Kom igen!




Nu tycker jag att det börjar bli för många som kommenterar anonymt, skärpning!! ^^

Spanien VS Tyskland

Tyskland började bra, hejaheja! Men Spanien var vassare, sämst!!
Satt på Njuta med massa trevligt folk, bla. Malin, Anna, Miriam, Lovisa, David, Bikram & 3 tjejer till, men mitt minne sviker mig och namnen är som bortblåsta. Efter förlusten så gick vi raka vägen över till Björnstugan och hängde där hela kvällen. Jag hade väldans trevligt :) Vi tog 1 bussen hem och fick oss en härlig(?) promenad på sisådär 20 minuter innan vi var hemma. Tack för en bra kväll folks!

Idag blir det lugnt, jäkligt lugnt. Hade tänkt att åka in till stan för att luncha med syrran, men det får allt bli i morgon. Idag ska jag ligga framför tv:n med massa filmer, och bara ligga. Eftersom det är dåligt väder är man ju inte speciellt sugen på att ta sig ut.. Blir några varv i spåret lite senare när man piggnat till lite.
 
VÅRA BÄSTA ÅR NU!! :D

Pladder

Åh, ibland har jag en viss tendens till att pladdra och tjattra om så sjukt ointeressanta saker, förlåt. Haha, en sak tillexempel; j
Jag måste sluta prata om Andra avenyn. Men om de jag pratar med skulle sett det så skulle de också tycka det var fantatiskrt kul=D Ofcourse.Dags att ssova, kan inte hålla ögonen öppna=) puss natti vännerna mina.





Inlove<3


Teater

Äventyret igår tog styr mot lekeberg, skoja inte hur nyfiken jag var när vi började åka bild och inte hade en aning om vart vi skulle, helt galet. Väl framme så är det tokmycket bilar, bussar och folk överallt. Nyfiken till max. Sen visade det sig att vi skulle på en Amfiteater, Arns Cecilia. Oh, vad bra det var! & vilka skådespelare, helt enkelt hur bra som helst. Man borde faktiskt gå på sånt oftare^^ Dock har jag inte sett Arn-filmen än, men det behövdes inte. Ska kanske ta och se den nu snart, har ju faktiskt den.. Tack min älskling för en jättemysig kväll<3



Idag har jag gjort en typisk Michaela sak, hur ska jag lösa det nudå? Blää..



Ska hoppa in i duschen nu och försöka piggna till lite, är helt galet trött även fast jag sovit länge idag.. Puss!


Äventyr

Om ungefär en timma bär det iväg på äventyr med David, spännande!


2 saker jag verkligen måste jobba på är min otoliga nyikenhet och mitt morgonhumör. Jatack! Förresten så är jag ledig tills på torsdag nu, hur jäkla skönt känns inte det på en skala? Huh? :D Dagen har gått snabbt och smärtfritt.


Vad sammanhängande jag skriver .....


Fattar inte.

Citerat ur någons blogg:

"Färgade jeans fungerar denna sommaren också. i alla fall dem dagarna det inte är 30 grader, då kan man köra på ett par färgglada shorts istället, det funkar det med :)"

Blir så fruktansvärt trött på folk som håller på och säger vad som är inne just nu och vad som är passé. Är det inte jätte störande? Alla verkar blogga om just sånt, skräcken är ju när folk lägger upp "dagens outfit" Ohmy ohmy säger jag bara.

Jag är så trött så jag kan spy nu, ska stänga av datorn nu och sova var bara tvungen att dela med mig att mina irritationer för kvällen. (humöret är inte på tipptopp) Anyway, sleep tight!




Jag är sådär löjligt kär som man säger att man aldrig ska bli. ^^.
Can't help it, <3


Torsdag, snart fredag!

Oh, vad jag längtar till helgen.. Man uppskattar dem sååå mycket mer nu när man jobbar, ska bli hur skönt som helst. Idag har jag jobbat, enda tills klockan 5.. Sedan tog jag min dagliga (andra) promenad upp till stan och träffade David, tog bussen hem och nu sitter jag här och det är synd om mig, i alla fall lite. Har fruktansvärt ont i mina vader, fötter, rygg och är helt stört trött! Goddamnit. Har hittat mina jobbar-favvo-skor nu :D Mamma tvingade med mig ett par "Foppa-tofflor" och bannemig, jag har svävar på moln hela dagen så galet sköna är de!! Nu ska jag ta en snabb sovis, sen ska jag över och kika på fotboll med D. HEJA RYSSLAND!


