Yeah,anyway

Käkat på stan idag med älsklingen, vi gick även på stan och kikade lite dock väldigt motvilligt av David.. Haha! Nu ska jag i alla fall ta bussen in till stan och träffa Malin, Malin, Sofie och Joline(: Ska käka på Jensens och sitta där och tjattra och bubbla, sedan styr vi kankse kvällen hem till Ola eller så hittar vi på något annat, det visar sig helt enkelt. Hade egentligen tänkt att vara hemma ikväll eftersom jag fortfarande har ont i annsiktet tillochfrån sen i torsdag, får väl se hur jag klarar av kvällen.. Bra hoppas jag!! Kvällen kommer i alla fall sluta jättebra, sådärså!(:

Dags att klä på sig va? ^^
Ha en superkväll,PUSS!


Marknad, mässa?...

I onsdags träffade jag Malin, Malin(niärbäst(L)), Joline och hennes vän, efter jobbet. Det var Hindersmässan som stog på schemat, dock blev det inte så mycket kikandes utan vi fastnade på ett fik och satt och pratade och åt.. Supermysigt! Köpte jeansjackan från Gina iaf, så nu börjar min garebrob sakta men säkert bli fylld till våren. :) I alla fall så tänkte jag ta igen det jag missat av marknaden i morgon. Jagmenar man måste ju i alla fall köpa strumpor, eller? :D Haha.. Sen har jag även sett ett par skitcoola skor som ska testas! Anyway, duschen nu mina vänner.

Ha en jättebra kväll.
Puss



jagharenhemlis.
;)

Struuuuuuuuul



Dålig vecka rakt igenom.

(..Nästan dårå)


Jag kan i alla fall berätta för er vad jag hade för mig i går kväll. Började med att jag på dagen ringde till jouren, för att mina bihålor inte slutar värka, och fick prata med en riktig tjurkärring som vägrade ge mig en tid hos dem för "Ditt fall är inte akut" Skitsur la jag på luren och ringde mamma och var tokig, hon ringde i sintur min pappa som fick ringa dit och han berättade exakt samma saker som jag gjorde, tror ni inte att jag då fick en tid klockan 17.00 precis när de öppnade? Jovisst serrni.

Anyway, var säkert bara där i 15 minuter för att sedan bli skickad till akuten.. Kom in snabbt där också och det var dags för en undersökning. Gick smärtfritt, vad som inte var smärtfritt var när jag spolade mina bihålor, och för er som kankse tror att de bara vidgar ut näsan lite och sedan spolar med vatten så skiten kommer ut har fel,fel fel. (jag trodde nämnligen att det var så enkel.) Jag tänker absolut inte under några omständigheter berätta hur allt gick till, sjukt äckligt. Det jag kan säga är att det var en stålnål på ca 15cm som kördes låångt upp i näsan och det gjorde ont.... Men inte lika ont som när hon skulle trycka igenom nålen i kindbenet (vet inte var det heter, men det är det benet du känner lite längre under ögonen) så hon kom till bihålorna som alltså sitter på andra sidan benet.. Ljudet av att benet krossades var det värsta jag någonsin hört och det skulle inte förvåna mig om någon 17mil bort också hörde det.

Att jag grät som en liten bäbis har ni kankse redan förstått? Sen kan jag  ju säga att jag hellreskulle operera mina halsmandlar 10gånger om istället för att göra detta igen.






Har i alla fall jobbat hela veckan och det känns jättebra att vara tillbaka, alla är så gulliga!! :) Men idag blev det en helvettesdag på jobbet, var tvungen att gå runt med en snygg papperstuss i näsan så att stå i kassan var ju inte att tänka på.. Sen fick jag så ont så mamma fick komma och hämta mig runt halv 3, men är fan stolt över mig själv att jag pallrade mig dit i morse.

Nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen för att kolla på efterlängtade Disneychannel som vi äntligen fått tillbaka. Haha.. ( Allt är inte bra som går nej, men alla gammla klassiker är ju jättebra... Eller? ;) ) Supertråkigt att jag blev såhär dålig igen för helgen var egentligen fullbokad.. Ikväll skulle jag antagligen hem till Joline på fest som fyller 20 idag för att sedan gå ut.. Sen i morgon har Josefin, som fyllde 24 igår, som jag jobbar med hyrt Njuta och det bjuds på fördrink, mat och snacks, sen också där utgång. Hur kul som helst. Så jag är faktiskt lite smådeppig.. Men iställer får det bli en myshelg hemma.. (Som det varit hela månaden.......)


Märks att jag inte varit akriv här på länge va? Haha..

/Miss otur.

Vuxenpoäng

Dags att betala alla räkningar jag har plockat på mig på sistone, det har blivit en liten hög här på bordet. Tvräkning, h&m, mobilen och Cosmopolitan, baaa pengarna bara försvinner. 

Har knappt rört mig ur min säng idag, det är riktigt farligt att ha säng, tv & dator i samma rum det blir lätt att man fastnar i sängen. Men ska bara kolla klart på Top model Canada (finalen) nu sedan ska jag ta mig själv i arslet och gå ut på en promenad, behöver både luften och motionen. :)

Men ja, först räkningar!



Glömde bort att publicera det ovan innan jag gick ut och gick, så nu är jag tillbaka från promenixen! Har också hyrt en film, The Stangers. Egentligen förstår jag inte varför jag väljer en skräckfilm eftersom att alltid är så sjukt rädd när jag kollar på sånna filmer MED någon, mm justdet nu ligger jag ju här själv i sängen och halvgluttar på skräckisen. Varför gör man egentligen så mot sig själv? Haha,

IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHH,vad läskigt det här är :( Hatar himla skitlumpen, annars hade han legat här och hållt om mig. Baa... Dags att konsentrera sig på filmen, hah buuu. Puss :D


sexy.se

Jag är i valet och kvalet..
Funderar på att klicka hem den här söta mysdressen, går på 700:- +frakt.
Kan verkligen inte bestämma mig.. Men den är så snygg.  (:
Cometome!

