klippte av mitt hår i helgen, så nu är det kortare i nacken och längre fram på sidorna.. Inte någon superstor förändring egentligen men det tar lite tid innan man vänjer sig, kan ju inte använda toffs längre förfan! Haha.

Äh,har inget mer att dela med mig av... Ska krypa ner i sängen och kolla på Gossip girl, började läsa boken när jag var på semseter och lästa andra boken här hemma sedan bestämde jag mig för att ladda ner det, himla bra alltså. You know you love me.

Take care alla nära & kära!


Vad fort veckorna går?! Det går fort när man har kul heter det ju, och det stämmer fan bra=)


Xoxo
Michaela

Semesterbilder

Hello my friends, dålig uppdatering jagvet. Men jag har inte alls haft någon lust att logga in på blogg.se och minst av allt skriva. I alla fall så jag tänkte slänga upp några (av alla hundra) bilder från semestern.. (Kom hem för en vecka sen, shit vad det går fort)


Första dagen, likbleka! Haha


Strandpromenad


Poolen


Solsting.. Eller vinet kankse.....


Min fina & bästa mamma


Dålig väder denna dag=Sur Michaela


Påväg att dricka drinkar och spela biljard


Puss!


Haha, jista bilden som nog pratar för hela resan. (Kolla mamma) ;)
Världens bästa och roligaste resan, helt galen!

RSS 2.0