Jag känner ett visst obehag.



GRATTIS PROPPAN!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundradeår! :D Grattis på dig Sofie.

Jobbat hela dagen, mina fötter har så fruktansvärt ont!! Jag vet inte alls vad jag ska ha för skor på mig för att de ska vara både bekväma och inte läcka in vatten. (Eftersom att det är ganska blött inne i själva diskrummet & där man lagar mat) Men har varit ganska skönt idag då det inte har varit överdrivet mycket folk och jag har mest struttat runt backstage. Irrade sedan runt på stan med Malin -> buss hem -> Dusch -> Buss till stan, sen har jag spenderat min kväll på Hellas uteservering med Malin,Malin, födelsedagsbarnet, Lovisa, Sofie, Anna, Jenny & en till tjej. Jättemysigt :) Dock var jag och Soffanpropp trötta och svek de andra redan runt tio, men har man gått in i vuxenlivet och skaffat sig ett jobb som tar på kraterna ska man tydligen runda av när man har det som bäst? .. .

Just nu är mitt liv inte alls händelserikt och jag har ingenting mer att tillägga idag, så godnatt!

Sådan mor, sådan dotter

Fick ett sms idag när jag jobbade från min mamma:

"Dom har bytt ut Bell:( de e en ny brud, ful..... Trist"

Jag läste det om och om igen, men förstog ingenting. Det var sen det slog mig. Våra bästa år. Jag kollade på klockan och jovisst klockan var några minuter över tio i ett. Haha, jag höll på att dö av skratt, det hade verkligen kunnat varit jag som skrev det sms, fast till henne dårå. Är det inte så man säger? Sådan mor, sådan dotter? :D


Davidnu<3

SKOOOR

Efter att ha promenerat både till och från mitt jobb idag så tog jag mig en sväng på stan.. Köpte ett par skor, inte vilka skor som helst utan ett par som jag gått och kollat på många gånger men inte köpt. & det bästa var att de var på rean nu, woho vilket kap! :) Fick även med mig en tunika hem.

Trött, hungrig och ont i fötterna sitter jag här i sängen och väntar på mat.. Man blir liksom inte hungrig på lunchen när man har mat omkring sig hela förmiddagen, så nu är jag jättehunrig!! Denna dag har gått otroligt fort och jag har haft jättekul, skoja inte vad jag trivs bättre med detta jobb än Guldynd.. Tro det eller ej!

Imorgon blir det också till att jobba, såklart, och senare på kvällen ska vi tjejer ut på Afterwork och fira snifisofi-i som fyllet 19! CONGRATZ. Sen på torsdag blir det ÄNTLIGEN Sex and the city-filmen men brudsen, längtar som sjutton. & nu har jag hört från många att den verkligen är jättebra, och jättelång.. Hela 2,5h, WOHO :D Kan inte bli bättre..

Duschen nu, sen mat, sen David<3

Xoxo


Jobbigt att jobba

Jaha ni, idag var min första riktiga jobbardag. Började klockan 09.00-17-30, skulle egentligen sluta klockan 16,00 men eftersom det var rekord med lunchgäster just idag så blev det så mycket mer jobb. Vanligtvis såhär på sommaren brukar de räkna med cirka 40-50 gäster, men idag var det över 300. Ni kan ju själva räkna ut vilket kaos det blev när maten var beräknad till en betydligt mindre skara. Så det var bara att ringa in 2 kockar till som fick sätta igång, det slutade bra i alla fall. Är supertrött i fötterna eftersom jag inte satt ner från typ 9-7, uh. När all disk och mat var på plats tog jag 12 till stan för att käka med mina Malingullisar, Maria kom också med på ett hörn då vi mötte henne på stan:) Blev käk på Rosalis och massa snack! Jättemysigt. Nu ligger jag här i sängen och är totalt död och ser faktiskt inte jättemycket fram emot att gå upp runt 8 snåret, morgonpigg är inte min starkaste sida.

Godnatt på er alla:)

Karolinskas bal VS Rubecksbal

Kom på att jag inte har visat er balbilderna, så här kommer några!