Sexy by Sweden - Sexy Hoodie Pink - Bild 1
www.sexy.se

Kankse lite nördvarning..Eller?


Har hittat massa roliga spel jag vill ha! :D






www.radars.se
Finns massa bra/roliga saker för lite billigare summa!
^^

2009-01-25

Så är det snart slut på januari och vem är överlycklig? Jo jag. Jag gillar verkligen inte januari-mars då det är grått, trist och allt är tråkigt. (nästan;)) Så nu hoppas jag att de 2 nästa månaderna går lika fort som januari.

Anyway, igår kväll var tanken somsagt att vi skulle spela Gh hela kvällen och natten lång men det blev ju inte så mycket med det.. Så istället blev det filmtittande och bara massa gos, sånna kvällar gillas! Slocknade sen som en sten eftersom jag var helt slut efter mariebergssvängen.

Kanske dags att gå upp och fixa lite frukost nu, börjar äntligen vakna till lite..
Puss:)

Guitar Hero

Vetniminavänner? :D Idag har jag och David införskaffat oss GuitarHero, rockband i think? & sjävklart 2 gitarrer. Jag är ju så smart så jag kom på att jag har ett Wii här hemma, som egentligen tillhör min syster men den behöver hon inte i englans och hon och hennes pojkvän har redan ett så hon lär nog inte sakna det! Dock hade hon med sig sin kontroll och vi fattade såklart inte att man behövde en så det gick ju åt skogen med att spela ikväll. Men vi har det i alla fall, skoj som fan!


Här har vi våra små bebisar! ;D


pusspåoss<3

mysmysmys

Gårdagenskväll spenderade jag med David, började med att käka på Jensens och det var supergod mat! Avslutade middagen med deras underbara glassbuffé & kaffe, mums! ;) Fortsatte sedan kvällen med ett bio besök, vi såg den nya Wallander filmen och jag tycker absolut att den är sevärd, så det var alltså ett bra beslut av mig :D Avslutade kvällen hemma hos mig med massa mys, ♥

Idag fick jag höra jordens bästa nyhet, nästa söndag kommer de börja sända de nya Beckfilmerna. DET ÄR NIO STYCKEN! Så från och med nästa söndag kommer det vara den bästa veckodagen! ;)

Dags att hoppa in i duschen mina vänner! Sen hoppas jag på en tripp till Marieberg för lite bra inköp..

Over 'n' out.

Bort!

Nu har jag slängt alla mina jeanskjolar tycker det är riktigt fult faktiskt, haha! Gillar kjolar som är höga i midjan, men annars usch. Det är något jag aldrig skulle ta på mig. (Just nu i alla fall;)) Men har faktiskt aldrig gillat vanliga fula jenaskjolar! :D Blääää..


Och så vill ja bara säga att H&Msakerna änrligen har kommit, är helt överlycklig! Det mesta passade, en kläning som var lite sisådär kankse, men får se! Woho..


Nu sitter jag och äter min lunch.. Dricker kankse man säger, herbalife med kaffesmak, det funkar faktiskt. Dock fanns det bara en portion med den smaken sen är det fruktsmak som smakar skit, men det slinker säkert ner! ;)

SKa forstätta städa nu, har haft en alldeles för lång pause nu.

STÄÄÄDDAG!

"Jippie" ....

- Badrummet - check!
- Garderoben -
- Sovrummet -
- Damma hyllor -
- Dammsuga -
- Moppagolv

Nu ska det minnsan bli skinande rent!

Såklart går Mamma mia skivan om och om igen å jag galer med lika mycket som vanligt!

:)



Just nu är det den här som poppas.. poppas?
(Dock mycket bättre på skivan tycker jag, snabbare..)

Godnightbabes

Nu har David precis gått hem till sig efter en mysig kväll, känner mig alltid så lugnt och trygg när jag ligger i hans famn. Aooutch vad klyshigt det lät, haha, men så är det klyshigt eller ej så är han det bästa jag har!

Har precis smörjt in mig i favoritkrämen fårn The bodyshop, coconut. Loveit! Så nu är jag len och mjuk och supertrött. Så nu ska jag kika på Desperate tills ögonen bestämmer sig för att det är natt.. Sleeptight :)



Springandsummerloves



Här ser ni lite av det som jag har klickat hem under de 2 senaste sjukveckorna, eller nu ljög jag för er. Jag har inte köpt jeansjackan än,  tänkte vara lite smart och kolla om den finns i affären så man kan testa vilken storlek som funkar bäst.. Lite osäkert det där. Sen så har jag inte riktigt bestämt mig för klänningen som är 3:dje från vänster, kostade 1200+frakt på 100 så det är ju endel bara för en klänning. Men jag funderar verkligen starkt på den eftersom den verkligen är mig i smaken, dock lite genomskinlig kankse men det har väl ingen dött av? ;)

Surpuppa!


Nu har H&M fått ett surt och argt mail av mig, idioter.. Ska aldrig handla från deras katalog mer. Det är sjukt hur irriterad man kan bli, just nu är jag supersur. Baaaaaaa.... (Jag har ibland svårt att hålla min ilska i styr, något jag måste jobba med faktiskt..) Jaja, jag fick i alla fall min lönespec inte den bästa jag fått, men otoligt bra för att ha varit ledig så mycket i december.


