Klaras 28/11


 
Galna (läsfula) bilder men de bjuder jag på! ^^ 

Första advent

Har haft en supermysig dag idag med David, bara legat och latat oss, förutom då vi tog en promenad till en liten marknad som var här i nätheten. Dock var det verkligen inget att ha, blev bara lite glöggdrickande.. :)  






Helgen har varit bra, fredagskvällen började med midda hemma hos MalinBjörk, jag, Sofie och Sjögren. Tanken var att fira henne, en månad senare. Var jättegod mat och det var supertrevligt! Sedan blev det Klaras, fan aldrig mer :P Visst det var en okej kväll, men det stället är inte min grej kan jag ju säga. Som tur är kom jag och Sofie gratis in, great! Kommer lite bilder senare ikväll kankse=)

Lördagen blev väldigt lugn med min älskling, gjorde som vanligt inte så mycket utan bara mös hela tiden. <3

Ska hjälpa min mor nu med maten, hörs kankse senare.


Saknardigredan.

Happy



Snart kommer han hit & jag kommer bli den lyckligaste i hela världen.
Så nu ska jag mysa ner i sängen och vänta på honom, mitt allt! ♥ ♥ ♥


Bradag #2

Haft en jättebra dag på jobbet, mycket folk med det var kul eftersom alla (läs de flesta) är jättetrevliga och pratiga. Träffade sedan Malin Björk för att åka till Eyra för ett sol&bad besök. :)) Vi badade ångbastu också, hur skönt som helst! Dock hade vi inte speciellt mycket tid på oss, så det fick bli en snabbis.

Nu ligger jag här hemma i min säng och är på toppen humör, verkligen skillnad från igår, vilket är jätteskönt. Känner mig inte alls otaggad på att jobba längre och allt bara flyter på så snabbt och bra som jag vill ha det. Nu kom jag på varför jag är på så bra humör, David kommer hem i morgon. <3 Hihi.

Nu orkar jag faktiskt inte hålla ögonen öppna, dags att stänga igen låddan.

Over n oout

24 november.

Det är bara en månad kvar till jul, jippie!
Min far fyller idag, grattis!
Har så ont i magen så jag mår illa.
Och är trött.
Och saknar David.
Näh, nu ska jag dra täcket över huvudet.
Hejs


♥ ♥ ♥



Jag är så förbannat kär.

Welcome back Michaela!

Efter att ha legat i någon slags koma hela dagen är jag back on track. Tog en uppfriskande promenad med mamma, Janne och såklart hunden. Sviiiiiiinkallt ute, men jag gillart! Sen nu när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle baka matbröd, oohh jag är så bra. Just nu står de och gäser. Jag känner på mig att jag kommer bli en riktigt bra hemma(:O)fru. ;) Haha.

Nu ska jag fröa mina bröd! (Det lät superkonstigt....) Hörs sen babes!


.....


Hey söndag!

Då var vi där igen, söndag. Alltid lika skönt att bara ligga i sängen och slappa och inte göra något alls. Dagen kommer somsagt bestå av väldigt mycket filmtittande i sängen, förhoppningsvis börja sy på min klänning och sen ska jag väl resa på arlset för en promenad ute i det fina vädret.

Idag är en sån dag som jag saknar David hur mycket som helst.. Känner mig ganska nere och oppepad på allt, jag vill bara ha honom här och poff så blir allt bra. Den senaste tiden har saknadskänslorna kommit allt oftare och oftare och de blir bara starkare och starkare. Trotts allt så är det ju positivt att det går åt det hållet i alla fall. :)

Nej nu ska jag göra det bästa av dagen och gå upp och prata strunt med min mamma, för just nu känner jag mig ensam. Tråkigt inlägg kankse, ledsen men så blir det ibland!



:)

Skärpning!

Det började med att jag fick kubba iväg till bussen för att jag var galet sen, tror ni inte att bussjävlen är försenad? Det handlar inte om 10 minuter, uten 40 jävla iskalla minuter. När bussen väl kommer så är gubben supergrinig och otrevlig... Väl på bussen, nästan inne i stan, så tar bussen fel i rondellen och åker ut på motorvägen, tillbaka till Vintrosa. TILLBAKA PÅ MOTORVÄGEN där man inte kan vända eller något, så det var bara att sitta på bussen tillbaka till V, för att sedan åka samma väg tillbaka. Totalt tog det en timma för mig att komma in, gissa om jag är förbannad? Skärpning länstrafiken, att skicka ut en busschaufför som inte kan vägen.