Michaela (r-bal)


Pusspusspuss (R-bal)


David och jag<3 (R-bal)


Halsband på sniskan! (R-bal)


Jag och Micke (K-bal)

 Nejni, nu ska jag över till David:)


I huvudet på Gynning

Jag har aldrig direkt gillat Gynning, men jag måste erkänna att programet I huvudet på Gynning är galet bra och kul.  ska jag kika på det tills repotaget om Sex and the city börjar. :)

Var inne och kikade lite på olika bloggar nu, och herrejesus vad många det är som jämt och ständigt skriver hur dåligt de mår och hur synd det är om en själv. Oh, sånt stör mig så mycket just nu.. Vad är det här liksom, lågstadienivå? o_O

Aye.. Bye :)


Mannen som pratar med hundar

Ligger i soffan nu och kollar på Mannen som pratar med hundar och det är helt galet. Just nu möter han en bulldog som är riktigt arg och biter allt i sin väg, men inte Cesar. (hundpsykologen) Det här fascinerar mig faktiskt hur han kan kommunicera med dem och få dem att ändra sig från superaggressiv till en 'vanlig' knähund. Anyway, kom ganska nyss hem från D, och lite lagom seg sådär har jag bestämt mig för att ta det jättelugnt idag och ladda upp inför den första arbetsveckan. (Kom gärna och käka på Kåren vettja!^^) Mot kvällen ska jag ut i spåret, men innan dess blir det slö framför tv:n.


Sex and the city måste nog vara en av de bästa serier jag sett. Köpte mig den söta lilla skolådan med alla säsonger för ungefär ett halvår sedan skulle jag tro, och jag har allt sett alla avsnitt 3 gånger om tror jag och jag tröttnar faktiskt inte. För er som också gillar det så går det, ett förhoppningsvis, bra program på tv3 om tjejerna från Sex and the city bakom kulisserna, klockan 15.15. Själv har jag inte sett filmen än heller, men det blir någon dag i veckan med tjejerna! Läste i dagens tidning att filmen har fått ganska ljumna recensioner, men jag hoppas och tror att den kommer vara bättre än så ;)



Time to go! Puss

HANGOVER

Yessir, idag är det en sådan dag men man har bara sig själv att skylla!
Hade en jättebra midsommar igår hemma hos Lovisa med trevligt folk och god mat och dryck. Vi som gästade L var Jag, David, Malin, Matte, Bikram, Anna och Miriam, en liten men tapper skara! Vi hade i varje fall superkul och något sånt här borde vi göra om snart igen:)


Värdinnan Lovisa och jag


Ett riktigt supergäng!



Nu ska jag gå över till min älskade granne igen och jag hoppas att fotbollen är slut.. Det är så tråkigt nu när Sverige inte är med, förstår faktiskt inte varför man fortsättar att kolla nu när vi är ute. Anyway, ha en trevlig lördagskväll -det ska jag!

xoxo
Michaela

faaan

Så jävla surt är det, jag blir galen. Hade 4 avsnitt kvar av 103 stycken jäkla avsnitt. Jag kollade nyss på ett avsnitt och sedan när jag skulle kolla på ett till så händer det. Texten kommer upp "Avsnitten: Av rättighetsskäl kan vi tyvärr inte längre visa några avsnitt från säsong 1." Förstår ni min ilska? Helt jälva sjukt, jag blir så ledsen.. =(

Behövde jag nämna att jag pratar om Andra avenyn?


Midsommar

Godmorgon och glad midsommar! (Säger man så?)


Kom precis hem från David och ska snart åka till mormor och morfar, det är jäkligt praktiskt att ha honom som granne måste jag säga^^. Ska i varje fall ut till landet igen, käka lite lunch och sådära.. Sen blir det till att åka hem igen och göra sig iordning för att sedan åka till adolfsberg, till Lovisa:) Vädret är väl lite sisådär, men huvudsaken är att det inte störtregnar.

Dags att duscha och sedan göra mig iordning, idag ska jag inviga min klänning^^. Hihi. öhöhö......

Puss:)

Blogg torka..

Hej mina vänner!
Blev väckt tidigt i morse av min mamma som hade gjort frukost:) Dock tycker jag inte om det alls, men eftersom hon hade fixat det så var det bara att mumsa på. Första punkten på listan var att åka till systemet, sedan coop och därefter hem och gå ut med hunden. Det har alltså inte varit en allt för händelserik dag, har fixat och trixat lite i mitt rum och så nu är det allt klart. Rubb och stubb!

