Tillbaka till de vanliga rutinerna igen!

Igår var jag nog inte riktigt i form, vet inte alls vad som tog åt mig och mitt humör där ett tag. Skönt att det gick över lika snabbt som det kom =)

Jävla mardröm inatt alltså, riktigt läskig var den. När jag vaknade upp fick jag tillochmed krypa ner under täcket hos David för att jag fortfarande var livrädd. Buuuu!! Det är faktiskt konstigt att man kan bli såå rädd av något som inte ens är på riktigt, alltså... Något påhittat som bara far runt i huvudet på än.. Läskigt är det iaf.

Och i morgon börjar jag jobba igen, känns riktigt skönt faktiskt. (Påminn mig om det i morgonbitti när klockan ringer 06,00) Nä, men det ska bli skönt att komma igång igen och få lön. Haha. That's so true! Ska lägga mig i ett skönt bad nu och bara slappa!


Bjuder på en bild på mig och söta Majsan!


:)

You know I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.

You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm going through,
I just Can't Smile Without You.

You came along just like a song
and brightened my day,
Who'd've believe that you were part of a dream
Now it all seems light years away.

(klicka här)

ÅÅ PUSS BABY!
:)


Mmhm..

Har ingen bra känsla i kroppen alls just nu, vill bara lägga mig i ett mörkt rum under täcket och inte kliva upp på några månader. Ingenting känns kul, inte ens att testa mina två par nya skor, jackan eller kläderna jag köpt idag.. Regnet öser ner. Jag måste gå ut med hunden snart eftersom jag är själv hemma.. Sa jag att regnet öser ner och att allt är tråkigt? Det är riktigt jävla jobbigt när man är på sånthär humör och man kan inte riktigt säga varför, jag har ingen aning om varför jag är så nere, ingen aning alls.. Och man kan inte skylla på någon annan eller vara arg på någon, för det är ingen som har gjort mig något.. Öhh.. Great! Är bara supernere och irriterad på allt..


Se upp för mig idag.. Baaaaaaaaaaaaaaahhhhhh..


Återkommer när humöret är påväg uppåt.

 

BAAA!


Shopping!

Nu bär det av till Marieberg med Mallan B, är jättesugen på att shoppa dock tycker inte mina pengar lika dant. Tänkte bjuda på en bra låt också, Beyonce, såklart! Men blogg.se strular som vanligt.. Så det får bli en annan dag! ;)  Nej nu är det dags att göra sig klar för snart kommer M och hämtar upp mig, take care!

X

 


Bio ikväll!

Ikväll är det äntligen dags att se den nya Beck filmen, på bio! Woho, som jag har längtat! Såg dock att filmen inte hade fått så bra kritik från Na men Aftonbladet sa i princip raka motsatsen, men jagmenar hur kan en Beckfilm vara dålig?! Ska bli riktigt kul!

 

Nu är det fan dags!

Skrev för någon dags sen att jag skulle ta tag i mitt rum, ni som känner mig har nog redan räknat ut att det inte riktigt blev så. Men nu när det är så dåligt väder så är det faktiskt dags att sätta igång, med Smallville rullandes på min fina stora tv och ingen David som distraherar mig så ska nog mitt rum också kunna bli fint! Wish me some luck!

Jag är riktigt sugen på att åka till Ikea snart och se om de har någon fin byrå där jag kan ha mina underkläder i. Den här skulle passa bra i mitt rum! Come to mama!


Ikea 1295

KULLEN Byrå med 5 lådor
Ikea 449
(Kankse lite mer prisvärd?!)


Nej nu ska jag dra mig neråt till mitt rum och göra underverk!
X

Ny favoritkanal

Nu när jag är hemma och inte orkar göra så mycket mer än att röra lite på mig, ligga i sängen, gosa med David och kolla på tv så har jag hittat mig en ny favoritkanal. Har bytt från kändisk kanalen "E" till Tv4 fakta. Kollar på allt från naturkatastrofer till diagnos okännd osvosv. Nu börjar "Barn med sjätte sinne" som jag ska kolla på, frågan är varför VARFÖR jag utsätter mig för dessa program. Som igår kväll, när David låg och slumrade bakom mig i soffan så zappade över till tv4faka och så var det ett program om när ett plan lyfte och ett hop gäss flög in i motorerna så de var tvugna att nödlanda i Hudsonfloden, usch. Låg där och kände olusten och klumpen i magen växa mer och mer. Klickade av tv:n efter ett tag och gosade in mig hos min sovande pojkvän och kände mig trygg.