Men nu sitter jag i alla fall i en lägenhet precis vid krämaren och Proppan står och pratar massa strunt ;) Snart ska vi iväg och hämta Missbjörk som har alkoholen sen ska det handlas gott tillbehör också. Sen får vi se vart vägarna tar oss!

Ha en trevlig kväll =)
Puss


Vad i?...

"Åh gud vad skönt att få sova länge på imorgonbitti (lördagsmorgon)"
Hellno, jag har varit vaken sen klockan kvart över åtta, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?
=( Haha. Något måste ju i alla fall vara fel.. Så ja, i 2h har jag nu varit vaken,
Jag kommer vara ett vrak ikväll. Hörskanksesenarevemvet! PUSSSSSSSS

OHHHHH,bradag.

Jobbet gick fort som tusan, dock hur mycket som helst att göra idag. Men sånt är bara kul :) Knallade sedan iväg till Eyra, idag igen, för att få lite extra motion. Tog mig sedan en runda på stan, började med att inhandla ett sjuuuuuukt snyggt mönster  (nyårsklänning, långklänning mer säger jag inte än^^) på Ohlssons tyger eller vad det heter. Köpte även svart blankt tyg och fodring (såklart,hahah!) Om det blir som jag vill och har tänkt mig så kommer den bli så j'vla snygg alltså. Gäller bara att börja i tid med den, så jag inte måste paniksy dagen innan. Men det är ju ett tag kvar så.. ;)

Nu ska jag återgå till att sms med min man..
Å.... Jag saknar honom massor, nununu,... <3


Lugn kväll ikväll, ganska skönt faktiskt. Blev utgång och käk i morgon istället med brudarna! Hoppas på Satin eller Stället mot natten :)

Kramochgodnatt.


Besök på eyrabadet!

Jajjamensan, blev solning och simning! Så nu är jag röd som en kräfta,heya!
Äntligen är det snart helg, sooom jag har längtat denna vecka, mer än någonsin. Dock längtar jag ju till nästa ännu mer<3 Anyway.. Efter besöket på eyra så tog jag en tripp på stan medans jag väntade på min buss, chooooooooooooockmenguuuuuuud, VAD GÖR ALL JULBELYSNING UPPE NU? Kunde de inte väntat i alla fall 2 månader till? All julskyltning är ju också uppe.. Lite tidigt enligt min mening.



För några dagar sedan gav jag förslag på att vårat hus skulle se ut någotsådär (bilderna) till julen....



...Idén uppskattades inte.


Nu ska jag kika på alla Andra avenynavsnitten jag har kvar, 6 stycken :D Wonderful night.

Caroline Costa

Innan jag lägger mig vill jag dela med mig av några klipp från youtube som Maria sa att jag skulle kolla på. Det är från Frankrikes talang, kan inte uppfatta hur gammal hon är =P & det ganska dålig engelska, men hey! Det är hur bra som helst och hur söt är hon inte? Lyssna =)

 


(lyssnapåstickerförfan:o)
Godnatt på er!

Lillördag

Jag måste köpa mig playstation 2 och köpa karaokeskivan Abba, hur kul lär man inte ha med den på förfesterna? Eller singstar kankse är mer värt? Vill även ha guitarhero! Vore så sjukt kul :D

Pratade nyss med Madde som just nu sitter i England, missher!!!!!! Kollade flyg och sånt till henne i början av januari. Förhoppningsvis kommer jag vara där från fredag den 2-måndag. HUR KUL KOMMER INTE VI ATT HA? Göra London, fyfan :D

Imorgon ska jag iväg och jobba, såklart, sedan iväg och simma. Måste fasiken börja ta tag i träningne som just nu går åt helsike! Sen blir det en sväng på stan också. Men nu ska lägga mig i sängen och kolla på Mamma mia, igen! Det är verkligen en film man blir glad av, ellerhur? & man kan inte se den för många gånger heller! Så ska jag vänta på att min man ska ringa så vi kan ha ett samtal som jag kommer ihåg. ^^

Pussbabes.


SNÖFÖRFAN:D

Älskart!

Idag hade jag velat haft min karl hemma, mer än massor.
Han är bäst och ni borde vara så avundsjuka på mig. ;)

Nu ska jag ut i det snöiga spåret och förhoppningsvis inte halka och bryta sönder min kropp. Kankse borde ska skidorna? ...Nä.

