Nyår 2005/2006



Gustav, Jag och Maria
Är vi inte söta? Haha
Vad tiden går fort...

2008

Här kommer det bästa från 2008

- I maj blev David min, jag hans, vi blev varandras ♥
- Studenten - Sommarlov
- Kaffet har tagit ett kliv in i mitt liv
- Stockholms resan med David
- Karolinskas seger i krampen ( !!!!! )
- Bal(arna)
 - Min dubbelsäng som har gjort det möjligt att David & jag även sover hos mig. ;) 
- Fastjobb
-En toppen midsommar
- Londonresan med David
-  Min otroligt stora snygga tv
- Alla mysiga middagar och hemmafester som uppskattas mest
- Jul med familjen & min bästa


The bad side av 2008

- Min syster flydde sin kos till england för minst 3 år.
- David försvann in i lumpen för 11 månader ( tummen upp för heta kläder(; )
- Mitt infall att klippa av mig mitt hår
- Träningen
- Halsmandlarna opererades bort /Kankse borde stå där uppe?
- Den kassa svenska sommaren




Det är säker mycket jag glömt av detta år, men av det , mesta jag minns så tycker jag detta år har varit riktigt bra :) Nu ska jag resa på arslet och kleta in mig i brun utan sol, fixa naglarna och massa grejer. Det är ett heltidsjobb att vara en tjej när man ska iväg på galej ;) Haha. Puuuuuuussss

Craap

Ingenting funkar idag, vore det inte superskönt att ställa in allt som har med nyår att göra? Osugen_tjej. Funkar inte heller att ladda upp någon bild, (som man inte bara kopierar och klistar in) bäähhhh.. Så istället för att göra allt jag borde göra inför i morgon ligger jag i sängen och kollar på Desperate Houswives säsong 3 som jag fick i julklapp av min älskade syster. Btw så fyller hon år idag, grattisgrattis :) Har legat i sängen nästan hela dagen igen, blir inte av med skitförkyldningen.. Nu tänkte jag försöka kurera mig så jag kan bli frisk och mer taggad inför morgondagen. Blir en kortis på stan i morgon också, är galet onöjd med mina 2 klänningar jag har tills nyårskvällen, så blir antagligen till att köpa någon klänning som jag kan känna mig snygg i i alla fall.  Nu ska jag spela rolercoaster2, väldigt roligt spelt det dära :D





Saknar min prins!

Shopping till 100!

Ohyes,blev somsagt en heldag på marieberg +lite andra affärer omkring. Fick med mig hem en vitlångskjorta, ett par läckra pyjamasshorts, piffiga saker till nyår, mörkgråa grovstickade leggings, en ljusrosa väska (lovande nyårsväska) och det bästa av allt var en ny riktigt snygg tv! En SONY plattv, 40tum. Den gör sig galet snyggt i mitt rum. Yaaaaay!

Ni ska få se bild på den sen, min lille bebis! :D


Godmorgon!

Hey!
Nyss vaknat, är supertrött nu.. Men ska iväg till marieberg om någon timma med Madde och förhoppningsvis också mamma, så det är bara att pallra sig upp! Hoppas så att det inte är lika mycket kaos i affärerna idag, helst vill jag bara att de ska slänga ut reaskiten och ta in nya vinter/vår kläder. Det kan vara det värsta jag vet när folk sliter i kläderna och trängs i köerna och det är bara sånt hysteri över klädersplag! Right? Hörs senare :)


Christmas pics



Favoritpyjamasen

 
Dags att välja och hugga gran!


Den blev dock lite tanig, men den ska snart ut så. ;)



Den årliga julpromenaden med la familia


& snön kom trottsallt :D


Cute!


Snaps & engelsktradition som Madde hade med sig.
(smällkarameller, innehåll; en fråga, skämt, en charader & en liten present,skitkul!)


Erik & Johanna, storätarna haha


Hoppas ni alla har haft en bra jul! :)

Längesen!


 

Nu var det ett tag sedan jag skrev något läsbart här.. Dock kommer jag inte hinna skriva så mycket nu eftersom att jag och min syster ska hem till våran pappa och fira lite senjul, bättre sent än aldrig! Har haft en jättemysig jul i alla fall.. Kommer lite bilder och sådära senare ikväll.. Hörs då! =)



Be jealous


GOD FORTSÄTTNING!



-Julafton

Vilken hunk, vem är han?



London pics #2



Bussbuss


Träffade som sagt min kära syster

Var tydligen något mysigt tivoli där vi var.
Bilden gör dock inte rättvisa, den var så fint.

Min heta snygging


Coolt


London eye


Här är min prins igen!