Ska hoppa in i duschen nu och sen träffa David hoppas jag, för nu har vi varit ifrån varandra allt för länge tycker jag^^. So long suckers!


To die for


Hemma :)

Borta bra men hemma bäst.. Mja, i detta fall är det nog ganska lika. Jag trivs nog lika bra ute hos min mormor och morfar som jag gör hemma, men på olika sätt. Madde kom också ut så jag och hon sov i sommarstugan som ligger granne med mormor och morfars hus. Det var där vi bodde hela sommrarna som små, åh jag älskar att vara där! Helt galet hur mycket minnen som kommer upp, alla störda grejer som vi gjorde. Ibland vill man bara vara liten igen^^ Har i alla fall haft det hur bra som helst, vilat upp mig ordentligt.. & speciellt bra har det varit eftersom Madde kom ut, om ni inte visste det så flyttar hon till engeland i agusti och lämnar kvar mig här i 3 år. Så det var jättemysigt att bara vara vi två nu i två dagar.
Imorse blev vi in skjussade till stan till klockan 10.00, och vi tog en runda på stan. Andra affären vi gick in i var Zara, och direkt där inne ser jag klänningen jag ska ha på mig på midsommar, inget att snacka om det var den. Dock var den en aning dyr men jag blev förälskad och då är det bara att slå till! Köpte också ett par matchande lila örhängen:)
Tog bussen hem sedan runt klockan 12 och blev direkt satt i tvångsarbete, det enda som saknades var de randiga fängelsekläderna.. Hah, okej. Det var inte så illa.. Det var så att jag trodde att jag hade städat väldigt bra innan jag åkte iväg, men min kära mamma visade mig hur fel jag hade så det var bara att sätta igång och göra allt från början -nogrannare. Så nu snart, snart är det skinande rent som aldrig förr :D

Jag känner nu att jag har klivit upp i vuxen livet, fick mitt första brev från arbetsförmedlingen. Om man skriver in sig där måste man tydligen göra en massa skit som de hade punktat upp på papprerna jag fick, ex. gå på någon kurs om hur man söker jobb bra, lämmna in alla referenser och ha sig. Uh, det kändes supertråkigt. Men eftersom jag inte har något direkt långvarit jobb för tillfället så är det väl bara att stå ut.

Sverige spelade nyss match, eller ja spelade.. Jag vettefan vad de gjorde där ute på planen, riktigt dåligt spelade det i varje fall! Ryssland var däremot bra, för bra för oss.. Men man behövde ju inte undra länge vilket land domaren höll på, han var väl från Rysslandstrakterna..Dåligt!! Nu är vi ute, och det känns jätte tråkigt.. Jag hade ju tillochmed på mig min Sverigetröja och var taggad till tusen, men inte hjälpte det inte..

Midsommar ser ut som så att jag, David, Malin, Malin, Matte, Anna, Miriam ska hem till Lovisa i Adolfberg, där också några fler från Risbergska (vilka vann krampen???! -Jag tröttnar aldrig på att fråga^^) skulle vara. Det kan inte bli annat än väldigt trevligt! :)) Pratade nyss med bästa Björken och planerade lite, wiho. Sen ringde bästa D och sa godnatt:) Så nu ska jag lägga mig till rätta och kika lite på Andra avenyn, såklart, och sedan sova.

Se you all.


The mist

Var hos David ikväll och vi kikade på The mist, helt okej till en början men sedan spårade det ut endel och vi struntade i att se klar den. Man fick se för mycket av det övernaturliga så det blev bara töntigt tycker jag.. Man börjar ju undra vilka det är som sätter sånna där betyg på filmer, denna hade tydligen fått 4/5, och från mig får den inte högre än en 2! Saarii..  Resten av dagen har jag spenderat hemma med mina vänner från Andra avenyn, har kollat på sisådär en 7 avsnitt idag. Jag är fast. Men det är ju så himlans bra, ni som inte har sett det har verkligen missat något ;) Har snart plöjt igenom alla 103 avsnitten, har precis 10 stycken kvar.

Dags att sova nu eftersom att klockan ringer halv åtta i morgonbitti för att sedan ta bussen in och träffa min mormor :) Sover antagligen där i två nätter nu, så ni får hålla ställningarna!

