Härligt!

Härlig dag!
Härligt humör!
Härligt väder!
Härlig pojkvän!
Härliga vänner!
Härliga jag, ftw! :D

Idag är jag glad!




stockholm


Utgång!

Påväg ut

My baby and me

Maria & Anton

Hahahahah, majsan och jag!

Utanför Marias lägenhet, hemgång!


la stockholm

Spenderade ju lördag-söndag i Stockholm med Malin och Malin, vi hälsade på Maria! OOOOOCH vi hade så kul. Vi har tagit mycket bilder så nu gäller det att damerna skickar dem till mig eftersom att jag själv är kameralös. De kommer upp snart! ;)  Har shoppat så mycket snygga och roliga saker!! Bla. en jacka och två linnen från h&m:s nya kollektion, ett par skor, hår, underkläder och lite smått och gott ;) (fan det är bara den 28 idag, haha lycka till till mig denna månaden)

(Sjögrens kamera är trasig - likaså våra Turkietbilder. Fan. De måste gå och få fram på något sätt?!)



Idag har jag jobbat, otippad? Don't think so, och att jag ska spendera kvällen i sängen framför idol med min älskling är kankse heller inte så otippat;)


Have a good one!


Springtime, höhö!

Alltså, dags att ge sig ut i Vintrosas natur och springa av sig lite, ska först förbi hos grannen och pussa lite på honom! ♥ Sen ska jag ta ett varmt bubbligt bad, kolla idol och mysa med David som vanligt hoppas jag! (Det var inte ett dåligt-suck-"somvanligt" utan ett riktigt jävla glatt "somvanligt:D" Åh!


PUSSSSSSSSSS, smell u later;)


Håret ?!

Ni som känner mig väl vet att jag är en sucker för att hålla på å fixa och trixa med mitt hår, har jag tråkigt färgar det, lockar, plattar, sätter i löshåret, fixar hellugg, snelugg, page, klipper upp, hårband, uppsatt i alla olika frisyrer, byter till snebena, mittbena, andra sidan snebena, you name it. och nu är ju håret svart och har varit det ett bra tag... Är riktigt jäkla trött på det och vill göra något drastiskt. (Även om jag vet att jag förmodlifgen aldrig kommer våga göra något annat än att ha det svart och långt.) Men då är den stora frågan vad fan man ska göra med barret?!


Fokus på håret alltså.


Strålande humör!

Ibland är det ganska konstigt hur ens humör kan svänga så otroligt från dag till dag. Igår var en riktig mördardag med många tjaffs, pikar och irritationer - men inte idag! (Eller..) Hursomhelst har jag varit, och är, på bra humör hela dagen. :)

Nu har Madde åkt hem.. Hem?.. Hon har åkt till England.. Från sitt hem, till.. Va? Snart är hon i alla fall i England och jag kommer förmodligen inte se skymten av henne förens till jul, buuu!!!! :( Det har varit sååå mysigt nu när hon har varit hemma för till och från blir det faktiskt ganska ensamt att vara enda barnet som bor hemma. (Hahah, vadfan är det jag säger? Hur ska jag kunna flytta hemifrån om jag tänker så?! Haha.. Det blir förmodligen en annan sak. Hoppas jag.) X puss


Tisdag

Ikväll blir det idol, tacos med familjen & mys med pojkvännen♥ Låter inte det som en jätteskön kväll? Men innan det är dags för mys ska jag ut och springa en runda i det otroligt härliga (not) höstburrvädret.  Idol är typ höjdpunkterna på min vardagskväll, haha! Det är verkligen så kul.. Speciellt när mamma sitter brevid och tycker att de i juryn är sååå elaka. Själv tycker jag inte ett dugg synd om dem, jagmenar ger man sig in i leken får man leken tåla. Eller?



Helgen/

Är inne i en liten konstig period just nu till och från - från och till.. Så uppdateringarna kankse inte blir så ofta.

Hursomhelst;

I lördags styrde Bikram fest i en lokal på stan med mat och fri bar- det käkades, snackades, dracks och sprutades champange överallt. (Jag blev Malins skydd, tack för den!) Killarna gled runt i snygga kostymer och vi tjejer klackade runt i högklackade skor och klänningar, glamorous! Hursomhelst en jättelyckad kväll och tack till Bikram som ordnade allt så bra! Sånt här borde man göra oftare :)


 

 



Hello beautiful


My fair lady

Jag och mammsen sitter och kollar på datum när vi ska åka och kolla på musikalen My fair lady med bla. Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Åh, lovelovelove! Det kommer bli så himla bra! Endera bra parkett-platser eller 1:a balkong, när man väl är där så ska man väl se allt så bra som möjligt även om det är lite dyrare! ;) Jag ska ju bjuda mamma på hela resan till Stockholm, biljetterna, maten osv. det var ju hennes lilla Alla hjärtansdagspresent från, hennes underbara dotter, mig! Haha. Ser verkligen fram emot föreställningen, också eftersom att alla som sett den säger att den är sjukt jävla bra. Kommer bli såå kul :D






Förkyld!

