zero

Har noll insperation att skriva här, duno varför. Känns meningslöst... Kankse inte!? Kommer endå inte lova nått, ni vet att jag endå inte håller det. Just sayin' ...

Det är höst, jobbet går bra. Svinbra tillochmed, jag sträcker på mig och tar mig sakta men säkert upp till högre nivåer. Sweet, ellerhur?! Jag tränar på, äter påsar, dags att börja se resultat snart tycker man. Det som suger är att man kommer in i träningsperioder som varar i max 2 veckor, sen faller man tillbaka till det förbjudna. Not that sweet.

Nyår ska spenderas (förhoppningsvis) i Sälen. Jag vet - ni vet - jag. åker. inte. skidor. inte. nått. Det blir inget med det, jag och Moa får stå för maten och puulkaåkningen,awesome!

Vad händer annars?! Ingenting? ... Jo, mys. Jag- mina vänner myser massor nu. Film, kramar, tända ljus, långa fikadater, pussar, tjocka gosiga filtar, fina ord, långpromenader, Melissa Horn. Allt det där är så mycket höst/vinter. Och jag gillar det!!

Snart är det jul. Och alla som känner mig vet att jag älskar allt med julen. Allt. Och den här julen ska bli den bästa på länge, det känner jag på mig, för det mesta slår förra julen. Hoppas att syrran håller till i Sverige då också!!!


Märker ni att jag pratar väldigt osamanhängande? Händerna bara smattrar på tangentbordet, tänker inte ens på vad jag skriver, borde kankse läsa igenom allt först? Ähh.. Ta det som det är bara.


Sleep tight now. xxxx


Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Michaelas födelsedag huuurraaaa (om 1h & 45 min)


Jag och min fina bästa Moa


Det går bra nu, allt går bra nu



Jag är på gång.
Jobbet är på gång.
Vilket trevligt o fint liv man har.
Och jag trivs som aaaldrig förr.

X (- och en stor extra puss till mina fina vänner.)


RSS 2.0