Väntar förväntasfull..

Nu sitter jag i köket och sneglar ut genom fönstret tittsomtätt för att invänta posten, h&m sakerna som det har tagit nästan 2 veckor för att kolla. (sur....) Anyway, hoppashoppas!! Mamma och jag har även beställt lite med (sommar)kläder från internet nu på morgonen.. Till våran resa :D Blev lite fina strandklänningar och annat smarrigt!

..Dags att slå på tv:n för våra bästa år börjar snart! SO LONG!

Dagens



Jordens skönaste tröja, speciellt när man är sjuk och fryser.
(Åhléns 299:- på rean!)

Now we talking old, young?

Kollade igenom mitt fotoalbum, haha hittade lite söta bilder;


Jag var en sömntuta redan då!


Jag har varit riktigt ljushårig! Mygoddd


Titta vilken sötunge jag hittade här!
 MalinBjörk, för er som inte ser ;)


Här kommer en till gullrumpa! Diggar frillan Anna Nilsson! ;)


Hahah, Jag och Björken!
Jag kommer ihåg när vi låg där och målade,
vi snodde även socker.



Fröken Nilsson och jag


Det här var den bästa julklappen någonsin, var övelycklig!


Bröllopsdags!

2009-01-21

Ännu en dag med feber, när ska det ta sluuuut? Ringde och pratade med Hagavårdcentral idag och de hade inte mycket att komma med mer än att jag ska käka klart min medicinkur samtidigt som jag ska proppa med mig alvedon och fortsätta med nässprayen, det hade jag endå tänkt att göra så tack för de visa orden? Hm.. Hon sa också att vila är bra medicin, det har man ju inte heller hört förut? Jaja, det är väl bästa att lyssna på läkaren. Baaaaaa....

Så vad har denna dag att erbjuda? Antagligen ingenting speciellt, som vanligt. Men har tänkt att tvätta lite, byta lakan i sängen, promenera och dricka kaffe. Det är väl det mesta jag orkar med för dagen.

Jag längtar så mycket till påsk, då vi åker utomlands, var allt för länge sen som jag låg på en strand vid havet och tog in så mycket sol som man kan. Senaste resan till värmen var Bulgarien med tjejerna förra sommaren, och det var en riktigt jäkla toppen resa! :D Helt sjukt roligt hade vi, missit! ♥ & denna resa kommer att bli minst lika bra känner jag på mig, om inte bättre? ;)


PUSSSSSSSSSSSSSSBABES!

Jimmy choo



Jimmy Choo Private strappy sandalJimmy Choo Private strappy sandal

Days!

Just nu sitter joch och mammi och kollar på Våra bästa år i sin vanliga ordning, idag är det det 10 000:de avsnittet och har sänts i ca 40 år. Man har mycket att ta igen, när kommer dvd-boxarna? ;)

Vaknade upp med min babe i morse, det är alltid det bästa sättet att vakna upp på! Sen har jag hunnit med en promenad också, dock är jag helt slut efter den ansträngningen. Shit vad man tappar kondition när man är sjuk, känns trist att man är nere på 0 igen. Bara att köra igång igen när hälsan är ok.

Nu är pausen slut,tjing!

V.S

Dead gorgeous


Smekmånaden

Smekmånaden började precis på 4:an och det är en riktigt charmig film, så den ska få stå rullandes medan jag fortsätter att vika, kasta och sortera mina kläder. Äntligen är jag igång men fytusan vad tråkigt det är.. Funderar på att få över min man hit och mysa lite istället, det är mycket roligare. :D

Och inte kom h&m sakerna idag heller, vart sitter felet? Nya nummret av cosmopolitan kom i alla fall så den ska jag också hinna avnjuta idag!

Tänkte att ni kunde få ta del av bloggar som jag följer oftast varje dag;
(Jag  kikar också in på lite andra bloggar då&då, men dessa gillar jag mest.)

Natacha Peyre - improveme.se/natacha
Isabella Löwengrip - blondinbella.se
Kenza Zouiten - kenzas.se
Stina Lee - Stinalee.se
Lisa - lisaplace.devote.se
Helén Lindgren - blogg.nattstad.se/helenL

Har man en gång hamnat i träsket att följa vissa speciellt bloggar är det svårt att komma ut det. ^^


Ha en trevlig kväll!

United93

Igår kikade jag och David på United 93, herregud vilken film. För er som inte vet är jag sjukt flygrädd, helt oroligt. Starten och landningen är värst, jag sitter och håller för både öron och ögon samtidigt om jag klämmer sönder den närmsta handen som finns till hands. Jag tycker det är riktigt otäckt. Så den här filmen var som att se på Titanic (är också superrädd för att åka båt) jag hade en jobbig känsla i magen nästan hela filmen, speciellt när folk ringde hem och var tvugna att ta farväl till sina annhöriga, fyfan alltså. Då började ögonen fyllas med tårar för det är min största skräck, att något ska gå på tok i flygplanet.. Det är ungefär samma sak som när man åker båt, man är så hjälplös mitt ute på havet eller uppe i luften. Klumpen i magen var såklart inte bara för min egna skräck utan att detta har hänt, vad var det? 7 år sedan? Usch, att sånt kan hända är så sjukt och man blir så arg på dessa idioter, som jag inte ens vill kalla människor,  som kan utsätta oskyldiga människor för något så fruktasvärt.