Äntligen onsdag, imorgon torsdag och sen är det fredag,woho! Hoppas på utgång då.

Seya


Stockholmpics (3st...)




Efter några drinkar är det inte lätt att få med båda på bild.
Hur lyckas vi alltid bli halva?


Haha, suddigt?


Toppen tjej under en god middag. ^^

Sen var det tyvärr slut på bilder, är sämst på att ha med kameran, sry!
KRAM

Tisdag 18 november

Haft en helt vanligt dag på jobbet idag, fast lite roligare faktiskt.. & jag har kommit på att jag absolut inte ska klaga över att jag har jobb, för om jag inte hade jobb hade jag ju klättrat på väggarna och klagat över att jag inte hade det? Så slut med det, jag är nöjd.



Kom på att jag har så mycket att se fram emot innan det blir 2009.
* Är ledig den 8 och 9 december för att göra något hemligt med min pojkvän<3
* Min saknade syster kommer hem den 19.
* Slutar jobba den 23 för att vara ledig cirkus 2 underbara veckor.
* Julafton, och som tur är har jag min älskling hos mig, kommer bli bästa julen!
* Nyår hos Anna Nilsson, matbjudning med långklänningar, ;)
* Åker förmodligen med min syster till London i några dagar innan jag börjar jobba den 7 januari.

Såniser. massa skoj framför mig! :D Nu ska jag ge mig ut i spåret för några varv, för nu var det ett tag sen. Fan. Hörs kankse senare. Pok



The winner takes it all

..And the loser standing small, right darling? ;);) ♥


PS, I love you


Måndag 17 november

Äntligen är den värsta dagen på veckan avklarad! 

Har precis gosat ner mig i min säng och dragit igång ett nytt avsnitt av Desperate Housewives+tända ljus. Nu när det är mörkt nästan dygnet runt så tänder jag nästan alltid ljus, hur mysigt är det inte? Fast det skulle såklart vara mycket mysigare om jag hade min man här brevid mig :) Dock kommer jag inte ha det förrens om nästa onsdag.....

Ska lusläsa nya Cosmopolitan som trillade ner i brevlådan idag!

missyou ♥

Lördag


Lördagar är bra dagar, speciellt en dag som denna!
Saw V var äcklig, missade också massa av filmen :o Får nog ta o se den igen snart! Men den var faktiskt också ganska bra. Smart film det där..
Vaknade upp med älsklingen i morse, kan det bli bättre? Nä.
Lite senare blir det nog en tripp till Ikea också, älskar att bara gå där och kolla på allt, testa och köpa ;) Kan gå där hur länge som helst!
Och snart är det jul, vad säger vi om det? WOOOOOHO :D:D
Som ni märker är det fullproppad med glädje i min kropp! :)


It's friday (and) I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love ♥


Ikväll blir det bio med David, Saw V. MAAAAAAH, jag kommer dö. Men som tur är har jag min älskling där och skyddar mig. Haha.. Nejmen de brukar ju vara riktigt äckliga, inte direkt läskiga utan bara rent ut sagt vidriga. Så fråga än: Varför ska jag och kolla på den på bio? ..Det har jag inte ens svar på själv. Dock är de ju ganska bra gjorda och sådära, äh. Vi ska i alla fall och kika på den :) mysmysmys!

Jobbet gick jättebra idag, för de som undrar.. Stog inte i kassa, väldigt skönt, utan jag var med backstage och gjorde mackor, skar mig 4 gånger, tappade tallrikar som gick i tusen bitar, råkade duscha ner en kund när jag skulle tvätta av tallrikar, gav mig själv en regäl dusch när det skulle städas, skar sallad, kollade på galet roliga pinguklipp på youtube, pratade massa strund och gal till radion. Great day! Dock var det super jobbigt att gå upp ur den varma sängen där karln låg kvar och sussade, men nu för tiden är det ju kvinnorna som ska dra in stålarna, visst? ;) ;)

Nehe, man kankse ska göra sig lite iordning.. Även om det lockar att åka till biosalongen i mjukisar.

Kissandgodbye.


OOOOH SÅ SKÖNT MED HELG!!!!

Onsdag 12/11

HEEEEEEY.
Helvettesdag på jobbet idag, har varit jätteotrevlig mot alla kunder idag.. Typ, i alla fall till och från, okej mest hela dagen. Det störda är att jag inte vet varför, allt tog bara 100 gånger längre tid att göra och var minst 1000 gånger jobbigare, funday.

