Håret då. ?!


Blir lite sugen på att klippa till den här frippan igen..
Lite kortare där bak, längre fram.
Fan vad man kan vela alltså.
Sleep now!
X


Gnight. :)

Nejni, nu är det mer än dags att sova.. Sa nyss godnatt till David som jag så gärna vill ha här i sängen hos mig nu, dock får jag vänta tills i morgon. Anyway, ska kolla på Paradise Hotel nu här på datorn sedan slå igen affären och dejta kudden. Frågar mig själv varför jag egentligen kollar på Paradise, och svaret är enkel -Underhållande. Lite små larvigt men ett bra tidsfördriv. Right?

davidpuss.

Nä,nu är det dags!

Sov så gott snyggingar.
Have a good one :)

X


Kollade igenom mitt gamla bilddagboks-konto =


Rolig fest för länge sen, happy day!


Skoltiden med Mary!


Hahahah Michaela 2006 (tror jag det var)


2008


DenofficiellaFjortiscambilden där man knappt ser hur man ser ut, haha!


Hjärtat & jag för några år sen!


Det blir jul hemma hos en annan också. :)





Kankse inte..

Hörrni, det där med att måla är inte riktigt min grej alltså. Det är olika penseldrag åt alla olika håll (det har torkat) droppliknande saker som hänger lite här och där på stolarna. Och nu garderoben. Har börjat måla en av mina stooora stående garderober. Vilket jäkla projekt alltså, tar sååånn tid. Phu. Nu är det dags för andra lagret på garberoben och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir en STOOR skillnad från hur det ser ut nu. =( Haha!

Man ser att det är handmålat iaf, lite personligt sådär=) Eller?.............


NU

Har jag målat klart mina fyra stolar (eller för ett tag sen) och är helt slut, hela jag. Haha, händerna, armarna, hjärnan ja.. Hela jag! Så nu har jag krypit ner i sängen, tagit en alvedon och halstablett och kollar på Desperate Housewives, kollar om från säsong ett, det får en alltid att skratta! Haha!

Imorgon ska jag försöka ställa mig på mässan för att få den där förbannade sprutan som det är 3h kö till. Helt sjukt egentligen att det har blivit så stort att alla ska vaccineras så fort som möjligt, lite läskigt faktiskt. Men med mitt emunförsvar så är det på tiden att ta den faktiskt och nu är jag ju feberfri så det ska väl inte vara några problem. Eller?

Nähäni, då får jag säga godnatt för ikväll. :)

Pusspusspusspuss!


En stol klar, 1h senare!


Före
 

Efter

Vilket jäkla jobb det var med stolarna alltså, mamma varnade mig men jag fattade inte hur det kunde ta sån lång tid att måla stolarna? "Det kommer ju gå fort, ingen fara" Jag tar tillbaka det skulle jag vilja säga. Haha! Evighetsjobb snackar vi om här. Min pause är slut och det är dags för stol nr 2.

Puss puddingar


Nu är det dags!


- Skrubba av stolarna och sedan bordet
- Torka
- Måla ett lager med vita lackfärgen
-Torka
- Börja måla de stora garderoberna med den mörkbruna lackfärgen
-Torka

(Har fått order av min kära mor som var med mig och köpte färgen!
har också köpt lite annat smått och gott till lägenheten som visas senare;)!)


pics





 

 


Gammal favorit




Haha ja, det här var en favorit för ett bra tag sen :D


Chicy.se

Har köpt min första julklapp idag!!! (Till mig själv, man får faktiskt göra så ibland. Faktiskt.) Klickade hem tröjan/klänningen från Chicy. Så jäkla snygg till många olika tillfällen,love it! Och det blir faktiskt som en julklapp eftersom att den kommer hem om ca 3 veckor, perfek ellerhur!? ;)



Efter frukost

Då har man tryckt i sig lite fil och flingor, men det var hyffsat svårt att få i sig det då min hals känns helt igentäppt och, ja rivjärnet still going strong. Fan! Huvudvärken är helt borta nu i alla fall, villken lättnad!