Varför är det så att man vill kolla på saker som gör en så jäkla rädd? Samma sak med skräckfilmer, älskar att kolla på dem men är så förbannat rädd. Varför vill man se det så? Är det bara jag som är sånn? Usch.



Lönen ?!



Vilken tur att man inte kan beställa hem varor från Bianco's hemsida,
hade annars kunnat sluta ganska illa! OOOO. Lovelovelove.
X

Monday

Våra bästa år rullar på tv:n nu, dubbelavsnitt (y)


När programet är slut ska jag direkt ner till mitt rum, min garderob, mina lådor under sängen, hyllor högt och lågt, skohylla osvosv och rensa ut allt skit(som man egentligen vill spara men verkligen inte borde) och kasta det. Nu är det dags!

Skulle behöva ett bra ställe där man kan förvara alla smycken för just nu ligger de bara i askar och små korgar och traslar ihop sig och försvinner.. Buuuuuuu!!

Ha en bra dag babes!
X

Besök!

Snart får jag besök av bästa Malin & Malin, skönt att slippa vara ensam hemma. Så jag tror att det är dags att städa upp lite här, riktigt jäkla stökigt överallt, plus att mamma blir glad då! Sen är det dags för mat också, Björk skulle köpa med pasta med kycklig muuuuums! ;) Hoppas det är så varmt så man kan sitta ute på altanen, skulle vara riktigt skönt faktiskt...

Nu ska jag lyssna på min vän Beyonce och städa, take care!
X


WOOOPPP

Vet ni vad jag ska göra idag? David ska komma och hämta mig runt lunch och så ska jag följa med till Örebroflygplatsfallskärmshoppningsställe-något. (vet inte riktigt vart det låg) För idag ska han hoppa, hoppa från ett plan som är högt uppe i det blå. Buuu jag är så nervös!! Ska faktiskt bli kul också, såklart, men också läskigt! Speciellt nu när regnet öser ner och det blåser lite. Lycka till älskling! :D


Ikväll blir det kräftor!

Förut idag var jag och mamsen iväg och köpte kräftor till mig och David, det blir bara vi som får mumsar på dem eftersom ingen annan i min familj riktigt gillar kräftor. Men hey, mer till oss!  Men vi lär ta oss ner till affären lite senare igen och köpa det man har till kräftorna.. Vad äter man till kräftor? Helt lost.. Haha!

Mina vänner ska ut och partaja utan mig ikväll =( Känns lite tråkigt! Men det ska bli jätteskönt att bara vara hemma och mysa med David, dessutom slipper man jobbigtdagenefter när man hällt i sig alkohol.


Hey!

"Att man är rastlös måste väl innebära att man är på bättringsväg va?"
Hellno.

Jaa.. Då kan man bocka av blodförgiftning också. Jäkla typsikt att åka på sån skit när man ska ha sin sista semester vecka. Egentligen är det väl inget att grina över, är bara glad att jag sitter här i soffan. Nä,ok. Nu är jag där igen och överdriver lite.. Men jag kan säga så mycket som att det kändes som att jag var halvt döende med dropp i armen, hög feber, sjukt ont i ryggen/magen(tydligen levern?) och frossa.


Typiskt mig.. (pucko)
Fick frågan av 2 olika doktorer "Var du en av de som sov under biologilektionerna i skolan"  (Bingo!) Stämmer bra. Ena tog tillochmed fram en barnkarta över magen och alla delar för att förklara att gallan har med magen och mat att göra, inte att den renar kroppen (blalbal) som jag trodde.. Kände mig som en mindre begåvad 5åring.

Jag har lätt att blanda ihop saker när jag blir rädd och nervös. Så när doktorn berättat för mig att jag hade en infektion i njuren som spridit sig ut i blodet och att det inte är något fara för att jag får rätt medicin för det. Jag ringer mamma i panik och superledsen och kläcker ur mig att det är fel på min lever och att det har spridit sig i blodet/kroppen......
Hon blev ganska rädd=(

Njuren, levern.... Vi har så mycket konstigt i våra kroppar, det är inte lätt att hålla reda på allt, det är det vi har våra sjukvårdsmänniskor till :D


Hur som helst mår jag mycket bättre nu och är riktigt jävla tacksam över att jag lever nu på 2009talet och inte 1800talet. Jajaja,nu är det väl dags att tagga ner, take care!