Men pratade precis med David och då blev jag lite piggare som jag alltid blir när jag hör hans röst :) OCH I MORGON KOMMER HAN ÄNTLIGEN HEM TILL MIG, och min säng kommer inte vara lika tom som den är nu... ♥

Nu har jag nog också bestämt mig att det inte blir något med jobb för mig på Mmbaren, dock ganska tråkigt faktiskt. För jag hade jättekul och fick jättemycket beröm :D Skulle ju också få en typ av barutbildning sa de och jag skulle få lära mig sjukt mycket. Vilken erfarenhet liksom! Tanken var att jag skulle stå i baren fredag och vara karaokevärd på lördagen, hur kul skulle inte det vara? Men ja, hade jag inte redan haft ett heltidsjobb hade jag tagit detta på en gång, fan alltså.. Men ibland passar det helt enkelt inte in. Jag vill faktiskt ha lite ledigt också, sådäså! :)

Så i helgen ska jag umgås så mycket jag kan med David, inte jobba, bara mysa massamassamassa. Kankse har en lite lucka för något annat också ;) Haha såklart. Nu ska jag fortsätta att droga min drog, Desperate Housewives.


Overandout

Sherlock Holmes

Nu sitter jag här med min kartbok och försöker knäcka en hemlig överraskning. Det första jag ska lista ut är vart vi ska, en timma utanför Stockholm är det sagt.. Dock hittar jag inget ställe som jag kan tänka mig att vi ska till. Blir fredag-söndag. Gaahh, jag hatar sånt här. Jo ni har väl redan räknat ut att det är David som utsätter mig för denna nyfikenhet? Men vad det än är som vi ska göra så kommer det blir riktigt bra, för det blir det alltid vad vi än gör, det är det som gör oss så bra! Om någon har en susning så är jag välidgt tacksam för hjälp. Haha!

Seg dag idag på jobbet, eller egentligen inte.. Bara klockan 2-4.. Jag höll på att dö, minutrarna måste haft minst 130435sek istället för 60. Bläh.. Sen strosade jag omkring på stan tills min buss gick hem, fick med mig lite smått och gott ;) Nu ligger jag redan i sängen och är helt färdig, som vanligt? Haha. Men det tar faktiskt på en att jobba.. Så nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt sedan sätta igång en ny skiva av Desperate housewives :)



PusspåtorsdagkommerDavidhemåhjaglängtarsåååååååmycket!


Shit vilken gammal bild på oss!
Gullgullgull

Måndag 10/11

Oj,redan 10/11.. Vart tar tiden vägen? Fast det är väldigt positivt att allt bara flyger fram, för varje dag som går blir det en dag mindre tills David muckar. Det kommer vara den bästa dagen någonsin. ♥ Pratade precis med D och åh vad jag saknar honom.

Stockholm med Malin var hur kul som helst förresten!
Lördag mellan 11-15 blev det till att shoppa loss i huvudstaden, sedan trippade vi iväg till hotellet som förövrigt var jättefint. Rummet hade allt man behövde, skönaste dubbelsängen med fetaste kuddarna(!!), plattv, fint badrum med badkar. Började blanda lite goda drinkar på rummet för att sedan bege oss ner till relaxen, dock var det helt fullsatt så det var bara att vända i dörren. Trist! Men vi gjorde det bästa av situationen och gick tillbaka till rummet och tappade upp hotvatten med massa bubbel i det lilla badkaret, plus några drinkar+musik och ansiktsmask, hur värt som helst. Sedan gjorde vi oss iordning och mötte upp David och massa lumparmän. Vårat första stop blev... Öh, på en trevlig fullproppad bar, där vi fortsatte med drinkar och öl. Sedan blev det en klubb någonstans i stockholm ja.. Eh, haha ingen aning om vart vi var eller vad det hette men det var mer ett dansställe, jätteroligt :D Sen vandrade jag, Malin och David tillbaka till hotellrummet. Malin är så bäst, duvetvarförbaby! ;) Hihi. Sen vill jag också tillägga att våra fötter var totalt förstörda av våra nya höga(!) skor. Mina var nog 10cm klackar, ha sånna en helt kväll och se hur era fötter mår. Jag har fortfaradne super ont.. Klockan 05.15 blev jag väckt av älsklingen som skulle iväg till dummalumpen, somnade snabbt om sedan för att vakna 4h senare för en jättegod hotellfrukost, det fanns ALLT. Mums! Sen blev det stan hela dagen tills tåget gick hem klockan 5!

