Måste kila, bussen gååår! (åker)


Dags för söndagsmys! Take care babes (:


Dimmig/suddig helg


Jag och mina fina Malin Bjök.
 Lika suddig bild som helgen! ;)


partyfredag!

Haha,vad sämst man är. Skulle egentligen hem till Natalie med Moan och planera resan. (berättar sen) Men sen hörde jag att det nalkades födelsedagsfest på norr för Marcus, så snart drar vi dit, jag malin, pojkvän och kompis. (Förmodligen)

Resan kommer bli guld, påskveckan!



Tänkte bara kika in och säga hej, och att allt är bra. Det är bra. (:





PUSSSSSSSSSSSSSS!


Krogen låt?


Tror den här låten kommer bli en nykommlig på krogen, om den inte redan är det?
Har inte hört den i alla fall, skulle vara sjukt drag me den i en mixversion! Bra danslåt!

Bad boys - Alexandra Burke Feat Flo Rida

yeah


Snart heeeeeeelg, yay!

Hellohellu.


Tvätttvättochtvätt! Japp, håller just nu på att tvätta, det är kul. Jag är nog konstigt, för jag tycker det är kul. Har alltid tyckt det. Eller inte kul, men det är varken jobbigt eller tråkigt. Då måste väl "kul" vara rätt ord? Eller? Hursom, har inte tvättat på två veckor...... Det var alltså dags, haha


Sååååååååååja, då var det dags för en helg igen! Vilka kontraster det är på helger och vardagarna. Klockan 09,00 på en lördagsmorgon är sjuktsuperjäklatidigt, men på en vardag har man redan varit vaken i 3h och är i full gas. Hm.. Man kankse borde sluta sova bort helgerna? Eller,nää! Det är väl lite därför de finns. ;)

Denna helg ser nog ut som så att fredagen ska spenderas hemma hos Natalie med Moa, lite mys med film, mat och vin. Lugn kväll ute på landet med 5 0000 hästar och hundar, yeah!  Lördag är man bjuden på 25års fest på Njuta, kan bli kul :) Slutar förmodligen upp på Strömpis(som vanligt) skulle jag tro! Vi får helt enkelt se.



Måste fortsätta med tvätten nuuuuuuu.
Xoxoxoxooxo!


When i need you



When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so wanna give you
It's only a heartbeat away

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

Miles and miles of empty space in between us
The telephone can't take the place of your smile

It's cold out but hold out and do I like I do
When I need you


Godnatt allihopa!



B l a c k a n d w h i t e

 

Haft två sjuka(positivt) partyhelger nu med denna donnan, sett ut ungefär såhär:

Fredag: -Korkar upp framför Let's dance+mat, ska inte ut
-Runt elva går vi ut och dansar konstant tills de stänger
-Hamnar på fest och stapplar hem till Mois runt 6
-Sover till 12,00
-Systemet innan 15,00
-Däckar ihop lite smått i soffan
-Folk hos Ullan runt 6 och det drar igång igen.
Ond cirkel, men fan så kul!

Dock ska vi hålla oss lite lugnare i helgen, i alla fall på fredag! Eller? Haha
Värsta är väl att man inte riktigt är sååå på hugget på månaden på jobbet!
Mohaha! We just wanna have fu-un, ooh girls just wanna have Fun! ;D Hihi..


Hello You

Godkväll på er alla! (:

Idag:
- Bra dag på jobbet, men sjuukt stressigt
- Majsan kom och hälsade på i min nystädade lya ;)
- Potatismos och fiskpinnar, inte jätte gott faktiskt.
- Ny tandblekning, hoppas på resultat om någon v.
- Paradise marathon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
- Dejt med kudden

Imorgon:
- Woooooork,work,workkkk
- Körlektion, nervös alltså. (Snö och halt?!)
- Sola och bli brun, förhoppningsvis

Fredag:
- Jobb. Måste jag skriva det? Nä..
- Hem och piffa upp lite
- Träffa Malin och Majsan för Snabba cash
- Sleepover at my place

Lördag:
- Stan med Ullorna
- Hem till mjukismoa
- Piffa för modellllll
- UTGÅNG. Strömpis

Söndag:
SOOOOOOOOOOVA.

