Lindex to me


So this is christmas

Skulle ju somsagt till willys och storhandla, mat alltså. Så blev det icke. Tog mig en sväng förbi Blomster landet istället och köpte mig en plastjulgran, vet att det är lite (mycket) finare med en riktig men jag kommer bli tokig på allt barr som kommer ligga på golvet så det fick fan bli en plastis. ;) Köpte ljusslinga, stjärna och lite mer småkraffs men glömde dock glittret. Min gran kommer vara vit. Endast vita saker i granen, kommer bli så fint! Såg en jättejättejättejättefin liten julren som jag vill ha ståendes brevid/under granen, dock ganska dyr så den får vänta lite tills jag köpt klart alla julklappar!

Ska pynta nu och lyssna på Peter Jöbacks julskiva. (& Higher) Haha!


Kram på er :D


Hello lovers!

I förra veckan skickade (framkallade) jag efter en MAAAAAASSA kort på nätet som sedan levereras med posten, och det är just vad som hände idag. De kom hem! Fick 88 kort för 95:- porto och allt, skitbilligt ju! Så nu hade jag tänkt att skicka in fler kort, det är ju sååå kul att ha bilderna i ett album eller i ramar. Det är mitt nästa projekt!

Fan för måndagar, ellerhur?!


Imorgon blir det käk med jobbet på Lilla Örebro, har aldrig käkat där förut men antar att oxfilén är toppen! ;) Lite veckomys brukar få veckan att gå lite snabbare. Sen är det ju så att man snart måste köpa klart alla julklappar, jag har köpt två än så länge. Lyckat!


Är det bara jag och Majsan som är nördiga och tänker köpa Eriks skiva när den kommer ut? (DEN 21:A!!!!!!!)  Haha............... ;)



Ska gå till Willys och storhandla nu, roligt väärre! Hörs senare. :)

X


Luftslottet som sprängdes

Det blev söndagsbiomys på eftermiddagen med David och Majsan! Vi såg somsagt Luftslottet som sprängdes, den var verkligen skitbra. Trotts att den var 2h och 30 minuter så blev den inte långtråkigt eller så! Jag skulle nog säga att ettan var bäst, tvåan halvbra och trean jättejättejättebra! 1,3,2 liksom. ;)


Hade en jätterolig kväll igår med Majsan, Malin, Maria och Moa. Började hemma hos mig med vin, drinkar och musik och fortsatte kvällen på Strömpis. Helt klart en lyckad kväll. Fick även sällskap av Majsan och Maria i
sängen inatt! ;D


David följde med mig hem efter bion, jag älskar dig så.... ♥



Godnatt,hörs i morgon babes! :)

X


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh

Godmorgon!

Sitter här med Majsan och dricker kaffe och repeterar Eriks vinnarlåt om och om igen, fan vad bra den är alltså. Bara sitter här och drömmer sig bort! ;) Hihi.

Ikväll är tanken bio, den senaste Stig Larsson filmen! Har hört att den ska vara skitbra och ser fram emot den! I veckan blir det restaurangbesök med jobbet, på en tisdag. Onsdagen kommer bli tuff, jagmenar det kommer säkert bli endel vin! :D Kommer bli skitkul!


Puspåer.



å!


Idol i Globen - Vilket drag!

Jajävlar alltså, världens bästa 20års present -Att gå på idolfinalen i Globen. Vilken karl jag har?!! (jagmenar, han är ju verkligen inte ett stort fan av Idol har man ju fått uppleva varje fredag) Det var verkligen skitbra som jag skrev förut, kände hur jag blev som en av de 14åringarna som blev helt tills sig när Erik sjöng och speciellt när han vann. Flög upp ur stolen (som alla andra) och skrek som en liten fjortis när han vann, men jävlar så glad! :D Det är nästan så att David tillåter mig att ha en liten små crush på honom! ;) Men vem har inte det?! Tycker absolut att rätt person vann. Ellerhur!? (Till alla utom Mallan som hejade på Calle!!!) ;)



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH,det var så bra!!!!!!!!!