Nattipussss

Utekväll

Igår blev det en ute kväll i alla fall, Sofie tvingade ut mig och det tackar jag för eftersom jag hade jätteroligt. Dock mår man som man förtjänar idag.. Ikväll blir det till att åka hem till pojkvännens kompis och kika på fotboll med lite folk, super kommer det bli eftersom att Malin och Soffan också ska med :) Så ikväll åker Sverigetröjan och partyhumöret på!

Kommer upp några få bilder från gårdagen lite senare, men nu är det dags att ta en tupplur.. Är helt galet trött.

Over 'n' out.

Cosmopolitan

"Praktiska kläder som byxor gör att du inte hamnar i samma underläge som när du har en snäv kjol och höga klackar"



När jag läser sånt blir jag så jäkla förbannad.


Fredag den 13.....

Vad säger man? Jag är inte vidskeplig......


Idag är jag jätte seg, sådär superseg och orkar inte göra någonting alls. Ska fortsätta med min garderob nu, håller på att flytta ut alla mina kläder för att sedan kasta ut de riktigt fula garderoberna. Har en ganska bra plan för hur det ska se ut nu :D Kan bli riktigt nice. Ikväll är det kankse tänkt att gå ut.. Men fan idag har jag den känslan av att, varför ska man samla massa fulla ungdommar i en lokal för att bara hälsa på de man egentligen inte hälsar på, dansa med folk man inte känner och bara slösa bort massa pengar på något man kommer ångra imorgon. Jag pratar inte bara om egna erfarenheter, men det är ju typ så det är? Just idag känns det jätte värdelöst. Jag tror att jag har blivit lite av en sparare nu när man tagit studenten, jag vill spara så mycket som möjligt så jag kan göra det jag vill sen. Visst man behöver ju inte dricka speceillt mycket ute heller, men jag tror att jag känner mig själv så bra och vet hur det slutar i alla fall. ^^ Lätt hänt att det blir en till, en till och en till........
Äh, får helt enkelt se. Kanske taggar till mot kvällen :)  

Igår kom min efterlängtade Cosmopolitan, wiiii! Men har sugit lite på att läsa den, men nu jäklar ska den läsas! Hörs senare :)



I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love




Första dagen på jobbet

Så har jag varit iväg och jobbat min första gång på Kåren, (restaurangen) gick hur bra som helst det var ingenting som var specielltsvårt. Dagen flöt på supersnabbt och klockan var 3 och det var dags att gå hem. Skulle egentligen inte jobbat idag utan jag börjar på riktigt måndagen efter midsommar, men de saknade folk och såklart man ställer upp för det är ju inte så att jag har någonting annat för mig om dagarna. =P

Väl hemma nu så har jag fått världens städryck, har städat hela mitt badrum snart så det är skinande rent. Har även pratat med Sofie, det var länge sen vi sågs=( Men blir kankse utgång i morgon med henne, annars blir det ju fotboll på lördag kväll tillsammans<3 Kommer bli grymt drag tror jag!

Nu ska jag städa garderoben för där är det verkligen katastrof, så hemsk som den är nu har den aldrig varit faktiskt. Jag har kommit på ett sommarprojekt tror jag, har dock inte pratat med min familj om det än. Men jag vill göra om min garderob. Har en walk in garderob, men i den har jag som garderober och jag gillar det inte alls. Vill ha hyllor runt om i hela "rummet" liksom, utan dörrar. Ska verkligen försöka få igenom min idé! :D

Men nu ska jag vika kläder.. Det lär ta ett jäkla tag! Solong.

Onsdag

Dagen började verkligen sämst, med endel bra inslag iof. Klockan ringde 7 och det var dags för David att pysa iväg till jobbet och jag fick somna om. Det är det bästa jag vet, att vakna och sedan veta att man kan somna om. (Ni som känner mig vet att jag brukar ställa klockan 03.33 bara just för att vakna och sen somna om.......) Anyway, vaknade runt tio och det var då allt börjar: 1. Kommer upp för trappan och hunden har bitit sönder en tidning så jag måste plocka upp allt. Väl när jag kommer till diskbänken så ser jag (2) mina skor söndertuggade av husets såklallade hund. Raseriutbrott på g. 3. Det åskar. Jag är jordens mest åskrädda människa som vandrar i ett par skor tror jag och är ensam i huset.
Dagen blev bara bättre och bättre ju fortare timmarna flöt fram, var på arbetsförmedlingen på något slags möte, de söker jobbare i Norge på en flygplats 40 pers så jag är väldigt sugen på att dra iväg.. Ska ta reda på när, var, hur osv.. :)  Var ju på arbetsintervjun senare OCH JAG FICK JOBBET. Börjar redan att jobba i morgon klockan 10:) Känns hur skönt som helst, nu har jag i alla fall något att göra ett tag framöver. & nu ligger jag här i soffan och kikar på What happens in Vegas, en romantisk komedi. Jätte bra faktiskt..