Uh,är riktigt jävla förkyld just nu.. Mår bra förutom att huvudet värker lite och näsan är som en rinande kran, USCH. Har blivit tippsad om en nässpray mot rinnande näsa, dock torkade den tydligen ut nästan riktigt jäkla mycket så det blev jobbigt åt det hållet istället. Haha, great!

Imorgon blir det en riktigt lång dag på jobbet eftersom det är någon stor studentmiddag uppe på musikhuset. 07,00-ca.01,00 -kommer bli hyffsat slitigt men också jättekul faktiskt. :)

Nu snart kommer Madde och pappa från stan och vi ska bege oss ut i skogen och plocka svamp, haha det är så jäkla mysigt att göra detp å hösten med familjen. Faktiskt :D Det värsta måste väl vara att rensa skiten sen men det jobbet överlåter jag nog till de andra;)



London 2008
X


TRÄÄÄNING!

Dagen har gått så snabbt och det är ju skönt för måndagar kan faktiskt vara en av de jobbigaste och segaste dagarna. But not today baby! När vi (moa och jag) slutat klockan 16,00 mötte vi upp blondinulla-Natalie för träning på Friskis, gymmet dårå. Nu är vi äntligen igång!!!

ÅÅÅ,imorgon kommer madde hem!!!!! Äntligen!!! Har saknat henne så mycket och nu får jag ha henne hemma hos mig i en hel vecka!! Kommer bli så jäkla mysigt och vi ska göra så mycket roligt har jag bestämt, ta igen allt man missat på... hm.. ett år! Kommer bli supernice :)




It's time to say godnight

Jag kan nästan lova att jag är världens mest trötta människa.. Är det någon som vet vad man kan göra åt det? Jag är trött nästan jämt och ständigt och det är faktiskt skittråkigt och jobbigt att gå som en zombi dagarna i ända. I need some help, pls!?!

Ska bädda rent sängen nu, kan vara något utav det skönaste som finns att lägga sig i en nybäddad säng,åh!, sen krypa ner och vänta på att min älskling ska komma hit.


Dags att ta nya tag till den nya veckan, phu.

Take care och godnatt! :)

X


Seg söndag

Det blev som sagt Frimis igår med Moa och Natalie, Malin såg vi ju bara skymten av i någon timma på förköret, trevligt! En helt klart lyckad kväll med kankse ett glas för mycket ;) Kvällen avslutades i Davids säng, du är bäst! ♥


Andra avenyn?


Någon som vet när Andra avenyn drar igång igen?!




plugg ?!

Tjena tjena!

14 timmars sömn inatt, alltså fan är det normalt? Skönt var det i alla fall för nu är jag riktigt utvilad och på gång! Ikväll blir det somsagt utgång med Ullorna, kommer bli jättekul fast hyffsat lugnt för mig väl inne på Frimis för jag är nästintill helt pank.

idag har jag, trummvirveltack!!!!!, börjat plugga körkortsteori. För er som inte vet suger jag på allt när det gäller körkortet, jag har absolut ingen motivation eller lust med att börja köra eller plugga överhuvudtaget. Buuu!! Men nu känner jag att jag faktiskt måste. Körkortet ska vara nästan klart innan jag tar mitt pick och pack in till stan. (Som jag är väldigt sugen på att göra snart faktiskt) Så önska mig lycka till som fan, nu kör vi!


Slut på tråkigt plugg och dags för en dusch, sedan bär det in mot stan till Moa!


X


Tonight's the Night We're Gonna Make it Happen

Öhm,not.

Ikväll blir det istället en hemmakväll med David, vill se idol och bara ta det lugnt. Men i morgon blir det förmodligen utgång varesig plånboken tillåter eller ej! :D Får se lite var man hammnar, men det lutar faktiskt åt Frimis. Sen vilka som ska med är hyffsat oklart, Moa och Natalie är sugna iaf, sen Mallanbrallan också. Kan bli en riktig pangkväll!

Ha en trevlig kväll nu, för det ska jag ha! Och lyssna på låten, dålig video med dålig kvalite. Men låten är skön! :) X



Oh baby, how you doing?
You know I'm gonna cut right to the chase
Some women were made but me, myself
I like to think that I was created for a special purpose
You know, what's more special than you? You feel me..


it's friday i'm in love

Ääääntligen fredag mina vänner, fan vad härligt!