& bra platser hade vi! :) Satt så vi såg jurryn, green room, en storbildsskärm och såklart scenen -lite snätt bakifrån. Det var prefekt! Å,igen!:)


Nu ska jag hoppa in i duschen, har sovit sen jag skrev förra inlägget helt sjukt trött alltså. Ikväll kommer Malin,Malin,Maria & Moa över på lite drinkar. Tar det nog ganska lugnt eftersom att jag kännt mig så krasslig idag, igen, bu. Ska bli trevligt med lite folk här. Dock stökigt som fan... Måste städa ocksåå... Bläääääääää




So hold my hand and never let me go
Take a leap of faith into the unknown ...

Idol 2009

Är helt slut idag, ska försöka sova lite nu för det blev det inte mycket av inatt. Hursom, fan vad bra Idol var igår i Globen!!!! Verkligen såå bra. Vi satt ju på Eriks hejarklacksläktare, fan vad drag det var när han var uppe på scenen och shit vad bra han var. Slänger in lite bilder snare, blev dock inga bra eftersom en viss (söt) herre glömde den hemma. Hehe..

Ska sova nu och hoppas att huvudvärken försvinner så man kan göra något av denna dag, ser att solen lyser in genom persiennerna, skulle egentligen vilja gå ut. Men, sova först.


Hörs senare babes! :)

X

Godnatt!





Bildregn från London


Mamma och jag


3 favoriter!


PUSS


Close up!


Starbucks!

Hahaha, ingen kommenta!


Daviden


Bästa!!!!


Turisten dårå.


Min bebbe som jag vill ta med mig hem!!


Smile



 Världens skönaste(fulaste) mössa. :)


A Store


Stooooort tivoli


Saayyyy wwhhhaattt?


Klockan är mycket, fler bilder kommer.
En annan dag.

X


9:e december

(Är verkligen värdelös på rubriker....)


Skön dag på jobbet idag om man jämför med igår som var världens kaosdag, så det satt fint med en lugnare dag idag. Efter jobbet skenade jag iväg till stan och mötte upp Majsan! Blev julshoppingdagen idag istället, blev en julklapp till pappsen och en till David. Resten av allt jag köpte var till mig själv ;) Lyckas alltid!

Så imorgon ska jag istället mysa med min baby, man måste ju ta vara på tiden nu när han fortfarande är hemma...♥ Tänkte städa upp i lägenheten först innan han kommer sedan laga mat tillsammans och bara mysa! Mysa är bäst, ellerhur?!


Klockan bara swishar iväg och det är faktiskt dags för mig att sova! Det blir inte så mycket bloggande såhär i veckan när man har fullt upp med annat efter jobbet. (Måstemåstemåste ringa bildskoleläraren och boka in fler tider, detta håller inte!!!)

Blev inga Londonbilder igår heller, men det kommer.. Tålamod...=)





Drog med mig :


Fast min var benvit med guld på axlar och ut på ryggen.


En svart kortare kavaj från Kappahl (tro det eller ej) med lite puffade axlar, så j*vla snygg!!! Hade rabatt på den så den blev billig, 270:- (Finns dock ingen bild att hämta från nätet och orkar inte knäppa kort;))


Svart vanlig tröja med paljetter på axlarna.
(Den är inte så lång som den ser ut att vara)



Nu ska jag kolla klart på 12:e avsnittet av Paradise Hotel och sedan sova och drömma om min fina pojkvän som jag älskar så! Sov gott allihopa :)

X


8:e december

Jävlar vad tiden går fort!

Hursomhelst, kom hem från London i söndags. Det kommer massa bilder lite senare när kameramänniskorna skickar över bilderna. (Jag måste verkligen skaffa mig en egen kamera snart) Jobbade och slet igår sedan blev det julbak med Moa, blev supergoda lussebullar och ett grymt (?) pepparkakshus som står i köksfönstret.