X

Godnatt?

Har sovit ett bra tag nu så börjar piggna till lite såhär på kvällen.. Vaknade upp av den jäkla musiken som spelas här i närheten. Det har varit vintrosa vm idag, fotboll, och sen på kvällen har de flesta gatorna gårdsfester. Iaf våran gata. Ett jäkla partajjj! Spelar högre musik än vad vi brukar göra... De ska väl också ha kul någon gång antar jag ;) Dock hade jag gärna velat varit lite piggare så jag kunde sätta mig där ute med dem och äta mina kräftor som köptes hem till mig idag. Tråkigt något vet jag ju att jag inte kan få någon hjälp av mamma eller Janne att skala dem så det skulle nog vara hyffsat kört iaf..

Ska nog fortsätta att kolla igenom de Beckfilmerna vi har, såg nyss klart spår i mörker, jäkla bra film. Next one now.


Att man är rastlös måste väl innebära att man är på bättringsväg va?

X

LG Prada II - QWERTY


Jag behöver verkligen en ny mobil,
min bara rasar mer och mer samman för var dag som går.
Jag har hittat min älskling, PRECIS en sånn jag letat efter.
Synd att det var just Prada eftersom det är ett sånt jäkla dyrt märke.
Hade faktiskt nöjt mig med en precis sånhär mobil i vilket märke som helst.
(Inte samsung bara,bu)

Så jävla jävla snygg..
5995:-
Nästa lön alltså, mama!!!!!

(FYI jag är superdundersjuk,fan!)

X

Måndag

Äntligen är värsta dagen på veckan avklarad och det gick galant trotts 38graders feber. Mår mycket bättre nu ikväll och väntar på att David ska komma hit, hostar dock massor. Men det är ju (som vanligt) David som smittat mig med någon utav hans konstiga sjukdommar, smällar man får ta :D

Stockholm i helgen var hur bra som helst! Kommer upp lite bilder i morgon eller någon annan dag i veckan.. (åkte den nya karusellen och jag kommer aldrig sätta mig i den igen =( |

Klämde mitt lillfinger regääält idag, gjorde så ont så jag höll på att svimma, SVIMMA! Är rena turen att fingret sitter kvar där det ska. Eller nu överdrev jag nog lite. ... Men det gjorde riktigt jävla ont.

2 and 1/2 män NUUUUUU!

tjabba
X

( har shoppat med mig saker från huvudstaden också, på rean -skitnöjd! )

random pics



At my place

 
De oslagbara ;)


Puss!


Hittade bilden på malins dator, ibland undrar man vadfan man har gått ut i?

Stockholm imorgon,wohooo :D:D
Take care bitchessss! PUSSSS

Lady gaga - Paparazzi

Vet att jag har lagt upp låten förut men denna videon är ju sjukt konstig. Alexander Skarskård är med i den och det talas endel svenska, whhhaattttt.. ?!

Typiskt som fan, men jag är inte bitter

Min två första jobbdagar - solen lyser starkare än någonsin. Tack för den.


Är tillbaka på jobbet och jag känner mig lika hemma där som i mitt egna hus, ett andra hem alltså. Har inte gjort något vettigt alls dessa två dagar, suttit och gjort iordning 500(av 1000) små startkit till de nya eleverna som börjar till hösten, gratis kaffe till er, yay! Sen har jag bara lullat om kring, tagit kassan ibland, smygit ut och suttit mig i solen tills någon hittat mig och tvingar in mig igen. Haha. Alltså en väldigt bra start på jobbet.

I helgen finner ni mig i Stockholm igen, denna gång med Malin och Malin!! Om det blir bra väder funderar vi på att sola & bada någonstans på dagen (annars blir det nog stan) sen på kvällen blir det Stockholm live igen, med ingen minde än Magnus Betnér!! Mfl. Sen blir det utgång för hela slanten skulle jag tro. Kvällen avslutas på vårat centrala * * * *niga hotell. Kommer bli riktigt kul.

