Datenight

Blev en jättemysig kväll igår med David. Gick ner och handlade allt som behövdes till maten vi skulle laga, blev pepparbiff, potatisgratäng, sås, sallad och rött vin. Mums, det gjorde vi riktigt bra älskling! Vi köpte också en pumpa och gröpade ur den och hade oss, blev bra för att vara första gången för oss båda ;) Haha. Hade också köpt ost och kex och hyrde film, men inget utav det hans riktigt med. Började kolla på filmen, men fy tusan vad dålig den var. Men allt annat var bästbästbäst<3



Morning

Kom precis in med hunden, härligt med en 30 minuterspromenad såhär på morgonen. (?!) .. Hostar helt galet mycket, hur ska jag ta mig igenom dagen? Får knarka staark hostmedicin och hoppas på det bästa. Morgondagen kan bli jättetrevlig, styr middag+förfest med lite trevligt folk innan eventuell utgång.. Får se om man är sugen på det i morgon. Det är väl bara massa Halloweenutklädnadsfester där alla tjejer kommer ta chansen att se så horiga ut som möjligt, sweet!

Time to go,
Over'n'out man.

Home alone

Nu har resten av familjen flygit iväg till England för att göra London osäkert, men framförallt för att hälsa på min kära syster som enligt min mening har varit borta från mig alldelse för länge.. Jag är så trött på att sakna de man älskar! Men kankse finns det något bra i det också..

Medans min karl är och jobbar så kikar jag på sista avsnittet av Andra avenyn, waaaahh nu är det suuperspännande. ^^  Så snart är det bara att vänta tills nästa söndag då det dimper in 3 nya avsnitt i datorn.

Ikväll ska vi laga mat och ha det jättemysigt. Om jag inte var jag skulle jag vara avundsjuk på mig ;)


Bah, tråkigt inlägg idag.. Inget intressant att berätta faktiskt. Seyoubabes.

One missed call



De ringde nyss från Mmbaren, och vet ni vad? Nästa helg ska jag börja jobba, både fredag och lördag.. Haha är det inte helt sjukt? Jag trodde faktiskt inte att de skulle höra av sig, fan vad kul alltså! Är kankse inte så fancy somsagt, men ska i alla fall ge det ett försök! :D Kommer vara mer förvirrad än vad jag brukar vara.. Och då är det fan illa :D

Jag kan inte sluta lyssna på Mamma mia skivan?
.. Haha. Ehm, nya skor idag förresten, oh inlove. PUSS

Nykär om och om igen



Ja det är just vad jag blir, nykär, om och om igen..(I samma person såklart ^^) Sådär när alla saker som egentligen suger till 100%, är maxat bra, så jäkla underbar känsla! Åååååååååh, det är bara en dag kvar tills min man kommer hem<3 Jag är ledsen om jag tjatar så om det, eller fan, man kan väl egentligen inte säga sånna saker för många gånger^^  Nu ska jag nog ta och sluta förklara min kärlek till min pojkvän och ta och drömma om honom istället.
(Hahaha, nu har jag också blivit en såndär småtöntig flickvän som är kär upp till öronen, sweet!)


Natti=)

Favoriterna.

Mamma Mia! The Movie - Sky & Sophie get intimate on the beach

It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me



Honey honey, how he thrills me, a-ha, honey honey
Honey honey, nearly kill me, a-ha, honey honey

I've heard about him before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, he's a love machine
Oh, he makes me dizzy

Honey honey, let me feel it, a-ha, honey honey
Honey honey, don't conceal it, a-ha, honey honey
The way that you kiss good night

Happy girl

Dagen har gått superfort och jättebra
Pratade nyss med karln
Kollar på Mamma mia
Rummet är städat
Imorgon kommer  han hem till mig
Snart ensam hemma länge
Har fått iordning internet nu

Ja, några anledningar till en riktigt bra dag!