Idag har jag haft Mallan och Majsan på besök, fikat och bubblat. Som vanligt. :) Och styrt upp helgen i tid, som vanligt ;)

Nu mot jul händer det ganska mycket i veckan, och helgerna framöver, för min del (för en gångsskull) :

-Onsdag: Jobb, mys med babyy
-Torsdag: Jobb, Börja julhandlingen
-Fredag: Jobb, sluta tidigare, Idolfinalen i globen med David. (!!!!)
Sova hos Maria<3 och sedan åka hem med henne till Ö på lördag morgon.
-Lördag: Julbord med David & hans släkt, fest på kvällen
-Söndag: -

Fredag 18/12: Magnus Betner med Majsan&Mallan, middag (Madde kommer hem!!)
Lördag 19/12: Julbord/fest hos mig med massa folk

Sen är det fan jul och nyår!

Hursomhelst har jag mycket roligt att se fram emot! :)


Nu ska jag försöka få tag i min kära syster och hoppas att hon kan dra över bilderna från London så jag kankse kan slänga upp dem redan ikväll! ;) Den som väntar på något gott..... (Hatar det uttrycket)



Trivs bäst i min lägenhen, så jäkla skönt att ha ett eget space faktiskt. Fast det är såklart bäst när jag har min D här! Fast det jobbigaste och tråkigaste är att laga mat när man är själv. Annars tycker jag att det är ganska mysigt att laga mat tillsammans och äta den, annars ruttet.

HAVE A GOOD ONE! :)


London here we come!

Det är så det ligger till, ikväll bär det av till London!!! Ska bli så jävla kul!!!!! Det är så att Janne (mammas man) fyller 50 så han och mamma åkte dit igår och ikväll kommer Erik, Johanna, jag, David, Madde och hennes england och överraskar lite. Så kommer vi hela stora familjen spendera helgen i London, möjligheternas stad! ;) Har kollat upp endel shoppingställen, marknader, osv. Det kommer bli såååå kul och mysigt! :) Måste packa lite nu!!!!!!!

(Får ALLTID sån jäkla resfeber så fort jag ska åka någonstans, svinjobbigt! Mår illa och blir skakig, haha vilken tönt;))


Så ja, vi hörs på måndag igen! :D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D




HAVE A FUUUCKING GOOOOD ONE! (det ska jag ha!)

;)


Godnatt dårå :)

Har precis stupat ner i sängen efter en lång dag!

* Jobb 07,00-16,00
* Träffade Majsan & Mallan på stan och käkade
* Kom hem vid 20,00 och har i två timmar packat.


Packat,packat,packat för en weekend-semester.
Mer säger jag inte nu ;)

Jobbar bara 07,00-11,00 i morgon, sen ska jag hem och packa klart lilla väskan för att sen dra mitt upp mot stan och växla pengar på Forex. Fan vilken kul långhelg det kommer bli!
 Dags för duschen sedan säga godnatt till min fina pojkvän sen sova. Men vi hörs i morgon innan vi drar iväg!

Take care så länge :)

Have a good one babes!

BIG KISS!

Inredningsboden.se -Julshopping på G hos mig! :)

Jag tänkte faktiskt göra lite reklam för min mamma och hennes mans inredningshemsida Inredningsboden. Det finns allt från handdukar, glas, smycken, julsaker, ljuslyktor, massageoljor, lampor, möbler, shabby chic-inspererande saker, barnleksaker och massa mer. Finns perfekta saker att ge bort i julklapp men även saker till dig själv.

Jag själv är ganska bra på att köpa julklappar till mig själv i förtid, det har jag gjort även nu. Sen så bor jag ju inte hemma hos dem nu så jag får göra som alla andra -skicka in en beställning och betala snällt! :D




Saker som jag vill ha/har/har beställt eller fina julklappar:


En romantisk liten ljuskrona. Kommer passa perfekt i min lägenhet!
175:- istället för 229:-


Presentlåda Tant Brun
"En underbar trälåda som innehåller:
*En flaska Farmor Hildurs iste,
*En påse Farmor Hildurs rabarberte 
*En burk glass-sås RabarberLakrits."
110:- iställer för 159:-

Själv tycker jag det är en jättefin julklapp till mormor eller farmor,
lite roligare en de traditionella scarfen eller boken. :)

Smidesljusstake Rustik
"Läcker smidesljusstake för fyra ljus."
385:-
Den här har jag beställt till mitt vardagsrumsfönster!
Kommer passa perfekt eftersom att jag har så djupa fönster.
Och den kommer matcha min:

