Om en vecka..

Drar vi till Teneriffa! Ska bli så jävla skönt att komma till värmen och bara koppla bort allt, såsom jobb, tvätt, alla måsten, slasken, Örebro -allt. Det enda som kommer snurra i våra hjärnor är brännan, havet, poolen och paraplydrinkarna. Jag skulle vara avundsjuk om jag inte var jag. Sådetså.

Så blev det en helvild helg igen, fest på väster i fredags och strömpis i lördags. Har nog inte haft en sånhär rolig helg på länge om jag ska vara ärlig, haha men man mår som man förtjänar såklart. Ligger redan nerbäddad i sängen och ska kolla lite på Johan Falk nu, insåg dock precis att jag redan har sett den, tråkigt. Sen är det sovtime.

Puss på er sötpluttar som fortfarande är tappra och kikar in här trotts en jävligt dålig uppdatering. Kankse, kankse att jag ska börja skärpa till mig nu?! Den som lever får se.



Xxxx


Finally friday

Hellyeah. Äntligen är det helg, igen. Jag fattar verkligen inte vart veckorna tar vägen, det är nästan skrämmande hur snabbt det går. Fast pluset är ju att det snart är dags för oss att åka till Teneriffa! På söndag är det bara 2 veckor kvar tills vi ligger på plyan och steker och bruna och snygga! Yayyy!! Förstår ni hur bra det kommer bli? Crazy!

Nu tänkte jag plocka iordning lite här hemma, Moa är påväg hit! Dags att laga lite mat och sedan krypa till sängs. Kankse skeda? Hahahahaha. Internt men jävligt kul. Hoppas allt är bra med er alla, är lite dålig på det här med att blogga just nu, har helt enkelt inte haft lust. Men ibland så :) Take care babes!! Massa pussar!






Jag och Moa innan utgång, hotta brudar! ;)


Ke$ha Live - F-n vad illa

Live



Studio



Fine det är en svår låt, men. Nä. Usch. En annan lyssnar på studioversionen varje förfest, det är liksom ett måste. Man blir så glad och galer med i hela låten. Dock kommer den nog bli uttjatad nu. Påminner igen om Kids Remix låten. Spotify:a den!!!!


Sleeeten

Vilken dag det vart idag, men vilken kväll det var igår! Helt crazy! Blev all in på Ritz med min röda ögon, förvånad att jag inte blev tagen av vakterna för drogpåverkan eller något, flussen var förj-vlig men som tur var är det ju hyffsat mörk på krogen och de flesta är fulla. Hur som helst. Jag, Moa och Natalie stapplade hem runt halv 2 snåret, la mig bara 2 gånger i snön -man tackar! Modeshow med många snygga människor, hur var kläderna?!, öl och Massa dans till grym musik. Great night!


Dagen idag däremot. F-n vad illa man har sett ut och mått, ögonen flippade ut, det lilla sminket som man hade kladdat på på morgonen ångade bort i disken, den hesa sexiga(?!) rösten intog sig under morgonen + en skitig tröja. Jag lovar er jag har nog aldrig tyckt det varit jobbigt att ställa mig i kassan utan mascara eller vadsomhelst, men idag. Idag. USCH. Och mitt i allt detta (och efter att man sagt "aldrig mer gå ut i veckan 13453 gånger) så kommer dom två nissarna från Strömpis och ger oss varsin vip-inbjudan till onsdag, har för mig att det var något..




1-års jubileum för hotel

"Ett år har passerat med oförglömliga ögonblick och fantastiska kvällar. Detta vill vi fira tillsammans med våra underbara gäster genom att bjuda in till storslagen jubileums-fest med fyrverkerier, överraskningar, Alex Moreno, Jakob Trattner, Peter Wahlbeck och massa mer!

Festen startar kl. 20:00 för inbjudna och kl. 22:00 slår vi upp portarna för firandet av 1-år med HOTEL!


20:00 Förfest startar för inbjudna
21:45 Festen startar
22:00 Fyrverkeri
22:15 Peter Wahlbeck startar efterfesten!
22:45 Jakbob Trattner värmer upp stora dansgolvet
23:30 DJ Alex Moreno & DJ STQ"




En fågel viskade även att flera kända RAW-komiker kommer att överraska där på förfesten. Det kan bli en helkväll eller en flopp. Fast det verkade ganska uppstryt, men det låter inte sååå lockande just nu måste jag erkänna, men tydligen så lär man sig ju aldrig. Men man är ju trotts allt bara 20. Nu får jag väl skärpa mig och inte klaga så mycket? Haha. ;)


Nejni, det här blev alldeles för långt och jag ska stänga ner datorn nu och återgå till John blund. Puss på er gullungar! xx


Spotify MÅSTE !!

Ett måste till party listan, MGMT - Kids Remix.


Och åter igen slänger jag in handduken och säger godnatt

Dags för den äckligt gula ögonsalvan nu, önska mig lycka till när jag ska öppna ögonen i morgonbitti. Kommer förmodligen att ha kletat ihop helt. ... Det kankse inte är helt okej att skriva om sånna äckliga saker här? Wouupz.

Min kväll har endast bestått av telefonprat med Moa, vi har pratat konstant från halv 7-10. Vissa undrar vad man pratar om så länge - Det undrar jag också. :) Bara massa och mycket om precis allt, allt. Så jäkla peppad på så mycket just nu, har gjort något helt craaaazy ikväll, men shysh. Det håller vi nog på! He he he he he he.


Ska kyrpa ner i sängen, har precis bäddat rent med anledningen:
"byt lakan varje dag så du inte smittar dig själv" Let's not do that.

Tackar och bockar, godnatt!


Peter Jöback - Hollow


Flussullan här

Idag var jag nog snyggast på hela Universitetet,
speciellt ögonen. Dom är riktigt jäkla vackra. :)








.. Fan. Jag har ögonfluss, som tur är har jag hållt mig i disken hela dagen.
Det ser rent ut sagt förjävligt ut. De är röda, geggiga, rinniga och svullna.
Come and get me boys! (...)


RSS 2.0