Förresten ville de på Guldfynd att jag skulle jobba där under jul, kan ju tyvärr inte. Jag gick arbetslös hela sommaren plus lite till, och nu rullar jobben in på bara 2 dagar? Craaaaaazy! ;) Dock kommer jag bara ha tid för att jobba på universitetet, sen om de ringer från Mm kankse vissa helger och så.. Extrapengar har väl ingen sagt nej till!


Hörs kankse senare! ♥


<3<3<3


All you gotta do Is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
Youre messin up my mind
An fillin up my senses

Here you come again
Lookin better than a body has a right to
An shakin me up so
That all I really know
Is here you come again and here I go

Ett till jobb :D

Fredag: Mötte upp Malin Björk på stan för att sedan slå oss ner på Njuta, mat och dryck stog på schemat. Det blev supergod plockmat såsom osttallrik+kex, grönsaker+dipp, vitlöksbröd, nachochips med ost, blev också endel alkohol. Men my godd vad mycket mat det var, men det var hur gott som helst :D Efter det drog vi oss till väster där det blev förfest för att sedan gå ut. Jag ville till Satin men det blev nedröstat så vi hamnade på Klaras, där det var krigstema.. Så en lagom onykter Michaela tyckte det var superkul att få kladd i hela fejan, det var dock inte lika kul när jag insåg hur jag såg ut. -.- Blev en lyckad kväll i alla fall :) ( Galet ful bild, men den bjuder vi på såklart på ;) )





Lördag: Klarade mig helt från att bli bakis, woho! Pigg som en mört var jag uppe kvart över nio och jag hade en speed på minst 110! Åkte in med mamma till stan för att shoppa och gå på bio, dock blev det inte så mycket tid över till att shoppa då jag köpte en mobil och mobilt bredband. (tog gaalet lång tid) Men nu är det fixat och klart, hur bra som helst blev det. Sen såg vi filmen Mama mia på bio, ooooooh love it. Var skitbra ju! Sen blev det mat och dryck på Hellas,mums! Efter det blev det förfest på väster för min del.. Var inte där så länge, utan vi tog en sväng förbi MM.. Gick in, beställde, sjöng karaoke (hahah hur lyckas vi alltid hamna där uppe och sjunga någon svensk smörskitlåt?^^) Anyway, gick ut och skulle ta några bloss och vet ni vad som hände? Jo vakten tog tag i mig och började prata, dock hörde jag inte alls vad han sa pga allt ljud, men sedan uppfattade jag vad han sa. Han undrade om jag var intresserad att börja jobba där, haha fattar ni? Jobba i baren på mm.. Så fick snacka med chefen och ge nummer och namn och sånna saker så skulle de höra av sig. Så jäkla skumt! Men kul :D Man tackar ju inte nej i första taget om jobb erbjuds bara sådär. ^^ Jobbar ju iof heltid nu och så, men om man kan få någon slags barutbildning så är det väl klart man gör det, eller??


 


 Söndag: Vaknade tidigt denna morgon också.. Jag och mamma drog iväg till Marieberg för shopping, var helt galet mycket folk där men lyckades i alla fall få tag i lite saker; En tunika, en (gaalet) snygg ljusrosa skjorta, Christina Aguilera-parfymen, underkläder och smink. Great! Och nu sitter jag här och ska kolla på de nya Andra avenyn avsnitten som kommer ut på datorn idag;) Woho! Jäklar vilket långt inlägg det blev om massa ointressant ^^ Nu ska jag i alla fall gå och göra lite nytta :D So long babes!

FÖR DEN 25 SMÄLLER DET

Ellernä, det är väl mer i morgon det gör det.. För då blir det minnsan utgång så det smäller om det :D Härlig känsla när man fick lönespecen idag, wooohoo!! Förövrigt har jag, såklart, jobbar och slitit idag därefter tog jag mig en sväng förbi friskan för att gymma.. Sen träffade jag Malin och hängde hemma hos henne<3 

Fytusan vad skönt det ska bli med helg :D Veckorna går så snabbt så jag vet inte vad och i morgon är det 2 månader kvar till julafton, hur sjukt är inte det? Melike..

