Bye!

Byter blogg-ställe!
Kommer istället att blogga på aftonbladets blogg. För att den här muppar.
Se you there.


( http://blogg.aftonbladet.se/19084/ )


........

Hade det sjukt kul i igår på min födelsedag, tack alla.
Dagen idag har varit mindre bra, fan alltså.



Its time to be a big girl now, and big girls don't cry





Romantik.

Ohhhh, såg ett Smallville avsnitt igår som slutade jättejättejäääääätte romantiskt. Clark fyllde år, och hon kom dit 00,00 med tårta å jätte mysigt och sen så äntligen kysstes dom. Som jag har väntat ^^ Haha. Men mwiiiiih va fint det var.

Sista dagen som 17åring, yay me.



Städar som attans nu, hela tjocka släkten kommer på lördag, vi blir 30 pers tror jag. Hur ska jag orka? Aja, det blir nog trevligt, iaf lite.




Hejs!

Sköndag

Har varit hemma från skolan idag, jobbar bättre hemma när det är stora arbeten för i skolan blir man  bara så sur på att man aldrig får någon dator, köp in nya tack! Men det dumma är att jag inte har pluggat något idag.. Hm, men jag tar igen det någon annan dag. Istället har jag sovit länge, åkte upp till stan och mötte Madde. Köpte klart presenter till mamma, och sen tog en lång fika. Pratade om allt, hon är verkligen sååå bästbästbäst. Fick veta massa saker jag funderat på länge, om när vi va små och så. På ett sätt är jag lite avundsjuk, hon har mer minnen än jag, kommer ihåg mer och vet mer.. Även om det inte är bara bra saker, men samtigit så vill man veta varför det blev som det blev osv. Fick en klump i magen som fortfarande sitter kvar där... Vet inte varför egentligen, det är ingenting som kommer hände igen, har ingenting att oroa mig för.. Men endå sitter den där och irriterar, hmm.. Nu har jag pratat för mkt strunt känner jag.

Imorron blir det till att gå i skolan, har jordens dummaste dag.. Börjar med en lektion klcokan åtta till tio tror jag, sen en sång lektion på 20 minuter, så dom lekitonerna är slutar runt halv elva, sen har jag ingeting förns klockan 2. Det kan ju inte bli värre.. Men iof har jag endel att fixa i morron, fast samtidigt.. Det blir lätt att man 'råkar' glömma bort tiden och missa den otroligt givande engelska lektionen på två timmar. Hur tänker dom när dom lägger en sån tråkgit lektion så sent och så länge på en trosdagseftermiddag? Uhh..


Så om 2 dagar smäller det! Kommer bli kul, alla mina favoriter kommer (antagligen) vara där. :D

Nattinatt.


From this moment as long as I live

Äntligen igång och tränar, känns riktigt bra. Var med Malin på spinning idag, alltså såå jäkla jobbigt.. Trodde inte man kunde vara så slut i benen, men bra var vi allt. & i morgon är jag ledig, känns ju inte helt fel heller :)

Btw, nu vet jag vad jag vill ha när jag fyller - en laptop, och inte vilken som helst, utan en mac i guld. Ååå så sjukt snygg! Men.. 50 000:- Så det kan jag ju drömma om, -.-  .. Men typ jätte onödigt för så mycket pengar, men det är snygg. Så nu vet ni iaf vad jag önskar mig, men inte vad ni ska köpa;) Haha.


Ojj så trött jag är ikväll.. Hejs!


You are the music in me

Har egentligen inte speciellt att skriva här idag.. Men är sååsåsåsåsåsåsååå sysslolös och är lite smått irriterad, har ett prov i morron som jag antagligen kommer missa. Som jag dessutom har pluggat mycket till. Ska till docktorn, typ halsspecialist, han ska se om dom ska ta bort mina halsmandlar. ;| Känns ju lite sådär, min kära syster har ju berättat alla äckliga detaljer. Men det kankse är värt att inte ha ont i halsen så mycket som jag jämt har. Som i fredags hos Ilona, när det hade gått några timmar lät jag som en kråka. Jag skämtar inte, alla kan intyga det. Det slutade med att jag inte kunde prata alls när jag kom hem och mamma försökte föra en konversation med mig.  

You know the words "Once Upon A Time"
Make you listen? There's a reason.
When you dream there's a chance you'll find
A little laughteror happy ever after
your harmony to the melody t's echoing inside my head
A single voice Above the noise And like a common thread
Hmm, you're pulling me When I hear my favorite song
I know that we belong Oh, you are the music in me
Yeah it's living in all of us And it's brought us here because
Because you are the music in me


19,42: 

Madde säger:  Såhär sa hon - Filippa: Jaha, så är du kär nu då?

Michaæla säger: Hahah!

Michaæla säger: Till dig?

Madeleine säger: jag: nej jag är inte kär. är du? hon: naa... i  4 stycken

Michaæla säger: Hahahahahahahah

Filippa är våran kusin på hmm.. 9 år? (tror jag) Är hon inte sööötast så säg! 






 


Grattis!

Till Ilona som fyllde 19 i torsdags! Var och firade henne igår, med mycket trevligt folk och gott vin.