Dagen har inte mycket att erbjuda idag heller, har tvättid mellan 12-16 men vet inte riktigt om jag orkar det än, men jag borde verkligen. Verkligen. Tänkte kankse orka med en promenad också, sen borde jag försöka skaffa mig lite julsaker. Har nästan ingenting. Buuu!!


Ska ta en dusch nu och hoppas att man kan piggna till lite granna!

Have a good one babes!


Jag kan inte sluta skratta åt dessa bilder på mig och torsten


Surprise!

Det kom en liten David och hälsade på mig nu i eftermiddags och vad här till ganska nyss. Det sättet han gör det på är också världens gulligaste och lurigaste, men ja, endå sweet! :)) Tog en långpromenad och utforskade mitt nya område och sedan kollat lite Parlamentet, så nu är jag took trött..

Febern går neråt, vilket är jätteskönt men halsen blir bara värre och värre. Förut var den lite svullen och så, men nu känns det som att jag har ett rivjärn till hals. Så jag käkar halstabletter nu i mängder men av dem mår man ju bara illa av. Fan vad bra ;) Känner mig i alla fall piggare än de tidigare dagarna!



Snart, snart, Snart


Voilá!


   




 


Jul-Önskelistan (Fan vad svårt det är?)

 Presentkort på Finrummet och Village
 Mobil (Helst Prada mobilen)
 Utemöbler
 Ett körkort
 Mateus porslin     <- Klicka
 En sodastreamer
 Ny säng
 Smycken, massa smycken! ;)

Kankse inte var så svårt i alla fall? ;) Det är ju trottsallt bara en månad kvar till jul. Mitt problem kommer ju vara att köpa något till min pojkvän. Vad köper man till någon som själv inte vet vad han vill ha? Alltid lika svårt!!! Ellerhur!?


Körkortsteori

Tänkte sätta igång och läsa lite körkortsteori nu när jag endå bara ligger i sängen, men tro på fan att jag inte hittar mitt block med alla antäckningar som jag skrev ner under intensivkursen, detta suger. Det betyder att jag måste sitta och ta ut allt viktigt från boken, igen, igen igen igen. (!!!!!) Ett plus är väl att man kankse lär sig lite mer när man måste läsa allt.. Eller nått.. Buuuuu!!!!!

Ska göra ett tappert försök igen och leta igenom hela lägenheten, de måste ju finnas någonstans. Då är frågan var "någonstans" är. Typiskt mig.


Kankse ska försöka sätta i sig lite frukost också!?!


(en till)


Melissa Horn - Hannah


Godmorgon!

Vad sunkig och äcklig man känner sig när man har haft feber i 2 dagar och bara legat i sängen och äcklat sig. Haha usch.. Men hur många gånger man än duschar så känner man sig likadan 10 minuter senare. Buuuu!!!!


Bra sjukmusik - Melissa Horn


Just looove christmas.

Jag är verkligen en sucker för jul. Inte just julafton (kankse julaftons-morgonen då;)) faktiskt, men själva helheten; alla advent-söndagarna, lucia, pyntet, marknader, musiken, all belysning i hus/lägenheter/balkonger/i stan, julshoppa, julbakning, snön (om det ens kommer någon i år??!) alla bra program som visas på tv osv. Listan kan alltså göras lång, I just looove Christmas! :)) Hihi.


En Michaela i favorit-jul-pyjamasen!
julaftonsmorgon -08


Sjuk

Alla på jobbet är sjuka, inklusive jag. Helt sjukt. Det började i torsdags när vi fick skicka hem 6 stycken för att de var jättedåliga. Men jag, Monika, Jenny och Chefen fick hålla ställningarna både tors och fre, gick hyffsat. Dock har en annan gått och dragit på sig feber, huvudvärk, svullen hals, trötthet och illamående. Fuck. Har haft min älskade pojkvän här hos mig i natt och han har kikat till mig hela natten. (PUSSBABY♥)

Fördriver tiden med de 2 idolavsnitten som jag har missat, you gotta love tv4play. Egentligen alla tvplay-kanaler.


Näni, det här var en stor ansträngning för mig att klicka rätt på alla småsmå tangenter, nu är jag svettig och mysig. Uh.. 

Hörs kankse senare, nu ska jag stupa i sängen för några timmar.