London eye, tog 30 minuter.


Fin utsikt :)

Äkta

Hur äkta är det inte att gå ut och hugga sin egna gran? Såklart var det inte jag som gjorde det, utan Janne. Men vi fick vara med och välja ut vilken som skulle göra sig bäst i vårat hus, dock valdes inte den superstora granen som jag ville ha, tycker det är sååå fint när de är jättestor och täta, men tror faktiskt inte att den skulle få plats på höjden, haha. Sen blev det en sväng förbi hos familjen Karnung, önskade godjul och sedan blev det en promenad i vårat iskalla sverige. Nu när det väl är så himlans kallt varför kan inte det få ligga lite fin vit snö på marken? Skitland!!

Nu är lussebullsbakandet igång och som i sin vanliga ordning spelas Carolas julskiva på nästan högsta volymen, mys! Dock toktråkigt att David är sjuk, gulle♥

Ska jobba måndag och tisdag och hur känns det på en skala 1-10, jo ungefär -765434567. Speciellt när man vet att det inte kommer vara speciellt mycket folk, nästintill dött är det räknat. Jaja sen är det jul, och det kommer bli sååå mysigt!!

Pusspåer!  

Snart är det jul här i vårt hus

Idag ska jag ta en riktigt städargörafintinförjulen-dag. :) Kankse dags att ta sig upp ur sängen och göra någon nytta, nu har jag latat mig allt för länge. :D Sen har jag massasaker att fixa till jul, hihi älskar detta!


Pusshejbradag :D

Julstämmning

NOOT,vadfan det regnar ju?


Blev i alla fall stan en stund.. Skulle köpa massamassa julklappar men det slutade med att jag endast köpte saker till mig, lyckat! Har vaknat precis typ.. Råkade sommna till en film, nu är jag helt förstörd... På något konstigt vänster känner jag mig superbakis, dock kommer jag knappt ihåg förra gången jag var ute och festade till. Haha, Michaela har blivit lite utav en torrboll.. Men hon kommer tillbaka!! ..Någon gång.


Nu ska det lagas god mat med familjen, ciao!

Heeeeello

Nu sitter jag här i min vinröda supersöta pyjamas som jag köpte igår när jag var på stan med Mallan, fick även med mig är svart jacka/kappa woho! :) Kikade även på ett par enkla träningsbyxor men de kändes lite stora så jag ska iväg och testa en mindre storlek imorgon, tror dock att de kankse kan bli lite korta, jajajjaja.

Varit en mördardag på jobbet idag eftersom att vi var en man kort! Fyfan säger jag bara, vart kommer alla människor ifrån?!  Känns väldigt skönt att man snart ska få precis 2 veckors betals semseter, deni! :D  Nu har David kommit hem och är "dödssjuk":. Är det inte sååå typiskt killar? Lite snuva och de tror att de ska dö. ;) Så ikväll ska jag friska på honom om han låter mig besöka!

Fredag imorgon och då kommer Madde hem!!!!!! Ska åka och hämta henne på flygplatsen runt 10 på kvällen, :D Sen blir det julshopping med henne på lördag dag, kommer bli bäst<3

Roligt inlägg om mitt otroligt händelserika liv, haha. Seeeeeu.

16 december

Härligt att man har 2 dagar mindre kvar att jobba denna vecka. Underbart.

Efter jobbet idag träffade jag upp Malin Sjögren för en runda på stan för att fortsätta julhandeln. Nu har jag avklarat 5 personer på min 11långa julklappslista, way to go Michaela! Sedan köpte jag också juklappar... till.. mig! Hälften av alla påsar jag hade med mig hem var saker till mig, med bara saker som jag absolut behövd ;). Såsom ett par Uggs, tjocka gråa strumpbyxor, 2 pack med tunna strumpbyxor, en kalender för 2009, en bok "Emma, Mias dotter" fortsättningen på böckerna Gömda, Asyl och Mias hemlighet. Fick också med mig hjärntabletter och rosenrot, kännde att jag verkligen var tvungen att göra något åt min ständiga trötthet och orklöshet, så dessa piller ska nog sätta igång mig och min förlorade energi.

Nu ska jag, återigen, bädda rent i sängen.. Jag vet egentligen inte hur många gånger per månad jag gör det, antagligen lite för ofta eftersom att jag inte kan hålla räkningn. Men det måste vara något utav det skönaste som finns att krypa ner i en nybäddad säng, right? :D

Ha en trevlig kväll, det ska jag och mina vänner i Desperate ha!


Stop it!

Det borde förbjudas att par står och pussas, kramas och står och smågullar med varandra när jag är i närheten och inte har min man vid mig och kan göra detsamma. Vilken plåga..