Puff



Lovehim! ♥

Ice age 2

Sitter just nu och kikar på Ice age 2, som går påtv1000, och den är ju för jäkla rolig! Haha, älskar 1:an men denna är nog nästan lika bra. Jag brukar alltid föredra filmerna med engelskt tal men just dessa filmer vill jag ha dubbat till svenska,(såklart?!) Älskar Robert Gustavsson som Sid, den gängliga lilla krabaten som läspar. Haha han gör den rollen så sjukt rolig, men ikväll får den engelska versionen duga. ..Nu börjar jag också undra om den engelska mammutens röst är han i scrubs (huvudrollen med mörk hår,nivet?) hm...

Anyway nu är allt i sin ordning igen, familjen är alltså på plats och jag har intagit min plats i sängen för att kolla på allt bra som går på tv ikväll! :D Sen hoppas jag också på att få sällskap av David så är kvällen perfekt. =) Känner att det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu, kankse för att jag inte gör något pga sjukdom och tröttheten som kommer med. Blä.. Men det blir andra bullar för nästa helg har jag allt tänkt att hitta på något roligt, en utgång skulle faktiskt inte sitta fel, sjukt länge sen. :)

Ha en trevlig kväll,pusspåer!

Ge mig sommar!



mysdag!

Idag har jag haft en jättemysig dag med David, som alltid när jag är med honom!=) Var verkligen sugen på att hitta på något roligt nu på kvällen (ellerja, någonting utanför vintrosas gränser) men efter att ha anträngt mig en aning insåg jag att det alternativet inte stog kvar på listan. Så nu ligger jag i min säng, redan, och är jättetrött å frusen. Men hoppas på en stanrunda imorgon.

Känner att jag inte har så mycket mer att tillägga idag mina vänner! Men ha en trevligt fortsatt kväll. Pusssgullungar

Fredagsmys!

Det blir som sagt en lugn kväll framför tv:n med Malin Björk, hon kommer komma glidandes i bilen och det kommer få mig att känna mig väldigt dålig. Men då kankse jag kan börja bli lite taggad på att ta mitt egna körkort, eller ja att börja. Det som känns svintråkigt är ju själva teorin.. Sen kan jag ju inte direkt säga att jag är supersugen på att köra, men när snön försvinner måste jag ta tag i mig själv och börja köra. Hoppas att jag är mer taggad då än nu. =P

Här kommer några fler gamla godingar!

Jag & Maria i ettan tror jag.. =)


Detta är en bild som var överallt i min bilddagbok. =P
Vilken hunk!


Klassen var med på nattinnebandyn,utklädnad var ett måste!


Vi erövrade också Conventums scen som lejon! -06


-07
Bingolottospelande blev det!
Dock tog vi inte hem hästenssängen, kankse för att den inte fanns?


-07
Detta var faktiskt en riktigt rolig förfest hemma hos fröken Moa!
(som inte är med på bilden.)


-07
Mer fest, hos björkarna.
 Hey fjollor :D


Den stora kärleken 07. Haha,puss!




Nejni, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder.. Men vad kul det är att gå igenom och kika vad man har haft för sig under åren! :D Haha, det är så mycket minnen som kommer fram. :)



YAAYY :D

Nu har vi börjat betala resan till Teneriffa i påsk! Det är jag, min syster och våran mamma som ska åka iväg en vecka och sola, bada, shoppa, äta gott och dricka vin&drinkar, hur bra låter inte det liksom? Längtar så jäkla mycket! Dock är det ju ett tag kvar... Men de som väntar på något gott heter det ju! ;)

Jahapp, så var det fredag igen.. & jag ska bara vara hemma ikväll och ta det superlugnt (som jag gjort nu varje helg nu i säkert 2 månader..) till Lets dance. Kommer också få besök av Mallan ikväll, mysigt! Var hur länge sen som helst och jag behöver någon att prata lite skit med och umgås med när mina arbetskamrater är på personalfest. Så sjukt tråkigt att jag missar det, är verkligen helt depp.. :( Men Malin får helt enkelt göra min kväll! :D

Imorgon åker mamma och Janne iväg till Stockholm på någon mässa och stannar därt tills söndag kväll och eftersom att jag är så grymt rädd för att vara ensam hemma så kommer min kärlek hit och håller mig sällskap. Får se vad som hittas på då. :)


Nu ropar garderoben, måste få ordning på den.. Ser ut som att någon har lekt hela havet stormar där inne. Måste också rensa ut kläder som jag inte använder så inte mamma kan kontra med att "Kolla du har ju så mycket kläder i din garderob du behöver inte mer" när jag vill köpa nytt. Så ut med det gammla och in med det nya! & idag fick jag faktiskt hem en snygg grå kavaj från gina, perfect. Har också köpt en kortare variant också, men den kommer från lindex. (Tro det eller ej) Kommer bli snyggt till våren/sommaren.

H&M suger på att skicka iväg kläder man har beställt, det är över en vecka sedan jag beställde massa kläder och krimskrams och det har inte kommit än. Baaaaaa!

Pusssötnosar!

Old times

Kan inte sova, det går bara inte.. Så jag håller på å kika igenom min bilddagbok,
haha man hittar så roliga bilder för 2-3 år sedan. Här har ni några godbitar;


-07
"Jag och Malin på fest i utlandet ...Eller på en toalett på norr."
 Haha, vad små vi är!

-07
"Kom nyss in från en nattpromenad med den här snällisgrannisen :]
Han hade med fika och hela köret. (:"
Hur gullig är han inte. ^^ Jag kommer tillochmed ihåg den promenaden.
Haha, det var verkligen David i ett nötskal:
(Han har båda bullarna i påsen sedan råkar han tappa ena)
-Ojj.. Jag råkade visst tappa din bulle, men du kan ju få smaka lite av min"
Haha, såklart att det var min som for i backen. ;)


Äh, ni får se fler i morgon för det är så struligt att ladda upp bilder just nu.
Godnatt nu då.