Så, nu kan ni hålla koll på mig enda tills söndag, för bloggen kommer förmodligen att hålla sig lugnt ett tag nu. Är inte alls på humör för att skriva något överhuvudtaget, som ni kankse har märkt så skrivs det inget roligt här. Så. Vi hörs när vi hörs vänner!

Kika in lite då och då,, kankse får ett ryck om några dagar. Man vet aldrig..


(....)



Godnatt!


Landat i lägenheten

Efter en jäkla lång dag på jobbet så landade jag i min lägenhet. Har inte varit här sen i torsdags, vet egentligen inte varför men jag har inte velat men fick någon slags panik när jag skulle hit, så jag har slaggat hos Moa nu i några nätter. Thanks! Hursomhelst så känns det bättre nu, har städat hela lägenheten; moppat, dammat, sugit, skrubbat, diskat, bäddat rent osvosvosvosv.. Känns i alla fall riktigt skönt nu! =)..

Händer inte så mycket kul hos mig för tillfället, jobbar som vanligt, allt är som vanligt (...), har klippt mig, snabba cash på fredag, supermodell på lördag(haha) -förmodligen utgång på det. Ässsssssh. Det mesta är som vanligt så ni skulle kunna läsa inlägg från några veckor tillbaka så ser ni vad som händer hos mig nu. Uh...



Fast, jag är inte alls deppig för att allt är somvanligt, vanligt är ganska bra det också(:


Söndag!

Efter en galen helg drar jag mig till Moa och ska kolla på Köping, bästa söndagsplanerna på länge. Bussen går snart tänkte bara kika in och säga hej! Och att jag ska klippa mig ikväll, eller rättaresagt Ullan ska, need some luck here! Haha. Hoppas allt är bra med er och ni inte är lika förstörd som en annan är idag. Uh. Puss :)


Söndag!

Efter en galen helg drar jag mig till Moa och ska kolla på Köping, bästa söndagsplanerna på länge. Bussen går snart tänkte bara kika in och säga hej! Och att jag ska klippa mig ikväll, eller rättaresagt Ullan ska, need some luck here! Haha. Hoppas allt är bra med er och ni inte är lika förstörd som en annan är idag. Uh. Puss :)


Nu drar jag hem och spenderar fredagen hos Moa!



Länge sen plattången var framme.
Hem till Moa och mysa där, all night long!
Puss babes, ha en trevlig kväll.


Mink-kappan / 10 000 ?!

En snabb innan det är dags att lägga huvudet på kudden. Jag var inne på blocket och kollade runt på lite allt möjligt, dagens uppdateringar, och fick syn på någon old lady som sålde sin minkpäls för 10 000:- (Bilden) Det sjukaste är att jag har fått en nästan exakt lika dan av mormor för några år sedan, dock aldrig använt för jag vet inte alls hur man ska kunna bära upp en såndär stor hängande sak - så den ligger inlåst i mitt föråd. Jätteinlåst nu när jag såg att man kan sälja dem för cirkus 10.000. Mamma nämnde någongång att sånna kappor är dyra men inte så mycket? Hursom, vad kul! Inte för att jag har tänkt att sälja den inte, har ju fått den av mormor :)


Klicka för att se nästa bild
Blocket-Ulla
;)

Gratisbio.se

Fick ett mail från gratisbio.se och insåg att jag faktiskt hade skapat ett konto för ett tag sen och till min förvåning hade jag faktiskt endel poäng, kan inte komma ihåg att jag gjort något speciellt mer än varit med i lite tävlingar och svarat på massa saker och vips stiger poängen!


