Lugn kväll.

Ikväll blir det verkligen lugnt! S K Ö N T ! 
Hällt upp ett glas rött, bara smuttar ikväll.


Har 7 stycken såkallade "nyårslöften" och alla ska bli avbockade innom ett år. Det är lite större och viktiga saker som jag vill göra, både för mig själv och för nära som jag älskar. Bra saker, väldigt bra saker som varken är orimliga eller ytliga.

Har jag sagt att jag är i England om precis en vecka?! JAAAAAAW.
...Har jag sagt att... jag sökt nytt jobb? Nä. Men sccchhhhyyy ...!!
Har på mig min nya Odd Molly mjukisdress,rosa o FAB. Älskar den.


Dags att vara social. Puss puddingar. X


ENGLAND BABY!

Om en vecka är jag i England, hos min älskade, finaste och så otroligt saknade syster. Jag saknar henne så sjukt mycket, (och hon mig!!) så jag tog ledig ons-fre nästa vecka och bara bokade biljetter. Bara sådär, dyng spontant. (Bokade igår) Det kommer bli hur kul som helst, behövligt. Att inte kunna slänga sig på cykeln för att träffa sin syster och prata om livets alla problem eller berätta om alla fantastiska stunder man är med suger. Men dessto roligare blir det att träffas såklart. Och nu ska jag dit, längtar så sjukt mycket, sjukt jävla mycket. Vi ska göra Andover osäkert, som vi alltid gör när jag är där. Jag saknar dig, och älskar dig.


Kollar 27dresses och har dejt med John om 15.


X


So dance like it's the last night of your life

Det är lördagskväll, klockan är elva och jag ligger i sängen och är snart redo att möta John Blund. Men det kankse inte är så konstigt med tanke på gårdagens bravader. Kvällen började hemma hos Nira aka Dj med Tawar, vin vin vin vin. Runt nio drog vi å mötte upp Strömpis Dj för kvällen och hans polare, drog in helrör å bartender-ullan i mig kom fram. Haha! Om vi dansade sönder i djbåset till bra musik hela kvällen? OM vi gjorde, riktigt lyckad kväll. Men idag har man verkligen mått som man förtjänar, länge sen jag var såhär bakis å skakis. Så därav en väldigt lugn dag och kväll för mig.. Ganska skönt det också. Men alltså, godnatt nu.. Ögonen börjar säga ifrån och det är en ny dag imorgon, söndag yaaayyhh. X




Första jobbdagen 2011

Skönt. Skönt att vara igång igen, jobb ångesten är borta för tillfället och istället har alla rutiner infunnit sig hos fröken Klippel igen. Idag blev det jobb, tränat, tvättat, moppat. SKÖNT. Sånt här har jag inte haft tid för när jag varit ledig i ca 2veckor, utan då har jag haft fullt upp med att ligga å gosa i en soffa framför 7miljoner filmer. Skön ledighet men nu är det dags att rycka upp sig och ta tag i det nya året å göra det bästa av det. Känns som att det kommer bli ett bra år faktiskt.

Har ett nyårlöfte faktiskt, brukar aldrig ha det, men i år har jag ett. Ett bra. Säger inget, men det är ingen löjligt såsom 'sluta röka/snusa' 'gå ner dom där 7 kilona' 'resa mycket' (även om allt det skulle behövas) utan något helt annat. Ska röra om i grytan lite, grytan är mitt liv.



:)



If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me
Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me


PUSS PÅ HELGEN.


Some time off

Sköndag idag igen, man tackar för det. Har haft möte och utbildning idag, om Hörs värderingar.. Så är det ju röd dag imorgon också så då är man ledig, tackar igen. Fredag är nästan alla på mitt jobb lediga, inte jag. Såklart. Ska hålla på å pilla(hatar HATAR det ordet!!! Men har i alla fall börjat missbruka det...) med allt som ska fixas tills på måndag när vi drar igång som vanligt igen. Dessutom ska dryckesförrådet städas, å det åker ju såklart jag på som gör alla beställningar osv.. Finns alltid skitjobb bakom de roliga jobben, uhu..



Vad händer ikväll då?.. Nä, det vet vi ju inte.
Får se, vore kul om nått händer?! Ahh, justdet.
Fel stad...



I hope you don't mind, I hope you don't mind that I put down in words - how wonderful life is when you're in the world.

Lyssna på Ellie Goulding's version av Elton John's Your song. Då säger vi så, fint.


X


Slutet av 2010 i en enda stor röra.









Bakisbilden längst ner till höger ->


awesome day,


-Jobbat; 2h frukost+möte, styrt konferens på bara 10pers, sen 2h möte.
-Tränat, på Friskis, tills kroppen sa nooo more, gick inte mer. S K Ö N T!!
Sitter hemma nu (i min onepiece) och myser till How i met your mother,
FUCKIN' AWESOME.




X






(egentligen har det varit en skitdag,
MEN. allt har gått bra,skit(dag)bra.)


RSS 2.0