Snabba Cash



Billigare skor till Sverige till våren


Det vore väl superbra, eftersom att en annan köper alla skor hon ser. Haha!



Läs hela artikeln HÄR


FAB


Photo: Gynning


Dagens ilandsproblem

Skitjobbigt att inte veta vad man vill göra.
Mysa hemma i sängen med film - Bubbel och musik.
Man brukar ju kunna känna vad man vill göra.
Jag vill både och.

Bubbel i sängen musik och film, allt på samma gång.
Kankse inte?

Hjälp mig?



Vilket härligt väder det varit idag va!!! Mer sånt.



X

All-in-one card stamp


Personligt eller vadå;)


Friday night

Har hållt på och städat upp det mesta i lägenheten nu hela eftermiddagen, har dock golven och lite småfix att ta reda på i morgon. (Oj, vilket roligt sätt att börja ett inlägg på.....) Hursomhelst, är helt slut ikväll och spenderar den helt ensam här hemma. Hade gärna haft en David här såklart, men han är lika trött som jag och ingen orkar ta dig varesig hit dit - dit hit.

Imorgon blir det marieberg med Malin, ska nästan hänga på låset tydligen! Hehe.. På kvällen funderas det på bio. Har liksom en liten tanke att kankse hålla sig lugn denna helg utan fest, alkohol och krogen. Bio känns som ett jätteskönt allternativ, fast man vet också att man lätt blir på danshumör när lördagskvällen smyger sig på. ;) Det återstår att se.

Söndag eftermiddag ska jag träffa mammi♥ Det blir faktiskt lite Ikea, luncha och sen kankse spana lite till på marieberg. Jag måste nog erkänna att jag saknar henne lite nu när jag tagit mig in till stan, så det ska bli jättemysigt!


Nu ska jag ringa Mallan och planera lite för morgondagen.







David


Har piffat lite i lägenheten idag







(Jag har inte fifflat med namnen)



Kollade igenom lite bilder från när jag, Madde och mamsen var i Teneriffa.
Yatzy är väl nästan ett måste när man är utomlands? Lite utav en tradition ;)
Så jävla grym är jag!


De nyaste inköpen

(innom något år?)


aishwarya rai

 



Kan vara världens vackraste kvinna va? 


It's All bubbly


you give me feelins that I adore

 It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know

that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

What am I gonna say
when you make me feel this way
I just mmmm

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows

Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight


Home and alone

Då sitter man här helt själv, känns jättetråkigt jättejättetråkigt, i alla fall ikväll, ibland, men inte ikväll, inte. Tråkigt...


Snart är det helg!!!!! Tanken är att köpa färg. Måla om. Massor. Köksbordet, stolarna, 2 stora garderober, tvbänken. (några frivilliga som vill ge mig en hjälpande hand?) Vill också till Ikea och köpa typ av gardiner till köket och 2 till sånna där bita krukor +blommor. Har två köksfönster liksom. Även nytt bäddset, stor silver spegel, kristallkrone-lampa, 2 byråar. Fan vad man vill ha mycket alltså, men måste troligtvist sålla bort hälften av allt än så länge, i alla fall tills lönen dimper in den 25, första lönen sen jag fick min löneförhäjning och jag är riktigt spänd på hur mycket det blir nu.


Vad blir det för tv ikväll då? Bonde söker fru :D Ellerja, dvs för de som har tvkanaler .... mutter


Have a good one;)


Varför köpte jag inte dem i plast?


thoughts and update

- Noodles har man ätit nu tre kvällar i rad, det får inte bli en rutin.
- Längtar så förbannat tills den 25, löning behövs nu!!!
- Ska lägga mig i sängen snart, läsa nya Elle
- Väntar på att älsklingen sak komma och krypa ner också.
- Jobbet rullar på, som vanligt. Skönt, lite för mycket rutintråk.
- Vad händer här näst? När tar man steget iväg?
- Helgen närmar sig, vad händer? Måla.
- Smallville är fan riktigt jäkla bra.
- Bloggsiffran har stigit ganska mycket,kul. ;)
- Snart är det jul, fan vad snabbt det går, ellerhur?!
- Börjar äntligen bo in mig i min lya, mysigt.
- Måste fixa tvättid.


monday bloody monday


En riktig bloody monday faktiskt.