Jag har världens bästa.



SNODDA STUDENTBILDER AV REBBAN. (nästan alla)

Eftersom att jag inte har orkat koppla in min egna kamera i datorn får jag sno lite av folk. Titta och njut!


Härligt pigg hos Rebban klockan 06.15 cirkus.


En söting Karin var såklart också med oss.


Den klassiska "EÄÄÄÄY"


Lilla Tovegull var med min sitt glada humör också.
Vad skulle klassen göra utan dig?


Lotta aka. Snifi, Emmelie, Jag, Tove & David


Maria i fokus!


Jag, Tove, David och Kakan.


Emmelie och jag gladere än någonsin!!


Konrad och David - Stiliga karlar!


Vi, precis innan utspringningen, KÄNSLA!!


Jag och min älskling hos mig innan kvällen drog igång.
<3

Och så tänkte jag avsluta med en bild på min tillhälften underbara klass.. Oj, vad jag dum nu? Alla är bra, på sitt sätt. ^^ Men jag kommer sakna vissa av er så sjukt mycket!


ESMK3 STRIKE A POSE PLEASE!

& myskväll

Jajjemensan, haft en väldigt mysig kväll med mat, musik, kubb, trevligt sällskap och alkohol i stadsparken. Var där i några timmar sedan blev det hemgång och vem är så lyckligt lottad att ens pojkvänn kommer och möter en vid bussen med en blomma? Jo jag.<3 Sen blev det en liten mysig promenad i det.. typiska svenska sommarvädret. Varför blev det helt plötsligt så kallt ute? Huuuuuuh?

Imorgon kommer klockan att ringa 09.03 (För er som inte vet så har jag en fruktansvärt jobbig tvångtanke, eller nu har det nog mer blivit som en vana, att alltid ställa klockan på endera 09.03, 07, 23, 33, 37 eh ja jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Men så ligger det till, och har gjort sen God knows when..) för att gå upp och duscha, springa och sedan åka in till stan med min mor. Har endel saker att fixa i stan banken, bilskolan, arbetsförmedlingen och banken nr 2. Sen på kvällen spelar ju Sverige match som jag absolut inte ska missa, får se vart den ses och med vilka. Sen har jag tänkt att spendera resten av kvällen med min plutt :))

Hörde lite tissel och tassel om att man kommer få ett till studiebidrag i slutet av denna månaden, någon som vet om det stämmer? Jag är skeptisk.

Adjö mina vänner och sussa lugnt.

Mysdag

Haft en skön hemmadag med min kära storasyster idag. Man får ju passa på nu när hon är kvar här i Sverige, för snart drar hon ju 3 år till England. Hur jag ska klara mig är en stor fråga. (Kika gärna in på hennes blogg maddeklippel.blogg.se, dock uppdateras den inte så ofta men..) Om 2 timmar ska jag ta mig in mot stadsparken för lite grill och kubb mys med några vänner:) Kommer bli jätte mysigt, tar med kameran och ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort.,  

..Undra vad man ska hitta på i morgon, några förslag? Ska nog faktiskt ta mig in och träna på friskis, var ju ett tag sen. Och nu kan man ju faktiskt träna då det inte är superduper varmt. Duschen kallar! Pusshejssålänge.


The start of something new..

Ja.. Nu är det allt början på något helt nytt, något helt anorlunda, något så oförutsägbart. Nu börjar det riktiga livet. Eller är det bara jag som känner så? I hela ens liv har man gått i skolan för att man måste, man både vet och kan rutinerna. Men nu, vad händer nu? Ahh, helt galet är det. Ingen mer skola, inga mer läxor och inga mer måsten. Ellerjo, måsten finns ju såklart, men inga måsten som man inte på något sätt har lagt upp själv. Men jag måste säga att det känns otroligt roligt och spännande. Nu ska jag ligga i som fan och försöka hitta ett jobb och jobba massor i sommar, för att sedan kunna gör det Jag vill. Tillexempel resa runt i världen, upptäcka.. Ja allt sånt där som man drömmer om att göra, det vill jag göra. ^^ Dock är det lite småstressigt att inte veta vad jag vill göra senare i livet, vad jag vill jobba med alltså. Måste såklart inte veta det just nu på momangen, men skulle endå vilja ha ett litet humm om vad jag skulle kunna tänka mig att jobba som.. Ska nog ta mig en regäl funderare!