Sånna här små tripper ska man verkligen göra oftare för det är sååå skönt att komma ifrån hemmet och örebro ett tag, nästa gång ska vi ta Göteborg har jag och Malin bestämt :D

Nu ska möbler om i mitt rum, måste komma på en bättre lösning så min tv kommer lite högre upp, så man slipper ha tusen kuddar under huvudet. Sen ska jag kolla på Andra avenyn :D:D

PUSSSS




Påväg mot huvudstaden!

Nu sitter jag och Malin här på bussen och ska snart käka frukost. (Malins andra frukost) Kommer bli en så jävla rolig lördag och söndag, och att jag kommer träffa min älskling kommer gör det ännu bättre! Nu ska jag äta. PYSSSSSSS


Är inte mobiltbredband suveränt? :D

Jobbat 17h i sträck, vilken kung jag är

Haha,nejdå. Men fan vad bra det har gått idag :D Lärde mig allt ganska snabbt, dock inte allt på långa vägar, men mycket. Fick blanda några drinkar men mest var det shottar, cider och öl som gick, och det klarade jag av galant ;) Nu ligger jag här hos Malin och ska sova snart, för att sedan gå upp om ungefär 4,5h. Wooho! Sen drar vi iväg mot huvudstaden.

Godnatt på er :)

Jobbjobbjobb!

Från det ena jobbet till det andra; Mm, here I come!
(jagärjättenervösförjagkaningentingochsåsaknarjagDavid...)

Stockholm here we come!

Nu är allt bokat och klart :) Blev tyvärr bara jag och Malin dom åker iväg, eller vadå tyvärr? Vi kommer ha hur kul som helst! & det bästa av allt är att vi inte behöver irra runt själva och leta efter någon krog eller så, noooonono! Vi ska festa till med David +lumpenkillar och det absolut bästa är ju att några var från Stockholm och antagligen har bra koll på vad som är bra och roligt :D Vi kommer åka upp redan klockan åtta på morgonen så vi har ett tag på stan innan vi ska checka in på hotellet, runt 12. Sedan har vi planerat en lugnt och skön eftermiddag med att bubbla pool, basta, dricka drinkar osv. Låter inte det som en bra lördagseftermiddag? Sen blir det somsagt till att undersöka hur Stockholms nattliv är:)


A sign?
Nyss när jag dammsög under sängen och samtidigt gal till The winner takes it all, (frasen "no more ace to play") så tror ni inte ett kortlekskort kom fram, ett ess! Mymymy.. vilken slump va? Okej, det var inget roligt vetande.

BYEBITCHES!


UFO?

Nördig som jag är så följer jag ganska många bloggar, en utav dem är Natacha Peyres. Såg precis på några youtube klipp hon hade lagt upp om Ufon och eftersom att jag är en sån person som har väldigt lätt att tro på allt övernaturligt sitter här och är rädd i mörkret. Haha, kolla in detta!



Spåret

Ut och röra på fläsket #2,pusssssss!


Planer mina vänner!

Mot helgen ser det ut somså att jag antagligen jobbar på Mm på bara fredag, sedan fredag morgon drar jag och MalinBjörk iväg till Stockholm för att ta en heldag på stan. Sen om allt blir som planerat så kommer AnnaNilsson (Visst har Malin hetat MalinNilsson? Mah, det kom jag på nu^^) till oss och hotellet som vi ska spendera natten på, eller ja delar av natten. Sen är det tänkt att jag ska träffa David och kankse käka eller bara ses för ett tag, han kommer ju inte hem förrens nästa torsdag=( Sen på kvällen blir det till att göra Stockholms klubbar osäkra, kan ju inte bli annat än superkul med dessa tjejer! Synd att inte resten av tjejerna kunde följa med, men nu när man har jobb på olika ställen, tider osv är det svårt att planera in något som alla kan följa med på, tyvärr. Som tur är det ju ingen once-in-a-life-grej så det kommer felr gånger=) Hotell vi har kikat på, eller jag har spanat in;)

Clarion Hotel Stockholm *  * * *

Södermalm/Stockholm City




Hoppas verkligen att det blir av, vore sjukt skönt och kul att komma från Örebro för en dag. Nu ska jag fortsätta städa innan jag har en ilsken mor efter mig igen ;) PUUUUSSS!

