When I say jump - you say how high?!..

Och så var det fredag.. Jag har trott att det varit måndag hela dagen, vilken surprise när klockan slår fyra och alla önskar varandra trevlig helg. Yaaay! Sitter nu och dunkar musik, har styrt upp mig lite och bara njuter av att vara ledig och hyffsat frisk i två dagar framöver. Dock är det fullt upp hela dagen imorgon eftersom att jag ska hjälpa mamma och hennes karl att flytta från Vintrosa och in till stan, lagom kul. ;) Hehe..

Men ikväll ska jag hem till A och se idol och så ser vi vad som händer sen, blir nog en hemma kväll.. Är fortfarande halv sjuk somsagt, men man vet aldrig med mig iof!! Haha..



(helvete vad det regnar ute, riktigt april väder vi har..?!)


Har inte så mycket mer att komma med idag känner jag, pusspåer och ha en trevlig fredagskväll. x


Back to work.

Imorgon jobbar vi, ellerhur?!

Har nyss tagt lite hostmedicin och känner redan hur kroppen blir tung och ögonen börjar flacka, så jag ska i princip bara kolla klart på idol och sen slagga... Tänkte bara kika in återigen och säga godnatt till alla fina som kikar in här ofta, ni är många som kikar in, ofta. Så jävla kul! :D Så godnatt!!! x


frukost kankse?!!

Vd sägs om lite frukost kanske? Är inte alla sugen på mat, jämt när jag är sjuk försvinner matlusten helt.. Men sen är det ju faktiskt så att man blir absolut inte friskare snabbare, snarare tvärt om, om man inte käkar. Så tänkte rota i frysen för 123432123432 gången och se om jag missat något ätbart. Det är fan riktigt tveksamt.

Känner mig lite bätter nu faktiskt, dock inte helt friskt. Egentligen inte alls frisk. Men har faktiskt inte råd att vara hemma mer.. Sorligt men sant, och om det nu skulle vara så att jag blir värre imorgon just för att jag jobbar så spelar det ingen större roll eftersom att det är helg och kommer endå spendera den mesta tiden i soffan framför tv:n eller i sängen... X


öroninflammtion

Japp, det är vad jag har gått och dragit på mig.. =Antibiotika i 5 dagar. Så det blir en nykter och lugn helg för mig i helgen och det är väl egentligen vad jag behöver för om jag ska vara ärlig kan jag inte komma ihåg en enda vit helg sen januari. Låter lite tragiskt kankse, men fan vad kul jag har haft! Men till helgen får det bli endast massa mysmysochmys. Nuförtin är det fruktansvärt mysigt att mysa. Men nästa helg kör vi igen tjejer ;) Hihi..


Har varit hemma från jobbet både igår och idag, har verkligen dyngont i öronen och det är totalt lock -hör ingenting. Fyfan säger jag bara. Men har blivit regält ompysslat och haft nån som tyckt synd om mig, visst måste man få det när man är sjuk?! Men har ganska nyss landat i min egna lya och diskat upp diskberget som inte rörts på 3 dar, nice. Så idag kommer jag endast ligga i soffan och plöjja film efter film.. Ikväll blir det som vanligt halv åtta hos mig och idol, kvällarna blir såå mycket roligare när dom programen visas!! Hoppas även på mer sällskap, börjar kännas ensamt och konstigt att sova/vara själv. Framförallt tråkigt..


Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu.. :) x


förkylningsmys.

Helvetesdagar det blir på jobbet när man har helt stopp i näsan, lock i båda öronen, hostar, snorar, rosslar och gud vet vad. Har varit en lång och jobbig dag idag alltså, stupade ner i soffan, as usual, när jag kom hem. Fick sen besök och det blev massamys till en bra film. Kommer dock inte ihåg namnet, men det var absolut värd att se. Är verkligen dyngtrött nu och det är dags att stänga dom stora bruna och ta en trevlig dejt med kudden. Ville bara kika in och säga godnatt till er. SÅÅÅ, sovgottis nuuuw!! x




pic; LeFashiom
(älskar älskar älskar bilden,
hatten, skorn, benen och kappan
Fuckin' awesome.)


