Thailand

Thailand - Barnhem


Första veckan av din åttaveckorsvistelse är en introduktionsvecka där du lär dig mer om den thailändska kulturen, maten, människorna och språket. Under veckan ges också mer detaljerad information om de mål, syften och metoder för de projekt du kommer att arbeta i. Under veckan bor du tillsammans med andra volontärer.
 

Följande två veckor börjar med att gruppen bor i ett buddhisttempel under två dagar och får en inblick i munkarnas tro och dagliga liv med meditation, ceremonier och arbete. Efter tempelvistelsen väljer du själv om du vill gå på en längre vandring med en lokal guide eller börja arbeta i ett lokalt projekt tillsammans med gruppen.


Den fjärde veckan ägnas åt avkoppling och uppladdning under palmerna på någon av de fantastiska stränder som Thailand är så berömt för. Bada, sola, njut av god mat och massage och upptäck även denna sida av det land som du nu har börjat lära känna på djupet.


De resterande fyra veckorna ägnas åt att arbeta på ett barnhem. Du arbetar tillsammans med den ordinarie personalen och får en unik inblick i det thailändska sättet att arbeta med människor. Du kan antingen välja mellan att bo hemma hos en thailändsk familj eller på volontärcentrat under dessa fyra veckor.

Om resan

Pris:

8 veckor-16 900 kr

12 veckor - 19 100 kr

16 veckor- 21 100 kr (!!!!!!)

Vandring kostar 1000 kr extra.

Projektstart:
2007: 3 december

2008: 7 januari, 4 februari, 3 mars, 31 mars, 28 april, 26 maj, 23 juni, 21 juni, 18 augusti, 15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december

Ingår:
Litteratur, Volontärplats, Boende, Mat, Visum

Ingår inte:
Flygresa, försäkring

Förkunskaper:
Grundläggande engelska



(http://volontarresor.se/thailand_socarb.asp)

Verkar det inte sjukt lockande? Jag vill åka nununuuuuuu.. Är verkligen trött på Sverige, vill ha sommar, sol och värme juu.. Sitter och väntar på att smartskalet Ilona ska ta nästa buss upp till stan eftersom hon missade den hon skulle åka. Lite segt att sitta i skolan och.. Inte göra något alls. Nehepp, ska nog ta en tripp upp på stan nu! Time for som shooooopping! : ) Bye


Kommentarer
Postat av: Mica

jag och min pojkvän ska göra precis det där;D fast det jobbiga är att kostnaderna slutar på minst 40000:P

2007-12-17 @ 21:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0