Om du också vill bli medlem och försöka skrapa ihop lite poäng för att sedan byta in poängen mot presentkort i olika butiker så kan du bli medlem HÄR.

Det är faktiskt inte så svårt som man tror (:





Burberry 2010


Körlektioner bokade!

Nu har jag äntligen bokat årets 3 första körlektioner och Agneta som jobbar på Kalles bilskola. Jag skulle inte kunna ha en bättre körlärare för hon känner mig utan och innan och vet hur jag funkar och hur hyserisk jag kan bli så det känns skönt att ha henne i sätet brevid mig! Haha! ;) Är lite nervös nu när det är snö och halt, men de tidigare gångerna jag kört har jag varit en riktig naturbegåvning. (...) Nä, men det har i alla fall gått bra. Men endå kan jag inte sluta att vara nervös!.. :D

Imorgon ska jag till jobbet igen, foten är egentligen inte helt bra men jag blir tokig av att sitta här i lägenheten. Det är skittråkigt. Så jag tänkte ta en liten promenad idag för att komma igång lite med den. Vilket jäkla strul man sätter sig i? Det blir uggsen på krogen här efter!

Känner mig på mycket bättre humör än vad jag gjorde när jag skulle sova igår ikväll och när jag vaknade.. Det är så mycket tankar som snurrar runt i huvudet och när man är själv hemma och inte kan göra så mycket så går man bara och tänker... Men nu ska jag fortsätta med körkortsteorin, har kommit 11 sidor... Inte jättemycket att hurra för men bättre än ingenting i alla fall.




Puss babes! :)


Körkortsteori

Jag blir så irriterad på mig själv att jag har så svårt att hålla ording på saker och ting, idag har jag letat som en idiot efter mitt biopresentkort, okej ingen viktig sak kankse men det är så irriterande när man kommer ihåg att man tänkte "nu lägger jag det här för då vet jag vart jag har det" Jajusdet, stor chans. Sen så ska jag plugga lite körkortsteori nu ja och gissa, vem hittar inte sitt block där jag skrev ner allt som sas på intensivkursen? Det var 5 a4-sidor med det viktigaste, nu måste jag istället gå igenom hela boken som är på nästan 300 sidor. Vad trött jag blir på mig själv ibland....



Blir ju inte bättre att foten inte alls känns bättre, jävla skit. =(


Pic: M&M


movienight

Har haft Maria sovandes här inatt, supermysig! Känns skittråkigt att hon åker tillbaka till Stockholm på fredag, men har lovar henne att komma och hälsa på henne i hennes lägenhet på 17m2. ;) En utekväll i Stockholm går inte ens att jämnföra med lilla Örebro. Hursomhelst kommer jag att sakna henna jättemycket! ♥

Kvällen igår började med att hyra film och som vanligt är man så kaxig när man ska hyra filmen. Jag hör mig själv säga "Vi måste se en skräckis".. Och et blev det; The Uninvited. Haha och ja, som vanligt så var båda skiträdda så vi behövde förstärkning, så Johan pallrade sig hit och vi drog igång filmen. Det tråkiga var ju att jag hade ju sett filmen redan? Vilket jävla misstag. Som tur var har jag hyffsat(jättesuperduper) dåligt minne och kom inte riktigt ihåg filmen, men låtsades som att jag visste vad som skulle hända. ;) Haha, skitskrajj! Blev nästan rädd nu när jag googlade bilden. Uh. Måste få mig på andra tankar nu annars kommer jag bli helt craaaazy! :P




the_uninvited.jpg image by ralfy_tm


Vilken daaaag

Äntligen hemma! Mamma var ju här i morse och hade handlat massa mat och bra saker till mig, så käkade vi frukost tillsammans, tog en tur förbi hos pappa. Runt 14,00 hade jag tid hos en läkare på min vårdcentral och poff är det dags för antibiotika igen, urinvägsinfektion, igen, Fan. Visade också upp min fot och fick åka färdtjänst med både Agda, Britta och Ulla. Ungefär. Ni kan tänka er kacklet i taxin, haha! Kollade foten och det var bara en regäl stukning. Bättre än en bruten fot. Tack för det. Nu är jag hemma och väntar på att Maria ska komma över och så ska vi se film, hoppas på en skräckis! ;)