Ska i varjefall hem till min bästa mormor och morfar och hjälpa till lite hemma hos dem, dels för att det är en god gärning och det är otroligt mysigt att vara där ute på landet med dem, men också för att få lite ordning på min sommarbudjet. Undra vad man ska göra i sommar månntro? Är sugen på att resa någon stans.. Någon liten resa bara.. Men ja, vad skulle det kunna tänkas vara?


Idag har det som sagt varit galet varmt och jag Michaela Klippel har inte ens orkar varit ute i solen. Det är inte ofta jag säger nej till att ligga och glassa ute, men idag har jag helt enkelt inte orkat. Blev en liten promenix med David, eller promenad och promenad vi fastnade på en bänk i solen. Sen efter att vunnit i både kort och yatzy (.....) så åkte vi helt otippat till svartån med Adrian och fiskade. Kastade för första gången, har alltid annars bara suttit på hällarna eller i en rodbåd med MalinBjörk och metat, men kasta var faktiskt ganska kul. Haha, och jag hade skillsen i blodet.. eller nåt. Nappade tyvärr dåligt och vi åkte hem och typ sov till fotbollen. :)))

Nejni, det är en dag i morgon också.. OCH JAG SKA INTE GÖRA NÅGOT FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! :D Haha. Det är något man kommer leva på länge, ohja. Men jag kom på en sak idag.. Någon jag kommer sakna oerhört mycket är min lilla Tovegull=( Verkligen jättemycket..! Så dig tänker jag hälsa på varesig du vill eller inte så ofta jag kan :D Woho, ska se på ett avsnitt av Andra avenyn nu (så jag kommer igenom det någon gång) sen sooova. Nattinatti på er alla.



D<3

Hett

Hett är rätta ordet för det är verkligen hett ute, helt galet varmt. Kommer nog bli en slappdag vid poolen idag också, inga större fel inte. Sen ska jag snart ta och ringa till Björken och höra vad hon har för planer för kvällen :) Imorgon ska jag vara uppe med tuppen och åka in till arbetsförmedlingen och skriva in mig på någon skitsak som man tydligen ska göra om man inte har något jobb. Sen ska jag kika över till dagiset här i Vintrosa och se om det finns någon möjlighet att komma in där. Jobba på dagis vore typ perfekt för mig, älskar barn! 


Btw,så har börjat sy en ljusrosa sommarklänning, wiiiie och den blir faktiskt riktigt bra tror jag!
Kommer mer uppdateringar lite senare, men nu ska jag ut och sola :) Hej på er så länge babes.

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR!

Det här var nog en av de mest känslofyllda dagarna i mitt liv, ena stunden härjade man och sjung för full hals och nästa satt man och grinade med sina vänner. Har inga bilder på den här datorn just nu, men i morgon kommer det upp en hel del bilder från gårdagen. Det var även en av de bästa dagarna i mitt liv, känslan när jag, Maria och Emmelie sprang ut hand i hand genom dörrarna klockan 13.00 var helt obeskrivlig. Tänkte att jag ska skriva mer om hela dagen imorgon när jag har bilderna också. :)


Idag så har det varit varmt, galet varmt. Gick upp runt halv elva och åt frukost, sedan blev det sol & bad hela dagen med David dårå. Vi tröttnade på poolvattnet och vi åkte iväg till brottet, och jag Michaela Klippel hoppade från minst 9 meter.. Eller ja, det kändes som det.. Om man ska vara petig och mäta så kanske det var ungefär 5, men det är väldigt högt tycker jag. Eloge till mig va :D Så hängde vi där med några av Davids vänner och dunkade "Sommarhits" låtarna om och om igen, men mer sommar än så blir det fan inte! Grillning när vi kom hem, sedan har det blivit en lugnt myskväll!
Folk säger att dagen efter studenten brukar vara jobbigt och ångerfull osv, men jag förstår inte vad de menar. För jag har haft en superbra dag<3 Men nu är det allt dags att ta sig i kragen och sova (efter ett avsnitt av Andra avenyn såklart)


Godnatt på er! :)

I'll stand by you

Låten, texten, videon.


Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Dont be ashamed to cry
Let me see you through
cause Ive seen the dark side too
When the night falls on you
You dont know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

Ill stand by you
Ill stand by you
Wont let nobody hurt you
Ill stand by you

So if youre mad, get mad
Dont hold it all inside
Come on and talk to me now
Hey, what you got to hide?
I get angry too
Well Im a lot like you
When youre standing at the crossroads
And dont know which path to choose
Let me come along
cause even if youre wrong

Ill stand by you
Ill stand by you
Wont let nobody hurt you
Ill stand by you
Take me in, into your darkest hour
And Ill never desert you
Ill stand by you

And when...
When the night falls on you, baby
Youre feeling all alone
You wont be on your own

Ill stand by you
Ill stand by you
Wont let nobody hurt you

Ill stand by you
Take me in, into your darkest hour
And Ill never desert you
Ill stand by you
Ill stand by you
Wont let nobody hurt you
Ill stand by you
Wont let nobody hurt you
Ill stand by you

KAROLINSKA VINNER KRAMPEN

VI VANN VI VANN VI VANN, känns så jäkla skönt att äntligen ta grisarna! Fast det man kommer höra nu är "ni fuskade, ni fuskade" Men hellno! :D VI TOG EEER, utan att göra massa fåniga ramsor om eksem osv. Hur känns det? :D Det här kommer jag leva på länge! ;)


KAROLINSKA LÄROVÄRKET SHALALALALALALALALAAAAAAA!







Min dag har sett ut såhär:

Studentpepp
Häng i stadsparken
Sallad i solen
Magont som fan=(
Solsting
Sovning hos rebban
Pacos
Uteserveringen vid nöjeskrogen
Busshem
David
Och nu ska jag sova.


Kommer bli galet jobbigt att gå upp i morgonbitti, eftersom det är krampen så ska vi samlas klockan 08,00 vilket betyder att jag åke 07.23 bussen. Killme.. Eller nähh^^ Dock tror jag inte att vi kommer vinna i morgon..... Men hoppas det av hela mitt hjärta. Så man kan få tyst på de otroligt töntiga och överenergiska risbergskare, hur orkar dom? Ärligt.. Haha. Yada yada, kul grej i alla fall =) Sen på kvällen blir det grillning och alkohol-häng där lilla puttetåget går. (har glömt namnet på parken....) Blir förhoppningsvis hela musikalgänget, kan bli hur kul som hellst :D Yääähh.  Time to sleep, tjenis! :)

....

Det känns som att jag har massor att skriva om, massa saker att berätta. Men nä, jag har ingenting kul att skriva, ingenting som jag kan komma på.. Men det känns som att jag har missat att berätta något kul.. Öuhm..

Kom nyss in från en mötaspåhalvavägenochsägagodnatt-träff, sånna kan jag verkligen rekomendera! Och det är faktiskt väldigt praktiskt att bo grannar, kan ju faktikst inte bli bättre ;D Och nu ligger jag i sängen med bärbara och ska snart kika på några avsnitt av Andra avenyn, såklart.

Oooooooohhh, vad jag längtar tills Sex and the city filmen kommer.. Kikar lite på E kanalen och det är just nu ett repotage om det, waaaaaaom kan knappt vänta! Loveit.

Nej nu ska jag ge mig för idag=) Sleeptight,


Söndag

Varför känns det som att alla mina rubriker heter söndag? Hm..

Dagen har i alla fall varit jätte härlig, massa sol och bad med familjen och David! Dock är det liiite för kallt i vattnet, var 22 grader.. Men det är jäkla skönt att svalka av sig lite snabbt och sen lägga sig och steka=) Ja, det är väl så min dag har sett ut till största dels.. Känns inte som att man har så mycket att dela med sig just nu när det enda man gör är att vara ute.. Kvällen tänkte jag försöka dra ihop mitt b-gäng och mysa lite, men tiden rann iväg och är ganska trött nu. Så det får nog bli en myskväll med Davvan när han kommer hem:))

Snart är det stuuudenten, gah.. Det tåls att säga om och om igen :D
Nu ska jag sätta mig vid pianot ett tag faktiskt, det var ju ett tag sen.. Eller nejfan, igår var det ju.. och i förrgår.. Äh glöm det, lalalal..


Kramkram.

RSS 2.0