Senkväll

Ligger här nyduschad i min nybäddade säng som står i min nystädade lägenhen. Och julfin. Juldukar, tomtar, adventsljusstake, röda ljus, glöggmuggar och det enda som saknas nu är julgranen. Men man kankse ska vänta lite med den, eller?! Den är ju trottsallt i plast så den skulle ju inte hinna barra sönder tills jul i alla fall. Älskar julen, tror nästan inte att det finns någon som gillar julen så mycket som jag, eller?!


Jobbade länge idag, bra med mer pengar. Eller det blir det ju inte heller egentligen... För på fredag klockan 11,30 drar jag och Malin iväg till Norge för att hälsa på Majsan! Kankse ska försöka övertala henne att hon ska komma tillbaka hem snart igen, det är såå tomt utan henne!! Så det blir en hel helg i grannlandet som jag aldrig besökt förut, kommer bli awesome när järngänget ses igen, äntligen♥

What's up annars då?! Inte mycket, julen är snart här som sagt, bara en månad kvar. Jag och Maria har tagit träningen på allvar. 4 gånger i veckan är inga konstigheter utan helt normalt. (Vilket det absolut aldrig varit förut då jag aldrig aldrig aldrig tränat på riktigt.) Skönt. Vi är bäst. Mycket jobb och snart drar julborden igång på Östra mark = mycket jobb för ruuulan, yayy. Jusdet, julbord. Fan vad gott. Ska även på julbord med jobbet den 10:e, på Stadsträdgården. MYS! Eller mys är helt fel ord eftersom våra personalfester alltid slutar i något sorts kaos, men det är fun. Haha..

Näni, nu är ni liite uppdaterade om vad som händer hos mig..... Take care och ha det fint tills vi hörs nästa gång.


HÅNGEL.




Sweetsweetsweetness.

Would you know my name, if I saw you in heaven

Hallådär.


Much goin' on right now.

Jobbar på som vanligt, sliter på. As usual. Har börjat träna, hårdträning nu. Minst 4 gånger i veckan, yay me eller hur?!

Hade tagit ledigt idag för att sjunga på Malin Sjögrens mormors begravning. Å, vilken fin begravning. Jobbigt, men jättevackert med alla blommor, ljus, bra psalmer och bra präst. Allt var gorgeous. Sjöng tre låtar, Himlen är oskyldigt blå, Tears in heaven och Somewhere over the rainbow. Hoppas dom blev nöjda, jag känner mig nöjd. Men huvudsaken är att dom är det..

Kom tillbaka till Örebro runt 5 och studsade in på jobbet som ett skott och bytte om för att börja servera vin, styra upp en bar, fixa allt runtomkring till en fest med min finaste Moa. Kom ganska nyss hem och är helt slut slut slut. Vi har slitit som djuuuuur. Men känns skönt att ha gjort nytta idag i alla fall.

Imorgon blir det träning, lunch med Majsan och Malin och sedan någon uppstyrd fest på kvällen. Kan bli bra, riktigt bra. Hoppas allt är bra med er och att ni inte saknar mig för mycket, vet att ni göre.

;)

puusz. x


RSS 2.0