Måste också berätta att jag lagat en himmels köttfärsås nu ikväll! ;) Maria får bli testkanin, haha! Ska städa upp lite här nu så hon kan sova på sin del av sängen. (Tror hon har sovit här ca 5 gånger på en och en halv vecka nu, så det har blivit lite utav hennes sida nu! haha^^)

Hoppas allt är bra med er denna tisdagskväll! ÅH, TISDAG! Paradise Hotel på tv6play ikväll! Marathon!!!



Puss :)


Godmorgon!

Godmorgonpåer!

Sitter här nyduschad och väntar på att mammi ska komma och hälsa på♥ Nu när jag är mer eller mindre handikappad så är det svårt att handla mat osv och måste ju ha sånt där förband att bunda runt foten och knät. (tydligen?) Så då var hon så gullig och fixar allt till mig! Så ska vi också käka lunch tillsammans innan hon åker iväg till jobbet, kan hända att hon skjussar mig hem till pappa ett tag också. Tycker inte alls om att vara själv faktiskt.. Lite jobbigt att inte tycka om det när man bor ensam, haha. Great!  

Hursom, ska dra igång kaffet (Jag är sämst på att brygga kaffe..) och försöka plocka iordning lite här innan hon kommer, måste ju visa att jag faktiskt är bättre(?) på att hålla ordnig i min lägenheten eftersom det inte gick någe vidare i mitt rum hemma.... Haha!

Hörs senare gullungar! :)


 


Jag och mammi på Teneriffa, påsk -09


Spotify



Fan vad tråkigt det är när det kommer 6 sånna låtar på rad.


Bästa bloggen på länge!



Cimon från Paradise hotel blogg har jag ju tydligen börjat följa nu också.
Jäklig roligt och bra blogg måste jag säga! ;) (Klicka på bilden för att komma dit)
Läser överallt att han är 90:a? Kan väl inte stäma? Eller? Någon som vet?!


Shoping online - H&M


Nu vill jag ha vår, sommar och värme!
Men jag kankse inte behöver vänta längre än till påsk eftersom att jag och Moa funderar på ett utlandsresa där i påskveckan. Vore helt underbar att komma ifrån Sverige och allt som har med det vanliga livet och göra och bara sväva bort! Hoppas på att kunna boka något ganska snart, ellerja, om ett litet tag. Först är ju tanken att jag och Majsan ska till England i slutet av januari, hoppas bara att båda får ledig. :) WOOHO! Hörs lite senare, ska försöka duscha nu och det kommer att bli ett jävla projekt på någon timma när man har den här foten till fot. Haha. =(


Always gonna be an uphill battle, sometimes I'm gonna have to lose



I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb



(Joe McElderry - The Climb)


Så kul hade vi i lördags :P



Aj aj ajajajajajajajajajaj. =(  Har världens fetaste fot just nu..
(såklart stog jag på huvudet inne på Strömpis,fan.Hahah)
Trotts en blå och supersvullen fot och ett blått svullet knä så hade vi sjukt kul i lördags. Började hemma hos Moan, sen förfest hos hennes vänner, Strömpis. Haltade hem runt 4 snåret, vilken jävla kväll! Att foten blev så pajjad berodde nog på mina ca 13cm klackar, kommer inte ha dem förrens i sommar kan jag lova, ajajajajajajaj...





Nu drar vi ut och glittrar!


Svallet är fixat och klackarna är på, let's pary all night long!


Underbar lördag!

