Rubrik

Så var det tisdag, en dag närmre helgen! Det har varit en riktigt skön och inte alls ansträngande dag idag, slapp att stå i kassan hela dagen så istället fick jag bli diskulla. Ibland är det skönt att kunna stå i sin egna lilla värld och ha på sig de otroligt fula öronkåporna (heter de så? svaras det så?) med mixmegapol dunkandes. Efter någon timma är man helt inne i radion, kom på mig själv att skratta högt åt något kul de sa i morgonprogramet med Adam & Gry (Cecilia).. Det måste också vara en rolig syn när man står och diggar till musiken och ibland börjar sjunga med. Haha. Hur som helst blev det är bra dag, idag också. :D Lite tråkigt att vädret är som det ska vara i april bara..


Sen till problemet med rubriker. Är det bara jag som skriver rubriken efter jag skrivit klart själva inlägget? Onödigt vetande för er visst, men fan så svårt det ska vara att bara skriva en rubrik som inte är "Rubrik"...

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men, haha det är så jäkla klockrent! Sen ska jag faktiskt hjälpa mamma med maten, ibland är jag allt en riktigt snäll dotter! ;)



Take care!
Laaaaater
M

Kommentarer
Postat av: Annis

Maj? ;)

2009-05-26 @ 21:48:22
Postat av: Michaela

Maj vadå? (:

2009-05-27 @ 18:22:29
URL: http://michaelaklippel.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jaha, haha neje. Jag vet att det är maj nu, men vi har ju april väder -regn, sol, regn, sol. Osv... :)

2009-05-27 @ 18:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0