Hello sunshine!

Oh, älskar detta underbara vår/sommar-väder. Det är knäppt hur alla människor blir på så mycket bättre humör, alla bara går runt och strålar! Så fort man möter någon så kastar man alltid ur sig ett glatt hej & får ett minst lika glatt hälsande tillbaka, happyhappy.

Dagen ser ut så att jag ska läsaläsaläsa, plugga svenska nationella, sitta i solen, sy iordning min studentklänning & balklänning, (Bara lite små saker som måste fixas till, sen är de perfekta!) träffa David, ut och ta en vända i spåret, övningsköra om mamma är sugen,kika på parlamentet, sen verkar det vara en ganska hyffsad film på tv4The Bourne identity.
((Amerikansk thriller från 2002. En man som kan vara Jason Bourne hittas flyttande i Medelhavet och räddas av en fiskebåt men när Bourne återhämtat sig drabbas han av minnesförlust. Bourne beger sig till Zürich där han får tillgång till en säkerhetsbox som innehåller en pistol, flera tusen dollar och ett flertal pass med olika identiteter. Snart upptäcker Bourne att han är jagad och lyckas övertala en kvinna, Marie, att köra honom till Paris. Nu börjar en desperat jakt för att ta reda på sanningen om Bourne samtidigt som han och Marie måste fly från flera lönnmördare. Åldersgräns 11 år. I rollerna: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox. Regi: Doug Liman. ))

Varför kan inte alla mina dagar se ut som denna? (Om man tar bort de 2 första sakerna)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0