Efter en slitig dag på jobbet begav jag mig ut och sprang, körde slut på mig. Men nu efter att jag duschat och krypit ner i sängen och kikar på tv så känner jag mig riktigt duktig och avslappnad. :) Imorgon efter jobbet blir vi alla kvar där för att byta julklappar och ha glöggkväll (spetsad såklart, haha) och det kommer bli hur trevligt som helst. Dock skulle jag ju egentligen träffa Malin, men det får vi ta en annan dag i veckan gumms! 


Tänkte fixa till bloggen lite.. Har dock ingen fantasi idag alls.. Hörs kankse lite senare :)


Kram  

Nej vet ni vad.

Att jag är trött jämt och ständigt är inget nytt, men den här helgen tar nog alla priser. Jag tror nästan att jag och David har sovit mer tillsammans är varit vakna. Det är ingen som helst överdrift. Men jag har haft det bra i alla fall. Lördagen for vi iväg till Stockholm, Familjen Andresson och jag, till Davids lumpenställe. Var kul att se vart han håller hus hela tiden när han inte är i mina armar. Dock var det så kallt så jag höll på att frysa sönder. Resten av helgen har vi somsagt sovit, har också tagit över titeln som Mästare, igen, igen och igen. Pusspåoss. Har inhandlat de första julklapparna nu, (3stycken...) Känner att man börjar få lite panik över detta spektakel för i år har jag inte tänkt mig att handla allting den 23. Så på tisdag ska jag och Sjögren iväg och handla, lördag blir det stan med syster. (Hon kommer hem på fredag!!!!!)

& nu ligger den en lång och kämpig jobbarvecka framför mig, just nu känns det åt helvete jobbigt. Men när man väl kommer igång och inte tänker så mycket så brukar det kunna flyta på. Ibland.. Blööö.. Jajaj nu ska jag kika på Wallander,  tror dock inte att jag kommer kunna se klart hela utan jag kommer sommna efter en kvart som vanligt. ^^


Pussochgodnatt. :)

SNÖÖ :D

Vad fint det är ute med alls snö! Jag älskar snö. (När jag kan sitta inne i ett varmt hus och se ut på det) Annars är snö ganska jobbig, det är superkallt ute och man kan absolut inte ha några av sina älsklingsskor, man är inte speciellt sugen på att ge sig ut och motionera i snön och sen det värsta av allt är att snö alltid blir till tö. (Noshit?) Men nu ska jag  faktiskt trottsa vädret och ge mig ut på en springrunda. Dock är det svårt att veta var man ska springa så man sliper vara bambi på hal is.

Fredag i morgon, underbart :D Blir nog idol tittandes hos Malin Sjögren, en lugn kväll för min del=) För på lördag bär det iväg till Stockholm, besöksdag hos David i lumpen, så det bär av ganska tidigt antar jag. Lördag kvällen är obokad, så man får väl se vad som hittas på då!

Jag kom precis på jag jobbar bara imorgon, (1dag) nästa vecka (5 dagar) veckan efter det (2dagar) 1+5+2=8 arbetsdagar, sedan ledig enda tills 7 januari, 2veckor och en dag. LOVEEEELY!


Pusshejhejsnö!


London pics

En helt underbar resa med min älskling









Fler bilder och text kommer senare, dags att sova en timma eller 2!

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!



IMORGON KLOCKAN 04,00 DRAR JAG OCH DAVID IVÄG TILL LONDON!!!!!
Bästa födelsedagspresenten någonsin!
Jag har norpat den bästa killen i världen.
Jag är så lycklig.
(Ska äntligen få träffa madde också(L)(L)(L)(L))
SO LONG SUCKERS!

Inte mycket att komma med



That's right.. Har inte allt mycket att dela med mig av, förutom att jag är superförkyld och hostar massor sen att jag spenderar mycket tid med den jag älskar. (Och att jag far iväg på äventyr i morgon!!!) Sen var det sluttttttttt. ;)

Första gången på 10 år.



Michaela har precis nyss har jag smällt i sig en banan vilket jag inte gjort på ungefär 10 år. Hur kan folk käka detta med alla käkla äckliga torra trådar som hänger och är sluskiga? Dessutom kliar det sjukt mycket i min mun nu (allergi) jag som skulle se om det var borta. Nu tar det förmodligen 10 år till innan jag tar min nästa. So long babes!