Run Michaela, run!

Ska ut och röra på fläsket. Puss!

Måndag 3/11 <3

Idag har jag och David 6månader :) ,
jag har sagt det och säger det igen..
Hur jäkla snabbt går inte tiden?
Du är bäst ♥


Jobbat idag, gick jättebra. Dagen gick snabbt och smärtfritt.. Han också iväg till doktorn för att kolla upp min irriterande hosta, och vet ni vad han kläcker ur sig, efter att ha gjort ultraljus på kinderna, "Du har bihåleinflamation", thanks man! Så där rök 400spänn på antibiotika och näsdroppar.. Undra om läkare kan lura människor bara för att man ska bli pank........

Nu har la familia kommit hem igen, och som tackförhundvaktenpresent så fick jag första säsongen av Desperate housewives. Jag som hade pratat om att ladda hem den, men självklart är det mycket roligare att ha den riktiga med kartong och grejer. ^^


Matmatmatnununununununununu! Hörssenare.

Ice woman

Det är så förbaskat kallt i mitt hus alltså, så nu har jag tänkt ljus här i hela köket för att kankse få upp graderna lite.. & ännu kallare är det ju eftersom att jag är själv och inte med min man som istället sitter på ett tåg påväg till stockholm. Som tur är har jag i alla fall hunden som lite tröst, faktiskt. Var ute och gick med henne förut, blev en riktigt långpromenad och det var hur skönt som helst. :)


(Detta skrev för flera timmar sedan,
dock gick det inte att ladda upp några bilder då så...)


Klyshigt, men så jävla sant.


It's amazing how you can speak right to my heart,
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine

You say it best, when you say nothing at all




Pratade precis med David.. Hur kan man sakna någon så jäkla mycket efter bara några timmar?.. Eller rättare sagt, efter bara några minuter när man skillts åt? Denna gång är jobbigare än vad någon annan gång har varit när han har åkt iväg, det gör ont i hela mig. :( Nu vill jag bara att mamma och Janne ska komma hem så jag inte behöver sitta här ensam och deppa....

Baah, ledsen för ett sånt tråkigt inlägg.. Jag är glad också,faktiskt! Men ibland måste man få klaga av sig och skriva vad man vill, så ni får faktiskt stå ut :) Hörs senare.


what to do..




dreams


I natt gifte jag mig. Klänningen såg ut ungefär sådär,(utan det fula upptill...) vinterbröllop  någonstans i alperna var det såklart. Allt är så klart i mitt huvud, kommer ihåg varenda lilla detalj. Hade håret utsläppt med 'naturliga' lockar och någon slags tiara. Mygodd, jag var fin! Hahah.

bedårande modernt och fin brudklänning eller till balen

Pb



G'night

Nu ligger jag här sängen med den bästa pojkvännen man kan ha. <3 Imorgon åker han tillbaka till skitlumpen=( Vad tycker vi om det?! (n) Sen tar det 2 hela långa veckor innan han kommer hem till mig igen....

Denna dag har varit helt underbart skön, har inte gjort ett dugg. Mest legat i sängen och plöjt igenom massa Prison Break avsnitt, vilken serie alltså! Varit ute och gått med hunden också, nu när det är jag som gör allt jobb (david också såklart..! ;)) så inser man verkligen hur mycket det är med att ha en hund, helt galet alltså.. Skönt kommer det faktiskt bli när mina föräldrar kommer hem så jag kan flytta ner till mitt rum igen och slippa bli väckt av en blöt hundtunga. Men jag måste faktiskt erkänna att jag gillar vovvven trotts sönderbitna skor och äcklig hundlukt. ^^

Time to sleep,bye!

För det är ingen vanligt dag..

Grattis till Malin Björk som blir hela 19 år idag, grattisgrattisgrattis ♥

(med alkohol i kroppen är man inte garanterad hela bilder,)

Blev en helt okej kväll igår, tacos,alkohol, musik, spel (som upptog nästan hela kvällens tid) och massa prat. Medans de andra tog en tripp till Mmbaren så blev jag och David kvar hemma :) Gick upp tidigt i morse och röjde up all skit, tog nästan en och en halv timma, uhh.. Men fint blev det allt! Sen har vi bara legat och degat till Prison Break, säsong 2 +en långpromenad med hunden ute i det underbara vädret!

Ska kila,puss!

RSS 2.0