Smidesljusstake vägg
"Läcker smidesljustake som ska hängas på vägg.
Storlek. ca 35x60 cm"

(Den här bilden ger inte rättvisa,
den är mycket mörkare och skitsnygg på min vägg)

485:-



Isbjörnen PoalluIsbjörnen Poallu
"Mysdjur, kudde & filt i allt och ett!
Zoobies är ett nytänkande 3-i-1
med både kramdjur, kudde & filt i en och samma produkt!
Knäpp upp kardborrebanden för att förvandla djuret till en kudde,
öppna dragkedjan för att ta fram filten (som även är löstagbar för tvätt)."
Finns även andra djur, men detta är min favorit!

Eftersom att jag själv varit och klämt på djuren så måste jag tillägga att de är i det mjukaste material ni kan tänka er! Så om du har ett syskon, barn eller kusin som tillhör den yngre ligan så är det här en jättemysig (och användbar!) julklapp.
350:- istället för 395:-


Italiensk handgjord Bordslampa
(Så JÄKLA snygg lampa, skulle också passa perfekt hos mig,
finns bara en kvar och jag vill ha den (vet inte varför jag lägger ut den här då.)
 men plånboken säger nej just nu.

"En vacker bordslampa i svart modern design.
Lampan är handtillverkad i Italien.
Den gråaaktiga lampskärmen är handsydd.
 Har en oval form med en diameter på 34 cm."

910:- istället för 1295:-



* "En söt liten aromlampa för värmeljus och vaxsmältare eller doftolja.
Storlek höjd 9 cm och diameter 7,5"
Finns även i svart

*"Doftar förödande förförande gott! Som en underbar vårnatt i Maj.
Beroendeframkallande"

Aromlampa: 39:- /st
Vaxsmältare: 20:-/st

Har den vita aromlampan brinnande just nu med lukten tranbär.
Dock skulle jag aldrig gissa att det var tranbärslukt, mer söt godis. :)
Supermysigt!

Servetter med snapsvisor
"Den ultimata servetten med kända snapsvisor som tryck.
Ett måste på alla trevliga tillställningar.
Storlek 33x33 cm."

Haha avslutar med dessa servetter, vist är dom sköna?!
Endast 25:-


Näni, det här blev ett långt inlägg med mycket text och mycket fina saker. Men det är bara ett LITET utbud av vad som finns, så jag tycker allt att ni ska gå in på Inreningsbodens hemsida (<- Klicka) och kika om ni hittar något som passar er eller några bra julklappar. :)


1:a december

Hej på er!

Jäklar vad tiden går fort, det är liksom redan 1:a december = 23 dagar kvar till julafton därefter nyår. Kändes som att det nyss var sommar, sol och bad? Tiden har bara susat förbi och det känns som att man egentligen inte gjort något viktigt av tiden. Eller såklart, jag har flyttat hemifrån, jobbat på, börjat med körkort, umgåtts med min fina pojkvän, mina bästa vänner, haft kul. Så visst, spenderat tiden bra har jag gjort och tagit vara på den men endå kommer jag inte ifrån att det känns som att man borde ha gjort något mer.. Hm.. Värdefullt kankse? Typ skaffat ett fadderbarn som faktiskt förändrar ett barns/familjs-liv. Det tåls att tänka på.. Ellerhur?


Hursomhelst, idag har jag hållt mig i köket med Ullan hela dagen verkligen jätteskönt att komma bort från sina vanliga rutiner och lära sig nya saker. (Även om det kankse inte är någon brainträning så är det skönt att slippa kassaj*veln i några dagar) Hoppas på att det blir likasamma i morgon. :) 





Har rotat i alla kartonger och försökt skrammla ihop de få julsaker som jag äger, det är inte mycket kan jag säga. Det ser ut ungefär såhär;






Ja, det är ju inte speciellt mycket och inte jättefina tomtar kankse.
Haha, men upp ska dem i alla fall.
Det är ju trottsallt bara tomteperiod i någon månad ;)


RSS 2.0