Nu ska jag ringa och säga godnatt till min älskling..(Som kommer hem på tisdag!!!!!)

Natti:)

Nu är hon igång igen!

& igen håller jag på och möbler, flyttar, skruvar och ändrar i mina rum. Den här gången blir det faktiskt väldigt bra tycker jag.. I ren protest har jag tagit ner alla mina skor och jackor pga. den satans hunden som får tokryck och bara käkar mina kläder och skor. Badrummer är helt klart och superfint men mitt sovrum, KAAAAAATASTROOOOOOOFyeah. Men det orkas inte med nu eftersom att jag ska kolla på Andra avenyn och sedan sova=)

Imorgon blir det jobb som vanligt, därefter gymma med Sjögren!

Hoppas det inte regnar i morgon.. Så man kan inviga den nya, varma lurviga jackan :D
PUSSSSSS




missu.

Nördvarning ...


En galet bra låt till kankse den bästa serien jag sett.


Åh..
 å
å
å
å
åååå

Tisd.. Nejfan, det är bara månadg

En jättetrött och grinig Michalea ska gå och lägga sig just nu för att deppa ihop totalt. Eller okej, inte riktigt. Men fan vad mycket känns surt just nu:
heltid suger(idag..),
det är svinkallt ute,
David är tillbaka i lumpen för 9 dagar,
mitt rum är en enda stor röra,
Det är måndag
Saknar min syster galet mycket.

Har inte skrivit på länge, ledsen att det blev en sån tråkig start.. Därför ska jag berätta de positiva delarna också:
Snart är det den 25 = Heltidslön = Great.
David har varit hemma hos mig i 5 underbara dagar<3
Idag har jag köpt min pälsjacka som jag dregglat över ett tag!!!
Ska köpa ny mobil till helgen.
& snart är det ju Halloween också mina vänner, då styrs det.. Ellerhur Malin :D
Nästa gång min älskling kommer hem kommer jag att vara ensam hemma i 5 dagar, och då blir det bara vi<3 Kommer bli så mysigt!

Okej, de bra sakerna överväger de dåliga med hästlängder.. Men ibland är det så lätt att bara se det som är jobbigt och tugnt. Weeell, nu ska jag krypa ner i min jättesköna säng och kolla på Andra avenyn såklart! :)


I mitt tempo att skriva vet ingen när vi hörs nästa gång. ^^ SOOOLONG!

Tisdag

Yeah,ännu en dag mindre till det blir helg! Men egentligen är det konstigt, i veckorna längtar man massa till helgen, vill ha helg hela tiden, när helgen väl kommer är den slut innan den börjat? Jag får det helt enkelt inte att gå ihop..

Riktigt trött ikväll, tjejerna+fler skulle ut idag och jag hade tänkt följa med, men jag hoppade det. Eftersom att jag känner mig själv så bra så vet jag att om jag hade gått ut ikväll så hade jag inte orkat med morgondagen. Så nu ska jag snart ut på en promenix med Andreas, sen blir det bummmms i säng och kika på Andra avenyn och efter det sova!


Pusspåer! :D


Take me oooout tonight

Sitter just nu och galer till Out tonight från filmen Rent, (lyssna på den)



Den får mig att bli på sånt bra humör! ^^ Och ni som har missat filmen har verkligen missat något, så jäkla bra alltså! (Det är en musikalfilm för er som inte visste det..) Sjukt bra i alla fall.

Dagen har gått hur fort som helst, yay måndagen är avklarad. & i morgon kommer ju min älskling hem<3 Nu ska jag ta en hothothot dusch, sedan läsa Cosmopolitan som ramlade ner i min brevlåda idag. Hörs nog senare!