Nu ska jag ut och springa, inte alls taggad. Inte för fem öre. Bö... 6km here l come!


Bilden är tagen från magnusbetner.com

Godmorgon

Idag var jag uppe med tuppen, för att vara mig dvs, med David. I vanliga fall åker han iväg till jobbet runt nio och jag somnar om till tolv snåret men inte idag inte, då gick jag upp hyffsad pigg runt nio. Har dock inte gjort något vettigt alls men det är ju min sista lediga dag idag så då får man vara slö!

Men nu är det dags att dammsuga och sedan göra mig iordning för en dag i stan med Malin och Joline! :D Ikväll blir det träning på friskis med David, det blir gym för hela slanten!

X babes!


Smakprov på Turkiet

Alanya 2009


View


Söta,söta Sjögren på våran balkong


Beach, underbart!


En sånhär båt var vi ute med en dag!


Underhållning på hotellet, turkisk kväll

15 underbara månader med älsklingen idag!







Har precis krypt ner i sängen här hos David, dags att sova. Imorgon ska jag träffa Sjögren, känns som att det var länge sen nu:(  Sov så gott nu alla söta läsare!
X

Farmville på Fb.

Michaelaville


Haha, jag fattar ingenting!


Stockholm med D!


 
Clarion hotel, Karlaplan * * * *


 
 
Kvällen började med en öl och ett glas vin på en superfin restaurang/bar, vädret var super och solen lös väldigt starkt -därav min fina min. ;)




Stockholm Live, sjukt jävla kul!

 
Anton Körberg var med som var med i Vita lögner till min stora glädje! ;)

 
Ica-Ulf var också med på plats och var sjukt rolig!

 
Sen blev det Liseberg by night!


Vi drog ut till skärgårn morgonen därpå.

 


Välkommen till Fjäderholmarna


 
Supermysig ö!

 
Vi åt riktigt god mat, seafood!


Trotts att det var monligt nästan hela dagen så lyckades solen aldrig gå i moln, så det var riktigt varmt och härligt! Det har varit hur mysigt som helst :)

Blablabla och mer bla.

Sitter nu och fryser på tåget påväg från Stockholm. Har som sagt varit här med David sen igår morse och vi har haft det så jäkla bra och jag har faktiskt tagit ganska mycket bilder som kommer upp någon annan dag i livet ;) Vi har flängt runt på en massa roliga och mysiga saker, förmodligen kommer allt i morgon för er som är nyfikna!

Sen undrar jag varför man alltid fryser på tåget? Vi hade turen som fick åka med ett nytt express(fan skriver jag expresståg? Nu hittar jag på, har ingen aning om vad man kallar dem.....) .. Vi åker alltså med ett nyare tåg och Ac:n är på för fullt och jag har bara jeansshort, det är kallllt.

Skulle egentligen börja jobba denna vecka men det är lite si och så med det.. Ringde chefen imorse och skulle kolla så att allt var okej inför i morgon, men tydligen var det superlite folk förra veckan så vi behöver inte vara tre. Så som det ser ut just nu blir jag hemma i morgon också, men ska kämpa för att få jobba på tisdag eftersom att det börjar klirra i kassan redan nu.. Buu..

Nu hoppar jag verkligen från den ena till det andra men jag är så besviken på mig själv. Okej nu tog jag nog i lite mycket. Men som  de flesta vet så har ju Beyonce, Britney och nu ikväll Lady gaga varit i Stockholm och jag har inte sett någon utav dem. Det är dem tre jag lyssnar på mycket just nu, haha inte alls vad jag brukar gilla speciellt mycket men nu är det de enda artiserna som spelas i min mobil. Försökte få någon vän att åka till stockholm nu idag för att gå till grönan med mig och kolla på Gaga, men eftersom att det blev sånn kort varsel så var det ingen som kunde. Trååkigt. =(

  

Nu ska jag spana/snoka runt på nätet. Sleeptight, X

Smash into you


Head down and as I watch my feet take turns hitting the ground
Eyes shut I'm in love and I'm racing the Earth

Ears closed and what I hear no one else has to know
Cause' I know that what we have is worth first place in gold

And I'm soaked in your love And love is right in my path, in my grasp
And me and you belong

Älskar dig så

RSS 2.0