Vilket underbart väder vi har idag!!! Okej, det är liiiite väl kallt men så äkla fint och ganska skönt om man går i solen, så snart ska jag ge mig ut på en lång prommis.

Igår blev det lite vin och Let's dance hos familjen Sjögren, funderar lite på att flytta in hos dem! Haha. Nejmen jag saknar nog lite att vara hemma hos familjen, så i morgon är tanken att jag ska åka till marieberg/ikea med mamma om hon har tid och sedan sova hos dem.

Ikväll då, då blir det Strömpis med Moa och förhoppningsvis mina andra vänner! Visst blir man lite smått otaggad på att gå ut när det är så jävla kallt och att det ska vara så förbaskat svårt att gå i sina heels, man halkar bara runt som bambi på hal is. Haha! Men med lite vin i kroppen, musik och bra sällskap blir man nog på gång. :)




Ullan därdå!


Maria, sex and the city

Nu har jag har och Maria kollat på de efterlängtade Paradise Hotel avsnitten som lagts upp på tv6-play, är det inte fjantit hur båda sitter med tårar i ögonen?! Haha.. Så nu vi dragit igång lite Sex and the city, världens bästa!, och ska väl ta och lägga oss om ett tag.. En annan börjar ju jobba klockan 07,00 i morgon bitti, uh. Men det ska bli skönt att komma igång igen och träffa alla jobbarkompisar. :)

Innan vi dyker ner i sängen så blir det en lite promenad i det varma... Underbara.... Vädret.

Sov gott babes, det ska vi! ;)





 





Skåpet dårå!





Dock inte helt färdigt, behöver en mindre pensel. Men det börar att ta sig nu!
Nu är det ags att skölja bort ansiktsmasken sedan ska jag släpa med mig Maria till affären, det mesta börjar ta slut här hemma. =P Hööööörs! X


Dags att sova

Har ganska nyss kommit hem från stan, har varit på Strömpis och slirat ikväll. Nu har jag favoritMaria här brevid mig i sängen. Världens snällaste som ville (fick av mig) sova här. ;) ♥ Har haft en supertrevlig kväll med mycket skratt, spel, alkohol, prat, musik och massa dans, underbart!

Jag och Maria ligger som två döda valar här i min säng med varsin laptop och surfar runt, nördar. Hur som, nu ska vi sova gott och vakna upp pigga.(?)


Jag hoppas att ni alla andra har haft en lika bra kväll som jag :) XXXXXx



(Nu har jag, Majsan och Madde planera klart Englandsresan,och om allt funkar som vi vill drar vi iväg på en liten tripp i slutet av månaden. Tanken är att vi ska boka i morgon!!!)


have a gooood one tonight!


Hoppas alla får en trevlig kväll, för det ska jag ha!

(: Pusspåer!








Heal the world

Jahapp, då har man varit vaken i 4h redan. (jag är ledig idag)..... Vaknade upp i Glanshammar hos Majsan och drog oss upp ur sängen redan runt halv 7, sen dess har jag hunnit komma hem, dragit ut julen, målat mitt vitrinskåp vitt - ställt in glas & prylar, dammat nästan överallt, målat ramarna och satt in kort på mina finaste vänner och kära. Nästan lite vårstädning och omöblering fast det är vinter. Måste också flika in att jag älskar min lägenhet, speciellt nu när den börjar ta form som jag vill ha den.)

Tanken är att jag ska träffa Maria under dagen och dra ett drag på gymmet sen ikväll kommer mina omtalade vänninor över för lite vin och tjatter. Det är ju trotts allt röd dag i morgon och nästan alla är lediga, får se vart kvällen bär. Kankse ut eller bara mys hemma, only time will tell. :)


Vi har så mycket roligt inplanerat nu framöver, jag och vännerna dårå. I slutet av januari/början av februari ska jag och Majsan åka iväg och hälsa på syrran och Richard i England-London-Andover. Längtar så sjukt mycket! Maria ska ju flytta in i sitt nya boende i stockholm som består av 17kvadratmeter och dit ska jag, Malin och Majsan komma och trängas för att återigen dra en party helg i huvudstaden. Relaxen ska bli av. Chockladmassagen(var det så?) med M och M ska också hinnas med. ÅÅÅÅmassa mer. Känns skönt och kul att ha saker att se fram emot hela tiden. :) (Kankse dags att be om löneförjöjning?! Haha, lär ju behöva det nu.....)