Staying home

Jag och Malin tog vårat förnuft till fånga och insåg att det inte var någon idé att ens kika på lägenheten eftersom att den var så liten. Sen så kom vi ju på att det inte är så smart heller, för både jag och Malin har ju pojkvän. 4 stycken i en 2:a, ni kan ju tänka er själva. Så nej, den idén är lagt på hyllan, jag blir nog kvar hemma i kära Vintrosa ett tag till.. Kan ju också vara bra att bo hemma och kunna spara pengar, ja så får det faktiskt bli. Men vi hade nog blivit ett pra team :D Haha. Man måste ju faktiskt få drömma lite.. För just nu känns det som mitt liv står helt still och jag hatar det.. Okej hata är starkt ord.. Men allt känns så tugnt och tråkigt nu, vad ska man göra för att få fart på de positiva hormonerna i kroppen??!
Anyway, istället för att kolla på lägenheten så mötte jag upp malin vid Wadköping.. Tanken var att käka där, det är ju så mysigt :D Men det fanns bara ett café som stängde fem, så det var ju inte så mycket att hurra för, så istället blev det en sallad på Gröna grodan =) Och sötnosen bjöd mig, ihhi<3

Nu ska jag ta och slänga kartonger och presentpapper som ligger över hela sängen.. Sen ska jag sitta och vakta telefonen tills David ringer (L)(L)

PUSSPÅER!



Imorgon är det måndag, jippiiiee

Grattisgrattis!



Först och främst vill jag gratulera min mamma som fyller år idag!
Men ni får inte glömma mig, för jag fyller ju också. ;)
GRATTIS TILL OSS<3




bak is dag..

Särskrivning.

Gårdagen var jättetrevligt. Först dök tjejligan upp bestående av Malin, Malin, Sofie, Anna, Coco och Emma, det blev bål, tilltugg och presentöppning! Fick 300:- på gina, smink saker, rosor, chockladpraliner, och såklart sexiga underkläder. Det är ingen som undgår det när det är födelsedag! Lite senare kom det fler folk och gjorde oss sällskap, Andreas, Danne, Danne, Johan, Ande, Namnlös, Kenny, David, Rickard, Madde, Lovisa +två tjejer. Nämnde jag att vi var i en etta på ca 40 kvadrat? Nu höll jag på att glömma att jag fick en massagebehandling på 45 minuter av Andreas och Danne! :D Det hade jag verkligen önskat mig, gissa om jag blev glad. ^^ Suuupersweet.

Utgång var ju tanken men eftersom att tiden flög iväg så hanns det helt enkelt inte med, men det blev en väldigt trevlig kväll men lite för mycket av det goda såhär dagen efter. Men det var det helt klart värt, man fyller ju bara år en gång om året och den dagen är imorgon :D Också för min mamma<3

Denna dag har jag inte lyft ett finger för mycket, har bara legat i min sköna säng med mina 8kuddar & 3 täcken (Jo, jag får faktiskt plats med det) och kollat på Smallville.

Håll i er nu. I morgon ska jag och Malin Björk och kolla på en lägenhet på öster, är det inte fantastiskt? :D Dock är det bara en 2:a på 54 kvadrat, MEN det skadar ju inte att kolla. Annars tror jag nog att en trea vore helt perfekt. Jag har ju tänkt att jag ska bo hemma och spara massa pengar till resor och sådära, men det vore så kul att flytta hemifrån. Och öster tror jag att jag tycker om, speciellt när det är åt samma håll som jobbet. ^^ Heya!

Nu är det dags för en good tidigfödelsedagsmiddag med familjen<3 PUUSSS

Bästa!

MIN DATOR ÄR KLAR, great.
Sen sitter jag hos bästa Björken nu<3
Ska börja förbereda inför kvällen.
Kommer bli öööös! :)
Får se vart kvällen tar oss sen,
funderar somsagt på kåren.. Det visar sig.

Dags för lite fix nu, sen ska det göras drinkar, fixa iordning plockmaten och lite så. Det som skulle göra min kväll helt jävla perfekt vore om David var hemma hos mig, kommer inte förens på tisdag=( Åh, saknar honom sååå!<3



Me and my rooommie ;) Kankse! :D


Godmorgon!

Hittade lite bilder från modevisningen i torsdags!













Jag hoppas det var okej att jag snodde dem?
Det var somsagt frisör 3:ornas projektarbete :)
Riktigt bra!

Dum i huvet.