Sötaste missen då

Malins katt var livrädd för min glittriga väska :D



My face is gonna hunt you all the time


Get this party started, right now

Planerna var en mysig hemmakväll med karl men pga sjukdom (från hans sida dårå) så blir det istället party hemma hos Malin. Dock äter jag ju antibiotika igen så kommer ta det lugnt, kankse åker i några droppar vin men kommer hålla mig lugnt. Eller;) Får se vart kvällen bär av senare, den kommer iaf sluta i min fina lägenhet, som är min. :D

Känner mig inte supertaggad på att vistas bland människor idag, håret är kasst, är trött och har inget att ha på mig. Men tänkte dra igång Britney's Circus och hoppas att mitt humör slår på partymoodet för kvällen!


Have a good night! ;)



(skulle publicerats igår....)


Back to the wood ;)

Återvänder till Vintrosa för natten, till min pojkvän och min familj.  Hur bra är det inte att ha dem på samma ställe? ;) Fast helst skulle jag vilja ha dem närmre mig än 2 mil ut i urskogen. (Hahaha, jag börjar redan håna landet efter 2 veckor i stan;) Eller håna.. Vintrosa är bäst på sommaren!)

Lite städning nu, duschen sen fara iväg!

Ha en trevlig fredagskväll babes!


Have a good one! <3


De är i min lugg, i luggen (haha)

Saknar luggen ?! ( o c h d a v i d )
Har bestämt mig för att för första gången i mitt liv gå till en frissa, en hårsalong och låta en helt okännd människa röra mitt hår. Wish me luck. Jag blir faktiskt nervös av att bara tänka på det.. Skulle vilja sätta i mitt lörhår på heltid och klippa en höstig-lugg. Ingen som kan göra sånt billigt? (löshåret alltså...) Det är inte riktigt så att pengarna bara rullar in på kontot hela tiden.. Mer.. Rullar ut från kontot konstans. Vem är det som snor mina pengar och handlar massa nödvändiga saker? =(
;)


Header

...I brist på en snygg header, ingen som kan det dära?


G'night!

Favoriterna

 

Yes, det här är mina favoriter som missbrukas under de perioderna av året när det börjar/är kallt. Hela jag blir ett som ett torkat russin (mysigt) såhär dags, så nu är det dags igen. Kom nyss ur duschen och ska kleta in hela mig i Niveas bodylotion, sedan smörja in läpparna med försvarets. Sen är jag redo att gosa med min man när han kommer hit senare ikväll! ;D Hoppas det inte blir allt för sent för jag är redan ganska trött. Haha

Efter jobbet idag fick jag besök av mina favoriter, Malin och Malin ofc. Tänkte på en grej faktiskt, är man inte lite knäpp när börjar planera den kommande helgen redan på en tisdag? Kan även hända att man pratar på måndagen för att boka upp helgen som kommer. Haha.. En måndagsförmiddag på jobbet kan ofta låta sähär:

"Det var kul i helgen, var gjorde du mer"
"Yes, -blablalblalblalbla"
"Vad är planerna för nästa helg då? Ska vi....."

Det slår nästan aldrig fel faktiskt. Haha.. Kan tänka mig att det är mest vi tjejer som håller på såhär vecka efter vecka. Ni killar verkar mer impulsiva än oss!

Hursomhelst, smörjningsdags sedan ska jag försöka kolla ikapp alla Andra avenyn-avsnitt som jag missat. Gotta love svtplay.

Have a good one :)


Summer kid of wonderful










Love is in the air






Myst med David ikväll,å.
♥ ♥ ♥


mina två söta




Lördagsbilderna












Hat-mot-kvinnor-forumet



Blir så jävla upprörd när jag läser sånt här. Jag sitter och kokar här i soffan och började på ett långt argt mejl som svar på ett inlägg men skickade inte iväg det, det är inte värt det eftersom det mest innehöll massa svordommar. Sen så tror jag inte de killar som suttit och skrivit det där bryr sig ett skvatt om en arg kommentar. Hur som helst tycker jag att det är helt sjukt att folk får sitta och skriva sånt där, det enda de gör är att förtrycka och håna tjejer.
Jävlajävla svinjävlar.