Cake

Sitter just nu och kollar på filmen (återigentv3) Cake. Det handlar om en tjej som ska jobba på en bröllopstidning och det fick mig att tänka på, vad är det egentligen med tjejer och bröllopsplaner? Jag kan verkligen meddela att jag är en av de tjejer som länge vetat hur jag skulle vilja ha mitt bröllop i framtiden. Jag kan ju säga såhär; Vinterbröllop.



Bara att + ihop allt så har ni min dröm. Märks det att jag är ganska uttråkad? :D

Varnar känsliga läsare

Jag är i chock och äcklad!? Sitter och kollar på Generation Fett som går på tv3 just nu och jaa, jag blir faktiskt riktigt äcklad. Nu pratar jag inte om storleken på dessa kvinnor utan vad en utav kvinnorna arbeter med, squashing kallades det. Jag har aldrig hört talas om det förrens nu. Det går ut på att en gigantisk (kankse dumt ordval?) kvinna sitter på killar, och jag vill påpeka att denna kvinna vägde 250kg. (!!!!) Ingenting direkt sexuellt, som jag förstog det, båda två har kläder på sig och det är ingenting som visas. Jag missade dock början så jag är inte 100% säker på om dessa män njöt av att hon mosade eller vad det var som gjorde att de vill ställa upp på något sånt. Anyway, det var bara ena saker hon tjänade pengr på. Det andra var att låta män bjuda henne på massa onyttigheter såsom fet mat, godis, snacks osv och de njöt av att mata henne med alla dessa godsaker och sedan när hon blev mätt (måste tagit ett tag?...) gillade alla att massera hennes proppmätta mage.

Är detta inte helt sjukt äckligt och märkligt? Och man undrar ju verkligen vilka dessa män är som njuter av detta spektakel. Vart är världen påväg?

(Jag menar ingenting dumt mot övervikten eller så, om något utav det jag skev verkade så.Det jag hakade upp mig på var hur någon kan tillfredställas av att mosas eller mata någon på det sättet.)


Jag tror jag ångrar lite av vad jag sa, det verkar som att killarna gillar att bli mosade  på något sätt känner sig underlägsna.. Så jo det spelar visst lite på sex också. Usch.. Prova inte detta hemma. Haha.

Skön kväll framför mig.

Ikväll ska jag ta hand om mig själv massa och mycket! Ska tappa upp ett hetthett bubbelbad, färga håret därefter hårmask, annsiktsmask, ljus & babyoil. (den är så bra :D) Men innan det måste jag pallra mig ner till affären och posta lite brev.. Men lite luft skadar ju aldrig. Denna kväll skulle bli dubbelt så bra och mysigt om David var med, men eftersom båda är krassliga så blir det inte så mycket med det.. Baaaa.. Men kankse kan försöka få med honom på trippen ner till Falken, den som lever får se!

Jahapp, då var Smallville säsong 3 slut.. Vad gör man nu när man är sjuk? Jo man lånar nästa säsong av Andreas! (Om det går för sig:D) Vilken tur att det finns så snälla människor i Vintrosa! Haha.

So long my friends!




Americas funniest home videos är verkligen inte roligt? Jag ser nästan inget roligt i det programet om jag ska vara ärligt.. Bara en liten instickare sådära!


Grattis grattis

Måste ju faktiskt säga grattis till Majsan som har lyckats ta sitt körkort nu i veckan, grattisgrattis.


-Bulgarein 08


Kankse dags att ta tag i sitt egna körkort?.. Baaaa!


Michaela smider planer

När jag flyttar hemifrån vet jag precis vad jag vill ha, en hund. Visst jag vet hur jobbigt det är med en hund att den måste ha mycket stimulation osv osv, men jag har en plan. I veckorna är det promenader som behövs och sure, ut och promenera 3 gånger om dagen är väl jätte bra och med en hund kan man inte skippat! Vissa helger eller eventuella semestrar eller saker så är det bara att åka på besök här i vintrosa och låta hunden spendera sin tid tillsammans med våran stora hund, hör nu hur bra det låter? :D Jag vet till och med vilken hund jag skulle vilja ha en Bichon Frise, de är så söta och de ser verkligen ut som de där små plasthundarna som gick på baterier som man hade när man var liten! Haha, gullgull.

   
Hur sjukt söta är dem inte? :D


Såklart man stället upp!

Oj vad mycket bra program/filmer det går på tv nu, min tv visade från klockan 21.00-21.30 något raceprogram som jag egentligen inte allt gillar, men ibland måste man ju ställa upp för våran Micke P! Nu rullar Made in Sweden som verkligen är ett program i min smak, dock lite för mycket som är uppgjort tycker jag allt men bra tidsfördriv och ganska underhållande.

Imorgon ska jag förövrigt tillbaka till läkaren, wish me luck! Jag mår endå mycket bättre, dock går inte febern ner.. Så fort jag rör mig är den uppe på 38,5 igen, struuuuuuuuul. Ska kika klart på programet nu sedan hoppa in i duschen igen, ha en trevlig kväll :)





Baradu♥

Ombyggnad pågår





Hemmafru.

Idag har jag bakat matbröd, gjorde 3 styckten baugetter woho. De blev faktiskt riktigt goda och fluffiga. ;) Haha. Sen har jag även tvättat lite och bäddat rent i sängen, gorgeous! Jag tror att jag skulle bli en riktigt bra hemmafru ;) Men nu är det slut på det 'roliga' för i morgon ska jag iväg och jobba, jagmenar när jag börjar baka matbröd hemma så är det nog dags att komma igång med rutinerna igen, dock är jag inte allt frisk utan bara med förbannad över att medicinen inte hjälper ett skvatt. Baaaa..