(Dock ett av favoritprogramet som liten.^^)


Walking in a winter wonder land

Imorse när man steg upp ur sängen och gick upp insåg jag att jag lever (för tillfället) i ett vinterland, älskart! Speciellt när snön bara ligger där och det inte snöar, blåser eller något, utan bara ligger där fint medans solen lyser det är underbart! Tog en långpromenad med mamma och hunden i ca 1,5 h, färgade också igen utväxten, sydde lite osv. Börjar äntligen bli lite pigg och idag har jag även lite färg i mitt likbleka annsikte. Så idag bestämde jag mig för att pallra mig iväg till jobbet imorgonbitti blir tokig av att bara vara hemma, även om jag är sjuk. Usch..

OHYES, idag är det "Du är vad du äter" älskar det, Anna skipper så himla cool. Haha, man störs sig så på henne, samtidigt som man älskar hennes sätt att ta de här människorna.

Nu ska jag ta och krypa ner i ett varmt bad (älskart!) och bara slappna av och njuta!

Imorgon får vi se vad helgen har att bjuda på, just nu är jag så seg och inte sugen på att göra så mycket. Ska iaf till Ikea med David på lördag. (Kommer också tvinga med honom till Mariebergsklädaffärer ;)) Hörs någon annan dag vänner! Puuusss

Från ett tygstycke till en (snart) klar nyårsklänning


 





Våran dag idag!


7
månader har jag stått ut med dig ;), och mer kommer det bli!




Nerbäddad & trött

Nu ligger jag nerbäddad i min säng, har köpt mamma köpte en ny dvd till mig idag så nu har jag instalerat igång den och förberätt med en bra film om jag inte kommer lyckas somna till den filmen som börjar om en kvar på 3:an. Verkar rolig =) Har inte haft de vanliga kanalerna i mitt rum sen jag flyttade hit utan boxen har suttit i tv:n som är precis utanför mitt rum men idag slog det mig; Det är ju aldrig någon som sitter och kollar på tv:n där? Så idag har jag snott in den till mitt rum så jag kan se på tvkanaler från sängen, lite lagom lat ;) 

 TIll helgen blir det antagligen glöggfest hos Malin Björk, mys som sjutton! Sen är det ju "modevisningen" på Njuta som Maria (och några fler) syr kläder till, sen ska jag, Björken, Mini Björk vara med.. :) Sen ska jag såklart vara med min bästa också. <3

Men först ska jag nog ta och blir frisk från den här skiten.
Sov gott nu allihooooooooooooopa :) Pusssss

Beauti



27702-BRONZE

Makemebabies.com



 


Please hold on while were making your babie, i
t shouldn't take more than 9 month...;)
Haha,okej, great! Ochja, man blir ganska sysslolös när man är sjuk. ;)

Amanda Seyfried



Från Mean Grils


Från Mamma mia.

Jag har sett båda filmerna säker 100gånger var, jag har aldrig fattat att det är samma person? Fast det är ju i och försig heeelt olika roller. Visste ni det? ^^

Sjukeulla

Mmhm, här ligger jag i soffan och tycker väldigt synd om mig. Kollar på Rachelray som är hur bra som helst, älskar det programet. Nu blev jag genast gladare när jag fick ett samtal från min pojkvän.. Kankse ska försöka tycka i sig någon frukost? Är så tjock i halsen så jag kan ju knappt dricka vatten=( Men magen börjar säga ifrån nu!..

Julen är bäst.

Fick den årliga julchockladkalendern idag av mamma, det är något jag inte har vuxit ifrån än och kommer förmodligen inte göra det på ett tag heller^^ Till jul har jag endel (fler) måsten och rutiner som aldrig får brytas, sånt som jag är väldigt nogrann med ex. jag spelar alltid bingolotto kvällen innan, själv eller med andra, det är ett måste. Att lacka packet är något jag tycker är jättekul också, dock är det inte lika roligt när man bränner sig på skiten. Klämma på packet är också väldigt svårt att låta bli. :$ Vara med och klä julgranen medans de julskivorna jag hade och lyssnade på när jag var liten strömmar ur högtalarna är också ett måste. Sen är det också ett måste att alla är på bra humör, vilket alla oftast brukar vara. Julen måste vara bäst! (Jag är som ett barn!)

Känner mig jätte hängig ikväll, är tjock i halsen och ont i huvudet, var ett under att jag klarade av dagen idag på jobbigt. Phu. Men ska krypa ner i ett varm bubbelbad nu hade jag tänkt. Sen ska jag ringa D, han kommer hem redan på fredag.  Det är ju helt fantastiskt. ;)

Nu orkar jag inte sitta här, huvudet dunkar, puuusss!



Ps. Min klänning är på g nu, har klippt ut alla tygbitar, så snart är det dags att börja sätta ihop alla tygbitar. :D Ds.


RSS 2.0