bakisdag med älsklingen

Buuuuuu,vad trött jag är idag.. Men har haft världens skönaste dag hittills, vridit tv:n mot sängen och legat där från vi slog upp ögonen tills David åkte iväg för någon timma sen. Har plöjt igenom massa Heroes avsnitt. Är fortfarande lika förvånad över att karln tycker att det är bra, nu är det nog dags att introducera honom för Smallville's värld. ;)

Orkar tyvärr inte berätta allt om kvällen igår, så istället kommer det upp ett bildregn lite senare. Jäklar vilken kväll vi hade alltså, riktigt lyckad!! Jättesynd att min Maria inte kunde bara med bara =(



Heroes_-_Cast_3.jpg image by TheVintageVirgin
smallville.jpg Smallville image by eric_van


girls just wanna have fun

Ikväll kör vi bara brudar, no men allowed!

Jag och Malin har ju fyllt 20 så vi drar ihop våra närmsta tjejkompisar och kör en heleftermiddag tillsammans på Vig med jacuzzi, massagestolar, bastu, plockmat, bubbel, musik osv osv. AWSOME! Sen kommer vi att avsluta kvällen på Frimis, och vip:n är såklart kirrad ;) Det kommer bli en så jävla bra alltså!

Ses på fimpan ikväll!


Godbye lovers ;)


-


Sweet

Hade en supermysig kväll med David idag, lagade mat, drack vin och kollade sen på 2 avsnitt av Heroes -säsong1. Helt fantastiskt att jag kan få honom att kolla på en serie med lite övernaturliga inslag ;) Var en perfekt start på helgen, och kvällen ikväll kommer bli hur bra som helst också! Mer om det sen då, för nu ska jag bädda iordning och diska, sen duscha. Och sen är det nästan dags att ta sig i kragen och leta efter sommarens bikini och börja göra sig redo!

Men vi hörs sen :)
Have a good one!!


Sneakpeak


Liten bit av hallen. Måste fixa ett smart skosystem för nu står bara favorit- klackarna i lägenheten, resten är i förådet som bara ligger några m från mig.


Liten snutt av badrummet, har inte kommit iordning helt där än. Men lite :)


Light!


Vardagsrum!

Så det blev en liten tjuvtitt på det som börjar ta form i lägenheten. :)


Välkommen hem :)


Saknar den där mary <3


liar liar

Blir inga bilder idag, orkar verkligen fixa med det idag. Men jag har faktist kommit iordning hyffsat nu men jag behöver endel saker från Ikea och jysk;





Tycker badrumsmattorna är såååå söta! Tror verkligen att David skulle gilla dem ;)


sleeping alone

264377_118_02ec6a24d4_p.jpg - Image - Photobucket - Video and Image Hosting


Mycket just nu

Nu är det mycket som händer i mitt liv, för första gången på länge! Håller på för fullt för att försöka få lägenheten att se mer ut som en lägenhet än en container där man slänger endast flyttkaronger, de är överallt och blir bara fler och fler ju fler jag packar ur.. Eller nä. Inte riktigt ;) Men det tar tid eftersom att jag jobbar hela dagarna och orkar inte hålla på så länge på kvällarna och så fortsätter det så -ond cirkel.

Imorgon kommer en liten sneakpeak på lägenheten, mest för min älskade syster som är i England och inte har haft möjlighet att se hur hennes lillasyster har det. (Saknar dig så) Men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna så det blir inget mer för dagen.

Have a good one :)


Hahahah

Nalkas det barnkalas med ballonger och rödnosig clown? Eller behöver du helium till ditt luftskepp? Oavsett vilket är detta din produkt! Ballonger och annat fylls på nolltid och utan besvär. Paketet innehåller en heliumflaska på 252 l (räcker till ca 30 ballonger, ej påfyllningsbar), 30 latexballonger och 36,5 m snöre. Vikt (flaskan) 3,2 kg. Obs! För ett fullskaligt luftskepp a la Hindenburg krävs knappt 800 000 flaskor. Kontakta kundtjänst för paketpris och leveranstid.


RSS 2.0