Nehe om man ska svälja ner en dubbelalvedon och sedan tumla! Pussssspåer

Can't get enough of you (of us!)



Godmorgon!

Nu har jag kommit in i en period då jag drömmer mardrömmar varje natt. Som i morse när jag vaknade förstog jag inte varför jag hade en sånn konstig och obehaglig känsla i magen och var illa till mods, några minuter senare spelades hela mardrömmen upp i mitt huvud och då förstod jag. =P

Det var så att jag var här hemma i vintrosa i mitt hus med 2 kompisar (kommer inte ihåg vilka) sedan var det en man som var efter oss, hans mål var såklart att döda. Han fick tag i båda mina vänner snabbt och sedan började jakten. Jag hatar sånna jaga-döda-drömmar. Baaa!!




Dags att gå ut till brevlådan och kolla om mina h&m grejer är på ingång,hoppas!!
Pusspåer!


Sexturisterna - Venezuela

Är det någon mer än jag som kikar på detta skit som går på kanal5? Det här är ju helt sjukt. Det är turister (män 60% av dem från USA, resten väldig utspridda) som kommer till detta hus och väljer ut en av ca 10tjejer, som sin flickvän för en vecka eller så. Kvinnorna måste stå ut med att vara med en man som är minst 30 år äldre, oftast överviktgi och med dålig hygien. Man mår illa av vissa saker de säger och saker dem får vara med om är ju helt sjukt! Ussssssssch.. & när en tjej berättade att hon pluggade till tandläkare men var tvungen att avbryta sin utbildning pga av pengarbrist och börja med detta undrar man vart världen är påväg.. Sen börjar man också tänka på hur bra man egentligen har det.. Man ska nog inte klaga över små skitsaker faktiskt.. Värt att tänka på!

Sex and the city - Lipstick jungle

Ikväll klockan 21,00 på 3:an börjar den en ny serie, Lipstick jungle, som tydligen ska vara i samma klass som Sex and the city, jag är tveksam. Jag tror det var under våren det var ett annat program som också skulle vara som Satc, men programet försann lika snabbt som det började sändas. Det ska bli kul att se vad detta är för spektakel!


Ligger och väntar på att min man ska komma och gosa ner sig i sängen hos mig!



Going crazy

Mitt liv traskar på i sin egna, långsamma, lilla takt, och jag är så trött på det.. Vill ha förändring, något helt nytt. Jag funderar om och om igen på att flytta till en egen liten lägenhet, skulle vara så skönt och speciellt hur roligt som helst att få inreda helt i sin egna stil och sådär. Jag bara längtar. Dock är det endel nackdelar med att göra det, man binder ju upp sig sjukt mycket speciellt när jag känner att jag verkligen vill åka iväg som aupair i 6månader-1år samt ut och bara resa, se världen. Dessa saker tror jag inte blir av om man skaffar sig en lägenhet som nästan hela lönen går åt till, okej inte hela. Men man vill ju kunna leva och kunna handla det man vill ha. Det kan jag ju göra nu när jag har ett heltidsjobb och bor hemma, samtidigt som jag kan lägga undan pengar till alla saker jag vill göra. Så det är ju perfekt, egentligen.. Såja, jag blir nog hemma ett tag till ska ni se! Dock borde jag skaffa mig en hobby.. Hm eller fan vet jag, men något att göra så man har saker att se fram emot och ha saker som man tycker är kul att göra så kankse tiden snabbar på lite mer till sommaren.. Åh sommar<3


Nu är det klippt!


What's going on?

Nu börjar jag fundera lite lätt på vad det är för fel på mig. Idag, såsom igår och i förrgår, vaknade jag upp och kände mig helt krossad, totalt bakis. Sådär ont i huvudet så man inte kan röra sig, illamående och helt slut i hela kroppen, men jag har inte varit ute och festat på ett bra tag så, vart sitter felet?  Har också haft en helvetesnatt med massa konstiga och otäcka drömmar, kankse kan ha något med den läskiga filmen vi såg igår.. Dunno. Nu ska jag och min baksmälla(?) ta oss upp ur sängen, godmorgon!


Saknad.


 

När jag traskade hem, mot mitt ensamma och tysta rum, slog det mig hur tråkigt det egentligen är att vara det enda "barnet" som bor hemma. Jag känner det verkligen nu när Madde har varit här och våldgästat oss i nästan 3 veckor.. Det var så skönt att ha henne hemma igen, alltid någon att sitta och prata med sent på kvällarna, man var liksom aldrig ensam. Eller ja, såklart är jag inte ensam, Mamma & Janne bor ju faktiskt också här. =P Men det blir inte samma sak som att ha ett syskon retandes runt en. Ikväll tycker jag det är sjukt jobbigt att behöva vara här hemma själv, utan henne. =(


Saknardigså.

Helgens räddare


Clean


Nu har jag faktikt varit riktigt duktig och dammat lite i mitt rum, trotts sjukan så orkade jag det. Dock blir man lagom varm så fort man rör en fena, men jag tror att jag får energi av Rosenroten som jag tar. Jag har aldrig trott på sånt skit men nu när mamma lyckades övertala mig så har jag faktiskt kännt mig mycket mer uppåt & spring i benen. Great!  Så om man är trött och energilös så funkar faktiskt dem jättebra:)..

Duschen ropar.
HEEEY!