Någon1 - ''Är du hel svensk?''
Michaela - ''Jaaa!.. (5 minuter senare) Eller alltså, jag är halvfinsk och kvartstysk''
Någon 2 - "Har du linser?"
Michaela - "Nej!"
Någon2 - "Du borde sälja dina ögon"
Jag vet inte riktigt hur man ska tolka det sista citatet, men han menade säkert väl. =P

Idag får man se vad det blir, ta väldigt lungt antar jag. Måste sätta mig och plugga också.. Känns inte allt för kul, men har trafik och samhällsprov på måndag.. 100sidor som jag inte läst än. Good work. Måste komma igång och köra snart, alla runt om kring än tar körkort huxflux. Jag hade tänkt att satsa på körkort precis när jag fyller.. Men eftersom det bara är 6 DAGAR KVAR så är det nog väldigt omöjligt. Men jag är glad endå :D


Jag ska aldrig mer tvätta, ellerjo. Men så jäkla klantigt av mig. Jag skulle vara duktigt och hjälpa till och tvätta. (Iof när jga tvättar tag jag bara min kläder.. men whatever) Så hade jag varit ute och gått med hunden och haft på mig min svarta collegtröja, och jagskulle tvätta en svart maskin. Jag rafsade ihop mina svarta kläder snabbt och började tvätta. Tror ni inte att jag tvättar min mobil eller? Ahhhh, 45 minuter i en tvättmaskin. Den är typ stendöd. :(  Så nu blir det en riktigt stenåldersmobil för mig ett tag framöver.. Just so you know, jag har ingen mobil..
Rip.




Föresten har jag klippt lugg.

________________________________________________________________________________
(update, 23,23  -någon tänker på mig,woho!)
Hey ...igen!
Orkade inte ta mig in till stan alls.. Så har tagit det lungt hela kvällen, men nu börjar det minsan bli lite ensamt. Helt ensam hemma, förutom hunden då som såklart sover. Så ikväll har jag dejtat Smallville, riktigt bra faktist :D Har också varit ute med hunden en snabbis, typ jätte kallt men jätte skönt.

Vill även berätta att min mobil funkar, eller.. Man kan bara prata i den ibland när det ringer, men sms funkar utmärkt. -Tror jag..Men en mobil ligger ganksa väldigt högt upp på inköpslistan! Men får nog hållas med min nokia3310 ett litet tag iaf. -.- Vilket skämt.

Nu blir det oboy med is & en jäkla massa Smallville i sängen :D
Natti.

18 snart dåårå.

Om 9 dagar är det min dag, woho, perfekt att det är på en fredag också. :D Kommer bli kul, men när släkten
kommer och firar brukar det bli ganksa segt.. Tror inte jag är sådär mycket för själva uppvaktningen, okej klart det är trevligt och så. Men så mycket folk och uh.. Anyway, så kommer det iallafall bli roligare med alla vänner på kvällen .. ^^

Usch, varför är alla lärare så jäkla idiotiska och lägger alla prov, alla inlämningar och redovisningar samtidigt? Hur tänker dom -.- & orkar typ ingenting, har verkligen ingen lust att sätta mig med läxor.. Det känns så.. oviktigt? Hah, nu är positiva Michaela i farten.. =P Jag skulle faktist hellre städa just nu än börja med allt annat, och det är ovanligt att jag vill städa. Hm, intresseklubben... .

Ähhhh, nu ska jag gå och ta tag i allt. Man är så glad när man är klar med allt :D Börjar känna mig lite sjuk också =( Fast jag kan nog inbilla mig lite.. Fast kankse inte? Uhhh..
Idag var jag inte så intressant märker jag, aja..
Se you.


Plugg, plugg, plugg, plugg .. -.-

Idag är jag lite dum, är inte i skolan. Fast har ont i magen så jag tror jag dör, men endå. Men har sjuktsjuktsjuuukt mycket att plugga.. Stora arbeten, naturkunskapsprov, & engelska och en massa. & ibland behöver man en dag hemma, så är det bara! :)

Har tänkt att städa lite också.. Sen blir det Sannamarken. Jag är sugen på att åka karusell.. Har typ varit det sen vi kom hen från Disneyland. Woho vilka jävla karuseller det var där, aldrig haft så kul. Åkte bla. mina första loopar där. Va livrädd..  Första karusellen vi satte oss i var en slags bergochdal-bana som åkte inne i ett svart rum med massa blinkande lampor. Fick nästan panik när vi skulle skjutas iväg, det var högtalare vid varje säte och den räknade ner "3, 2 ,1 GOOO"  Iiihh.. Det var 4 loopar vill jag bara säga, men kul var det :D

Idag är jag glad, det är riktigt höst väder nu! Helt underbart, löv överallt och ganksa kallt. Det är mysigt, riktigt mysigt. Ska ut och ta en promenad med hunden snart, ska faktist bli skönt.. Annars brukar jag inte uppskatta det så mycket faktist :P, speciellt inte när de regnar -.-




När du är trött, när du vill fly
Och oron viskar att, din dag ska aldrig gry
Jag är hos dig, känn handen kring din hand
Var stilla, var ej rädd,
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig



RSS 2.0