Sitter och lyssnar på Micheal Jacksons Heal the world om och om igen. Det är så jäkla typiskt mig att fastna för en låt/en artist och sedan spela sönder låten/låtarna. Haha, att jag aldrig lär mig att för mycket av det goda blir oftast uttjatat?! Haha!


Kände att det blev mycket skrivet om mina vänner i detta inlägg, men det kankse är för att jag just vill poängtera hur mycket jag älskar dem och jag är så glad att jag har de bästa är de bästa i hela världen. ♥

Babbel babbel och babbel. Förstår om många redan har slutat läsa för länge sen, men det var ett tag sedan jag skrev och fingrarna bara flög fram över tangenterna så ha överseenden med stavningar och felvridna meningar. Haha.

PEACE!


2009 (pics)
















Godmorgon på er!

Eller morgon och morgon! Har i alla fall verkligen sovit ut nu, låg ju och slappade hela dagen igår och somnade sedan runt 11 och vaknade vid halv 12. Helt sjuuuukt hur man kan sova så länge, men jag antar att det tar på krafterna att vara uppe nästan ett dygn. Haha! Hur som helst, ska ta och röja upp det sista stöket från nyår för det ser inte riktigt okej ut för tillfället.

Eftersom att det är sååå himla fint väder ute idag, igen, så det blir nog en långpromenad i solskenet, fast det är ju såklart roligare och trevligare att gå med någon mer och snacka skit... Så om någon är up for it, just give me a call!


godnight


DH!

Antar att det inte är bara jag som har spenderat nästan hela min dag i sängen?! Haha. Om man går och lägger sig runt halv 6 så känns det ganska okej att bara ligga och dega i sängen, ellerhur? Hos mig har Desperate rullat på tv:n. Madde hade lånat med sig säsong 3 och 4 till England och nu när hon kom och hälsade på oss hade hon med dem hem!!! Vilket var en perfekt sysselsättning för en segdag som denna. :)




Desperate maraton ♥


1 januari 2010

Gott nytt år mina vänner!

Nu är det alltså 2010 och det kankse är dags att dra igång med bloggandet igen? Vet inte riktigt varför det inte blivit något på ganska länge men har varken haft lust eller ork att logga in här och skriva. Det har helt enkelt inte funnits någon blogglust. 

Hur som helst så ligger jag nu här i sängen med datorn i knät, lite smågrinig över att grannen ovan dunkar musik för fulla muggar, och mår som man förtjänar efter en kväll/natt med alkohol och känner mig faktiskt bloggsugen.

Nyår igår var toppen.
Kvällen började med att Jag, Maria, Malin, Malin och Joline käkade trerätters. Förätten blev laxröra/skinkröra i tunnbröd, sjuktgott. Varmrätten bestod av den älskade pepparbiffen, sallad, fetaost, potatis och bean, efterrätt Marias vaniljpannacotta(?), färska jordgubbar doppade i vit och mörk chocklad. SJUKLIGT GOTT. ;) Kvällen slutade inte förens lite efter 5, helt sjukt att man orkar en helt natt sådär. Hade det supertrevligt med alla som kom sen, dock blev det lite för mycket av det goda. Dags att hålla igen på alkoholintaget på ett tag känner jag!

Hoppas att ni alla har haft en bra nyårsafton och att det nya året kommer bli bättre än något annat! :) X


RSS 2.0