Pingpongförhållande

Jag tror det var så Davids mamma sa när hon pratade om oss. Haha.
Alltså, ena är sjuk - smittar den andra- frisk - sjuk - smitta - sjuk - frisk - sjuk osv.
Så nu behövde knappt börja sakna honom för han är nämnligen redan är påväg hem nu idag, dock sjuk. Eftersom att båda käkar pencillin så spenderas kvällen hemma i sängen, skönt att inte ligga ensam och tycka synd om sig själv en fredagskväll som denna. ^^ Ska tvinga honom att se på Let's Dance också.. Kan tänka mig att välidigt många fler ungdommar/vuxna (vilken kategori är jag i?!) kommer kika ikväll (nu när blondinbella är med), jagmenar vilken tjej följer inte hennes blogg varje dag? ;) Nejmen skämtosido, jag gillar programet! Hatade dock isprogramet, vilken flopp!


Nu ska jag och mammsen dricka kaffe!


Mixed day

Det här har varit en riktigt blandad dag;

- Bihåleinflamation (käkar alltså pencillin) bu
-
Har beställt massa bra prudukter från Y-r. woho
- David har åkt tillbaka till till skitlumpen för 2 veckor. BU
-
Beställt (igen) massa snygga vår/sommar kläder från H&M. woho
- Bokat resa till Teneriffa till påsk, åker med mamma & syrran! WOJÄVLAHO! :D
Kommer bli galet skönt, bara lite mer än två månader kvar dårå!


Hotellet, mysigt va?


Här kommer vi flyta runt i den uppvärmda poolen!


Väldigt standard,men hey! Vi ska ju bara sova där=)


Kök!


Underbart!



Lite småkik=) Kommer bli så skönt att komma iväg en vecka och bara slappa och ta det lungt. Kommer bli bäst! Nu ska jag skicka ett lovesms till David, sen är det dags att släcka ner och sova. Sovsnyggt,PUUUSSS!

Back to work!


Gick till jobbet, gjorde det som skulle göras, gick hem.
Men hade en ganska rolig dag i alla fall. Den gick också snabbt.
Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng & vänta på min pojkvän!
Blir sista natten tillsammans på två hela jäkla veckor. :( :(
Kommer iaf bli en bra kväll som man får leva på länge! ♥
Hihihi.. Hörs i morgon =) Puuuuuuuuuuuuuuuuss!

Hello darlings!

Mitt lov (har man lov när man jobbar? Semester?) kunde nog inte sluta på bättre sätt. :) Igår kväll  blev det bio med älsklingen, dock valde han världens sämsta film. Body of lies tror jag att den hette.. Man förstog verkligen inte ett skit under hela filmen. Bläh.. "Det är mycket kärlek i den här filmen också!" Hah, somom. Kärlek i ungefär 5 minuter resten var endast skjuta, åka bil i öknen, skjuta, döda, torterad USCH? Men det var endå mysigt att gå på bio :) Avslutade kvällen hemma hos mig & tv tittande. yeaahh.. ;D

Denna dag har bestått av sängen och film. Vaknade upp runt 12, men gick upp för en timma sen ungefär. Men i morgon börjar man ju jobba igen så idag får man faktiskt göra ingenting.

Har på Smallville nu.. Det är verkligen hur bra som helst. Men nu måste jag faktiskt slita mig och ta något att äta, kankse dags nu?! Hörs senare om ni har tur. ;) Pusssssssss

Snart är det dags

Fytusan vad snabbt 2 (lediga!!) veckor går.. Snart är det dags, på onsdag, att börja jobba igen. Kan ju inte säga att jag är super taggad men tills vidare är det bara att bita ihop!

Dagen ser ut somså  att jag nu ska plocka iordning lite här hemma, sedan ska jag ut i det fina (läs: kalla) vädret, sedan vill jag gärna ta en tripp iväg till ikea & marieberg. Sen kommer ju David hem också=) Wiiiiiiihoooo. Sen får man väl se lite vad som händer mot kvällen, ska inlägga attjag mår mycket bättre idag än förut :D Dock genomtäppt, bläsh..


Nu åker filmen på, igen! ^^

You can't blame me

Saknar min hunk, men imorgon kommer han äntligen hem!


Önsketänkande!

När man inte har ork till att göra så mycket mer än bara ligga och häva i sig alvedon och näsdroppar blir det lätt att man ligger och funderar över livet, ex. över vad man vill göra/bli/hålla på med framöver som vuxen. Det är så mycket olika yrken som snurrar i huvudet på mig, jag har några som jag skulle tänka mig. Dock är det väldiga önsketankar;

- Jobba på en tidning, eller vadå jobba? Chef för en egen nystartad tidning^^
- Polis, har jag velat bli sen jag var superliten,dock sjukt svårt att komma in
- Inredare, av något slag
- Författare, vore hur coolt som helst -om man nu hade den fantasin som behövs
- Stå på en musikalscen i London, har & kommer alltid vara en dröm
- Mäklare, tror det skulle passa mig faktiskt. Tåls verkligen att tänka på!
- Frisör, ja det går ju i släkten. ;)

..Som ni ser är det en galen blandning av olika yrken.. Men som sagt dessa är inte några genomtänkta val alls, bara saker jag skulle tycka vara roligt att jobba med!

Take care!

God....Natt?

För vissa kankse där är godnatt nu, (Skulle varit för mig också om jag stannat i stan som tänkt.) men själv har jag redan sovit många timmar. Vaknade dock upp av en hostatack och kan inte sommna om, så nu slog jag på en film och tänkte ligga och kika på den.. Klockan 03.55, hum..