Idag blev jag sådär trött igen på jobbet, fattar inte vad det är med mig?! hursomhelst så kom chefen med en liten shot. En Burn energy-shot. Det är något nytt de har kommit med och enligt mig riktigt jävla äcklig. Drog i mig den och blev pigg, helt otroligt. Fick sedan veta att vätskan i den lilla lilla flaskan var lika mycket koffein som i 3 stora kaffe, dock vill man nog inte veta hur mycket äckligt socker det är i dem. Haha! Men somsagt inget jag rekomenderar, tar hellre och dricker tre kaffe för det vara absolut inte gott!



L M


Struuul

Vad tråkigt det är när helgen nalkas och plånboken ekar värre än vanligt.. Buuuuuu!!

 

Jobbat och slitit idag som vanligt och vi är fortfarande lika förvånade att mängden av folk inte börjat tappa av än, visst det är kul med mycket folk men till en viss gräns. Timmarna på eftermiddagen är jag inte riktigt lika glad längre och idag var inget undantag, jag måste sett riktigt jäkla uttråkad ut. Trött och grinig, catchhhing.. Känner mig inte alltid sådär, verkligen inte, oftast är jag på riktigt bra humör och tycker det är kul. Men just inte var jag ingen glädjespridare, men sånna dagar har man. Right? :)


Tisdag nästa vecka kommer min efterlängtade storasyster äntligen hem!!!!! Det kommer bli så kul att träffa henne igen, för nu var det ju faktiskt ett bra tag sedan. Det var ju iaf ett litet tag sedan jag var och hälsade på i England, längtar faktiskt tillbaka dit. Riktigt trevligt ställe!

Take care! X


onsdag, imorgon torsdag snart fredag=helg!

Ska ska ska ska bli sååå skönt med helg, är helt slut. Hoppas att det snart lugnar ner sig lite på jobbet, är riktigt jäkla mycket just nu..

Har inte alls hänt så mycket hos mig på den senaste tiden faktiskt.. Köpte den billiga hyllan från Ikea i söndags, riktigt snygg är den MENMENMEn.. uh. Det tog mig två dagar att få ihop skiten, och helt rätt blev det inte heller. Det är sjukt hur arg och irriterad jag kan bli när det gäller att bygga ihop saker, man skruvar fel, tar isär, gör om och gör om igen. (borde nog byta ut "man" mot "jag"....) Men nu är den i alla fall ihopmonterad och fylld med kläder och skit som jag inte hade plats för någon annan stans. Nice!


Nu ska jag ut och springa, riktigt jävla otaggad men det är så fint väder så.. Let's go!

Puss på er!!


Lördag

Idag. Är. Jag. Helt. Slut. Uh.
(bakis?!)

Blev kåren igår med två riktigta blondinUllor; Moa och Natalie. Riktigt jävla rolig kväll var det faktiskt. Korkade upp hemma hos Moa och satt och tjattrade hela kvällen tills det var dags för att slå klackarna i golvet på Kåren, awsome! Dock helt slut idag och funderar faktiskt på att vara hemma, hyra en film och äta mammas goda mat. Låter inte så tokigt va? Annars var tanken att festa ikväll igen, Bikram styr förfest sedan krogen, men frågan är fan om man orkar. Den som lever får se.

Moa och jag har också köpt halvårsgymkort på friskis nu och vi var där och mjukstartade lite i torsdags, måndag börjar vi på riktigt och ska försöka köra tre gånger i veckan. Kankse två. Beror på. Haha! Känns som att man har sagt såhär ganska många gånger men nu har vi äntligen köpt ett kort för 1400, då måste man ju faktiskt använda det!!?


Ska lägga mig i ett bubbelbad nu igen, rikigt skönt och avslappnande!

Xo


mama mia

Är det så att alla studenter har valt att äta hos oss? (of course, vi är ju de piffiga ullorna!) Skämtosido. Jag har jobbat på mitt Forum i ett år nu och vi har aldrig haft såhär mycket folk hos oss, någonsin. Sen blir det inte bättre att våran restaurang inte är utrustad för så mycket folk, det är för litet, kaffemaskinen hinner inte med vilket resulterar i att folk blir griniga=jag snäser åt kärringarna. ÅH,förlåt. Men ibland kan de vara så sjukt otrevliga och dumma så man kan inte hålla munnen stängd. Idag var en sånn dag. Mohauhauhau ...... 

Vilken tur att man trivs bra med kollegorna då, annars hade det inte varit världens roligaste jobb!

Hursomhelst så dyker jag ner i sängen nästan på en gång när jag kommer innanför dörren, och idag är inget undantag!


Längtar till helgen!!!! Blir förmodligen kåren på fredag med Ullan på jobbet! Fler människor får gärna hänka. Men nu var det 3 veckor sen man slog klackarna i golvet på någon krog så nu är det allt dags.


Ett varmt bubbelbad sedan sängen mina vänner! (y)

X


RSS 2.0