Ibland är jag så jäkla klantig och osmart.. Alltid ute i sista sekund.
Jo det är ju så att jag och min mamma fyller år på samma dag. Och som vanligt tänker jag "Jag hinner fixa present".. Det är ju redan torsdag? Imorgon hinner jag inte att gå en sekund på stan, och inte lördag heller, efter lördag kommer söndag. Bra Michaela.

Så nu blev det till att ringa Björken i panik och planera en standag! Så nu ska jag ut en sväng med hunden och sedan tar jag bussen in till stan för shopping!


På med pälsen så drar vi!


Det spökar..?

Det är alltså inte bara i mitt hus det spökar...

Filmen som får USA att tro på spöken  

Mysterium på gym - okänt föremål rör sig på övervakningsfilm Se tv-bilderna som fått tusentals att höra av sig.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3492785.ab

Jag är på g!

Yessir, nu är jag på g..


Var på Virginska idag och kollade på frisör 3:ornas projektarbete, som var en modevisning från 1900-2000 +framtiden. Typ? Malin och Emma var med, eftersom att de var så lika så åkte de dit på tvillingtemat, riktigt hot! Sen visade det sig att Johan var med i spektaklet också :) Hoppas verkligen att jag kan smuggla mig in och se dem på lördag, på folketshus tror jag det var? Vore grymt kul att se det med ljus och hela faderullan :D



Time to sleeep :) PUSS!

Vad gör man när man är sjuk?

Jo, man bäddar ner sig i soffan med två stora duntäcken, tidningar, en bra film och en stoor kopp te. Men det gjorde jag igår, vad ska hittas på idag? Så jäkla tråkigt att vara hemma faktiskt.. Men jag satsar på att vara frisk tills på fredag då det blir till att ha någon slags födelsedagsfirande(fyller ju på söndag!!!) Blir nog mat, förfest & sedan utgång.. Vet inte riktigt vart än, Klaras går bort på en gång, Satin inte världens roligaste på fredagar, så vad är kvar. Kåren? Det tror jag nog mer på faktiskt.. Får helt enkelt se :)

Nu ska jag värma mitt te och sedan försöka mig på en macki.


Shopping

Man måste ju göra något när man är sjuk. ^^

H&M





Hej vänner!

Nu är det ganska segt.. Är hemma och är sjuk idag, han så ont i magen och mår illa. Visst är det lite skönt att vara hemma också, men att må illa kan nog vara det värsta som finns.

Söndagen var typ jordens skönaste dag, vi gjorde ingenting alls. Låg och slappade precis hela dagen, så borde man ha det jämt. ...Nästan. David & jag åkte in till stan, han för att åka iväg till Stockholm(:() och jag för att möta upp MalinBjörk. Hade bokat biljetter till Patrik 1,5, jag älskade filmen. Haha, helt galet bra.. Tror vi satt och flabbade oss igenom hela filmen, hade jag inte varit mig så hade jag hatat oss den kvällen.. Haha.. Men bra var den! Sen blev det lite käk på det hela innan min buss gick hem!


Verkligen värd att se!

EY YOU ALLLLLL!

Har som sagt datorn inlämnad, så sitter nästan ingenting vid datorn.. Ganska skönt måste jag erkänna, dock kan det hända att jag hamnar mer framför tv:n istället ;)

Såååå vad har hänt i mitt liv den senaste veckan då....

-David har kommit hem<3
-Har blivit 6 par skor rikare, en höstjacka samt en väska.
-5 månader med D. Blev först gymmet, mat på Wong sedan Bio.

(Såg Mirrors, nästan två timmars lång film och jag kan lova er att jag såg inte hälften. Satt och höll för både öron och ögon, och emellanåt mådde jag illa. WAAOM, helt galet äcklig film. Se den inte!!! Heh,.)
-Vi har också hunnit med gustavsviks relaxen, mysmysmys!
-Jobbat, såklart..

Sen vare sluttttt!


Nu ska jag städa klart, mitt rum blir så fint :D Hejs!

RSS 2.0