Var ju på bio med mamma och Madde, såg Australia, jag säger bara åheeerreguuuud vad bra den var :D Något utav det bästa jag sett på länge. Dock ingen killfilm alls måste jag säga, så dra inte med era karlar på den, gå istället ut med tjejerna eller mamma! Rekomenderar den starkt, den hade allt; Kärlek, humor, riktigt sorliga stunder och sen så var som ju i Australien (Noshit?!) och jag har alltid velat åka dit. Så nu när jag satt där och såg hur sjukt fint/coolt/annorlunda det är där så insåg jag att jag har inget annat val än att åka dit någon gång. Jag har alltid sagt att jag skulle vilja åka som Aupair, MEN nu har jag nog ändrat mig. Hur coolt vore det inte att jobba på en farm? Helt otippat, jagmenar jag på en ranch? Men fy tusan vilken upplevelse! Så dags att börja lägga undan mer pengar av lönen, sen far jag :D (Kankse om ett år eller så.. Haha)

 




Anyway, blev mat och vin på Hellas sen, supermysigt! När klockan närmade sig åtta kom även Malin Björk och slöt sig till vårat lilla sällskap. När mor och syster bestämt sig för att åka hem så for vi vidare till väster där Malins brorsa och massa kompisar satt och förkrökte. (Tror dock inte att de kom längre än så på hela kvällen, men som man alltid säger är ju tiden innan krogen alltid roligast!) Hade jättetrevligt och sådära, dock kännde jag hur förkylningen slog till ordentligt och bestämde mig för att åka hem runt 11, istället för 2. Hur tråkigt som helst, men ibland måste man välja det mer tråkiga valet! Så bums i säng när jag kom hem och slocknade som en liten bebis.

Är dock ganska pigg just nu, kankse märks? Men ska ligga och kolla på Hairspray nu, nördig som jag är! ;) Blir en väldigt lugn dag i morgon, kanke en tripp till Ikea om det tillåts av bossen i huset!

Godnatt på er!

Godmorgon sötnosar!

Inatt har varit en jobbig natt, 2 okända män har hela tiden försökt ta kål på mig. Visst är det otäckt att drömma att folk ska döda en? Kommer ihåg att jag blev jagad i en sjuukt stor byggnad som delvis var ett psykhem och även en byggplats. Inte världens roligaste ställe att springa runt på kan jag lova! Som tur var räddade min väckarklocka mig. ;)

Är mycket piggare idag, dock har jag lite ont under mitt ena öga men har nyss proppat i mig alvedon och något konstigt naturmedel som tydligen är bra så det ska nog inte vara några problem. & snacket igår om ögonfluss var nog inte till överdrift eftersom att ögonen mår såpass mycket bättre idag. ;) 

Så nu ska jag kliva upp ur sängen, ta en dusch, fixa iordning mig för att sedan ta bussen in till stan och träffa upp syrran för lite shopping. Därefter kommer mamma upp (runt 2) så ska vi gå på bio, vi kör en tidig så man kan gå ut och käka och dricka vin efter. Kommer bli supermysigt!

Ha en superlördag mina vänner!

Här har ni min älskade tv!


Dock gör den sig inte rättvisa såhär på bild, mycket finare i verkligheten måste jag allt säga.

So much love

Jag har världens bästa pojkvän ♥




Är inte guldhalsbandet hur fint som helst?

3/1-09, 8månader med Davidminälskling. ♥ ♥ ♥


nighty

Jahapp, så har man bäddat ner sig i sängen igen, men den här gången mår jag mycket bättre :) Hostar dock lika mycket fortfarande men det är bara att svälja mer den äckliga hostmedicinen så känner man sig genast mycket bättre. Ligger och kollar på filmen The holiday, har sett den minst 1000 gånger förut men jag tycker det är en riktig mysarfilm. Så ni som inte sett den, se den!!  


Vilken klagardag :o

Lite uppdatering från sjuklingen;
Idag har sängen varit min bästa kompis, har sovit mig igenom hela dagen lång. Känns piss att behöva spendera kvällen hemma istället för att umgås med mina vänner.. Det suger.

Ska försöka dra med mig syrran ut för att få lite luft nu, sen är det väl bara att hoppa ner i sängen igen.. Hörs kanske senare babes! Ha en trevlig kväll annars. :)


åt helvete med detta lov


Har gått och varit mega sjuk till och från hela detta lov, och kan ni gissa vad jag har dragit på mig nu? (+min obotliga förkyldning som gör att jag knappt kan andas längre) Jo, ögonfluss. Man tackar! Eller rättare sagt vi antar det.. Jag är bara röd i ögonen och har ont runt dem, så det är inte så äckligt som man tror. Iaf inte än. Man blir så nere när man är sjuk hela tiden, det är åt helvette tråkigt. :( Fan...


Mysigt med tjejerna!

Ja ni.. Gårdagen var jättetrevlig, kvällen började hemma hos Anna med tjejerna. (Jag, Malin, Malin, Maria, Sofie, Britta & Miriam) Det blev lite plockmat och bubbel när vi kom dit och sedan var det 3-rätters som gällde och en drös med alkohol. Det blev mycket prat, flabb, gapskratt, avslöjande osv, men det är väl det vi tjejer är bäst på? :D Sen blev det en liten vända på stan, men det var absolut sista gången. Tycker det är väldigt onödigt att ta sig upp på stan när medelåldern ligger på ungefär 14. Men jag hade en rolig kväll med bra tjejer! Thanks girls.

Idag har jag haft en riktigt bakisdag. (Även om jag inte är väldigt bakis) Men har legat i sängen hela dagen och kollat på film efter film, hur skönt är det inte med sånna dagar? Kankse dags att hoppa in i duschen? Haha.

Ha en trevlig kväll mina vänner!


Puss-09

Happy new year




Man måste ju pussas med någon när ens man inte finns tillgänglig. ;)

RSS 2.0