Som bortblåst

Den där känslan jag pratade om förut, söndagsångesten, det är som bortblåst. Ville bara säga det, nu är det någon annan mysig känsla som spridit sig från fötterna ända upp över öronen. Om det är cocillanan eller nått annat, det vet jag inte.




Söndags-blues

Är dyng förkyld, lite småbakis och känslan av en liten söndgsblues börjar inta sig i kroppen. Härligt va?! Hehe.. Nejmen har haft en jättebra helg så ska egentligen inte klaga.

Fredagen bestod av middag med Moa, Gustav och Anders. Blev kräftor, bröd och vin. Ingen värstingmiddag kankse, men sjukt gott! Börjar äntligen få in hur man äter dom små djuren, haha! Jävligt trevlig kväll med massormassamassormassa hotshot's. Jag och Moa är KUNGAR på att göra som små goda, riktigt jävla gott!!

Igår var vi på It's så, det var väl sådär, hyffsat kul. Gled runt med öl i ett plastglas, lyssnade på Teddybears, träffade på många vänner och dansade sönder i Djbåset i stora salen med Nira. Hon styr alltid så sjukt bra muusik! Så jävla kul!

Blev en väldigt lång sovis idag, sen mat från Cocothai muummmsss! Släpade mig hemåt runt 4 och sen dess har jag inte rört ett finger mer än när jag öppnade dörren till Nira och sen tilbaka till soffan. Så söndagen har varit väldigt bra trotts att det är söndag. ;) Dags för Ensam mamma söker nu!!



X


pic; lefashion



Har legat i soffan hela eftermiddagen, trodde aldrig den här dagen skulle ta slut. Har dock inte varit lika snygg som hon på bilden, har mer legat i fosterställning. Haha Blev vin igår och ca 3h sömn, way tooo goo Michaela! Men har bara mig själv att skylla. Så nu ska jag faktiskt sova. Snart är helg vänner, visst är det heelt fantastiskt?! Godnatt på er. x 


Yaymeeeee!!

Nu var det nästan en vecka sen ni såg nått livstecken från mig, men jag lovar er - jag lever mer än någonsin. Stressar runt på jobbet eftersom det är full fart nästan hela dagarna, jobbade i lördagskväll också, i Hallsberg av alla ställen på en pub. Försöker casha in lite extra nu, känns bra.

Sen är jag så jävla stolt över mig själv, har tagit tag i träning nu. Springer, mycket. Hoppas suget att springa och se resultat håller i sig. Dock tryckte jag och Ullan tacos ikväll till Idol, ibland får man väl synda aight?!

Och i morgon blir det mer synda, ska bli bjuden på middag. Hur gulligt? Hur mysigt? Hur gott? Hur gott, det återstår att se. ;) Lite extra mys på en onsdag hör inte till vanligheten, men det är ju trottsallt lillördag.



På fredag för vi Its SÅ förfest på Kåren, lördag It's så på Conventum. Kommer bli helgrymt!!!! Men det är några dagar kvar tills dess så, nu tar vi en dag i taget och kämpar på timma för timma - minut för minut!



Puss på er gullisar!!!! x


ooooooonsdag

Jobbat idag, helvete vad folk det är. VAD GÖR ALLA DÄR?! ...Jusdet. Pluggar. 
Det blev också en lång springtur,yayme! Jäävlar vilken dålig kondis man har..
Och efter det en påbörjad storstädning - Badrum, kök och hall. Skinande rent.
Min fråga för idag är bara - Vart kommer all min energi ifrån? Jag klagar inte.
Men nu är jag helt slut, ska kolla på Wipeout sen sova, huvudet börjar värka.
Anyway, nu är det snart helg. Huuuuuur Underbart?! Take care alla ni fina. X






RSS 2.0